0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Clasic Israel Iordania 8 zile

Garantia calitatii!
de la 796 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-50425
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla
11.10; 18.10; 01.11; 08.11; 15.11 796 euro
22.11, 06.12, 13.12 976 euro

Itinerariu

Amman–Jerash –Muntele Nebo – Madaba – Petra – Marea Moarta Bethleem – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Nazareth – Muntele Fericirilor –Ierihon

Servicii incluse

· Transport avion București – Aqaba – București,
· 7 nopţi cazare la hoteluri de 4* şi 3*, confrom clasificării din Israel si Iordania: 3 nopti in Amman; 1 noapte in Petra;2 nopti in Bethleem;1 noapte in zona Tiberias / Nazareth;
· Demipensiune ( 2 mese pe zi – conform programului),
· Transport cu autocar modern, cu climatizare, conform programului
· Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
· Preot însoțitor din partea agenţiei pentru întreaga perioadă
· Ghid local vorbitor de limba română

Servicii neincluse

· Taxe de aeroport + taxa viza Iordania: 199 euro/persoana
· Excursiile opţionale pentru un grup minim de 30 de persoane
· Alte taxe şi cheltuieli personale
· Alte mese decât cele menţionate
· Băuturile la mese
· Alte obiective turistice decât cele menţionate în program
· Bacşişuri pentru şoferi şi ghizi locali în valoare de 6 €/pers/zi (se plăteşte obligatoriu către ghidul israelian)
· Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)
· Taxe de oraş plătibile la hotel;

Program

Circuit Clasic Israel Iordania 8 zile

Ziua 1: București – Aqaba – Petra

Prezentare in Aeroportul București Otopeni pentru zborul de Aqaba. Aterizam si ne imbarcam in autocarul de transfer ce ne va duce la Petra. Sosire si cazare la hotel in Petra. Program liber. Seara cina la hotel .

Ziua 2. Petra – Amman

Avem prima parte a zilei la dispoziție sa descoperim comorile din Petra, faimoasa capitala a regatului Nabateenilor, a carui populatie a disparut misterios. Parcurgem drumul care serpuieste prin canionul ingust si ni se dezvaluie incredibilul oras antic sculptat in stanca trandafirie acum 2.000 de ani și votat una dintre cele șapte noi minuni ale lumii. Vedem Mormantul Obelisc, apoi strabatem ingustul canion Siq pentru a ajunge la cel mai impresionant monument din zona, Tezaurul. Se numește așa datorita confuziei beduinilor, care credeau ca este tezaur, insa este mormantul maiestuos al Regelui Aretas al III-lea. Admiram teatrul, mormintele regale și, pentru fotografii de neuitat, putem urca pe uriașul monument al Manastirii, care ofera, dupa spusele localnicilor, cea mai buna panorama din zona. In 1985, Petra a fost inclusa pe lista monumentelor universale UNESCO si a fost descris drept „una dintre cele mai prețioase moșteniri culturale ale omenirii”. Ne continuam programul si mergem la unul dintre cele mai importante situri arheologice din regiune, unde se gasesc ruine din perioada neolitica, unele avand chiar 9.000 de ani vechime. De aici, plecam spre nord și ne continuam drumul spre Amman. Sosire si cazare la hotel in Amman. Cina la hotel.

Ziua 3. Amman – granita Allenby – Ierusalim – Bethleem

Dupa micul dejun trecem granita Allenby catre Israel, unde vom merge in Ierusalim, numit și Orașul Pacii, pe Muntele Maslinilor, unde vom vizita: Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fi prins; Biserica Mormantul Maicii Domnului unde vom cobora cele 48 de trepte pana la Mormantul Fecioarei Maria si Grota Tradarii, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata. Intram in Cetatea Sfanta a Ierusalimului pe poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf. Invieri in care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Vizita in zona evreiasca a Sfintei Cetați la Zidul Plangerii. Cazare și cina la hotel in Bethleem.

Ziua 4. Bethleem

Dupa micul dejun vom vizita Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului din Bethleem, ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului numita “Betleemița” sau “Aparatoarea Bethleemului”). La aproximativ 500m se afla Grota Laptelui, unde, potrivit traditiei s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, in noaptea in care Dreptul Iosif a primit porunca de la inger sa paraseasca Betleemul si sa fuga in Egipt. Vizitam Biserica Campul Pastorilor, locul unde innoptau pastorii, in noaptea in care s-a nascut Pruncul Iisus Hristos. Continuam cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost gasit pentru a doua oara capul Sf. Ioan Botezatorul; Manastirea Pater Noster, loc unde, potrivit tradiției Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca „Tatal nostru”. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 5. Bethleem – Ierihon – Nazareth

Dupa micul dejun ne indreptam spre Ierihonului, cel mai vechi oras din lume. Situat la nord-est de Ierusalim la circa 40 de km , Ierihonul este orasul aflat la cea mai joasa altitudine, aproximativ 250 m sub nivelul marii.Intram in oras si mergem sa vedem Biserica Dudul lui Zaheu. Cina si cazare in Nazareth. *Optional excursie croaziera Marea Galileii cu pranz pestele sf. Petru

Ziua 6. Nazareth – Muntele Fericirilor – granita Sheikh Hussein – Jerash – Amman

Mic dejun. Ne incepem ziua cu vizita la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei in vin; continuam cu orașul Nazareth, situat in partea nordica a Israelului, descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil, ridicata deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat in apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictata de frații Moroșanu in 1977, apoi vom merge catre Biserica Catolica Buna-Vestire in incinta careia se afla grota in care Fecioara Maria a fost inștiințata de Arhanghelul Gavriil ca Il va naște pe Iisus. Continuam cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construita pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se inalța la 175 m deasupra nivelului Marii Galileii, dar totodata este la 35m. sub nivelul Marii Mediterane. Trecem granita catre Iordania prin vama Sheikh Hussein si ne oprim scurt in orasul Jerash. Cina si cazare in Amman.

Ziua 7. Amman – Muntele Nebo – Madaba – Marea Moarta – Aqaba

Un melanj al vestigiilor incluse in Patrimoniul UNESCO, al orașelor sapate in stanca roșiatica și a dunelor șerpuite de nisip, Iordania este o oaza de liniște și pace. Hai sa o descoperim impreuna! De dimineața, pornim in explorarea Iordaniei, cu tot ce are mai fermecator și impresionant. Facem un tur panoramic al orașului Amman, trecem pe langa Citadela, fost teatru roman, apoi mergem spre Petra, strabatand Autostrada Regelui, o șosea folosita continuu mai bine de 5.000 de ani și considerata una dintre cele mai vechi din lume. Ne oprim la Muntele Nebo, unde se crede ca este ingropat Moise și unde se afla o bisericuța franciscana din secolul al IV-lea. Ne indreptam catre “Orașul Mozaicului” – Madaba, unde principala atracție este Biserica Greco – Ordodoxa Sf. Gheorghe și harta din mozaic a Ierusalimului și a Pamantului Fagaduinței: reprezentarea grafica conține doua milioane de bucați viu colorate ce ilustreaza dealuri, vai, orase dar și Delta Nilului. Ajungem in Aqaba, cinam și ne retragem la hotel.

Ziua 8. Aqaba – Bucuresti Micul dejun si transfer la aeroportul din Aqaba. Sosire in cursul dupa amiezii in Bucuresti.

FinalCircuit Clasic Israel Iordania 8 zile

REDUCERI& SUPLIMENTE

· Supliment single 265 EUR

· Reducere copil 6-12 ani – 20EUR (in camera cu 2 adulti)

· Reducere a treia persoana 15 EUR

EXCURSII OPȚIONALE

· Cina traditionala in Amman -33EUR/persoana (minim 4 participanti)

· Croaziera Marea Galileei & pranz cu Pestele Sfantului Petru: 35EUR/persoana

· NOU! 10 % Discount la achitarea din tara a excursiior optionale

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

BINE DE ȘTIUT

· Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

· Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat.

· Pentru calatorie este necesar pasaportul, valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

· Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

· Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

· Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

· Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

· Hotelurile folosite in programele de circuite culturale Christian Tour sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

· Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

· Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu cu exactitate asupra lor

· Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate in afisate in program sunt informative.

 

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Clasic Israel Iordania 8 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa