0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Clasic China 9 zile

Garantia calitatii!
de la 899 euro( + taxe 599 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 013-50434
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla
18.09.2019 899 euro

Itinerariu

Amsterdam – Beijing – X’Ian – Shanghai – Amsterdam

Servicii incluse

- Bilete de avion Bucuresti – Beijing – Shanghai – Bucuresti via Amsterdam, Compania KLM;
- Bilet de avion, zbor domestic, X’Ian – Shanghai;
- 3 nopti de cazare in Beijing la hotel de 3*;
- 1 noapte cazare in cuseta de dormit cu 4 paturi pe ruta Beijing-X’Ian;
- 1 noapte de cazare in X’Ian la hotel de 3*;
- 2 nopti de cazare in Shanghai la hotel de 3*;
- Mesele prevazute in cadrul itinerariului la restaurante locale si mic dejun la hotel;
- Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar si intrarile la obiectivele turistice;
- Ghid local pe tot parcursul programului turistic;
- Asistenta turística in limba romana - Ghid roman;

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport si taxa de serviciu – 599 euro/persoana (se achita obligatoriu la inscriere);
- Excursiile optionale;
- Asigurarea storno (optional);
- Asigurarea medicala obligatorie, aproximativ 10 euro/persoana (tariful creste dupa varsta de 65 de ani);
- Taxa de viza cosulara, taxa centrului de viza, taxa procesare documente: 99 euro/persoana si poate suferi modificari pana la depunerea actelor;
- Taxa de oras, se achita la receptia hotelului, aproximativ 2 euro/persoana/zi;
- Bacsis pentru sofer – se achita local, aproximativ 3 euro de persoana/zi pentru sofer si ghid;

Program

Ziua 1. Bucuresti – Amsterdam – Beijing

Ora 06:35 intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul si imbarcare la ora 08:35 pentru zborul KLM cu destinatia Beijing, vom avea zbor cu escala in Amsterdam . Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 2. Beijing
06:15 sosire in Beijing, capitala Republicii Populare Chineze, cu peste 17 milioane de locuitori, fiind totodata una dintre cele mai poluate metropole. Beijing este situat in nord-estul Chinei, de altfel, numele sau Inseamna “Capitala Nordului”. Continuam cu vizita la Templul Cerului – locul unde veneau imparatii sa multumeasca pentru recoltele bune. Transfer la hotel pentru odihna dupa un zbor lung. Cazare si cina.

Ziua 3. Beijing (Piata Tian’anmen & Orasul Interzis)
Mic dejun Mic dejun. Preluare de la hotel. Prima vizita in Piata Tian’anmen , unde sunt tinute cele mai importante ceremonii nationale, inconjurata de multe cladiri istorice, cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze. De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local.

Continuam cu cel mai mare palat imperial din China din timpul Dinastiei Ming si Qing , cu o istorie de aproximativ 600 de ani. In interiorul palatului imperial vom explora fascinantele sale sali si pavilioane cu acoperisuri de aur si pereti rosii.

Dupa ce vom iesi din Orasul Interzis, vom pleca catre o alta atractie, Jingshan Park. Intoarcere la hotel. Cazare, pranz si cina in Beijing. Cazare, mesele de pranz si cina sunt incluse. Excursie optionala Acrobatic Show.

Ziua 4. Beijing (Marele Zid Chinezesc – Mormantul Ming – Drumul Sacru)

Mic dejun. Astazi vom face o excursie la Marele Zid Chinezesc, unde ne vom delecta cu cele mai mai frumoase vederi din Beijing. Pentru ziua de azi va rugam sa va pregatiti pantofi comozi deoarece vom urrca treptele Marelui Zid (putem alege si varianta urcarii cu telecabina). Este considerat una dintre cele 7 Minunii din lume, accest monument sigur va va impresiona. La amiaza vom vizita Mormantul Ming- ce cuprinde 13 morminte Imperiale din dinastia Ming si Drumul Sacru – locul unde vom descoperi: statui monolitice din marmura, reprezentand oameni si diferite animale reale sau mitologice in diferite pozitii si cu diferite semnificatii ce au fost construite cu peste 500 de ani in urma. Intoarcere la hotel. Cazare in Beijing.

Ziua 5. Beijing – X’Ian

Mic dejun. Dis de dimineata vom vizita – Palatul de Vara , cea mai mare gradina imperiala din China. Vom vizita Lacul Kunming (optional putem alege sa facem si o croaziera pe lac) si Dealul Longivitatii. Transfer la Hutong. In cursul serii vom fi transferati in gara si vom calatori cu trenul catre X’Ian. Cazare in cusete de dormit cu 4 paturi. Pranz si cina in Beijing.

Ziua 6. X’Ian(Soldatii de Teracota – Turnul Bell)

Sosire matinala in gara din X’Ian. Vom fi preluati din gara si prima vizita va fi la Soldatii de Teracota– armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang, una dintre cele mai mari descoperiri arheologice din secolul XX. Razboinicii reprezinta diferite personaje cu diferite actiuni si expresii. Continuam cu vizita la Tunul Bell – emblema orasului X’Ian si Pagoda Gastii Salbatice- cladire remarcabila in X’Ian. Excursie optionala la Thang Dinasty Show. Intoarcere la hotel. Cazare, pranz si cina in X’Ian.

Ziua 7. X’Ian – Shanghai

Mic dejun. Vom incepe cu prima vizita la X’Ian Wall si Shaanxi – Muzeul de istorie, unde puteti afla mai multe despre istoria orasului Xian prin relicve culturale si picturi murale din perioada Dinastiei Qing.
Vom ajunge la Zidurile Orasului Vechi, din timpul Dinastiei Ming, puteti merge prin orasul vechi, prin vechiul zid. Transfer la aeroport pentru zborul catre Shanghai. Sosire in Shanghai. Cazare si cina in Shanghai.

Ziua 8. Shanghai

Mic dejun. Vizita la Templul de Jad Buddha, avand o istorie de peste o suta de ani. Apoi Gradina Yu, celebra gradina din sudul Chinei, vizitarea Gradinii Yuyuan, decorata cu peste 30 de pavilioane, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Vom ajunge si la: Nanjing Road, The Bund si la vechile stradute din Shanghai.

Excursie optionala la Turnul Perlei (Oriental Pearl TV Tower). Cazare si cina in Shanghai.

Ziua 9. Shanghai – Amsterdam – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti cu escala la Amsterdam. Decolare din Shanghai la ora 12:15 aterizare in Amsterdam la ora 18:00, decolare din Amasterdam la ora 20:00, aterizare la Bucuresti la ora 23:45.

Excursii optionale:
Acrobatic Show 55 EUR /adult; 38 EUR /copil, include: transport cu autocar local, ghid local, biletele de intrare si taxele locale.
Thang Dinasty Show 65 EUR /adult, 49 EUR /copil, include: transport cu autocar local, ghid local, biletele de intrare si taxele locale.
Turnul Perlei(Oriental Pearl TV Tower) 38 EUR /adult, 29 EUR /copil, include: transport cu autocar local, ghid local, biletele de intrare si taxele locale.

Orar de zbor informartiv, compania KLM:
Bucuresti – Amsterdam: 08:35 – 10:40/ Amsterdam – Beijing: 14:50 – 06:15 (+1)
Shanghai – Amsterdam: 12:15 – 18:00/ Amsterdam – Bucuresti : 20:00 – 23:35

Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Hoteluri

Beijing: Beijing Traditional View Hotel, 33 Ju’er Hutong, Jiaodaokou South Street, Dongcheng District, Beijing, China-sau similar;
X’Ian: Xian City Hotel, No. 70 Nan Da Jie, Xi’an Xian, China-sau similar;
Shanghai: Shanghai The Holiday Inn Express Zhabei, No.1738 ZhongXing Road, Shanghai, China-sau similar.

Supliment camera single: 279 euro; Copil <12 ani: 799 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Acte necesare pentru obtinerea vizei:
-2 fotografii (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari, pe fundal de culoare alba).

– 1 fotografie in format digital JPG (obligatoriu); nu mai mica de 50 kb; fundalul ALB OBLIGATORIU.

– pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu cel putin doua pagini consecutive libere.

– daca ati mai calatorit in China, dar nu aveti viza pentru China pe actualul pasaport, este necesar vechiul pasaport sau o copie a paginii cu vechea viza pentru China (daca v-ati schimbat numele intre timp, este necesar sa aveti si un act care sa ateste acest lucru).

– adeverinta de salariat de la societatea la care sunteti angajat cu precizarea functiei / cupon de pensie.

– in cazul copiilor adeverinta de elev si certificatul de nastere / in cazul studentilor adeverinta de student.

– daca un aplicant are mai putin de 16 ani si calatoreste in China cu unul dintre parinti sau cu ambii parinti trebuie prezentat si certificatul de nastere (copie și original). Daca un aplicant care are mai putin de 16 ani si calatoreste in China cu o alta persoana (in afara de parinti) este nevoie de o imputernicire.

– copie dupa cartea de identitate.

– telefon de contact (indicat telefonul mobil) si nume complet al unei rude care ramane in tara.

– asigurare medicala pe toata perioada calatoriei.

Termen limita de obtinere a vizei: minim 2 saptamani inainte de data plecarii. Este necesara prezentarea in persoana la centrul de vize in vederea amprentarii. Dupa procedura de amprentare, pentru calatoriile viitoare in China nu mai este nevoie de prezenta personala la centrul de vize pentru o perioada de 5 ani.

Grup minim 20 persoane.

Oferta turistica este parte integranta din contract.

Acte necesare: Cetatenii romani posesori de pasapoarte turistice au nevoie de viza de intrare in China. Sursa – Mae.ro.

Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%.

Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din tarile respective conform normelor in vigoare.

Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele.

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.

Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

Taxele de statiune/oras, se vor achita la receptia hotelurilor.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Rezervare online pentru Circuit Clasic China 9 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2022 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa