0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Clasic Spania 9 zile Avion

Garantia calitatii!
de la 649 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 013-50449
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla
05.09.2019; 03.10.2019649 euro

Itinerariu

Bucuresti - Barcelona – Zaragoza – El Escorial – Madrid – Segovia - Toledo – Aranjues – Cordoba - Sevilla – Gibraltar – Granada - Alicante – Valencia - Bucuresti

Servicii incluse

Bilet avion Bucuresti – Barcelona/ Valencia – Bucuresti, compania Tarom;
Transport cu autocar/microbuz categoria locala;
8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*;
Asistenta turistica in limba romana.

Servicii neincluse

Taxele de aeroport si taxa de serviciu – 195 euro/persoana;
Taxe de oras/statiune informativ 2 euro/persoana/noapte – se achita la receptia hotelului;
Bilete de intrare la obiectivele turistice;
Asigurarea medicala si storno – recomandate;

Program

Ziua 1. Bucuresti – Barcelona

Intalnire cu ghidul roman in Aeroportul Otopeni, la biroul de check in pentru destinatia Barcelona. Decolare spre Barcelona. Tur panoramic de Barcelona ce cuprinde: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei si Sagrada Familia. Cazare in zona Barcelona.

Ziua 2. Barcelona – Montserrat – Zaragoza

Mic dejun. Vizita la Montserrat (Muntele Sfintit), un munte alcatuit din gresii, situat in tinutul deluros al Cataloniei cu capitala la Barcelona. Sub varful estic al masivului muntos se afla Manastirea benedictina Montserrat. Varfurile muntelui apar ca niste degete, acest proces fiind rezultatul eroziunii, care a luat nastere datorita duritatii diferite a rocilor. Dupa amiaza plecam catre Zaragoza unde vom avea un tur pietonal. Cazare in zona Zaragoza.

Ziua 3. Zaragoza – El Escorial – Madrid

Mic dejun. Pornim spre Madrid cu scurt popas la El Escorial si Valea celor cazuti (Vale de Los Caidos). Tur panoramic de Madrid pe traseul Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora, Piata Spaniei, Piata Orientului si Piata de Toros. Cazare in zona Madrid.

Ziua 4. Madrid – Segovia

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite la Palatul Regal si Muzeul Prado sau excursie optionala in Segovia – oras situat in regiunea Castilla y Leon, la poalele muntilor Guadarrama. Centrul istoric cu monumentele si bisericile sale in stil romanic, cartierul evreiesc dar, in special, Apeductul Roman, au facut ca acest oras sa fie declarat de UNESCO Patrimoniu al Umanitatii, in anul 1985. Cazare in zona Madrid.

Ziua 5. Madrid – Aranjues – Toledo – Cordoba

Mic dejun. Continuam traseul turistic cu Aranjues, oras monumental inconjurat de raul Tajo si Toledo, cetate cu stradute inguste, oras muzeu situat la doar 70 km de Madrid. Este cunoscut faptul ca cei mai priceputi mesteri armurieri se afla in Toledo, cel mai vestit loc de mestesugarie a armurilor si armelor in Evul Mediu. Cazare in zona Cordoba.

Ziua 6. Cordoba – Sevilla

Mic dejun. In Cordoba scurta oprire la moscheea Mezquita. In Sevilla vom admira: Catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei. Cazare in zona Sevilla.

Ziua 7. Sevilla – Gibraltar – Granada
Mic deun. Plecare catre Granada, cu vizita la Gibraltar (nu este inclus transportul in interior si biletul de intrare, se achita doar la inscriere). Tur prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct – Punta Europa. Se urca cu minibuzul pana la 300 m, la Balconul Reginei – panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi vizita la pestera Saint Michael. Revenim pe Costa del Sol cu popasuri in Marbella si Malaga. Cazare in zona Granada.

Ziua 8: Granada – Alicante – Valencia

Mic dejun. In Granada vom face un tur de oras. Optional, vizita la Complexul Alhambra (se achita doar la inscriere): Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba si Palatul lui Carol al V-lea. Ne continuam turul si ne indreptam spre Valencia, cu popas in Alicante. Cazare in zona Valencia.

Ziua 9. Valencia – Bucuresti

Mic dejun. Valencia – vizitam centrul istoric si zona numita orasul artelor si stiintelor, vechea albie a raului Turia, Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu Catedrala si turnul-clopotnita El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Transfer la aeroportul din Valencia si imbarcare pentru zborul spre Bucuresti.

Excursii optionale:

 • Excursie Segovia: 79 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba roamana;
 • Excursie Gibraltar: 40 euro/persoana, include: microbuz si bilet de intrare (se achita doar la inscriere);
 • Alhambra (se achita doar la inscriere): 45 euro/persoana, include: transport, bilet, ghid local si asistenta turistica in limba romana; Rezervarile se fac cu minim 2 luni inainte si se confirma in 7 zile dupa efectuarea platii;

Grup minim 16 persoane.

Orar de zbor informartiv, Compania Tarom:
Bucuresti OTP 08:30 – Barcelona BCN 10:40

Valencia VLC 00:55 – Bucuresti OTP 05:15
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Note:

 • Grup minim 30 persoane.
 • Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara. Sursa – Mae.ro.
 • Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
 • Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
 • Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
 • Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
 • Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
 • Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
 • Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
 • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).
 • IMPORTANT! In Spania, soferul poate conduce maximum 9 ore, iar dupa 4 ore trebuie sa faca o pauza de minim 45 de minute.

Rezervare online pentru Circuit Clasic Spania 9 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2022 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa