031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Clasic Grecia Peloponez 7 zile Autocar

Garantia calitatii!
299 euro de la 296 euro
persoana in camera dubla

Plecari 2019

08.09.2019, 19.09.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 013-50374
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla
08.09.2019, 19.09.2019 299 euro

Itinerariu

VelikoTarnovo – Rila – Athos – Salonic – Meteora – Atena – Peloponez – Riviera Olimpului –Sofia

Servicii incluse

- Transport autocar clasificat;
- 6 nopti de cazare in hotel de 2*-3* cu mic dejun inclus;
- Ghid insotitor.

Servicii neincluse

- Excursiile optionale (minim 25 persoane): Croaziera Athos 20 euro/persoana; excursie la Cap Sounion 12 euro/persoana;
- Intrari la obiectivele turistice;
- taxele de oras/statiune se achita la receptia hotelului;

Program

Circuit Clasic Grecia Peloponez 7 zile Autocar

Ziua 1. Bucuresti – Veliko Tarnovo – Manastirea Rila – Serres (675 km)

Ora 05.30 Imbarcare din Bucuresti – Gara de Nord – Calea Grivitei – Muzeul CFR.

Ora 06.00 Plecare pe ruta Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo. O prima vizita in Veliko Tarnovo, vechea capitala, ale carei vestigii au fost foarte bine puse in valoare dupa restaurarile recente. In afara cetatii medievale, un farmec deosebit il are si centrul vechi al orasului. Traversand Bulgaria, ne vom opri la Manastirea Rila, cea mai mare din Bulgaria – inclusa in Patrimoniul UNESCO. Complexul monastic a detinut vestigiile limbii si culturii bulgare in vremurile de dominatie otomana. A fost distrusa de un incendiu in anul 1833 si apoi a fost reconstruita intre 1834 – 1862. Cazare in zona Serres – Ouranopolis.

Ziua 2. Serres – Croaziera Athos – Salonic – Riviera Olimpului (355 km)

Mic dejun. Deplasare spre Ouranoupolis, “Poarta Athosului”, unde putem opta pentru plaja sau pentru o croaziera (aprox. 2.30h; 20 EUR /pers.) pe flancul de vest al Muntelui Sfant Athos, avand posibilitatea de a admira din largul marii 8 din cele 20 de manastiri de calugari. Apoi, ne indreptam spre Thessaloniki (Salonic), al 2-lea mare oras al Greciei, cu o istorie intinsa pe milenii si cu numeroase marturii ale gloriei de odinioara: Bd. Egnatia, ce conecta Imperiul Roman de la Rasarit la Apus, Arcul lui Galeriu – construit in anul 304 d.Hr. pentru a comemora victoria imparatului impotriva persilor, Rotonda – inaltata de Galeriu pentru a-i servi initial drept mausoleu, dar transformata mai tarziu in Biserica Sf. Gheorghe, Biserica Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir – loc incarcat de spiritualitate, care pastreaza moastele acestui sfant si promenada ce se intinde de la port si pana la Turnul Alb – fosta inchisoare in timpul dominatiei otomane, devenit simbolul orasului. Cazare in zona Riviera Olimpului.

Ziua 3. Sf. Paraschiva – Meteora – Termopile – Atena (525 km)

Mic dejun. Scurta oprire in Valea Tembi la Schitul Sf. Paraskevi (ocrotitoarea nevazatorilor) si la Izvorul Afroditei. Continuam cu Meteora – al 2-lea mare centru monahal al tarii, unde vom vizita fascinantele manastiri “suspendate intre pamant si cer”, un fenomen unic in lume. Vom admira Manastirea Marele Meteor (sau Manastirea Varlaam) si atelierul de icoane Zindros, unde vom afla tainele artei bizantine de pictare a icoanelor. Urmam apoi drumul spre Atena prin cea mai mare campie a Greciei, Thessalia si prin defileul de la Termopile, unde ne vom aminti de Leonidas si de cei 300 de spartani ai sai care si-au dat viata intr-una dintre cele mai celebre batalii din antichitate.Cazare in zona Atena.

Ziua 4. Atena – Cap Sounion (150 km)

Mic dejun. Dedicam ziua Atenei, una dintre cele mai vechi capitale ale lumii, leagan al filozofiei si locul in care a luat nastere democratia. Pentru inceput, vom face un tur panoramic cu autocarul, in care vom admira o parte din splendorile orasului: Piata Omonia, Academia– in stil elenistic, avand 2 coloane in vaful carora stau de straja Apollo si Atena, Biblioteca Nationala – conceputa ca templu Doric – si Universitatea, Piata Syntagma, cu cladirea neoclasica a vechiului Palat Regal (azi sediul Parlamentului) si Mormantul Soldatului Necunoscut, pazit de garzile nationale cu un ritual fascinant. Dupa ce vom vizita colina sacra a grecilor, Acropole, care dateaza din “epoca de aur” a lui Pericle (sec. V i.Hr.), vom avea timp liber in Atena pentru vizite muzeale individuale sau program de shopping in pitorescul cartier Plaka. Se poate opta (cost 12 EUR/pers.) pentru o excursie la Cap Sounion, locul unde era venerat Poseidon – zeul marilor – si unde este ridicat Templul Doric (sec. V i.Hr.) foarte bine conservat, care a devenit in zilele noastre si un obiectiv turistic cu conotatii romantice pentru ca ofera cel mai frumos apus de soare din lume. Cazare in zona Atena.

Ziua 5. Canalul Corint – Micene – Nafplio – Epidaurus (295 km)

Mic dejun. Astazi vom face o incursiune in Peloponez, straveche regiune a Eladei. Traversand Istmul Corint admiram cunoscutul canal artificial realizat in sec. XIX, avand latime intre 23 – 25 m si adancime intre 8 – 25 m. Vizitam ruinele Cetatii Micene, cea care a dominat zona Mediteranei de Est inca din sec al XV-lea i.Hr., astazi monument protejat UNESCO. Intram prin Poarta Leilor, printre zidurile construite din blocuri gigantice de piatra si vizitam Mormantul lui Agamemnon (sec. XIII i.Hr.), unul dintre conducatorii grecilor in legendarul Razboi Troian. Ne deplasam la Napflio, prima capitala a Greciei moderne, considerat cel mai frumos oras din Peloponez datorita stradutelor sale pitoresti, cu case avand balcoane impodobite cu flori. Putem urca cu putin efort la fortareata medievala Palamidi (construita in sec. XVI de venetieni), de unde vom avea o priveliste superba asupra Golfului Argos si asupra intregului oras. Incheiem excursia in Epidaur, la cladirile teatrului antic din sec. IV i.Hr., monument UNESCO exceptional conservat, cu o capacitate de 14.000 locuri, considerat teatrul antic cu cea mai buna acustica din lume. In apropiere se remarca Templul lui Asklepios, fiul lui Apollo si zeul medicinii. Cazare in zona Atena.

Ziua 6. Atena – Delphi – plaja sau shopping pe Riviera Olimpului (480 km)

Mic dejun. Vom petrece in mod liber ultimele 2-3 ore in capitala Greciei dupa care, in jurul orei 11:00 vom porni spre Riviera Olimpului, cu o vizita la sanctuarul pre-elenistic Delfi, vazut de vechii greci drept “Ombilicul sau Centrul Universului”, locul celebrului Oracol al lui Apollo si al preotesei Pythia. Sosire si cazare in cursul serii in zona Riviera Olimpului.

Ziua 7. Riviera Olimpului – Sofia – Bucuresti (745 km)

Mic dejun. Parasim Grecia, iar pe traseul de intoarcere spre Bucuresti, tranzitand Bulgaria, vom admira cateva din obiectivele capitalei Sofia: Catedrala Al. Nevsky, in stil neobizantin, una dintre cele mai mari constructii ortodoxe din lume si Biserica Sfanta Sofia, una dintre cele mai vechi biserici ortodoxe (sec. IV -VI), care din sec. XIV a dat chiar denumirea orasului. Foarte aproape admiram si cladirea Parlamentului, in stil neorenascentist. Ne vom continua apoi drumul spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul serii.

OPTIONALE

Croaziera Athos – 20 euro/persoana (minim 25 persoane)

Excursie la Cap Sounion – 12 euro/persoana (minim 25 persoane)

PUNCTE DE IMBARCARE SI TRANSFER – se rezerva doar la inscriere

Oras Punct de transfer Ora Tarif/persoana/sens
Brasov Benzinaria Mol (Hotel Cubix) 03:00 15 Euro
Sinaia Gara Sinaia 03:30 15 Euro
Campina Banesti DN1 avion 04:00 10 Euro
Ploiesti Benzinaria Petrom Metro 04:30 10 Euro
Constanta Gara Centrala 02:00 25 Euro
Galati McDonald’s 02:00 25 Euro
Braila Hotel Traian 02:30 20 Euro
Bacau Parcare Stadion Municipal 01:00 25 Euro
Focsani Benzinaria Mol (centura) 03:00 20 Euro
Buzau Benzinaria Petrom Vama 04:00 10 Euro
Pitesti Bascov – Petrom 04:00 10 Euro
Craiova McDonald’s 02:00 20 Euro
Slatina Benzinaria Lukoil 02:30 15 Euro
Sibiu Petrom Obor Calea Surii Mari 01:00 25 Euro
Ramnicu Valcea Petrom iesire Pasarela Nord 03:00 20 Euro

 

Oras Punct imbarcare Ora
Giurgiu Rompetrol vis-a-vis de Kaufland 07:00

Transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus sau autocar, in functie de marimea grupului.
Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic.
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita.
Observatie: Transferurile se efectueaza cu flota proprie cat si cu partenerii locali !

Acte necesare: carte de identintate sau pasaport, valabile.

Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single.

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

Taxa de oras/statiune nu este inclusa in pretul pachetului si se achita local, la receptia hotelului.

Grup minim 35 persoane. Agentia poate anula, reprograma sau recalcula un circuit, daca grupul minim necesar nu s-a realizat. In acest sens, vor fi transmise informari conform conditiilor de anulare din contractul de prestari servicii.

NOTE:

  • Grup minim 35 persoane
  • Informarea de plecare si numarul de telefon al ghidului se vor comunica cu 2- 3 zile inainte de data plecarii.
  • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
  • Serviciile oferite ca bonus au titlu gratuit. In cazul in care acestea nu se pot realiza/oferi din motive independente de vointa agentiei (intarzieri pe traseu, conditii meteo, orar de vizitare etc), nu vor exista rambursari.
  • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
  • Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera in regim partaj. In situatia in care agentia nu gaseste partener, nu se va achita diferenta de camera single.
  • Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
  • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor.

Rezervare online pentru Circuit Clasic Grecia Peloponez 7 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa