0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Clasic Israel Iordania 8 zile

Garantia calitatii!
de la 649 euro( + taxe 250 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 013-50425
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla
16.09.2019,29.10.2019; 05.11.2019 649 euro

Itinerariu

Tel Aviv – Haifa – Nazaret – Tiberias – Muntele Tabor – Capernaum – Yardenit – Amman – Mabada – Petra – Aqaba – Eilat – Masada – Marea Moarta – Bethleem – Ein Karem – Hozeva – Ierusalim – Tel Aviv – Jaffa

Servicii incluse

Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
Transport cu autocar clasificat conform itinerariu;
2 nopti de cazare cu mic dejun in zona Tiberias/Nazaret la hotel de 3*-4* ;
1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Amman la hotel de 3*-4* ;
1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Aqaba la hotel de 3*-4* ;
3 nopti de cazare cu mic dejun in zona Bethleem la hotel de 3*-4* ;
Ghid local vorbitor de limba romana.

Servicii neincluse

Taxele aeroport si taxa de serviciu: 150 euro/persoana;
Taxele de trecere a frontierelor: 40 euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
Taxa de intrare in Petra: 60 euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
Supliment demipensiune (7 cine): 120 euro/persoana;
Biletele de intrare la obiectivele turistice;
Taxi Muntele Tabor – 15 euro/persoana (se achita local);
Tips in valoare de 3 euro/persoana/zi (se achita obligatoriu la ghidul local);
Excursiile optionale;
Asigurarea medicala si storno.

Program

Circuit Clasic Israel Iordania 8 zile

Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv

Prezentare in aeroportul Otopeni la birourile de check-in ale companiei EL AL /Tarom cu destinatia Tel Aviv, pentru formalitatile de imbarcare. Decolare spre Tel Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion si intalnire cu reprezentantul agentiei partenere din Israel. Transfer in zona Tiberias/Nazaret pentru cazare.

Ziua 2. Haifa – Nazaret – Tiberias

Mic dejun. In prima parte a zilei vom merge in orasul Haifa – al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Al doilea popas il vom face in Nazaret, orasul copilariei lui Iisus, unde vizitam Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. In apropiere de Nazaret vom vizita Cana Galileii cu Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. Deplasare la Muntele Fericirilor, unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Intoarcere pentru cazare in zona Tiberias/ Nazaret.

Ziua 3. Tiberias – Muntele Tabor – Croaziera pe Marea Galileii – Capernaum – Yardenit – Amman

Mic dejun. Incepem ziua cu Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Optional, croaziera pe Marea Galileii – lac de apa dulce, alimentat de izvoare subterane si de raul Iordan. Vizita Carpenaum – Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha – Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus.

Vom trece frontiera din Israel in Iordania si vom merge spre zona Bet She`an sau Decapolis – cele 10 orase, unde Iisus a facut vindecari miraculoase si apoi spre Amman – capitala Iordaniei, vechiul oras Philadelphia – unul din cele 10 orase ale Decapolisului, unde vom face un tur cu autocarul, ocazie cu care vom admira Citadela, Amfiteatrul Roman, zona noua si cea veache a orasului. Cazare in Amman.

Ziua 4. Amman – Mabada – Petra – Aqaba

Mic dejun. Ne idreptam spre Muntele Nebode, unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Urmatorul popas va fi in Madaba – orasul mozaicurilor, unde vizitam biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe care cuprinde un mare mozaic cu cea mai veche harta a Tarii Sfinte cu centrul la Ierusalim. Deplasare spre Petra (capitala Nabateenilor), unde vom vizita Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cazare in zona Aqaba – oras situat pe coasta de nord-est a Marii Rosii.

Ziua 5. Aqaba – Eilat – Masada – Marea Moarta – Bethleem

Mic dejun. Scurt tur in Aqaba, al treilea mare oras al Iordaniei si singura statiune a Iordaniei de la Marea Rosie. Dupa ora 11 vom pleca spre Eilat, Israel, unde vom face un tur panoramic. Oprire la situl istoric Masada, inregistrat in 2001 pe lista patrimoniului mondial cultural si natural al organizatiei UNESCO. Stanca arida pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Deplasare spre Marea Moarta pentru o scurta oprire. Cazare in Bethleem.

Ziua 6. Bethleem – Ein Karem – Hozeva

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Ein Karem – Hozeva. In Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul, vom vizita Biserica, locul unde s-a nascut ”cel mai mare Om nascut dintr-o femeie” si Izvorul Sfintei Fecioare Maria, locul intalnirii Maicii Domnului cu vara sa, Elisabeta. Deplasare catre Hozeva unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe, locul unde a trait ultima parte a vietii, Sfantul Ioan Iacob de la Neamt. Intoarcere in Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cazare in Bethleem.

Ziua 7. Bethleem – Ierusalim

Mic dejun. Vizita in orasul simbol Ierusalim. Vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam Manastirea Tatal Nostru – construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani – locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor – construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa – Drumul Crucii, cu cele 14 opriri – o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Cazare in Bethleem.

Ziua 8. Bethleem – Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre Tel Aviv unde vom avea un tur panoramic de oras si scurt popas in orasul vechi Jaffa. Transfer la aeroport pentru formalitatiile de imbarcare si zbor spre Bucuresti.

Supliment single: 150 euro; Copil < 12 ani: 549 euro cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.

Excursii optionale:

 • Excursie la Ein Karem – Hozeva: 50 euro/persoana. Include: transport clasificat si ghid local. Nu include: bilete de intrare.

Plecarea in excursie va fi din Bethleem, in jurul orei 09:00, si ne vom indrepta spre Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul, vom vizita Biserica, locul unde s-a nascut ”cel mai mare Om nascut dintr-o femeie” si Izvorul Sfintei Fecioare Maria, locul intalnirii Maicii Domnului cu vara sa, Elisabeta. Apoi ne vom deplasa spre Hozeva, unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe, locul unde a trait ultima parte a vietii, Sfantul Ioan Iacob de la Neamt. La intoarcerea in Bethleem, vom avea o ultima oprire la Biserica Nativitatii locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Excursia va dura aproximativ 8 ore.

 • Croaziera Marea Galileii: 18 euro/persoana

Orar de zbor informativ, Compania El Al:

Bucuresti OTP 10:50 -> Tel Aviv TLV 13:25

Tel Aviv TLV 18:30 -> Bucuresti OTP 21:10

*Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data calatoriei.

NOTE:

 • Grup minim 25 persoane.

 • Oferta turistica este parte integranta din contract.

 • Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.

 • Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.

 • Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.

 • Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.

 • Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.

 • Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.

 • Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.

 • Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).

 • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Rezervare online pentru Circuit Clasic Israel Iordania 8 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2022 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa