031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Franta 13 zile Autocar

Garantia calitatii!
720 euro de la 706 euro
persoana in camera dubla

Plecari

16.07.2020, 05.08.2020, 07.09.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-46570
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment de single Reducere copil 6-12 ani, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.
04.05.2020; 24.05.2020; 14.06.2020; 30.06.2020; 16.07.2020; 05.08.2020; 07.09.2020 720 euro 285 euro 20 euro

Itinerariu

Patria rafinamentului european, Budapesta , Ljubljana , Padova , Milano, Genova , Monte Carlo, Nisa , Cannes , Marsilia, Avignon, Grenoble , Lyon , Chenonceaux , Amboise , Paris, Reims Strasbourg, Munchen , Salzburg

Servicii incluse

- Transport cu autocar/minibus clasificat, excepţie ziua 9 (contra cost cu transportul public)
- 12 cazari la hotel de 2-4*
- 12 mic dejun;
- Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;
- Biletele de teleferic Grenoble- Bastille;
- Asigurare medicala + storno;

Program

Circuit Franta 13 zile Autocar

Ziua 1. București – Budapesta

Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania – Autogara Centrala – București, la ora 6.30 dimineața. Verifica lista cu orasele prin care tranzitam tara. Ajungem in cursul serii la Budapesta. Cazare in Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Ljubljana – Padova

Dupa micul dejun ne continuam calatoria și ne indreptam spre Slovenia, traversand Ungaria prin zona lacului Balaton. Odata ajunși in Ljubljana, capitala Sloveniei, ne oprim sa admiram cateva dintre monumentele sale emblematice: Podul triplu – un grup de trei poduri ce leaga Ljubljana moderna de centrul medieval – Fantana Robba și Podul Dragonilor. Așteptați-va sa fiți cuceriți de atmosfera cocheta și relaxata a acestui oraș și sa planuiți sa va intoarceți aici pentru un sejur mai lung! In a doua parte a zilei ne continuam calatoria, indreptandu-ne spre Italia. Seara cazare in zona Padova.

Ziua 3. Padova – Milano – Genova

Ne indreptam spre Milano, una dintre destinațiile favorite ale iubitorilor de moda, gastronomie și arhitectura din intreaga lume. Nu știm care dintre atracțiile milaneze te va face și pe tine sa te indragostești iremediabil de acest oraș: sa fie Domul, una dintre cele mai spectaculoase catedrale gotice din Europa? Forfota vesela de pe Via Garibaldi? Pinacoteca di Brera, care conține o celebra și splendida colecție de tablouri? Sau sa fie pur și simplu un cappuccino cu gust divin, savurat inainte sa intri intr-unul dintre magazinele din Galeria Vittorio Emanuele II? Te lasam pe tine sa descoperi raspunsul corect! Autocarul ne lasa in apropierea zidurilor Castelulul Sforza, o fortareata din caramida rosie cu turnuri inalte si ziduri de aparare. Astazi aici isi au sediul patru muzee : galeria de arta si muzeul de arte frumoase considerate principalele atractii, celelalte doua muzee fiind mai modeste, cuprinzand instrumente muzicale si exponate arheologice.

Ne indreptam la pas spre Piazza del Duomo, unde admiram Domul din Milano. A fost și ramane una dintre cele mai spectaculoase catedrale gotice din Europa. O adevarata parada a modei și a frumuseții mediteraneene ni se dezvaluie. Italienii sunt frumoși, indiferent de varsta. Ii admiram cum circula pe scutere, pe biciclete in timp ce ne rasfațam cu un pic de shopping in Galeriile Vittorio Emmanuele.

Ne continuam traseul nostru pietonal pana la Piazza della Scala, de unde avem ocazia sa admiram frumoasa cladire a Operei. Inaugurata in 1778, cladirea si-a luat numele de la biserica aflata pe acel loc, desi mare parte din aspectul actual dateaza din 1946, cand a fost redeschisa, dupa ce suferise distrugeri mari in timpul razboiului.

Moment de ragaz:

Arunca o privire in lojele teatrului si admira interiorul somptuos si candelabrele uriase. Ar trebui sa vizitezi Museo Teatrale alla Scalla, care este un colt al teatrului, ce contine amintiri din lumea operei, costume, portrete si jobenul lui Verdi.

Ne continuam deplasarea spre Genova. Seara cazare in zona Genova- Savona

Ziua 4. Genova- Monte Carlo – Nisa – Cannes

Dupa micul dejun, ne așteapta Genova, candva capitala republicii genoveze și un important oraș port. Bogația de odinioara se reflecta prin arhitectura sa somptuoasa din orașul vechi medieval. Vizitam cele mai emblematice cladiri aristrocrate si palatele fastuase din Le Strade Nuove din secolul al XVI-lea. Apoi mergem de-a lungul Via Garibaldi și Via Balbi admirand alte palate, curți interioare si gradini superbe printre cate Palazzo Ducale, menționat din secolul al XIII-lea, care este situat, la capatul estic al Via di San Lorenzo. In Via Garibaldi sunt, de asemenea, cele mai importante muzee de arta din oraș, Palazzo Rosso și Palazzo Bianco in Via Balbi, cladirea principala a Universitații din Genova.

Ne continuam calatoria noastra si vom descoperi azi minunata Coasta de Azur! Ne indreptam spre Monte Carlo, unul dintre cele mai renumite locuri de pe Mapamond. Constituind o subdiviziune a Principatului Monaco, Monte Carlo este asemenea unui decor de film, in care vedem la fiecare pas cazinouri, hoteluri de lux, mașini de colecție, celebritați, magazine ale celor mai șic creatori de moda și restaurante cu stele Michelin. Tot aici se afla și Circuitul Monaco, unde are loc faimoasa cursa de Formula 1, Monaco Grand Prix. Pornim din nou la drum, deoarece la nici 25 de kilometri ne așteapta o alta destinație fabuloasa: Nisa, numita și ”bijuteria Rivierei franceze”. Aici parcurgem Promenade des Anglais, cea mai celebra artera pietonala din Nisa, marginita de palmieri și de cladiri impresionante cum ar fi Hotelul Negresco, fondat de romanul Henri Negresco la inceputul secolului trecut, Muzeul de Arta și Istorie de la Palatul Massena, Parcul floral Phoenix sau impozantul Muzeu de Arte Asiatice.

Moment de ragaz:

Felicitari! Daca ai ajuns la Nisa, ai ajuns și pe Prom’, așa cum spun localnicii cand vorbesc despre Promenade des Anglais! Ia-ți o pauza și da-ți voie sa te bucuri la maximum de farmecul mediteranean al Nisei, așaza-te la una dintre micile cafenele sau gelaterii pe care le gasești la tot pasul, privește in tihna palmierii mangaiați de soare și vant și admira perspectiva grozava asupra Mediteranei pe care ți-o ofera sublimul golf Baie des Anges. Lunga de șapte kilometri, Promenade des Anglais este inima Nisei: animata de cei care o traverseaza pe role, pe bicicleta sau in timp ce fac jogging, de turiști mai mult sau mai puțini celebri, a devenit una dintre cele mai fotografiate și cunoscute artere din lume.

Din frumoasa Nisa ne indreptam spre Cannes, unde vom face un tur de oraș impreuna cu insoțitorul de grup. Vom descoperi un oraș fermecator, suficient de mic pentru a-l strabate pe jos, dar suficient de mare pentru a oferi vizitatorilor plaje, restaurante, magazine, cafenele sau hoteluri pentru toate gusturile și pentru a gazdui anual celebrul Festival Internațional de Film. Seara cazare in zona Cannes.

Ziua 5. Marsilia – Avignon – Grenoble

Dimineata ne luam ramas bun de la frumoasa Coasta de Azur oprindu-ne pentru o scurta vizita in cel mai mare port francez, Marsilia, un oraș plin de viața, care ne va cuceri din prima clipa cu aerul sau medieval, cu forfota sa vesela, cu piețele tradiționale, dar și cu monumentele sale somptuoase cum ar fi Catedrala Notre Dame de la Garde, Palatul Longchamp sau legendarul Bulevard Canebiere. De la Marsilia ne indreptam spre Avignon, celebru nu numai pentru festivalul de teatru pe care il gazduiește in fiecare vara, dar și pentru monumente cum ar fi Palatul Papal, cel mai important palat gotic din lume, Micul Palat, Catedrala Notre Dame-des-Doms sau Podul Saint Benezet. Fredonand ”Sur le pont d’Avignon”, cantecelul de copii care dateaza din Evul Mediu și care a contribuit din plin la celebritatea acestui oraș, ne indreptam spre Grenoble, capitala neoficiala a Alpilor. Grenoble este un important centru universitar și se bucura de un peisaj de vis, fiind așezat la poalele Alpilor, pe malurile raurilor Drac și Isere. De altfel, cel mai spectaculos mod de a vizita acest oraș este cu telefericul Grenoble-Bastille, care leaga centrul orașului de o fosta fortareața amplasata deasupra orașului, pe versanții abrupți ai munților. Cazare in zona Grenoble.

Ziua 6. Lyon – Clermond Ferrand

Ne indreptam spre Lyon, al doilea oraș din Franța dupa Paris, vestit pentru ruinele antice presarate printre cladiri renascentiste și cartierele medievale ce se intind pe malurile raurilor Ron și Saone, dar și pentru gastronomia sa rafinata, pentru universitațile de top, magazinele șic, evenimentele culturale și artistice gazduite aici pe tot parcursul anului. In centrul Lyonului vom admira o colecție uimitoare de monumente medievale, renascentiste sau moderne: Catedrala Sfantului Ioan, cea mai veche din Lyon, Place Bellecour, cea mai mare piața din Europa, Amphitheatre des Trois Gaules sau splendida Opera din Lyon. Spre seara ne indreptam spre Clermont Ferrand, unde ramanem peste noapte.

Ziua 7. Valea Loarei – Paris

In cea de-a șaptea zi a calatoriei noastre vom explora una dintre cele mai frumoase și faimoase zone ale Franței, valea Loarei, supranumita și ”gradina Franței”. Taram al artei și al istoriei, cu un peisaj mirific, strabatut de ape limpezi, Valea Loarei iși vrajește vizitatorii cu somptuoase palate renascentiste, cu cetați și turnuri medievale, castele ca in basme, ferme fortificate, biserici, manastiri și catedrale. Vom avea ragazul necesar pentru a vizita doua dintre cele mai frumoase și admirate castele de pe Valea Loarei: Castelul Chenonceaux, așezat maiestuos pe raul Cher. Acest superb castel este cunoscut și sub numele de ”castelul femeilor”, din pricina personajelor istorice feminine care și-au lasat amprenta asupra lui, dintre care le amintim pe Caterina de Medici sau Diane de Poitiers. Cea de-a doua oprire o facem la Castelul Amboise, construit in stil renascentist și amplasat pe platoul inalt care domina centrul Vaii Loarei, pastrand neștirbita mareția secolelor trecute. Castelul Amboise comunica printr-un pasaj subteran cu elegantul conac Clos Luce, aflat la 500 de metri, locul unde celebrul inventator, arhitect și pictor Leonardo da Vinci și-a petrecut ultimii ani din viața și a ales sa fie inmormantat. Spre seara ne indreptam spre Paris, capitala Franței. Cazare in Paris.

Ziua 8. Paris – Palatul Versailles

Parisul nu are nevoie de nicio prezentare: indiferent ca ești la prima sau la a zecea vizita in Orașul luminilor, te simți de fiecare data acasa. Sa fie datorita peisajelor atat de cunoscute din filme, carți sau tablouri? Sa fie datorita bulevardelor largi, a cafenelelor șarmante, a frumoaselor cladiri haussmaniene, a parcurilor ingrijite sau a atmosferei unice, pline de romantism? Fiecare dintre cei peste 15 milioane de turiști care vin anual in capitala Franței are propriul sau motiv! Astazi vom descoperi o parte dintre comorile Parisului printr-un tur panoramic de oras : cartierul de zgarie nori La Defence, L’Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Scoala Militara, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi deplasare pe langa Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigalle.

Cei care doresc pot opta astazi pentru o excursie la Palatul Versailles. Impresionanta reședința a lui Ludovic al XIV-lea, Regele Soare, este situata la mai puțin de 20 de kilometri de Paris. Vizitatorii vor admira parcul uriaș unde se pot vedea Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Oranjeria sau Pavilionul Belvedere, construit pentru Maria Antoaneta, dar și apartamentele regale din interiorul Palatului, somptuos decorate, impresionanta Sala a oglinzilor sau colecția de tablouri inestimabile. Intoarcere in Paris. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 9. Paris

Dupa micul dejun, incepem explorarea orasului utilizand transportul public: L’Ille de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Notre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Apoi traversam intr-un tur pietonal Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon si Gradinile Luxembourg.

Moment de ragaz (timp liber):

Nu te sfii sa intri intr-una dintre miile de brutarii ale Parisului numite boulangeries, și sa te bucuri de unul dintre simbolurile culinare ale Franței – croissant au beurre. Mic dejun preferat al francezilor, croasantul cu unt este un adevarat rasfaț culinar atunci cand este proaspat scos din cuptor și este preparat dupa rețeta tradiționala.

Timp liber in renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilica Sacre Coeur si pitoreasca Place du Tertre. Intoarcere la hotel pentru cazare

Seara, cei care doresc pot opta pentru o croaziera pe Sena cu o ambarcațiune tipic pariziana, numita bateaux mouches . In timpul croazierei putem admira Turnul Eiffel, Grand Palais, Place de la Concorde, Muzeul Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Luvru, Academia Franceza și Cartierul latin. Cazare la acelasi hotel din Paris.

Ziua 10. Paris – Reims – Strasbourg

Dupa micul dejun ii spunem ”au revoir” frumosului Paris (și ii promitem ca ne vom revedea cat de curand) și ne indreptam spre nordul-estul Franței, mai exact spre Reims, unde se afla comori arhitecturale bine pastrate. Aici vedem impozanta Catedrala Notre-Dame, unde au fost incoronați regii Franței. Turnurile sale sculptate in detaliu sunt decorate cu ingeri și garguiele care pazesc orașul de aproape 1.000 de ani. Pe latura sudica a catedralei se afla Palais du Tau, sediul arhiepiscopului de Reims si locul unde viitorii regi stateau inainte de incoronare. La est, in dreptul catedralei si al Palatului Tau (numit asa de la litera T – tau, in greceste – pentru ca planurile palatului erau de aceasta forma) este un frumos parc, decorat cu splendide flori. Amintim faptul ca, impreuna cu Manastirea Saint-Remi si Palatul Tau, Catedrala Notre Dame din Reims a fost inscrisa in anul 1991 pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

De la Reims ne indreptam spre Strasbourg, capitala Alsaciei și sediul Parlamentului European. Cu catedrale gotice, casuțe colorate și canale mici traversate de poduri, Strasbourg formeaza un tablou scos din Frații Grimm, iar Catedrala Notre-Dame ne duce și ea cu gandul la basme. Palatul Rohan, un Versailles in miniatura, este un complex de muzee, acoperind subiecte precum arheologia, arta clasica, dar și cea decorativa.

Moment de ragaz (timp liber):

Bucataria franceza nu inceteaza sa fascineze, cu precadere pe europeni și pe americani, dar nu numai. Faimoși pentru branzeturi, vin și pentru preparate sofisticate, francezii se simt onorați de interesul mare fața de mancarea lor. Avand un meniu extrem de divers, vom evita sa va limitam opțiunile prin recomandari și va vom sfatui sa alegeți orice va starnește curiozitatea. Nu veți regreta!

Cel mai bun mod de a descoperi orasul este de la bordul unui vaporas de croaziera pe raul Ill. Se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Cazare la hotel in zona Strasbourg.

Ziua 11. Strasbourg – Munchen – Salzburg

Parasim Franta si ne indreptam spre Germania, mai exact Munchen, un oraș al contrastelor, unde cafenelele cu alura mediteraneana se impletesc armonios cu berariile bavareze. Ne plimbam prin inima „capitalei secrete” a Germaniei, vizitand fermecatoarea Piața Marienplatz, unde se afla atat sediul vechi, cat și cel nou al Primariei, apoi vedem Rathaus-Glockenspiel, o cladire fascinanta din secolul al XVI-lea. In Munchen se afla celebra galerie Neue Pinakothek, ce a fost inaugurata in secolul al XIX-lea, fiind considerata prima galerie de arta contemporana din Europa, Muzeul Național Bavarez, gazduit de un palat neoclasic superb, precum și Schatzkammer der Residenz, un muzeu uluitor al bijuteriilor și obiectelor miniaturale, care nu ne indoim ca va va cuceri de la primele exponate.

Moment de ragaz (timp liber):

Este o obligație morala pentru orice calator care trece prin Germania sa opreasca macar odata la o berarie neaoșa. Și nu e nevoie sa aștepți pana la Oktoberfest ca sa gasești aceași atmosfera vesela, joviala acompaniata de sunetul halbelor de bere care se ciocnesc. Dragilor, suntem in inima Bavariei, in Munchen, așa ca, hai sa ne stingem setea cu o halba spumoasa de bere in Hirschgarten, cea mai mare berarie in aer liber din lume. Nu ne facem griji ca nu gasim mese libere, gradina poate primi pana la 8000 de oameni insetați, chiar și infometați. Desigur, berea merge de minune dupa o porție zdravana de carnați cu varza acra calita, gatiți ca la mama lor de nemți.

In cursul serii poposim in Austria. Ne cazam la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

Ziua 12. Salzburg – Budapesta

Incepem ziua cu o sesiune de explorare in Salzburg, orașul lui Mozart. Orașul acesta este ca o scena de film – nu degeaba au filmat aici „Sunetul Muzicii” – datorita cladirilor impecabile in stil baroc, straduțelor liniștite, parcurilor atent ingrijite, munților suberbi din fundal, castelului de pe deal, mirosul imbietor al mancarii și lista ar putea continua la nesfarșit. Vizitam aici Gradinile Mirabel, Domul, Orașul Vechi și Casa lui Mozart. Plecam din Salzburg traversand o zona montana splendida, Salzkammergut, unde putem admira peisajul cu creste de munte ce se reflecta in luciul lacurilor glaciare.

Punctul final al circuitului nostru este Budapesta. Parcurgem capitala de pe Dunare intr-un scurt tur panoramic de autocar : Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Basilica Sf Stefan. Ne oprim, pentru o scurta sedinta foto, in Piata Eroilor situata intre partea de sus a Bulevardului Andrassy și intrarea in Parcul orașului (Varosliget). Piața și Bulevardul Andrassy au fost inscrise de UNESCO in patrimoniul mondial. Piața este organizata in jurul esplanadei Monumentului Mileniului, construit pentru a celebra o mie de ani de la așezarea ungurilor in campia Panoniei.

Experiența: ritm și gusturi tradiționale

Daca te intrebai cu ce ai mai putea umple timpul inainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum suna pentru tine “Seara de Crama“? (optional).

Te invitam la Borkatakomba, restaurantul unguresc unde ne vom petrece ultima seara impreuna. Crama ofera vinuri ungurești deosebite, care ne vor da chef de vorba și de depanat amintirile proaspete din vacanța. Inainte de a incheia, trebuie musai amintit desertul care se gasește pe fiecare meniu al unui restaurant unguresc care se respecta: somlуi galuska, adica un pandispan pufos, glazurat cu crema de ciocolata si frisca batuta. In timp ce ne delectam cu cina festiva, ne hranim și inimile cu programul folcloric de dans și muzica tradiționala. Destula vorba! Hai sa ciocnim cupele, sa schimbam numere de telefon și sa celebram prietenii noi. In definitiv, suntem camarazi de calatorie și nu-i exclus sa mai fim și altadata!

Ne intoarcem la hotelul nostru din Budapesta. Cazare.

Ziua 13. Budapesta – Bucuresti

Calatoria noastra se apropie de sfarșit! De la Budapesta ne indreptam spre București, unde vom ajunge in a doua parte a zilei.

Final Circuit Franta 13 zile Autocar

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2019:

  • BUDAPESTA– HOTEL BERLIN 3*
  • ZONA PADOVA– HOTEL ANTILLE 3*
  • GENOVA– Hotel Columbus 4*
  • ZONA CANNES– Hotel Thomas 3*
  • ZONA GRENOBLE– IBIS Budget Grenoble Voreppe 2*-
  • CLERMONT FERRAND– IBIS CLERMONT-FERRAND MONTFERRAND 3*
  • PARIS– Hotel Ibis Paris La Villette Cite Des Sciences 3
  • ZONA STRASBOURG– Hotel Roi-Soleil Strasbourg Mundolsheim 2
  • ZONA SALZBURG– Hotel Taferne 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

Punctele de Imbarcare gratuita: (autocar sau microbus): * se rezerva doar la inscriere

BUCURESTI Autogara Centrala – București 06.30
PITESTI Petrom iesire Pitesti Est 07.30
RM.VALCEA Petrom iesire Pasarela Nord 09.00
SIBIU Petrom Obor Calea Surii Mari 12.00
SEBES Rompetrol iesire Lancram 12.30
DEVA McDonald’s GARA 14.30
TIMISOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 16.30
ARAD Benzinaria OMV Calea Timisorii 17.30

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Punctele de imbarcare/debarcare CONTRA COST: (autocar sau microbus): * se rezerva doar la inscriere

PLOIESTI 5 EUR / sens/ pers. Petrom METRO 07.30
CAMPINA 6 EUR / sens/ pers. Casa Bucur-Popas Km 92 08.00
SINAIA 8 EUR / sens/ pers. GARA C.F.R SINAIA 08.30
BRASOV 10 EUR / sens/ pers. McDonald’s Cal. Bucuresti 09.30
CLUJ 10 EUR / sens/ pers. Parcare Sigma Zorilor 10.00
*CONSTANTA 12 EUR / sens/ pers. Gara Centrala 00.45
*MEDGIDIA 12 EUR / sens/ pers. Restaurant Balada 01:15
*CERNAVODA 12 EUR / sens/ pers. Gara CFR Cernavoda 01:30
*FETESTI 10 EUR / sens/ pers. Peco (intrare oras) 01:45
*BUZAU 10 EUR / sens/ pers. McDonald`s 03.00
*BRAILA 12EUR / sens/ pers. Billa – Calea Buzaului 01.30
*GALATI 12 EUR / sens/ pers. McDonald’s 01.00
*FOCSANI 10 EUR / sens/ pers. Benzinaria LUKOIL, centru 02.00
*RAMNICU SARAT 12 EUR / sens/ pers. la Turist 02.30
* IASI 17 EUR / sens/ pers. Lidl (vis-a-vis Iulius Mall) 22.30
*PIATRA NEAMT 17 EUR / sens/ pers. McDonalds – 1 Mai 00.00
*ROMAN 17 EUR / sens/ pers. Hotel Roman 00.30
*BACAU 15 EUR / sens/ pers. Parcare stadion 01.30
* ADJUD 15 EUR / sens/ pers. Parcare restaurant Atlantic 02.00
* BARLAD 17 EUR / sens/ pers. Gelaprod 01.00
Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2- 3 zile inainte de plecare).

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 – 3 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

Pentru mai putin de 4 pers. /sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie sumele achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. /sens.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Transferurile marcate cu „ * „ se fac la / de la Bucuresti.

Circuit Franta 13 zile Autocar

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim 35 pers.

Trebuie sa vezi:

Nu rata Palatul Papilor, momument ce domina centrul istoric al Avignonului. Format de fapt din doua palate a caror construcție a inceput in secolul XIV, Palatul Papilor este cel mai mare și mai important edificiu gotic din lume, impresionand vizitatorii cu turnurile lui care se indreapta spre cer.

Muzeul Luvru este la piece de resistance a oricarei vizite la Paris. Cu trei aripi distincte, patru etaje și peste 35.000 de opere de arta – de la antichitați mesopotamiene, egiptene sau grecești pana la opere celebre cum ar fi celebra Monalisa a lui Leonardo da Vinci, Luvrul este cel mai vizitat muzeu din lume, peste 7 milioane de turiști calcandu-i pragul in fiecare an.

Nu parasi Parisul fara sa faci macar o scurta plimbare in Gradinile Tuileries, cel mai vechi și important parc parizian. Creat in 1564, din dorința Caterinei de Medici, Gradinile Tuileries sunt locul in care parizienii vin sa se plimbe, sa se relaxeze sau pur și simplu sa citeasca, stand pe unul dintre scaunele metalice tipice, devenite un simbol al Parisului.

In Catedrala Notre Dame din Reims, oraș din nord estul Franței, s-au ținut timp de un mileniu slubele de incoronare ale suveranilor Franței. Dar puțini sunt cei care știu ca in interiorul Catedralei pot vedea cateva vitralii superbe realizate de celebrul pictor Marc Chagall. Nu le rata!

Excursii optionale:
* se achita la fata locului

Croaziera pe Sena – 20 EUR/pers.
Crama Borkatakomba – 25 EUR/pers.

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Franta 13 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.