0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Dubai Ras Al Khaima Abu Dhabi 7 zile

Garantia calitatii!
350 € de la 347 €
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-40123
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
28.03.2018 599 euro
04.04, 11.04.2018 549 euro
18.04, 25.04.2018 499 euro
02.05.2018 449 euro
09.05.2018 399 euro
16.05.2018 379 euro
23.05.2018 339 euro
30.05.2018 299 euro

Itinerariu

Dubai, Abu Dhabi, Burj Khalifa, Ras Al Khaima, Burj Al Arab, Palm Jumeirah, Ferrari World, Dubai Safari

Servicii incluse

- Bilet de avion
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Intalnire de bun-venit
- Cazare hoteluri 4-5*
- Masa mic dejun
- Ghid vorbitor de limba romana
- 2 excursii GRATIS!
• Turul orasului Dubai
• Turul orasului Abu Dhabi!

Servicii neincluse

- Taxe aeroport 165 euro/persoana
- Taxa de turist in Dubai: 15 dirhami/noapte(3 euro/camera/noapte). Se plateste in hotel.
- Optional - Cina la hotel (zilele 3, 5, si 6) + cina pe croazieră în ziua 2: 139 €/pers.( se rezerva DOAR la inscriere!)
- Optional - Pachet opționale: Excursie Ferrari World în Abu Dhabi; Intrare în Burj Khalifa; Safari deșert + cină: 189 €/pers. ( se rezerva DOAR la inscriere!)
- Asigurare storno si medicala

Program

Circuit Dubai Ras Al Khaima Abu Dhabi 7 zile

Simbolul luxului și al extravaganței! In Dubai se afla cea mai mare cladire din lume, de peste 800 de metri – Burj Khalifa. Inconjurat de nisipul sclipitor, in doar cațiva ani, Burj Khalifa este simbolul bogației. Cumparaturi, plaje cu nisip fin, insule artificiale, cum ar fi „Palm Jumairah”, iar acest hotel de super lux – Burj Al Arab este renumit peste tot in lume. Dubai este, de asemenea, considerat ca fiind unul dintre cele mai sigure și curate orașe din lume.

Ziua 1: Sosire Dubai.

Plecare din Bucuresti catre Dubai cu o companie aeriana de renume!

La aterizare are loc intalnirea cu ghidul si tranferul la hotelul din Abu Dhabi unde veti fi cazati timp de 2 nopti la hotelul de 4* Aloft Abu Dhabi sau asemanator. www.aloftabudhabi.com

Ziua 2: Excursie la Ferrari World si croaziera in Dubai cu cina – optional

Dupa micul dejun aveti posibilitatea sa participati la excursia noastra optionala la unicul Ferarri World.

Ferrari World este un parc de distractii pe insula Yas din Abu Dhabi care se intinde pe o suprafata de 25 de hectare. Acolo sunt oferite 20 de atractii in jurul mitului Ferrari.

Pe langa expozitia cu cele mai insemnate modele Ferrari, cu siguranta cel mai rapid Montaigne-russe din lume constituie atractia principala a acestui parc.

In mai putin de 5 secunde, in “Formula Rossa” accelerati de la 0 la 240km/h. O experienta care taie respiratia – adrenalina pura!

Seara, puteti beneficia optional de cina la lumina lunii la bordul unui iaht pe canalul Creek.

Ziua 3: Abu Dhabi Intrare in Burj Khalifa – optional.

Dupa micul dejun vizitam maiestuoasa Mochee din Abu Dhabi, a treia cea mai mare din lume. In continuare mergem la legendarul Emirates Palace Hotel unde facem o oprire pentru poze si priveliste.

Pauza de pranz va fi la Heritage Village – un muzeu de arta in aer liber, unde se poate vedea Abu Dhabi-ul “original”.

Aici gasiti constructii traditionale, exponate si nenumarate mici cadouri. In jurul orei 14:00 in drum spre Dubai vizitam un magazin de piele specific. Apoi mergem la Dubai Mall, cel mai mare centru de cumparaturi la nivel mondial.

Urmatoarea oprire este la Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume – 828 m cu acces pe platforma de vizionare.

De la ora 18:30 vizitam cel mai mare spectacol de fantani arteziene din lume in fata la Dubai Mall. Pe la circa orele 20:00 mergem la hotelul nostru de 4* Holiday Inn sau asemenator in Dubai, unde va cazati pentru urmatoarele doua nopti.

Ziua 4: Dubai Safari in desert cu cina – optional.

Dupa micul dejun ziua intreaga va sta la dispozitie. Bucurati-va de ziua libera sau descoperiti pe cont propriu Dubai-ul. La pranz aveti posibilitatea sa participati la o excursie optionala in desert.

Traiti o seara magica in desertul plin de secrete. Seara traditionala cu bunatati specific tarii intretinut de un dans din buric, muzica araba, calarit de camile si multe altele. Cu impresii nenumarate ne intoarcem la hotel.

Ziua 5. Turul orasului Dubai.

Dupa micul dejun va invitam la un tur clasic al Dubai-ului. Apoi mergem catre legendara insula palmier “Palm Jumeirah”, insula artificiala cu cele 16 ramuri de palmier intinse.

La hotelul de super-lux “Burj Al Arab” facem o oprire pentru fotografii. Pe langa covoarele lucrate manual, Dubai-ul este renumit la nivel mondial si pentru bijuteriile din aur si pietrele pretioase ale sale, pe care le vom vizita intr-un magazin specializat.

In continuare cunosteti un Souk (Piata) traditional unde diversi negustori isi ofera mirodeniile si marfurile. Calatorim mai departe la Ras al Kaimah unde veti avea camera de 5* la Hotel DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island sau similar. www.placeshilton.com/marjan-island

Ziua 6. Timp Liber.

Mic dejun. Bucurati-va de comoditatile hotelului dvs. la piscina sau pe plaja. Apa limpede de cristal si temperatura calda va invita la o placere de scaldat neingradita.

Acelora carora le place distractia pot participa la o alta excursie optionala.

Ziua 7. Intoarcere acasa

Dupa micul dejun are loc transferul la aeroport si zborul de retur la Bucuresti.

Final Circuit Dubai Ras Al Khaima Abu Dhabi 7 zile

Excursiile dvs. GRATIS:

Turul orașului Abu Dhabi GRATIS!

Marea Moschee din Abu Dhabi sau Moscheea Șeicului Zayed este una dintre cele mai frumoase moschei din Emiratele Arabe Unite. Aceasta este cea mai mare moschee din Emirate și a opta cea mai mare moschee din lume. Hotelul Emirates Palace și Satul Heritage va conduc spre a vizualiza in comparație lumea de lux și vremurile tradiționale.

Turul orașului Dubai GRATIS!

O calatorie in Dubai nu este completa fara vizitarea celebrului grup de insule artificiale in forma de frunza palmier – The Palm Jumeirah, incununat de nu mai puțin cunoscutul hotel Atlantis și parcul de distracții de aici. Burj al-Arab este cunoscut drept singurul hotel de șapte stele din lume. La 321 de metri inalțime este cea mai inalta cladire din lume folosita exclusiv ca hotel. Este situat pe o insula artificiala, la 280 m departare de plaja Jumeirah, fiind legat de țarm printr-un pod privat curbat.

Pachet Optionale:
Excursie Ferrari World in Abu Dhabi;
Intrare in Burj Khalifa;
Safari desert + cina: 189 euro/pers
Pachet demi-pensiune:
❚ Cina la hotel (zilele 3, 5 si 6) + cina pe croaziera in ziua 2:
139 euro/pers
❚ Supliment camera single
(in cazul in care clientul calatoreste singur): 179 euro/pers.

  • Pentru aceasta calatorie aveți nevoie de un pașaport valabil 6 luni de la data zborului de intoarcere iar acesta sa nu fie provizoriu pe 1 an de zile.
  • Nu sunt prevazute modificari in program și hotel dar organizatorul iși rezerva aceasta posibilitate!
  • Numarul minim de participanși pentru fiecare data este de 25 de persoane.
  • Nota: Achiziționarea de bunuri și servicii locale in timpul excursiei este responsabilitatea dumneavoastra.

Circuit Dubai Ras Al Khaima Abu Dhabi 7 zile

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Dubai Ras Al Khaima Abu Dhabi 7 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2022 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa