031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Coreea de Sud Japonia 11 zile

Garantia calitatii!
2404 euro de la 2380 euro( + taxe 495 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

15.05.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-43680
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la expirarea pragului de Early Booking, adica 31.03.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in camera dubla Loc in camera single
15.05.2021 2404 euro 400 euro

Itinerariu

Seoul, Gyeongiu, Ulsan, Busan, Osaka, Himeji, Matsumoto, Tokyo

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Seoul / Busan - Osaka / Tokyo - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 9 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu Mic Dejun
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxe aeroport 495 euro/persoana
- Pachet 3 excursii optionale: 299 Euro/ persoana - se rezerva doar la inscriere
- Asigurare medicală
- Asigurare storno
- Intrări la obiectivele turistice

Program

Circuit Coreea de Sud Japonia 11 zile

ITINERAR:

Ziua 1. București – Seoul

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Seoul.

Ziua 2. Seoul

Sosire in Seoul. Vizita la Templul Jogyesa și plimbare pe strada Insadong, cunoscuta pentru magazinele de antichitați, Piața Gwanghwamun, Piața Gwangjanag și Raul Cheonggyecheon. Seara, cazare in zona Seoul  la hotel Nine Tree Premier Hotel Myeongdong 4* sau similar.

Ziua 3. Seoul

Mic dejun. Timp liber pentru explorarea orașului pe cont propriu sau opțional*, tur de oraș in Seoul ce include obiectivele turistice emblematice: Palatul Gyeongbokgung, unde se poate observa ceremonia de schimbare a garzii, Satul Bukchon Hanok, Observatorul din Seoul, plimbare prin Piața Namdaemun și cartierul Myeongdong, COEX Mall și Strada Gangnam. Seara, cazare in zona Seoul la hotel Nine Tree Premier Hotel Myeongdong 4* sau similar.

Ziua 4. Seoul – Gyeongiu

Mic dejun. Plecare spre Gyeongiu, fosta capitala a Regatului Silla. Se viziteaza Templul Bulguksa, Muzeul Național Gyeongiu, Parcul Tumuli și Observatorul Cheomseongdae. Seara, cazare in zona Gyeongiu la hotel Commodore Gyeongjul 4* sau similar.

Ziua 5. Gyeongiu – Busan

Mic dejun. Plecare spre Busan, al doilea cel mai mare oraș ca marime din Coreea de Sud. Tur de oraș in Busan care include: piața tradiționala de pește Jagalchi, Piața Gujke, Oryukdo Skywalk, Parcul Taejongdae, Templul Yonggungsa și Casa APEC Nurimaru, Haeundae Beach. Seara, cazare in zona Busan la hotel Commodore Busan 4* sau sumilar.

Ziua 6. Busan (Correa de Sud) – Osaka (Japonia)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare pe cursa cu destinația Osaka (Japonia). Tur panoramic in Osaka și vizita la Umeda Sky, o cladire impresionanta cu 40 de etaje de unde se poate admira panorama orașului. Seara, cazare in Osaka la hotel Daiwa Roynet Kitahama 3* sau similar.

Ziua 7. Osaka – Kyoto

Mic dejun. Transfer la Kyoto cu trenul (bagajele se vor transfera intr-o mașina separata). Ziua este libera pentru explorarea orașului pe cont propriu sau opțional*, tur de oraș in Kyoto, ce include: Templul Ryoan-ji, renumit pentru cea mai mare gradina cu pietre din Japonia, Templul Kinkaku-ji, cunoscut și sub denumirea de „Pavilionul de Aur” și Castelul Nijo, apoi plimbare pe strazile Shijo Kawaramachi și Nishiki-dori, faimoase pentru shopping. Seara, cazare in zona Kyoto la hotel Rhino 3* sau similar.

*** Pentru cine nu opteaza pentru excursia opționala in Kyoto, check in-ul la hotel se va putea face incepand cu ora 15:00.

Ziua 8. Kyoto – Nara – Takayama

Mic dejun. Transfer spre Nara, cea mai veche capitala a Japoniei. Se viziteaza Templul Todai-ji, care gazduiește cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha din lume, parcul de caprioare din Nara și Altarul Kasuga. Dupa-amiaza, transfer spre Takayama. Tur pietonal cu ghidul in Orașul Vechi, renumit pentru magazinele de miso, „berariile” de sake și coloratele trenuri stradale. Seara, cazare in Takayama la hotel Wat & Spa 3*.

Ziua 9. Takayama – Matsumoto – Tokyo

Mic dejun. Plecare spre Matsumoto, unde se viziteaza unul dintre cele mai bine conservate castele din Japonia, Castelul Matsumoto. Denumit simbolic și „Castelul Ciorii”, din cauza zidurilor negre, acesta face parte din colecția celor patru castele desemnate „Comorile Naționale ale Japoniei”. Dupa-amiaza, plecare spre Tokyo. Seara, cazare in zona Tokyo la hotel Wing International Yotsuya 3* sau similar.

Ziua 10. Tokyo

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau opțional*, tur de oraș in Tokyo ce include: plimbare in autentica gradina Hamariyku, construita in perioada Edo, si o vizita la o ceainarie traditionala pentru a descoperi arta de preparare si servire a ceaiului in Tara Soarelui Rasare. Croaziera pe raul Sumida pentru a admira orasul. Se viziteaza districtul Asakusa, unde se afla Marele Templu Senso-ji. Dupa-amiaza, plimbare prin Akihabara, cartier celebru datorita jocurilor video, echipamentelor electronice si a desenelor animate manga. Seara, cazare in zona Tokyo la hotel Wing International Yotsuya 3* sau similar.

Ziua 11:  Tokyo – București

Mic dejun. Transfer la aeroport și imbarcare pe cursa cu destinația București.

Final Circuit Coreea de Sud Japonia 11 zile

Servicii optionale*

Pachet 3 excursii optionale: 299 Eur/ persoana (tarif valabil doar pentru plata in avans, in agentie)

Acte necesare:
• Pașaport biometric cu doua pagini libere valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in țara (nu este acceptat pașaportul temporar).

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Coreea de Sud Japonia 11 zile

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa