031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Clasic Israel 8 zile

Garantia calitatii!
760 € de la 752 €( + taxe 195 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

30.09.2019, 27.10.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-47629
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Plecari Loc in camera dubla Supliment Camera Single Reducere copil 6-12 ani, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti
25.03; 22.04; 27.05; 30.09; 27.10.2019 760 euro 395 euro 35 euro

Itinerariu

Israel, Esenţe culturale, Ierusalim: Muntele Măslinilor, Via Dolorosa, Golgota, Biserica Sfântului Mormânt Masada, Marea Moartă, Nazareth, Capernaum, Muntele Fericirilor, Tzfat, Acre, Haifa, Cazareea, Tel Aviv

Servicii incluse

Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv si retur;
Transport cu autocar conditionat
7 cazari la hotel de 3-4* in regim de demipensiune (mis dejun si cina)
Transfer aeroport - hotel – aeroport
Ghid local vorbitor de limba română pe toată durata de desfăşurare a programului.
Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

+ 195 euro (bilet de avion, transferuri si transport autocar)
Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane;
tips & porter în valoare de 2 Euro de persoană pe zi (se plătește obligatoriu către ghidul israelian)
mesele de prânz
cheltuieli personale.

Program

Circuit Clasic Israel 8 zile

Ziua 1. București – Tel Aviv – Ierusalim

Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Tel Aviv. Ne intalnim cu ghidul și vom fi transferați la Ierusalim, Orașul Sfant, unde petrecem urmatoarele 4 nopți. Cazare si cina la hotel in Ierusalim.

Ziua 2. Ierusalim: Muntele Maslinilor – Via Dolorosa

Petrecem ziua de azi cu un tur de explorare a Ierusalimului vechi și nou. Pornim de la Muntele Maslinilor, de unde ne vom bucura de o vedere panoramica asupra intregului oraș. Acest loc are semnificații biblice, fiind locul din care Iisus s-a ridicat la ceruri și devenid un important loc de pelerinaj pentru ortodocși, catolici și protestanți. Continuam turul cu Gradina Ghetsimani, aflata la poalele Muntelui Maslinilor, cunoscuta ca locul in care Iisus s-a rugat și unde apostolii sai au dormit sub cerul liber in noaptea dinainte de crucificare. De aici pornim catre centrul istoric al Ierusalimului și vizitam Zidul de Vest aflat in Cartierul Evreiesc, numit și Zidul Plangerii, vechi de peste 2000 de ani. Aici credincioșii iși scriu rugaciunile pe bilețele, apoi le așeaza in crapaturile zidului in speranța ca se vor indeplini. Urmam in continuare calea Mantuitorului, pe Via Dolorosa, drumul pe care acesta a mers spre locul crucificarii. Urmeaza Golgota, Biserica Sfantului Mormant și Piatra Ungerii, locul unde se crede ca a fost așezat trupul Sau inainte de a fi inmormantat. Revenim seara la hotelul nostru pentru cazare si cina.

Ziua 3. Ierusalim – Masada – Marea Moarta – Ierusalim

Traversam deșertul și trecem pe langa locul unde au fost descoperite Manuscrisele de la Marea Moarta in 1947, apoi mergem spre Masada, unde Irod cel Mare a construit palate, iar in urma asediului Roman au fost pierdute peste 900 de vieți. Exploram ramașițele arheologice ale cetații, apoi revenim la Marea Moarta pentru o baie in apele sarate. Seara se incheie la hotel din Ierusalim. Cazare si cina la acelasi hotel.

Ziua 4. Ierusalim

Azi va propunem sa aflam impreuna mai multe despre istoria tumultoasa Ierusalimului, chiar la fața locului, in Ierusalim, locul intalnirii celor mai mari trei religii ale lumii, cu vestigiile lor sfinte, ramase testament pentru generațiile ce au urmat. Incepand de la Cartierul Musulman, trecem de Piața Hurva, centrul social al Cartierului Evreiesc, unde vom avea timp liber sa exploram dupa bunul plac cultura locala. Program liber. Va recomandam sa vizitati Machane Yehudah, cea mai mare piața din Ierusalim, un conglomerat de arome, muzica, energie, locul ideal pentru a experimenta gusturile și cultura Israelului. Faceti o plimbare printre cele peste 250 de tarabe colorate, pe care stau inșirate felurite condimente, fructe exotice – proaspete sau uscate, pește și o mare varietate de dulciuri. Tot aici vei gasi cele mai originale suveniruri, de la obiecte decorative, pana la obiecte vestimentare și covoare, toate lucrate manual. Ai ocazia de a intra in vorba cu locuitorii, iar daca vrei sa te bucuri de un festin culinar, aici poți gasi cel mai bun streetfood autentic. Vom avea timp și pentru shoppig in voie și cu siguranța vom gasi mici chilipiruri de luat acasa.

Moment de savoare : Falafel Sandviș

Este un pachet de bunatați autentice, alaturate intr-un sandviș pentru a oferi o emoție culinara completa. O chiftea din carne de pui tocata, amestecata cu mirodenii de-ale locului, așezata pe o felie crocanta de Pita unsa cu tahini (pasta de susan), asezonata cu hummus și castraveți murați. Vei gasi cel mai bun Falafel Sandviș la standurile din Piața Mahane Yehuda.

Cazare si cina la acelasi hotel din Ierusalim

Ziua 5. Ierusalim –Tiberias

Parasim vechiul oraș, nu inainte de a trece prin Piața Evreiasca și YadVashem, Muzeul Memorial al Holocaustului din Centrul Nou al orașului Ierusalim, unde sunt pastrate exponate ce amintesc poveștile de viața ale evreilor din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Vizitam apoi Muzeul Israel din Ierusalim, unde avem ocazia sa vedem celebrele Manuscrise de la Marea Moarta. Ne imbarcam in autocar si ne deplasam spre nord catre Tiberias. Sosire si cazare la hotel in Nazareth.

Ziua 6. Megiddo – Nazareth – Capernaum – Muntele Fericirilor

Plecam azi spre Megiddo, unde vom vedea ruinele Cetații lui Solomon, apoi oprim in Nazareth descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil, ridicata deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat in apropierea casei acesteia din Nazareth, apoi vom merge catre Biserica Catolica Buna-Vestire in incinta careia se afla grota in care Fecioara Maria a fost inștiințata de Arhanghelul Gavriil ca Il va naște pe Iisus. Ne indreptam spre Capernaum, orasul cel mai iubit de catre Mantuitorul și unde a savarșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii si a casei unde a fost vindecata soacra Sf. Petru. Continuam cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construita pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se inalța la 175 m deasupra nivelului Marii Galileii, dar totodata este la 35m. sub nivelul Marii Mediterane. Seara luam cina și ne cazam la hotelul nostru din Tiberias.

Ziua 7. Tzfat– Acre – Haifa – Cazareea – Tel Aviv

Ne aventuram intr-unul dintre cele patru orașe sfinte ale iudaismului, Tzafat, locul in care a luat naștere religia Kabbala, unde vom explora straduțele și vom vizita anticele sinagoge. Tot aici vom explora cartierul artiștilor, pe strazile caruia stau inșirate de vanzare opere de arta in magazine și expoziții. Continam cu orașul medieval Acre, ce dateaza din secolul al XII-lea. Cobaram pe coasta Marii Mediterane si ajungem in orasul Haifa unde vedem panoramic frumoasele gradini suspendate Bahai. Ne continuam drumul pe coasta si ne oprim la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezatu si de unde Sf Pavel a plecat la Roma. Ajungem in Tel Aviv iar ghidul nostru ne va calauzi prin oraș, unde vom descoperi istoria poporului evreu, vom explora ruinele antice ale Orasului Jaffa, centrul vechi al orașului cu Piața Rabin, unde primul ministru a fost asasinat in 1995, apoi mergem la Neve Tzedek, primul cartier evreiesc construit aici. Ne indreptam spre hotel pentru cina si cazare.

Ziua 5. Tel Aviv – București

Ne luam la revedere de la Tara Sfanta” si ne indreptam spre aeroport pentru zborul spre casa.

Grup minim 25 pers.

FInal Circuit Clasic Israel 8 zile

 

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Clasic Israel 8 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa