0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Dubai Abu Dhabi 7 Zile – Oferta Speciala

Garantia calitatii!
590 euro de la 584 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla
Reducere 100 EURO/pers, plecari 2024! Valabil pentru inscrieri pana la 22.07

Plecari

20.08.2024, 03.09.2024, 10.09.2024, 17.09.2024, 01.10.2024, 08.10.2024, 15.10.2024, 22.10.2024, 05.11.2024, 12.11.2024, 19.11.2024, 03.12.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-50654
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
03.12 640 euro
20.08, 03.09, 10.09, 17.09 590 euro
01.10, 08.10 710 euro
15.10, 22.10, 12.11 740 euro
05.11, 19.11 790 euro

Itinerariu

Dubai, Safari in desert, Abu Dhabi, Sharjah şi Ajman

Servicii incluse

-Zbor dus-întors Bucureşti-Dubai cu o companie aeriană cu renume
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/
-Transfer aeroport-hotel-aeroport
-Cazare 6 nopti la hotel de 3 stele cu mic dejun tip bufet sau a la carte
-Ghid vorbitor de limba română
-Excursie Dubai traditional
-Excursie Turul Abu Dhabi

Servicii neincluse

-Taxa de aeroport si servicii: 199 €/pers.
-Pachet excursii optionale ( Tur Dubai modern, Burj Khalifa, Safari in desert cu cina,Sharjah si Ajman): 189 €/pers. -se rezerva doar la inscriere
-Pachet cine: 3 x Cina la hotel + 1 cina pe croaziera (cine tip bufet sau a la carte): 129 €/pers-se rezerva doar la inscriere
-Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte).Se plateste la hotel.
-Cina pe croazieră Dubai: 69 €/pers
- Bacșișuri pentru ghizi și șofer
- Asigurare medicală și storno

Program

Circuit Dubai Abu Dhabi 7 zile

Ziua 1: Zbor spre Dubai.
Plecarea din București și intalnirea la sosire cu ghidul in aeroport. Transferul la hotelul Hampton by Hilton Dubai Airport3* din Dubai pentru check-in, unde veți fi cazați pentru urmatoarele 6 nopți.

Ziua 2: Timp liber + Safari in deșert cu cina inclusa (opțional)
Mic-dejun. Veți avea timp liber la dispoziție, iar dupa-amiaza puteți participa la excursia opționala Safari in deșert (cina inclusa). Veti strabate dunele de nisip cu ajutorul unor jeep-uri pentru a ajunge in campingul nostru beduin decorat special pentru a crea atmosfera tipic araba. Aici veți avea ocazia sa calariti camile, sa va pictați cu henna, sa purtați haine locale si sa admirati dansuri specifice arabesti. In acest decor perfect cina servita sub stele va fi un gratar delicios. Cazare la acelasi hotel din Dubai.

Ziua 3: Tur Abu Dhabi* (inclus)
Mic-dejun. Veti pleca catre Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite și reședința Consiliului Național Federal. Drumul pana in Abu Dhabi va dura mai puțin de o ora și jumatate și veți trece prin Jebel Ali, cel mai mare port din lume. Veți vizita grandioasa Moschee Alba sau Moscheea Șeicului Zayed, care este considerata una dintre cele mai mari din lume. In continuare veți vedea Cannon Square, unde se organizeaza spectacole inspirate din obiceiurile țarii. Apoi veti merge de-a lungul falezei Corniche pentru a ajunge in Heritage Village, special conceput de Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan ca amintire a trecutului pentru tanara generație. Apoi vom trece pe langa hotelul Emirates Palace, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. Cazare la acelasi hotel din Dubai. *In functie de conditiile de intrare, se poate oferi o alta excursie in schimb

Ziua 4: Explorați Dubai-ul tradițional (inclus)
Mic-dejun. Veți participa la o excursie de o jumatate de zi pentru a face cunostinta cu Dubai-ul traditional. Veți admira Moscheea Jumeirah construita in 1978. Constructia este deosebita, deoarece este din piatra alba si este pozitionata in apropierea plajei cu nisip alb Jumeirah.Veti putea sa aflati informatii despre arhitectura sa si insemnatatea religioasa in timp ce o puteti fotografia. Mai apoi va veti opri la FORT-ul AL FAHIDI. Aici regasiti și muzeul din Dubai care pastreaza trecutul orașului, impreuna cu toate etapele dezvoltarii sale inaintea descoperirii petrolului. Veti continua excursia cu o ABRA – barca tradiționala, pentru a traversa catre Deira, unde veti vizita un bazar de condimente și bijuterii la prețuri mai mici decat in Europa. Veti mai vizita un magazin de piele si unul de aur, de unde va puteti achizitiona lucruri deosebite. Cazare la același hotel din Dubai.

Ziua 5: Timp liber sau excursie optionala Dubai Modern
Mic-dejun. Puteti participa la o excursie de jumatate de zi prin Dubai-ul modern. Pentru a ințelege evoluția Dubai-ului, veti face o calatorie pentru a descoperi tot ce inconjoara acest insorit oraș futurist. Prima vizita va fi la bazarul Madinat Jumeirah, apoi veti face o oprire pentru a fotografia Burj Al Arab, cel mai luxos hotel din lume. Apoi veti continua catre Dubai Marina, un oraș-canal sofisticat și elegant in același timp, construit pe țarmul Golfului Arabic. Excursia va continua catre Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume (urcați la etajul 124 al cladirii – bilet inclus), dupa care veți face o plimbare prin Dubai Mall. Cazare la acelasi hotel din Dubai.

Ziua 6: Timp liber sau excursie optionala Sharjah si Ajman + cina pe croaziera
Mic-dejun. Excursia va incepe cu Sharjah – capitala culturala a Emiratelor Arabe Unite, un oraș tradițional plin de fructe, plin de artefacte fascinante la fiecare colț. Veti vizita frumosul oras restaurat, in cadrul caruia se gasesc multe muzee. Va veti opri la Bazarul Albastru pentru a-i admira arhitectura si pentru a face cumparaturi in peste 500 de magazine. Apoi veti vizita Muzeul Islamic al Civilizatiilor. Veti continua excurisa catre frumoasa faleza Ajman. Seara veți avea ocazia sa participați la cina pe croaziera. O seara romantica va asteapta pe una dintre barcile traditionale arabe – dhow.Veti fi intampinati de ospitalitatea arabilor si rasfatati cu o varietate de mancaruri delicioase in timp ce veti admira superba priveliste a orasului Dubai pe timp de noapte. Cazare la acelasi hotel din Dubai.

Ziua 7: Zbor de intoarcere Bucuresti
In funcție de ora zborului, se face transferul și autocarul va va conduce la aeroport pentru calatoria de intoarcere spre București.

* Programul circuitului poate suferi modificari in funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe. Exemplu hotel (denumirea hotelului este informativa si poate suferi modificari): Dubai – Hotel Hampton by Hilton Dubai Airport 3* sau similar

Acte necesare:

Pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Pasaportul nu trebuie sa fie temporar!

Optionale – Pachetele se rezerva doar la inscriere

 • Pachet excursii optionale: 189 EUR/pers.
  • Tur Dubai modern
  • Burj Khalifa
  • Safari in desert cu cina
  • Sharjah si Ajman tour
 • Pachet cine: 3 x Cina la hotel + 1 cina pe croaziera (cine tip bufet sau a la carte): 129 EUR/pers.
 • Cina pe croaziera Dubai: 69 EUR/pers
 • Suprataxa pentru camera single: 249 EUR/pers.

 

NE REZERVAM DREPTUL DE A FACE SCHIMBARI!

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de renuntare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru renuntarea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru renuntarea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Dubai Abu Dhabi 7 Zile – Oferta Speciala

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa