031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Clasic Peru 10 zile

Garantia calitatii!
2109 € de la 2088 €( + taxe 390 €)
persoana in camera dubla

Plecari

09.11.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-47802
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la expirarea pragului de Early Booking, adica 31.03.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in camera dubla Supliment camera Single
09.11.2021 2109 euro 400 euro

Itinerariu

Lima, Paracas, Nazca, Arequipa, Puno, Lacul Titicaca, Cusco, Pisac, Ollantaytambo, Valea Sacră, Aguas Calientes, Machu Pichu, Cusco, București

Servicii incluse

- Bilet de avion pe ruta Bucuresti-Lima-Bucuresti
- Cazare 10 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 si 4 stele
- Mic dejun
- Transport cu autocarul conform programului
- Transport cu trenul The Voyager pe ruta Ollantayambo - Aguas Calientes
- Asistenta turistica in limba romana
- Bonus: 2 prânzuri la restaurant local, excursii cu barca la Insulele Ballestas şi Lacul Titicaca, intrările la obiectivele turistice din program.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- 390 euro Taxe de aeroport, transferuri

Program

Circuit Clasic Peru 10 zile

Ziua 1. București – Lima

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Lima. Transfer și cazare la hotel in zona Lima.

Ziua 2. Lima – Paracas

Mic dejun. Tur organizat al orașului cu ghid local in care se viziteaza Piața Centrala, Palatul Presidential (exterior), Primaria (exterior), Catedrala, Manastirea San Francisco, Muzeul Arheologic Larco Herrera și districtul Miraflores. Plecare spre Paracas și timp liber la dispoziție . Cazare la hotel in zona Paracas.

Ziua 3. Paracas – Nazca

Mic dejun. Dimineața, excursie cu barca la Insulele Ballestas (se organizeaza in funcție de condițiile meteo) unde se regasește cea mai mare populatie de pasari producatoare de “guano” precum cormoranul Guanay și pasarile Boobies (au specifica culoarea picioarelor albastru-gri). Pe aceste insule traiește și o populație numeroasa de lei de mare. Plecare spre Nazca și timp liber la dispoziție pentru restul zilei. Cazare la hotel in zona Nazca.

Ziua 4. Nazca – Arequipa

Mic dejun. Excursie opționala cu avionul deasupra linilor de la Nazca unde se pot admira 12 dintre cele mai faimoase desene (excursia se organizeaza in funcție de condițiile meteo). Plecare spre Arequipa pe drumul South Panamerican de-a lungul caruia se poate admira peisajul deșertic. Cazare la hotel in zona Arequipa.

Ziua 5. Arequipa – Puno

Mic dejun. Tur panoramic al orașului Arequipa, se viziteaza Biserica Compania de Jesus (exterior) și Manastirea Santa Catalina. Plecare spre Puno. Cazare la hotel in zona Puno.

Ziua 6. Puno – Lacul Titicaca – Puno

Mic dejun. Excursie cu barca pe lacul Titicaca și vizita la Insula plutitoare Uros și Insula Taquile unde aveți posibilitatea sa interacționați cu comunitatea locala. Pranz inclus la un restaurant local. Cazare la hotel in zona Puno.

Ziua 7. Puno – Cusco

Mic dejun. Plecare spre Puno. Pe parcursul drumului se trece prin satele Urcos, San Pedro, Tinta și Sicuani. Oprire pentru poze in pasul La Raya. Se viziteaza orașul Pucara și situl arheologic Racchi. Pranz inclus la un restaurant local. Cazare la hotel in zona Cusco.

Ziua 8. Cusco – Pisac – Ollantaytambo – Valea Sacra

Mic dejun. Se viziteaza piața indiana din Pisac, oraș pitoresc, renumit pentru bunurile de o calitate rara specifice zonei Anzilor, produse de artizanii locali. Timp liber pentru cumparaturi. Dupa-amiaza se viziteaza Ollantaytambo, un important sit arheologic, ce dateaza din perioada tarzie a Civilizației Inca. Cazare la hotel in zona Valea Sacra.

Ziua 9. Valea Sacra – Aguas Calientes – Machu Pichu

Mic dejun. Tranfer la gara Ollantaytambo și plecare cu trenul spre Aguas Calientes, de unde se continua calatoria cu microbuzul spre Machu Pichu, „Orașul pierdut al Incașilor”. Se viziteaza cea mai cunoscuta atracție turistica din America de Sud, considerata una dintre cele 7 minuni noi ale lumii. Transfer la gara si imbarcare pe trenul pe ruta Aguas Calientes – Ollantaytambo apoi transfer cu autocarul in Cusco. Cazare la hotel in zona Cusco.

Ziua 10. Cusco – București

Mic dejun. Dimineața, tur de oraș, ce cuprinde principalele obiective turistice: Piața Centrala, Strada Hatun Rumilloc, Templul Koricancha. Se viziteaza constructia militara Puca Pucara și Fortareața Sacsayhuaman. Dupa-amiaza, transfer la aeroportul din Cusco pentru zbor intern spre Lima. Seara, imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Excurise optionala cu avionul in Nazca

Grup minim pentru realizarea programului 20 persoane

Final Circuit Clasic Peru 10 zile

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Clasic Peru 10 zile

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa