031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Fiorduri 8 Zile Avion

Garantia calitatii!
de la 559 euro( + taxe 190 euro)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

20.06.2019, 18.08.2019, 12.09.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 11-42184
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Perioada Loc in camera dubla Camera single
20.06.2019 609 Euro 859 Euro
18.08.2019 659 Euro 909 Euro
12.09.2019 559 Euro 809 Euro

Itinerariu

București, Oslo, Hardangerfjord, Bergen, Geirangerfjord, Briksdal Gletscher, Gaularfjellet* , Sognjefjord, Flam, Fjorde, Oslo– București

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Oslo - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Cazare 7 Nopti in hoteluri de 3 si 4* cu mic dejun
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport 190 Euro / persoana
- Asigurare storno si medicala
- Intrarile la obiectivele turistice

Program

Circuit Fiorduri 8 Zile Avion

Ziua 1. București – Oslo

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Oslo. Transfer catre hotel. Cazare la hotel in zona Oslo.

Ziua 2. Oslo

Mic dejun. Dimineața, tur de oraș in Oslo, capitala Norvegiei. Obiective turistice: Parcul Vingeland, Opera Naționala, Palatul Regal și primaria. Dupa-amiaza, timp liber la Oslofijord și Holmenkollen Seara, cazare la hotel in zona Oslo.

Ziua 3. Hardangerfjord – Bergen

Mic dejun. Plecare spre vest și oprire in cunoscuta stațiune montana Geilo. Dupa deplasarea prin cel mai mare podiș al Europei – Hardangervidda se ajunge la spectaculoasa cascada Voringsfossen si la impresionantul fiord Hardanger. Seara, cazare la hotel in zona Bergen.

Ziua 4. Bergen

Mic dejun. Dimineața descoperiți renumitul oraș-port Bergen, parte a patrimoniului cultural UNESCO, pe cont propriu sau, opțional, ca parte a unui tur de oraș organizat*. Dupa-amiaza, deplasare de-a lungul coastei de vest și traversare cu feribotul a fiordului Sognen. Sosire in mijlocul celei mai importante zone de Fiorduri din Norvegia. Seara, cazare la hotel in zona Sunnfjord.

Ziua 5. Geirangerfjord – Briksdal Gletscher

Mic dejun. Se viziteaza minunatul fiord Geiranger, cu apele sale de un albastru intens, inconjurat de munți acoperiți cu zapada, cascade și campii verzi. Seara, cazare la hotel in zona Sunnfjord.

Ziua 6. Gaularfjellet*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la piscina și sauna hotelului sau, opțional, excursie in munții Gaular unde descoperiți renumitele Gaularfjellet, Sognenfjord și Balestrand. Seara, cazare la hotel in zona Sunnfjord.

Ziua 7. Sognjefjord – Flam – Fjorde

Mic dejun. Plecare spre sud-est. Oprire in Boyabreen unde se poate admira o parte a celui mai mare ghețar din Europa – Jostedalsbreen. Traversare a fiordului Songen cu feribotul. Acest fiord este numit si ‘Regele Fiordurilor’, deoarece cu cei 200 km lungime si 1300 m adancime este cel mai mare din Norvegia, iar datorita unicitații sale a fost inclus pe lista patrimoniului UNESCO. Seara, cazare la hotel in zona Oslo.

Ziua 8. OsloBucurești

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Oslo pentru check-in și imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Tururi de oraș ghid local in Bergen: 49 Euro/ persoana
• Excursie la Gaularfjellet: 55 Euro/ persoana
• Pachet doua excursii opționale: 99 Euro/ persoana (se rezerva doar la inscriere)
• Supliment demipensiune (7 cine): 179 Euro/ persoana (se rezerva doar la inscriere)

Grup minim pentru realizarea circuitului: 30 persoane.

Final Circuit Fiorduri 8 Zile Avion

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Fiorduri 8 Zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa