Aceasta oferta este expirata!

Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Print Friendly
Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion
119 euro
 
loc in camera dubla

Cod oferta: 014-41333

NOU!! Inscrie-te cu avans 20 euro ! Plata inclusiv prin SMS!
Plata pana la 30% se face cu 2 luni inainte de plecare si pana la 100% cu 1 luna inainte de plecare.
Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Program social valabil pentru seniori si non seniori, fara limita de varsta!
Pentru acest program nu se achita suplimentul de non-senior.

Tarif

Perioada Loc in camera dubla
27.03, 03.04.2018 119 euro
10.04.2018 139 euro
17.04.2018 149 euro
24.04.2018 169 euro
01.05.2018 189 euro

Itinerariu

Antalya, Konya, Cappadocia, Goreme

Servicii incluse

- Zbor dus-întors
- Cazare 7 nopti la hoteluri 4 și 5 stele
- Mic dejun tip bufet
- Ghid vorbitor limba romana
- Transport autocar confortabil dotat cu aer condiționat.

Servicii neincluse

- Taxa de aeroport si servicii: 99 €/pers.
- Optional - Cina 7 serie : 99 euro / pers ( se rezerva DOAR la inscriere)

Program

Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

ZIUA 1 Sosire in Antalya

Ghidul dumneavoastra va va intampina la sosire și va va insoti la hotel. Cazare la hotel și vom servi un cocktail de bun venit. Veti petrece noaptea in Antalya.

ZIUA 2 Manastirea Mevlana – Cappadocia

Excursie la Konya. Konya a fost capitala imperiului Selgiuc in evul mediu timpuriu și este și in zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religiosi. Aici se afla mormantul lui Mevlana. Veți vizita faimoasa manastire Mevlana, locul in care a luat naștere ordinul religios al dervișilor mevleviți, cunoscuți și sub numele de derviși rotitori. Manastirea, transformata astazi intr-un muzeu al artelor islamice, gazduiește adevarate comori ale artei și meșteșugurilor turcești. Veți innopta in Cappadocia.

ZIUA 3 Carierele de tuf calcaros – Orașul subteran Cardak

Regiunea Cappadocia egaleaza peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros in interiorul carora sunt incastrate locuințe și biserici. Creatorul acestui peisaj, este un vulcan care a impraștiat in zona cantitați imense de cenușa de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. Prin intermediul inuențelor climatice straturile au fost despicate și prin eroziune s-au format canioane adanci. Pe traseu vizitam orașul subteran Cardak. Aici va prezentam unul dintre cele 50 de orașe care sunt create la propriu de mana umana. De aici calatorim catre capelaSfantul Simon, care este cunoscut si ca “Valea Calugarilor” sau “Valea Coșurilor de fum”. Peisajul minunat cu vaile originale și perfecte sunt strabatute de aceste hornuri de piatra cu doua sau chiar trei capace. Veți petrece 3 nopți in Cappadocia.

ZIUA 4 Goreme

In Goreme veți vizita superbele fresce ale bisericilor din Parcul Național Goreme, ce fac parte din patrimoniul cultural UNESCO. Acest peisaj impresionant este compus din pereți abrupți, piramide sculptate in tuful calcaros și conuri. In cele din urma vei vizita din exterior varful celui mai inalt con din tuf calcaros din Uchisar. Dupa-amiaza vom vizita un atelier de țesut unde veți cunoaște incepand cu producerea materialelor: bumbac, matase și lana, pana la țeserea produsului finit. In cele din urma vom face o plimbare in frumoasa Avanos, renumita pentru arta ceramicii. Veți innopta in Cappadocia.

ZIUA 5 Obrukhan – Antalya

Vom parasi Cappadocia și ne vom indrepta catre faimosul caravanserai Obrukhan din timpul imperiului Selgiuc. In drumul de intoarcere catre Antalya vom continua calatoria prin minunații munți Taurus. In Antalya veți fi cazați in ultimele trei nopți.

ZIUA 6 Antalya – cascada Karpuzkaldran

Vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera turceasca. Protejat de peisajul montan magnic al munților Taurus aici prospera o vegetație bogata. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul „canelat”. Pe Kalekapisi, „poarta cetaii”, se afla turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. In timpul plimbarii in jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumparaturi, in special bijuterii și articole din piele. Sfarșitul excursiei este incununat de vizita noastra la cascada Karpuzkaldran.

ZIUA 7 Zi libera pentru relaxare

Aveți la dispozitie o zi de relaxare sau oportunitate de participare la excursii opționale fascinante. Cazare in zona Antalya.

ZIUA 8 Zborul de intoarcere acasa

Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru zborul de intoarcere.

Final program Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Va recomandam:

Cina 7 seri: 99EUR/pers.
Suprataxa pentru camera single: 119 EUR/pers.

Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Tarife orientative excursii optionale – acestea se pot achizitina doar la fata locului: Zborul cu balonul: 150 euro/pers, Baia Turceasca: 45 euro/pers; Seara Turceasca: 45 euro/pers; Nature Safari: 55 euro/pers; Valea Ihlara si Orasul subteran: 55 euro/pers; Ceremonia Sema (Whirling Dervishes): 20 euro /pers; 4 pranzuri: 40 euro/pers.; 1 pranz: 15 euro/pers

NE REZERVAM DREPTUL DE A FACE SCHIMBARI
Hotelurile de mai sus sunt cu caracter de prezentare. Daca exista o nevoie de schimbare din cauza circumstanțelor externe, oferim cazare in condiții de confort similare sau superioare.
Rezervari conform disponibilitatilor per termen. Varsta minima: 18 ani.

Rezervare online pentru Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Vreau sa primesc cele mai bune oferte de vacanta!

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

mondial anat raiffeisen
anat iso iso iso iso iso iso