Aceasta oferta este expirata!

Circuit Germania Bavaria 8 zile Avion

Garantia calitatii!
de la 304 €
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-43668

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Camera single
25.07.2018 304 euro 454 euro
08.08.2018 304 euro 454 euro

Itinerariu

München, Parcul Național Bayerischer Wald, Regensburg, Walhalla, Praga, Passau, Castelul Burghausen, Nürnberg, Rothenburg ob der Tauber, Landshut, Ingolstadt, Castelele Neuschwanstein & Lindenhof, Bayerischer Wald

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti - Munchen - Bucuresti (Tarom) (Inclus)
- Cate un bagaj de cala (23 kg) si un bagaj de mana (10 kg) / persoana (Inclus)
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Ghid insotitor
- Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* (Inclus)

Servicii neincluse

- Taxe Aeroport 195 euro
- Pachet 3 excursii optionale - 129 Euro / pers (Optional) (se achita doar la inscriere)
- Supliment Demipensiune (7 cine) - 99 Euro/persoana (se achita doar la inscriere)
- Taxa de oras, asigurare medicala/storno, intrari la obiectivele turistice

Program

Circuit Germania Bavaria 8 zile Avion

Ziua 1. București – Munchen – Parcul Național Bayerischer Wald

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Munchen. Tur de oraș in Munchen, capitala Bavariei, un oras cosmopolit, care imbina farmecul traditional al culturii bavareze cu elementele moderniste. Seara, cazare la hotel in zona Bayerischer Wald.

Ziua 2. Regensburg – Walhalla

Mic dejun. Se viziteaza Regensburg, unul dintre cele mai vechi orase bavareze din Germania. Atracții turistice: Vechiul Pod de Piatra, Domul Sfantului Petru si Palatul Emmeram. Dupa-amiaza, vizita la Walhalla, un monument memorial impresionant. Seara, intoarcere la hotel.

Ziua 3. Praga*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Praga, Cehia*. Praga isi incanta turistii atat cu un centru istoric intrat in patrimoniul mondial UNESCO, cat si cu cel mai mare complex medieval din Europa, ce cuprinde catedrale, palate, muzee si galerii de arta. Seara, intoarcere la hotel.

Ziua 4. Passau – Castelul Burghausen

Mic dejun. Vizita la Passau, oras situat la granita cu Austria, numit simbolic si „orasul celor 3 rauri” si la Castel Burghausen, care a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai intins castel din lume. Seara, intoarcere la hotel.

Ziua 5. Nurnberg & Rothenburg ob der Tauber*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Nurnberg*, oras cu o bogata incarcatura istorica, renumit pentru turta dulce si creioanele Faber-Castell produse aici si la Rothenburg ob der Tauber*, un fermecator oras-cetate. Seara, intoarcere la hotel.

Ziua 6. Landshut – Ingolstadt

Mic dejun. Se viziteaza Landshut, un oras cu statut de district urban, situat in regiunea administrativa Bavaria Inferioara si Ingolstadt, un fermecator oras bavarez situat pe malul Dunarii. Seara, intoarcere la hotel.

Ziua 7. Castelele Neuschwanstein & Lindenhof*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Neuschwanstein*, cel mai cunoscut castel din Germania, situat in Alpii Bavarezi pe varful unei stanci impadurite, denumit simbolic si „Castelul Frumoasei din Padurea Adormita” si vizita la castelul Lindenhof*, o bijuterie arhitecturala specifica Bavariei. Seara, intoarcere la hotel.

Ziua 8. Bayerischer Wald – Munchen – București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

Final Circuit Germania Bavaria 8 zile Avion

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

*Servicii opționale neincluse in preț:

  • Excursie Praga: 49 Euro/ persoana
  • Excursie Nurnberg & Rothenburg ob der Tauber: 45 Euro/ persoana
  • Excursie castelele Neuschwanstein & Lindenhof: 55 Euro/ persoana
  • Pachet 3 excursii opționale: 129 Euro/ persoana (se poate rezerva doar inainte de plecare!)
  • Supliment Demipensiune: 99 Euro/ persoana (se poate rezerva doar inainte de plecare!)

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:
Locuri preferentiale primele 2 raduri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Rezervare online pentru Circuit Germania Bavaria 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa