031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Elvetia 11 zile Autocar

Inapoi
Garantia calitatii!
590 euro de la 578 euro
persoana in camera dubla

Plecari

08.07.2020, 21.07.2020, 30.07.2020, 03.08.2020, 16.08.2020, 26.08.2020, 02.09.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-44312
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment Camera Single Reducere copil 6-12 ani, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulți
03.06.2020; 17.06; 08.07; 21.07; 30.07; 16.08; 26.08; 02.09.2020 590 euro 195 euro 25 euro

Itinerariu

Aventura Elvețiană, Viena, Abatia Melk, Innsbruck, Linderhof, Neuschwanstein, St. Moritz, Lago di Como, Milano, Zermatt, Materhorn, Montreux, Laussane, Geneva, Chamonix, Mont Blanc, Berna, Interlaken, Liechtenstein, St. Gallen, Schaffhausen, Zurich, Lucerna, Kitzbuhel, Zell am See, Salzburg, Linz

Servicii incluse

- Transport cu autocar/minibus clasificat;
- 10 nopți de cazare la hotel de 2-4*
- 10 mic dejun;
- Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Excursiile opționale pentru grup minim 30 de persoane;
- Telecabina la Chamonix si Matterhorn, trenuletul din Tasch, urcarea la Neuschwanstei.
- Asigurare medicala + storno;

Program

Circuit Elvetia 11 zile Autocar

Ziua 1. București – Budapesta

Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania – Autogara Centrala – București, la ora 6.30 dimineața. Verifica lista cu orasele prin care tranzitam tara. Ajungem in cursul serii la Budapesta. Cazare in Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Viena – Melk – Insbruck

Plecam catre Viena, capitala Austriei, un important centru cultural al Europei vizitat anual de milioane de turiști din toate continentele. Admirand palatele (nici o alta capitala a lumii nu are atatea), monumentele, vizitand cele mai importante muzee, colindand straduțele romantice din centrul orașului, ascultand muzica ce se revarsa pretutindeni, vei reuși sa uiți de stress-ul cotidian, sa te intorci in timp și mai ales, sa te identifici cu ceea ce a avut mai frumos lumea de altadata: acea atmosfera idilica, specific vieneza, care inca s-a mai pastrat.

Continuam incursiunea admirand cladirile și monumentele istorice imbaiate in lumini ambientale intr-un scurt tur panoramic din autocar amintind: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Burgtheater, Primaria, Universitatea.

Moment de ragaz (timp liber):

Viena este faimoasa pentru restaurantele și cafenelele a caror finețe o intalnim rar in alte locuri. Prima cafenea s-a deschis aici inca din 1685, la inceput ca loc de degustare a faimoasei bauturi turcești, care se comanda dupa culoare. Chelnerul prezenta o tablie vopsita in 20 de dungi numerotate, fiecare corespunzand unui anume tip de cafea. Nu ezitați sa treceți pragul renumitei cafenele Schwarzenberg situata pe Karntner Ring și sa incercați specialitați precum: “Kapuziner”- Cafea Mocca cu puțin lapte ; “Maria Theresia”- Cafea Mocca cu lichior de portocale sau “Wiener Eiskaffe”- inghețata de vanilie cu cafea Mocca și multa frisca

Ne continuam drum spre Innsbruck cu o scurta oprire la Abația Melk, ridicata in 1089 pe un deal stancos ce troneaza deasupra Dunarii. Precum vechii nobili, ne retragem la Insbruck, capitala Tirolului austriac, un minunat oraș de la poalele Alpilor. Ne cazam la un hotel din zona Innsbruck.

Ziua 3. Insbruck – Linderhof – Neuschwanstein

Timp liber in Innsbruck sau excursie optionala in Bavaria. Plecam spre Germania, oprind mai intai la mica distanța de granița, la Palatul Linderhof din Ettal. Așezat langa Alpii Bavarezi, acesta este cel mai mic dar și cel mai somptuos palat al lui Ludovic al II-lea, singurul pe care a apucat sa-l vada terminat. Inspirat din Versailles, palatul are camere decorate cu pietre prețioase, iar dormitorul regal are un candelabru de 500kg, ținand nu mai puțin de 108 lumanari. Continuam drumul pe granița și ajungem la Neuschwanstein, unul dintre cele mai frumoase castele din Europa. Un simbol al stilului romantic, palatul ne amintește de basmele copilariei, fiind o sursa de inspirație pentru castelul Frumoasei din Padurea Adormita de la Disneyland. Seara ne intoarcem la hotel. Cazare in zona Insbruck.

Ziua 4. St. Moritz – Lago di Como – Milano – Varese

Incepem ziua in St. Moritz, un paradis alpin adorat de-a lungul timpului de catre nobili, artiști și celebritați, din 1864 și pana astazi. Orașul e așezat intre lac și munte și ofera un tablou deosebit de elegant, prin casele, hotelurile și buticurile luxoase și prin numeroasele sale partii de ski.

Facem apoi cunoștința cu destinații de top din Italia: Lacul Como si Milano. Lacul Como a fost timp de secole preferatul nobililor, muzicienilor, pictorilor și scriitorilor. De altfel, dragostea pentru Lacul Como este mereu de actualitate: in prezent poți zari vilele luxoase ale unor celebritați cum ar fi Madonna sau George Clooney, care nu se sfiesc sa iși declare afecțiunea pentru acest colț de paradis.

Lasam totul in urma și pornim spre Milano, orașul unde shopping-ul este la putere.

Autocarul ne lasa in apropierea zidurilor Castelulul Sforza, o fortareata din caramida rosie cu turnuri inalte si ziduri de aparare. Astazi aici isi au sediul patru muzee : galeria de arta si muzeul de arte frumoase considerate principalele atractii, celelalte doua muzee fiind mai modeste, cuprinzand instrumente muzicale si exponate arheologice.

Ne indreptam la pas spre Piazza del Duomo, unde admiram Domul din Milano. A fost și ramane una dintre cele mai spectaculoase catedrale gotice din Europa. O adevarata parada a modei și a frumuseții mediteraneene ni se dezvaluie. Italienii sunt frumoși, indiferent de varsta. Ii admiram cum circula pe scutere, pe biciclete in timp ce ne rasfațam cu un pic de shopping in Galeriile Vittorio Emanuele.

Ne continuam traseul nostru pietonal pana la Piazza della Scala, de unde avem ocazia sa admiram frumoasa cladire a Operei. Inaugurata in 1778, cladirea si-a luat numele de la biserica aflata pe acel loc, desi mare parte din aspectul actual dateaza din 1946, cand a fost redeschisa, dupa ce suferise distrugeri mari in timpul razboiului.

Moment de ragaz (timp liber):

Arunca o privire in lojele teatrului si admira interiorul somptuos si candelabrele uriase. Ar trebui sa vizitezi Museo Teatrale alla Scalla, care este un colt al teatrului, ce contine amintiri din lumea operei, costume, portrete si jobenul lui Verdi.

Dupa ce ne-am incarcat cu multe amintiri frumoase din capitala Lombardiei pornim spre hotelul nostru pentru cazare. Cazare la hotel in zona Varese.

Ziua 5. Zermatt – Matterhorn – Montreux – Lausanne

Dupa micul dejun plecam spre Elvetia si parcurgem zone montane de o frumusete rara spre Tasch. De aici urcam cu trenuletul cu cremaliera in statiunea Zermatt, una dintre cele mai faimoase stațiuni montane ale Elveției unde vehiculele motorizate nu au acces. Optional ascensiue la cota 3883m. Privelistea magnifica a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi “ recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat sa

“pluteasca” cu telecabina deasupra crevaselor ghetarului Materhon. Deplasare spre Montreux, un orașel șic din munți unde numeroși artiști s-au oprit de-a lungul timpului pentru a-și improspata inspirația. Castelul Chillon de pe malul Lacului Geneva, promite și el sa ofere inspirație oricui ii trece pragul. Orașul vecin Lausanne, considerat varianta mai distractiva a Genevei, ofera același tablou de basm, contrastand insa prin energia și vitalitatea specifica unui veritabil centru universitar. Aici gasim și sediul Comitetului Olimpic Internațional și Muzeul Olimpic. Seara ne vom caza in zona Bellegarde.

Ziua 6. Geneva – Chamonix + Mont Blanc + Vf. Aguille du Midi

Astazi ajungem la Geneva, al doilea oraș ca marime al Elveției. Este orașul cu cele mai multe sedii de instituții internaționale, intre care amintim Organizația Mondiala a Comerțului, Organizația Mondiala a Sanatații, Comitetul Internațional al Crucii Roșii, dar și faimosul centru de cercetare CERN și acceleratorul sau de particule. Conservatorul din Geneva deține poate cea mai frumoasa gradina, nu alta decat Gradina Botanica a orașului, care, pe langa cele 12.000 de specii de plante, include și un parc al animalelor. Incepem turul nostru in Geneva admirand : Catedrala St Pierre, Place Neuve, Maison Tavel, Primaria, sediul ONU. Pentru cei energici și fara rau de inalțimi am pregatit o excursie opționala in Chamonix, taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume , Aguille du Midi 3777 m. Seara ne intoarecem la Bellegarde pentru cazare la acelasi hotel

Ziua 7. Berna – Interlaken – Liechtenstein

Vom merge azi spre Berna, capitala Elveției, orașul strabatut de raul Aare, a carui apa are culoarea azurului. Gasim aici aceeași frumoasa arhitectura medievala cu care Elveția ne-a obișnuit, alaturi de muzee și galerii de arta, dar și de case memoriale unde au trait locuitori faimoși, unul dintre ei fiind Einstein. Incepem turul de oras si admiram Primaria, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala Sf Vicentiu. Ne continuam aventura noastra elvetiana si ajungem in Interlaken, orașul dintre lacuri, dupa cum numele sau o spune. Situat intre lacurile Thun și Brienz, dar și intre munți, mai exact varfurile Eiger, Monch și Jungfrau, orașul reprezinta poarta spre fabuloasa regiune Jungfrau, cea mai ravnita destinație elvețiana pentru cautatorii de aventuri in aer liber și sporturi extreme. De aici pornim spre Liechtenstein, printre cele mai mici state din Europa, dar și printre cele mai bogate. Capitala Vaduz troneaza in munți cu al sau castel singuratic, care deși nu poate fi vizitat merita vazut macar din exterior. Seara ne vom caza in zona Dornbirn.

Ziua 8. Sankt Gallen – Cascada Rinului – Zurich – Lucerna

Astazi ne intoarcem in Elveția, si urmam malul lacului Konstanz si ajungem in orașul Sankt Gallen, capitala a cantoanelor de est. Este un loc incarcat cu istorie și cultura locala, unde principala atracție este renumita Abația Benedectina, un sit protejat trecut in patrimoniul UNESCO, cu superba sa biblioteca in stil rococo. De aici, autocarul ne va duce spre granița cu Germania, unde vom admira Cascada Rinului, cea mai mare și printre cele mai frumoase cascade din Europa. Ne continuam traseul nostru si ajungem in Zurich, cel mai mare oraș al Elveției și unul dintre cele mai vii din Europa. Avand o scena culturala foarte activa, Zurich este una dintre destinațiile europene preferate de tineri și de cei care cauta distracție, dar și un centru recunoscut de arta contemporana. Putem vizita Kunsthaus, printre cele mai mari galerii de arta din Europa, biserica Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall), Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), sau Muzeul Ceasurilor Beyer.

Moment de ragaz (timp liber):

Muzeul Ceasurilor Beyer nu este chiar unul obișnuit, caci elvețienii impun pretenții mari cand e vorba despre ceasuri. Gasim aici una dintre cele mai mari colecții de ceasuri din lume, atat contemporane, cat și foarte vechi, cu exponate din 1400 i.Hr. și pana astazi, de la ceasuri cu pendul, pana la ceasuri automate de mana, de la modele clasice, pana la prototipuri.

Urmatoarea oprire este Lucerna, un oraș situat pe malul Lacului celor 4 Cantoane. Cu un centru vechi medieval bine conservat, cu alei de piatra inundate de sunetul muzicii, cu casuțe colorate, poduri de piatra și promenade pe malul raului, orașul este de un romantism fantastic, accentuandu-se odata cu lasarea serii. Vizitam orasul pornind la pas si admirand Kapellplatz, Primaria, St Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm. Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel din zona Dornbirn.

Ziua 9. Kitzbuhel – Zell am See – Salzburg

Parasim Elveția și incepem lungul drum spre casa, facand primul popas in Kitzbuhel, Austria, un veci oraș minier, devenit astazi una dintre cele mai selecte stațiuni montane. Se spune ca aici se afla prima partie de ski din Austria, datand din 1893. Micul oraș cu case colorate și arhitectura medievala, acoperit mai tot timpul de zapada, ne da impresia ca aici oamenii traiesc un Craciun perpetuu. Puțin mai jos, in Zell Am See, descoperim un peisaj furat din carțile poștale, cu un lac barfit ca ar fi „mai albastru decat albastrul”, care se intinde la poalele munților impaduriți. Ne vom lasa copleșiți de natura și aproape ca vom ignora orice altceva, caci cu siguranța ne va lipsi acest tablou epic.

Ne continuam drumul spre Salzburg, orașul lui Mozart. Orașul acesta este ca o scena de film – nu degeaba au filmat aici „Sunetul Muzicii” -, datorita cladirilor impecabile in stil baroc, straduțelor liniștite, parcurilor atent ingrijite, munților suberbi din fundal, castelului de pe deal, mirosul imbietor al mancarii și lista ar putea continua la nesfarșit.

Turul nostru pietonal prin Salzburg cuprinde: Gradinile Mirabell, Domul, Orașul Vechi și Casa lui Mozart. Dupa vizita va recomandam sa luați masa la unul dintre minunatele restaurante din oraș, pentru a incerca bunatați specifice, dar și internaționale. Seara ne vom caza la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

Ziua 10. Salzburg – Lacurile Glaciare – Linz – Budapesta

Se traverseaza superba zona montana Salzkammergut, cu creste semete reflectate in oglinda lacurilor glaciare Mondsee și Attersee. Scurt popas in renumita statiune St Gilgen, așezare intemeiata in secolul al XIV lea langa lacul de smarald Wolfgang. Continuam periplul cu Linz, oraș in permanenta mișcare, de unde te poți conecta la cele mai noi tehnologii. Vedem instalații de arta indraznețe și centrul science fiction, parcurgem un scurt tur de oras in centrul istoric. Ajungem in cursul serii in Budapesta. Cazare la hotel in Budapesta.

Experiența: ritm și gusturi tradiționale

Daca te intrebai cu ce ai mai putea umple timpul inainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum suna pentru tine “Seara de Crama“? (optional).

Te invitam la Borkatakomba, restaurantul unguresc unde ne vom petrece ultima seara impreuna. Crama ofera vinuri ungurești deosebite, care ne vor da chef de vorba și de depanat amintirile proaspete din vacanța. Inainte de a incheia, trebuie musai amintit desertul care se gasește pe fiecare meniu al unui restaurant unguresc care se respecta: somlуi galuska, adica un pandispan pufos, glazurat cu crema de ciocolata si frisca batuta. In timp ce ne delectam cu cina festiva, ne hranim și inimile cu programul folcloric de dans și muzica tradiționala. Destula vorba! Hai sa ciocnim cupele, sa schimbam numere de telefon și sa celebram prietenii noi. In definitiv, suntem camarazi de calatorie și nu-i exclus sa mai fim și altadata!

Ziua 11. Budapesta – București

De dimineața, plecam spre casa, deja fiindu-ne dor de peisajele desprinse din basme și așteptand sa revenim pe meleagurile stancoase ale Alpilor.

Final Circuit Elvetia 11 zile Autocar

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2019:

  • Budapesta – Hotel Bara 3*
  • Zona Innsbruck – Hotel Olympia 3*
  • Zona Varese – Hotel Concorde 4*
  • Zona Bellegarde – Kyriad Bellegarde 3*
  • Zona Dornbirn – Hotel Stuben Am Arlberg 3*
  • Zona Salzburg – Hotel Taferne 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

Punctele de Imbarcare gratuita: (autocar sau microbus): * se rezerva doar la inscriere

BUCURESTI Autogara Centrala – București 06.30
PITESTI Petrom iesire Pitesti Est 07.30
RM.VALCEA Petrom iesire Pasarela Nord 09.00
SIBIU Petrom Obor Calea Surii Mari 12.00
SEBES Rompetrol iesire Lancram 12.30
DEVA McDonald’s GARA 14.30
TIMISOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 16.30
ARAD Benzinaria OMV Calea Timisorii 17.30

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Punctele de imbarcare/debarcare CONTRA COST: (autocar sau microbus): * se rezerva doar la inscriere

PLOIESTI 7 EUR / sens/ pers. Petrom METRO 07.30
CAMPINA 8 EUR / sens/ pers. Casa Bucur-Popas Km 92 08.00
SINAIA 10 EUR / sens/ pers. GARA C.F.R SINAIA 08.30
BRASOV 13 EUR / sens/ pers. McDonald’s Cal. Bucuresti 09.30
CLUJ 20 EUR / sens/ pers. Parcare Sigma Zorilor 10.00
*CONSTANTA 15 EUR / sens/ pers. Gara Centrala 00.45
*MEDGIDIA 15 EUR / sens/ pers. Restaurant Balada 01:15
*CERNAVODA 15 EUR / sens/ pers. Gara CFR Cernavoda 01:30
*FETESTI 12 EUR / sens/ pers. Peco (intrare oras) 01:45
*BUZAU 12 EUR / sens/ pers. McDonald`s 03.00
*BRAILA 15EUR / sens/ pers. Billa – Calea Buzaului 01.30
*GALATI 15 EUR / sens/ pers. McDonald’s 01.00
*FOCSANI 12 EUR / sens/ pers. Benzinaria LUKOIL, centru 02.00
*RAMNICU SARAT 15 EUR / sens/ pers. la Turist 02.30
* IASI 20 EUR / sens/ pers. Lidl (vis-a-vis Iulius Mall) 22.30
*PIATRA NEAMT 20 EUR / sens/ pers. McDonalds – 1 Mai 00.00
*ROMAN 20 EUR / sens/ pers. Hotel Roman 00.30
*BACAU 17 EUR / sens/ pers. Parcare stadion 01.30
* ADJUD 17 EUR / sens/ pers. Parcare restaurant Atlantic 02.00
* BARLAD 20 EUR / sens/ pers. Gelaprod 01.00
* VASLUI 20 EUR / sens/ pers. LIDL 00.00
Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2- 3 zile inainte de plecare).

Pentru mai putin de 4 pers. /sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie sumele achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. /sens.

Transferurile marcate cu „ * „ se fac la / de la Bucuresti.

Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).

Bine de stiut: Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim 35 pers.

OPȚIONAL – se achita la fata locului

Excursie Castelele Bavariei – 30 EUR /pers.
Excursie Chamonix – 25 EUR / pers.
Crama Borkatakomba -30 EUR /pers.

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Elvetia 11 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.