0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Garantia calitatii!
139 euro de la 138 euro( + taxe 110 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

29.09.2023, 06.10.2023, 13.10.2023, 20.10.2023, 03.11.2023, 10.11.2023, 17.11.2023, 24.11.2023

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-43645
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
27.10.2023 199 euro
20.10.2023 219 euro
06.10.2023 239 euro
22.09.2023, 29.09.2023 259 euro
13.10.2023 229 euro
03.11, 10.11, 24.11 159 euro
17.11 139 euro

Itinerariu

Antalya, Konya, Cappadocia, Goreme

Servicii incluse

- Zbor dus-întors București-Antalya cu bagaj de cala si de mana
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba română
- Cazare 7 nopți la hoteluri de 4*
-1 noapte în regiunea Antalya;
-3 nopți în regiunea Cappadocia;
-3 nopți în regiunea Antalya.
- Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte.
-Transportul la obiectivele turistice menționate în program

Servicii neincluse

- Taxa de aeroport si servicii: 110 €/pers.
- Pachet cină tip bufet sau a la carte pentru 7 seri+bilete intrare obiective turistice menționate în program: 109 €/pers. (opțional )
- Ghizii locali (se vor achita 5 euro/pers./oras,la ghidul insotitor);
- Excursiile optionale;
- Asigurare medicala si storno

Program

Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Ziua 1: Sosire in Antalya
Ghidul dumneavoastra va va intampina la sosire și va va insoti la hotel. Cazare la hotel și vom servi un cocktail de bun venit. Veti petrece noaptea in regiunea Antalya.

Ziua 2: Manastirea Mevlana – Cappadocia
Mic-dejun. Excursie la Konya. Konya a fost capitala imperiului Selgiuc in Evul Mediu timpuriu și este și in zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religiosi. Aici se afla mormantul lui Mevlana. Veți vizita faimoasa manastire Mevlana, locul in care a luat naștere ordinul religios al dervișilor mevleviți, cunoscuți și sub numele de derviși rotitori. Manastirea, transformata astazi intr-un muzeu al artelor islamice, gazduiește adevarate comori ale artei și meșteșugurilor turcești. Veți innopta in regiunea Cappadocia.

Ziua 3: Carierele de tuf calcaros din Cappadocia
Mic-dejun. Regiunea Cappadocia seamana cu o scena fantastica lunara, accentuata de conurile bizare de tuf calcaros in interiorul carora sunt incastrate locuințe și biserici. Creatorul acestui peisaj este un vulcan care a impraștiat in zona cantitați imense de cenușa de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. Prin intermediul influențelor climatice straturile au fost despicate și prin eroziune s-au format canioane adanci. Primii locuitori ai acestor meleaguri s-au refugiat in secolul 7. Mai tarziu, au urmat calugarii, care au ctitorit aici biserici, capele, manastiri și schituri, sculptand roca vulcanica. Cazare in zona Cappadocia. Vom vizita aceste peisaje magnifice in prima jumatate a zilei, iar in partea a doua puteți participa la o excursie opționala. In funcție de locația hotelului și de condițiile meteorologice, ghizii va pot propune una dintre excursiile opționale: Ortahisar și Valea Indragostiților cu orașul subteran sau Valea Ihlara și orașul subteran.

Ziua 4: Goreme
Mic-dejun. In Goreme veți vizita superbele fresce ale bisericilor din Parcul National Goreme, ce fac parte din Patrimoniul cultural UNESCO. Acest peisaj impresionant este compus din pereți abrupți, piramide sculptate in tuful calcaros. De aici calatorim catre capela Sf. Simeon, prin “Valea Calugarilor” sau “Valea Coșurilor de fum”. Veți fi incantați de forma perfecta a conurilor de tuf, cu inalțimi de peste 10 metri, pe care le puteți observa adunate in grupuri mici sau separate. In cele din urma, veți vizita din exterior varful celui mai inalt con din tuf calcaros din Uchisar. Dupa-amiaza vom vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște intregul proces incepand cu producerea materialelor: bumbac, matase și lana, pana la țeserea produsului finit. In cele din urma vom face o plimbare in frumoasa regiune Avanos, renumita pentru arta ceramicii. Veți innopta in Cappadocia.

Ziua 5: Sultanhani- Antalya
Mic-dejun. Vom pleca din Cappadocia și vom merge in Sultanhani pentru a vizita faimosul caravanserai Sultan Han din timpul imperiului Selgiuc. Apoi, prin munții Taurus, vom merge inapoi in Antalya, unde vom petrece ultimele 3 nopți. Cazare peste noapte in Antalya.

Ziua 6: Antalya – cascada Karpuzkaldiran
Mic-dejun. Vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera turceasca. Protejat de peisajul montan magnic al munților Taurus aici prospera o vegetație bogata. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minaret. Pe Kalekapisi, „poarta cetații”, se afla turnul vechi cu ceas al fortificației. In timpul plimbarii in jurul orașului, aveți ocazia de a face cumparaturi, in special bijuterii și articole din piele. Sfarșitul excursiei este incununat de vizita noastra la cascada Karpuzkaldiran.

Ziua 7: Zi libera pentru relaxare
Mic-dejun. Aveți la dispozitie o zi de relaxare sau oportunitatea de a participa la excursii opționale fascinante. Cazare in zona Antalya.

Ziua 8: Zborul de intoarcere acasa
Mic-dejun. Transfer catre aeroport pentru zborul de intoarcere

Acte necesare:
Pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii!

DURATA CIRCUITULUI: 8 zile / 7 nopti

Final Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Optional ( se rezerva doar la inscriere)

– Pachet cina tip bufet sau a la carte pentru 7 seri+bilete intrare obiective turistice menționate in program: 109 EUR/pers. (opțional )

Excursii opționale informative (pot fi achiziționate doar de la fața locului)

 • – Valea Ihlara și orașul subteran 45 euro/pers. sau Ortahisar și Valea Îndrăgostiților cu orașul subteran – 55 euro/pers

  – Excursie cu barca Manavgat (prânz inclus) – 50 euro/pers

  – Sema (dansul dervisilor rotitori) – 25 euro/pers

  – Zbor cu balonul – 280 euro/pers

  – Seara turcească – 50 euro/pers

  – Jeep Safari – 60 euro/pers

  – Masa de pranz – 15 euro/pers

  *Costurile sunt aproximative si pot suferi mici modificari. Grupul minim pentru opționale 10 persoane

NE REZERVAM DREPTUL DE A FACE SCHIMBARI
Hotelurile de mai sus sunt cu caracter de prezentare. Daca exista o nevoie de schimbare din cauza circumstanțelor externe, oferim cazare in condiții de confort similare sau superioare.

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de renuntare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru renuntarea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru renuntarea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2023 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa