0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Misterele Egiptului 8 zile

Garantia calitatii!
de la 490 €( + taxe 260 €)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-46683
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Pachet premium flight (primele 5 randuri in avion + masa calda la bord) Supliment de single Reducere a 3-a persoana in camera Reducere copil 6-12 ani, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti
10.02; 23.02; 09.03;16.03; 23.03; 07.04; 12.05; 26.05; 09.06 23.06; 08.09; 22.09; 06.10; 20.10; 03.11.2019 490 euro 30 euro 185 euro 25 euro 45 euro

Itinerariu

Misterele Egiptului – Marea Piramida şi Sfinxul, Hurghada, Cairo, Alexandria, Mănăstirea Sfânta Ecaterina

Servicii incluse

- 4 nopti cazare hotel 5* All inclusive (Hurghada)
- 3 nopti cazare hotel 4* Mic dejun (Cairo)
- Transport avion Bucuresti – Hurghada - Bucuresti;
- Transfer aeroport-hotel-aeroport;
- Transport autocar pe durata programului;
- Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Servicii neincluse

+ 260 euro (Taxa de aeroport, Ghid local profesionist Ghid de limba romana; Marea Piramidă din Gizeh – Cairo; Muzeul Egiptean din Cairo; Pranz in Cairo – Zona Piramide; Citadela Qaitbay – Alexandria; Teatru Roman – Alexandria; Columna lui Diocletian – Alexandria; Palatul Montaza - Alexandria; Pranz Alexandria
*Pachetul se achita la inscriere si sunt incluse deplasarile si intrarile la obiective.

- Excursiile opționale, pentru grup minim de 30 de persoane neincluse in pret;
- Taxa de viza – 20$ /pers se plateste local;
- Asigurari medicale si storno

Program

Circuit Misterele Egiptului 8 zile

Ziua 1. Zbor spre Hurghada

Sosire pe Aeroportul din Hurghada și transfer la hotel, unde ne vom caza și vom cina. (Cazare hotel 5* Hurghada)

Ziua 2. Pe malul Nilului

Luam impreuna un mic dejun consistent, din care nu trebuie sa lipseasca freshul de mango sau de portocale și ne incarcam de energie pentru ziua plina și palpitanta ce urmeaza. La ora 9.00, ne ocupam locurile in autocar și plecam spre Cairo. Vom ajunge in capitala Egiptului in jurul orei 16.00. Dupa ce vom face formalitațile de check-in la hotel, va propunem optional o croaziera pe Nil, cel mai lung fluviu din lume (30 euro/pers). Preț de aproximativ o ora și jumatate, ne vom lasa leganați de valurile line ale fluviului, timp in care ni se va servi cina și vom admira mișcarile unduitoare, intocmai ca ale Nilului, ale dansatorilor orientali.

Dupa cina, revenim la hotel pentru odihna. (Cazare hotel 4* Cairo)

Ziua 3. Misterele faraonilor

Imediat dupa micul dejun, ne indreptam spre Muzeul Egiptean din Cairo, care gazduiește o colecție impresionanta de peste 150.000 de obiecte antice egiptene, toate originale. Veți avea șansa de a admira masca mortuara din aur a regelui Tutankhamon, sarcofage, obiecte inedite precum primul aer condiționat din lume, sandalele lui Tutankhamon, jocuri asemanatoare șahului de astazi, statui descoperite in mormintele faraonilor. Dar mai presus de toate acestea este Sala Mumiilor, in care se odihnesc noua mumii, intre care cea a Reginei Hatshepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului.

Cu lecția de istorie bine invațata, parasim Muzeul Egiptean și pornim catre un alt obiectiv turistic unic: Marea Piramida din Gizeh, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice. Pe drum, facem un scurt popas la o fabrica de papirus.

Aflata pe Platoul Gizeh, necropola anticului Memphis, langa Cairo, Marea Piramida din Gizeh (numita și piramida lui Kheops), alaturi de piramidele lui Kefren și Mikerinos suscita interesul și curiozitatea turiștilor din intreaga lume. Cele trei construcții impresionante (dintre care Piramida lui Keops este cea mai inalta) pot fi vizitate și in interior, dar atenție! din cauza coridorului ingust și inalt de doar 1 metru prin care se patrunde in piramida, vizita nu este indicata persoanelor care au probleme de respirație. Facem fotografii, poate și o plimbare cu camilele beduinilor, dupa care mergem sa admiram Sfinxul, uriașa statuie din piatra cu trup de leu (simbol al forței) și chip uman (simbol al ințelepciunii).

Dupa acest periplu prin istoria Egiptului Antic, facem un scurt popas la un magazin de parfumuri, unde ne vom delecta cu minunatele esențe orientale, care sigur va vor face sa bagați mana in buzunar și sa va cumparați macar un parfum. Luam pranzul și apoi revenim la hotel. Dupa lasarea serii, opțional, se poate merge la un show de lumini și sunete (20 euro/pers). (Cazare hotel 4*Cairo)

Ziua 4. Pe urmele lui Alexandru Macedon

Dedicam aceasta zi vizitarii orașului Alexandria, catre care plecam la ora 7.00 dimineața.Fondata de Alexandru Macedon, supranumit Cel Mare, Alexandria este astazi al doilea oraș ca marime al Egiptului și un important centru economic și cultural. Pe lista obiectivelor turistice pe care le vom vizita se afla Palatul Montaza, ridicat din ordinul Regelui Faud I in 1932 pentru a-i servi ca reședința de vara. Dupa Revoluția din 1952, a devenit reședința președinților egipteni. Calatorul va fi cucerit pe loc de arhitectura eclectica a palatului, care imbina armonios influențe italiene și turce, precum și de gradinile regale, unde va gasi și Palatul Salamlek, folosit odinioara drept cabana de vanatoare.

Continuam incursiunea in istoria Alexandriei cu Teatrul Roman, cel mai bine conservate ruine romane din Egipt. In secolul al II-lea d.Hr., atunci cand a fost construit, aici iși etalau talentele poeții și cantareții latini. Sapaturile arheologice au scos la lumina și ruinele unei bai romane, precum și vestigiile unei vile al carei mozaic a trecut testul timpului. Un alt loc pe care il vom vizita este Columna lui Diocletian. Realizata dintr-o singura piesa de granit, aceasta este cea mai mare columna romana construita inafara Romei și a Constantinopolului și, totodata, unul dintre cei mai inalți monoliți ridicați vreodata. Masoara peste 26 de metri și a fost construita in anul 297 d.Hr. pentru a marca reușita imparatului roman Diocletian in inabușirea unei revolte in Alexandria. Continuam cu pranzul la un restaurant cu specific pescaresc. Apoi, cu forțe proaspete, vizitam Citadela Qaitbay, ridicata in anul 1480 de catre sultanul Mamluk al-Ashraf Qaitbay. Zidurile fortareței includ blocuri de piatra ramase din anticul Far din Alexandria. Astazi, citadela este muzeu maritim. Revenim la hotel in Cairo pentru cina și odihna. (Cazare hotel 4* Cairo)

Ziua 5. Hurghada

Parasim capitala Egiptului și ne intoarcem pe malul Marii Roșii, in stațiunea Hurghada, pentru o zi de relaxare avem timp de plaja sau de shopping. Sau de amandoua! Profitați de plajele minunat amenajate pentru a va intoarce acasa cu un bronz aramiu sau colindați magazinele de suveniruri, de unde puteți sa le cumparați celor dragi eșarfe in culorile curcubeului, condimente aromate, uleiuri esențiale, statuete din alabastru. Puneți pe lista de cumparaturi și “scarabei din alabastru”, intrucat egiptenii cred ca scarabeul poarta noroc. (Cazare hotel 5* Hurghada)

Un sfat: negociați la sange cu comercianții! In Egipt, prețurile nu sunt afișate la vedere, iar placerea vanzatorilor de a negocia este mai presus de dorința de caștig. Intrați in aceasta sarabanda a tocmelii și incercați sa obțineți cel mai bun preț. Sigur nu veți regreta!

Experiențe!

Shoppingul, o experiența fabuloasa

Te-ai aștepta ca intr-un oraș atat de exotic, vechiul bazar, cu forfota, zgomotul și miresmele sale agitate, sa culeaga laurii comerțului stradal. Cele mai cunoscute locuri in care poți atenta la generozitatea portofelului sunt centrele comerciale moderne. Cu o abundența pestrița de obiecte artizanale tradiționale, imbracaminte, bijuterii și cosmetice la prețuri ce sfideaza orice logica occidentala, aici gasești cam tot ce iți dorește inima și sufletul.

Ziua 6 . Zi de relaxare

Program liber (Cazare hotel 5* Hurghada)

Ziua 7. Zi de relaxare

Program liber. (Cazare hotel 5* Hurghada)

Ziua 8. Inapoi acasa

Pana la urmatoarea intalnirea cu enigmele Egiptului, aromele autentice, cultura sa fabuloasa și resorturile relaxante, ne luam “La revedere” de la Hurghada. Ne intoarcem acasa cu amintiri de neuitat și povești pe care sa le spunem nepoților.

TEMPERATURI MEDII
DEST OCT. NOI. DEC. IAN. FEB. MAR. APR. MAI
HURGHADA 31°C 28°C 24°C 23°C 25°C 27°C 32°C 35°C
CAIRO 27°C 23°C 19°C 19°C 21°C 24°C 29°C 33°C

Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Grup minim 35 pers.

Acte necesare obtinerii vizei:

Viza pentru Egipt costa 25EUR si se obtine pe aeroport la sosirea in Egipt, in baza pasaportului simplu electronic (emis pe o perioada de 5 ani), care trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara. Nu se poate intra in Egipt cu pasaport temporar!

Final Circuit Misterele Egiptului 8 zile

Excursii optionale:
Croaziera pe Nil (cina inclusa) – 30 EUR/pers.
Spectacol de lumini si sunete – 20 EUR/pers.

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Misterele Egiptului 8 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa