Aceasta oferta este expirata!

Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Garantia calitatii!
de la 119 €
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-41333

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Program social valabil pentru seniori si non seniori, fara limita de varsta!
Pentru acest program nu se achita suplimentul de non-senior.

Perioada Loc in camera dubla
27.03, 03.04.2018 119 euro
10.04.2018 139 euro
17.04.2018 149 euro
24.04.2018 169 euro
01.05.2018 189 euro

Itinerariu

Antalya, Konya, Cappadocia, Goreme

Servicii incluse

- Zbor dus-întors
- Cazare 7 nopti la hoteluri 4 și 5 stele
- Mic dejun tip bufet
- Ghid vorbitor limba romana
- Transport autocar confortabil dotat cu aer condiționat.

Servicii neincluse

- Taxa de aeroport si servicii: 99 €/pers.
- Optional - Cina 7 serie : 99 euro / pers ( se rezerva DOAR la inscriere)

Program

Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

ZIUA 1 Sosire in Antalya

Ghidul dumneavoastra va va intampina la sosire și va va insoti la hotel. Cazare la hotel și vom servi un cocktail de bun venit. Veti petrece noaptea in Antalya.

ZIUA 2 Manastirea Mevlana – Cappadocia

Excursie la Konya. Konya a fost capitala imperiului Selgiuc in evul mediu timpuriu și este și in zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religiosi. Aici se afla mormantul lui Mevlana. Veți vizita faimoasa manastire Mevlana, locul in care a luat naștere ordinul religios al dervișilor mevleviți, cunoscuți și sub numele de derviși rotitori. Manastirea, transformata astazi intr-un muzeu al artelor islamice, gazduiește adevarate comori ale artei și meșteșugurilor turcești. Veți innopta in Cappadocia.

ZIUA 3 Carierele de tuf calcaros – Orașul subteran Cardak

Regiunea Cappadocia egaleaza peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros in interiorul carora sunt incastrate locuințe și biserici. Creatorul acestui peisaj, este un vulcan care a impraștiat in zona cantitați imense de cenușa de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. Prin intermediul inuențelor climatice straturile au fost despicate și prin eroziune s-au format canioane adanci. Pe traseu vizitam orașul subteran Cardak. Aici va prezentam unul dintre cele 50 de orașe care sunt create la propriu de mana umana. De aici calatorim catre capelaSfantul Simon, care este cunoscut si ca “Valea Calugarilor” sau “Valea Coșurilor de fum”. Peisajul minunat cu vaile originale și perfecte sunt strabatute de aceste hornuri de piatra cu doua sau chiar trei capace. Veți petrece 3 nopți in Cappadocia.

ZIUA 4 Goreme

In Goreme veți vizita superbele fresce ale bisericilor din Parcul Național Goreme, ce fac parte din patrimoniul cultural UNESCO. Acest peisaj impresionant este compus din pereți abrupți, piramide sculptate in tuful calcaros și conuri. In cele din urma vei vizita din exterior varful celui mai inalt con din tuf calcaros din Uchisar. Dupa-amiaza vom vizita un atelier de țesut unde veți cunoaște incepand cu producerea materialelor: bumbac, matase și lana, pana la țeserea produsului finit. In cele din urma vom face o plimbare in frumoasa Avanos, renumita pentru arta ceramicii. Veți innopta in Cappadocia.

ZIUA 5 Obrukhan – Antalya

Vom parasi Cappadocia și ne vom indrepta catre faimosul caravanserai Obrukhan din timpul imperiului Selgiuc. In drumul de intoarcere catre Antalya vom continua calatoria prin minunații munți Taurus. In Antalya veți fi cazați in ultimele trei nopți.

ZIUA 6 Antalya – cascada Karpuzkaldran

Vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera turceasca. Protejat de peisajul montan magnic al munților Taurus aici prospera o vegetație bogata. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul „canelat”. Pe Kalekapisi, „poarta cetaii”, se afla turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. In timpul plimbarii in jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumparaturi, in special bijuterii și articole din piele. Sfarșitul excursiei este incununat de vizita noastra la cascada Karpuzkaldran.

ZIUA 7 Zi libera pentru relaxare

Aveți la dispozitie o zi de relaxare sau oportunitate de participare la excursii opționale fascinante. Cazare in zona Antalya.

ZIUA 8 Zborul de intoarcere acasa

Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru zborul de intoarcere.

Final program Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Va recomandam:

Cina 7 seri: 99EUR/pers.
Suprataxa pentru camera single: 119 EUR/pers.

Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Tarife orientative excursii optionale – acestea se pot achizitina doar la fata locului: Zborul cu balonul: 150 euro/pers, Baia Turceasca: 45 euro/pers; Seara Turceasca: 45 euro/pers; Nature Safari: 55 euro/pers; Valea Ihlara si Orasul subteran: 55 euro/pers; Ceremonia Sema (Whirling Dervishes): 20 euro /pers; 4 pranzuri: 40 euro/pers.; 1 pranz: 15 euro/pers

NE REZERVAM DREPTUL DE A FACE SCHIMBARI
Hotelurile de mai sus sunt cu caracter de prezentare. Daca exista o nevoie de schimbare din cauza circumstanțelor externe, oferim cazare in condiții de confort similare sau superioare.
Rezervari conform disponibilitatilor per termen. Varsta minima: 18 ani.

Conditii oferta

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
 
• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Rezervare online pentru Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa