031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Germania 9 zile Autocar

Garantia calitatii!
de la 450 €
persoana in camera dubla

Plecari 2019

21.06.2019, 11.07.2019, 03.08.2019, 25.08.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-46580
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment de single Reducere copil 6-12 ani, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti Reducere al treilea adult in camera
21.06; 11.07; 03.08; 25.08.2019 450 euro 165 euro 25 euro 15 euro

Itinerariu

Germania Romantica, Praga, Nurnberg, Rothenburg, Wurzburg, Frankfurt, Heidelberg, Mannheim, Freiburg Titisee Neustadt, Lindau, Neuschwastein, Munchen, Passau, Linz, Melk, Krems.

Servicii incluse

- Transport cu autocar climatizat;
- 8 cazari la hotel de 2-4*
- 8 mic dejun;
- Vizita Praga;
- Vizita Nurnberg;
- Vizita Frankfurt;
- Vizita Munchen;
- Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;

Program

Circuit Germania 9 zile Autocar

Ziua 1. București – Budapesta

Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania – Autogara Centrala – București, la ora 6.30 dimineața. Verifica lista cu orasele prin care tranzitam tara. Ajungem in cursul serii la Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Praga

Dimineata plecam spre Praga, Orașul turlelor, ce egaleaza Parisul in frumusețe și eleganța, iar berea sa este considerata de catre milioane de oameni ca fiind cea mai buna din lume. Prima oprire este la Castelul Praga, care pare desprins din carțile cu povești. Potrivit Guinness World Records, este cel mai mare castel medieval din lume, avand 570 de metri lungime, aproximativ 128 lațime și o suprafața totala mai mare decat șapte terenuri de fotbal. Aici vizitam Catedrala Sf Vitus un simbol al orașului a carei construcție a durat 600 de ani. Admiram frumoasa Manastire Strahov, ce detine una dintre cele mai impresionante biblioteci din Europa, dupa care ne plimbam pe langa numeroasele statui de pe Podul Carol, probabil cel mai romantic loc din Capitala ceha, punct de intalnire pentru indragostiți și promenada favorita a localnicilor. Facem un popas in Piața Orașului Vechi pentru a admira Primaria si faimosul Turn cu Ceas, situat pe zidul sudic al acesteia. Monumentul exercita o puternica atracție asupra turiștilor, acest lucru datorandu-se faptului ca de fiecare data cand sunt anunțate orele are loc un adevarat spectacol animat care atrage ca un magnet privirile tuturor celor care se afla in apropiere, aceștia neincetand niciun moment sa filmeze sau sa fotografieze spectacolul oferit zilnic timp de 12 ore de batranul orologiu.

Moment de ragaz:

Chiar daca nu esti consumator de bere, trebuie sa gusti berea din Praga, Vytopna Railaway Restaurant, situat in piata Wenceslas, este unul dintre locurile pe care trebuie sa le vizitezi, unde pe langa zecile de sortimente de bere ne putem delecta cu atractia localului, 900 m de cale ferata in miniatura. Spre incantarea clientilor, bautura este adusa la fiecare masa in vagonul trenului care circula pe aceste sine.

In cursul serii ne indreptam spre hotelul nostru din Praga pentru cazare.

Ziua 3. Praga – Nurnberg

Lasam Cehia in urma și mergem spre Nurnberg, al doilea oraș ca marime al Bavariei și capitala neoficiala a Franconiei. Acest loc este plin de energie, are o viața de noapte intensa și berea bruna este la loc de cinste in barurile și restaurantele locale. Vedem Catedrala St. Sebald, cea mai veche biserica de aici, care a fost construita din gresie, in secolul al XIII-lea, și al carei exterior este plin de sculpturi și simboluri religioase, apoi mergem la romanticul Castel Kaiserburg. Ne plimbam pe strazile superbe și apoi ne retragem la hotel. Cazare la hotel in Nurnberg.

Ziua 4. Nurnberg – Rothenburg – Wurzburg – Frankfurt

Plecam din idilicul Nurnberg și mergem in Rothenburg, o destinație turistica de top. Vedem rețeaua de strazi pietruie, casele inalte și pereții fortificați, apoi pornim spre Wurzburg. Orașul se intinde pe raul Main și este renumit pentru arta, arhitectura și vinuri delicate. Vizitam Palatul Wurzburg și ne bucuram de panorama Fortareței Marienberg, de unde se vad podogoriile bogate ale ținutului. Plecam spre Frankfurt, unde șarmul de epoca se imbina perfect cu spiritul modern actual, oferindu-i orașului un aer fermecator. Vizitam Catedrala Sf Bartolomeu, cu turnul sau gotic de 95m, și Piața Romerberg, cea mai frumoasa din oraș, ne dezvaluie o frantura din aspectul localitații in epoca medievala, datorita caselor colorate cu poduri din lemn. Seara cazare in Frankfurt.

Ziua 5. Frankfurt – Heidelberg – Mannheim – Freiburg

Pornim spre sud și ajungem in cel mai vechi și faimos oraș universitar al Germaniei, Heidelberg. Vedem Castelul Heidelberg, cu impresionanta sa arhitectura renascentista, și ne bucuram de panorama splendida asupra nordului Alpilor. In incinta castelului se afla cel mai mare butoi de vin din lume, care are o capacitate de 220.000 de litri. Trecem prin Mannheim, care este inconjurat de numeroase fabrici importante, și ajungem la Freiburg. Adapostit la poalele partiilor și podgoriilor din Padurea Neagra, orașul este vesel și plin de viața, cu centrul sau vechi medieval presarat cu cafenele și restaurante. Binecuvantat cu 2.000 de ore cu soare anual, este cel mai calduros oraș al Germaniei și totodata unul dintre cele mai prietenoase cu mediul. Cazare in zona Freiburg.

Ziua 6. Freiburg – Castelul Neuwschwanstein – Munchen

Plecam spre TitiseeNeustadt, un taram care ascunde un lac glaciar turcoaz, inconjurat de padure. Trecem prin Lindau, un orașel cu aer modern, și ajungem la Fussen, situat la picioarele Alpilor, punctul culminant al “Drumului Romantic”, supranumele șoselei care strabate Bavaria și conecteaza cele mai importante cetați medievale. Vizitam Castelul Neuschwanstein, care i-a inspirat pe cei de la Disney in binecunoscutul film Frumoasa din Padurea Adormita, și ne bucuram de peisajul cinematic al imprejurimilor. Este cel mai fotografiat castel din lume asa ca nu ratam ocazia si il prindem si noi in cadrul aparatelor foto. Plecam la Wieskirche, o biserica in stil rococo care face parte din patrimoniul universal, apoi trecem prin liniștitul Oberammergau, inconjurat de padurile intunecate și varfurile inzapezite ale Alpilor Ammergauer, și prin Garmish-Partenkirchen, gazda Jocurilor Olimpice din 1936. Ajungem in cursul serii la Munchen. Cazare la hotel in Munchen.

Ziua 7. Munchen – Passau – Linz

Incepem vizita in Munchen, un oraș al contrastelor, unde cafenelele cu alura mediteraneana se impletesc armonios cu berariile bavareze. Ne plimbam prin inima „capitalei secrete” a Germaniei, vizitand fermecatoarea Piața Marienplatz, unde se afla atat sediul vechi, cat și cel nou al Primariei. In Munchen se afla celebra galerie Neue Pinakothek, ce a fost inaugurata in secolul al XIX-lea, fiind considerata prima galerie de arta contemporana din Europa, Muzeul Național Bavarez, gazduit de un palat neoclasic superb, precum și Schatzkammer der Residenz, un muzeu uluitor al bijuteriilor și obiectelor miniaturale, care nu ne indoim ca va va cuceri de la primele exponate. Plecam spre Passau, oraș sculptat de ape la granița cu Austria. Centrul vechi de aici este o peninsula ingusta aflata la confluența a trei rauri: Dunarea, Inn și Ilz. Vedem Domul Sfantul Stefan și mergem spre Linz, oraș in permanenta mișcare, de unde te poți conecta la cele mai noi tehnologii. Vedem instalații de arta indraznețe și centrul science fiction și simțim din plin aerul Austriei moderne, apoi ne retragem la hotel. Cazare la hotel in zona Linz.

Ziua 8. Linz – Melk – Budapesta

Plecam spre Melk, unde vizitam biseria Abatiei Benedectine. Pornim spre Budapesta, care ascunde minunații la fiecare pas. Capitala Ungariei are suficiente cladiri baroce, neoclasice, eclectice și art nouveau cat sa satisfaca pe toata lumea. Aici se afla Baile Rudas, deschise in 1566, unde pare ca ești in Turcia datorita piscinelor octogonale, coloanelor inalte și cupolei cu sticla colorata. O comoara a locului este Marea Sinagoga, cea mai mare din afara New-York-ului. Construita in 1859, imbina stilul romantic cu cel maur. Sosire si cazare in Budapesta.

Experiența: ritm și gusturi tradiționale

Daca te intrebai cu ce ai mai putea umple timpul inainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum suna pentru tine “Seara de Crama“? (optional).

Te invitam la Borkatakomba, restaurantul unguresc unde ne vom petrece ultima seara impreuna. Crama ofera vinuri ungurești deosebite, care ne vor da chef de vorba și de depanat amintirile proaspete din vacanța. Inainte de a incheia, trebuie musai amintit desertul care se gasește pe fiecare meniu al unui restaurant unguresc care se respecta: somlуi galuska, adica un pandispan pufos, glazurat cu crema de ciocolata si frisca batuta. In timp ce ne delectam cu cina festiva, ne hranim și inimile cu programul folcloric de dans și muzica tradiționala. Destula vorba! Hai sa ciocnim cupele, sa schimbam numere de telefon și sa celebram prietenii noi. In definitiv, suntem camarazi de calatorie și nu-i exclus sa mai fim și altadata!

Ne intoarcem la hotelul nostru din Budapesta. Cazare.

Ziua 9. Budapesta – Bucuresti

Plecam din Budapesta spre Romania, cu amintiri de poveste și suveniruri pentru cei dragi.

Final Circuit Germania 9 zile Autocar

Punctele de Imbarcare gratuita: (autocar sau microbus): * se rezerva doar la inscriere

BUCURESTI Autogara Centrala – București 06.30
PITESTI Petrom iesire Pitesti Est 07.30
RM.VALCEA Petrom iesire Pasarela Nord 09.00
SIBIU Petrom Obor Calea Surii Mari 12.00
SEBES Rompetrol iesire Lancram 12.30
DEVA McDonald’s GARA 14.30
TIMISOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 16.30
ARAD Benzinaria OMV Calea Timisorii 17.30

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Punctele de imbarcare/debarcare CONTRA COST: (autocar sau microbus): * se rezerva doar la inscriere

PLOIESTI 5 EUR / sens/ pers. Petrom METRO 07.30
CAMPINA 8 EUR / sens/ pers. Casa Bucur-Popas Km 92 08.00
BRASOV 10 EUR / sens/ pers. McDonald’s Cal. Bucuresti 09.30
CONSTANTA 12 EUR / sens/ pers. Gara Centrala 02.00
BUZAU 10 EUR / sens/ pers. McDonald`s 03.00
BRAILA 12EUR / sens/ pers. Billa – Calea Buzaului 01.30
GALATI 12 EUR / sens/ pers. McDonald’s 01.00
FOCSANI 10 EUR / sens/ pers. Benzinaria LUKOIL, centru 02.00
CLUJ 10 EUR / sens/ pers. Parcare Sigma Zorilor 10.00
Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2- 3 zile inainte de plecare).

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 – 3 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

Pentru mai putin de 4 pers. /sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie sumele achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. /sens.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Circuit Germania 9 zile Autocar

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim 35 pers.

Excursii optionale:
* se achita la fata locului

Crama Borkatakomba – 25 EUR/pers

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Germania 9 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa