031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Dubai 6 zile

Garantia calitatii!
330 € de la 327 €( + taxe 195 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

11.06.2019, 18.06.2019, 25.06.2019, 03.09.2019, 10.09.2019, 17.09.2019, 24.09.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-43702
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Perioada Loc in camera dubla Camera Single
11.06.2019, 10.09.2019 350 euro 534 euro
18.06.2019, 25.06.2019, 03.09.2019 330 euro 514 euro
17.09.2019, 24.09.2019 370 euro 554 euro

Itinerariu

Dubai, Abu Dhabi, Ras al Kaimah

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Dubai - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 5 Nopti in hoteluri de 4* si 5* cu Mic Dejun

Servicii neincluse

- Taxe aeroport 195 euro/persoana
- Asigurare medicală/ storno, intrări la obiective turistice, Taxă oraș
- Pachet 3 excursii opționale: 159 Euro/ persoană - se rezerva doar la inscriere
- Pachet demipensiune (cina la hotel în zilele 1, 2, 4,  cină pe vapor în ziua 3 și prânz la hotel în ziua 5): 109 Euro/ persoană - se rezerva doar la inscriere

Program

Circuit Dubai 6 zile

Ziua 1. București – Dubai

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni catre Dubai. Transfer și cazare la hotel Auris Inn al Muhanna 4* (sau similar) in Dubai.

Ziua 2. Abu Dhabi

Mic dejun. Tur de oraș in Abu Dhabi. Se viziteaza maiestuoasa Moschee Sheikh Zaied, legendarul hotel Emirates Palace (pe afara) și promenada Corniche. Timp liber pentru cumparaturi la Yas Marina Mall sau excursie opționala la Ferrari World, cel mai mare parc de distracții acoperit din lume*. Seara, cazare la hotel Auris Inn al Muhanna 4* (sau similar) in Dubai.

Ziua 3. Dubai

Mic dejun. Tur de oraș in Dubai. De dimineața se traverseaza canalul Dubai Creek, cu o barca tradiționala, Abra. Mai departe, se viziteaza insula artificiala, Palm Jumeirah, construita dupa forma unui palmier și, pe afara, faimoasele hoteluri Atlantis The Palm, și Burj Al Arab (singurul hotel de șapte stele din lume). Oprire la un magazin tradițional specializat in bijuterii de aur și pietre prețioase și la Souk, piața tradiționala de mirodenii. Timp liber la Dubai Mall sau opțional, vizitarea celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa, inclusiv acces pe platforma de observație*. Seara, opțional, cina festiva la bordul unui vapor tradițional pe canalul Dubai Creek*. Seara, cazare la hotel Auris Inn al Muhanna 4* (sau similar) in Dubai.

Ziua 4. Dubai – Ras al Kaimah

Mic dejun. Timp liber in prima parte a zilei. In jurul pranzului, transfer catre emiratul Ras al Kaimah. Timp liber pentru plaja și relaxare la hotel. Cazare la hotel Marjan Island Resort & SPA 5* (sau similar) in Ras al Kaimah.

Ziua 5. Ras al Kaimah

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau la piscina, sau excursie opționala Desert Safari include plimbare cu jeep-ul și cina tradiționala in deșert*. Cazare la hotel Marjan Island Resort & SPA 5* (sau similar) in Ras al Kaimah.

Ziua 6. Dubai – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Dubai. Check-in și imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Acte necesare pentru intrea in E.A.U.: Pașaport cu o pagina libera, valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in țara. Nu este acceptat pașaportul temporar.

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Pachet 3 excursii opționale (Ferrari World, acces pe platforma de observație la Burj Khalifa, Desert Safari inclusiv cina tradiționala): 159 Euro/ persoana se rezerva doar la inscriere

• Pachet demipensiune (cina la hotel in zilele 1, 2, 4, cina pe vapor in ziua 3 și pranz la hotel in ziua 5): 109 Euro/ persoana se rezerva doar la inscriere

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane

Final Circuit Dubai 6 zile

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Dubai 6 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa