0744 300 309 / 0744 303 717 |
Garantia calitatii!
124 euro de la 123 euro( + taxe 95 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

28.10.2021 , 04.11.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-51238
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la  31.05.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
28.10.2021154 euro 110 euro
04.11.2021 124 euro 100 euro

Itinerariu

Insula Afroditei - Circuit Cipru de Nord, Salamis ,Barnabas*,Peninsula Karpaz *, Famagusta, Kyrenia, Nicosia, Paphos*, Kyrenia, Ercan

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Ercan-Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Cazare 7 nopti la hotel de 4*
- Mic Dejun
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 95 euro /persoana
- Supliment demipensiune (7 cine) - 109 Euro / pers - se rezerva doar la inscriere
- Pachet PREMIUM (intrari la toate obiectivele turistice din program, excursie in peninsula Karpaz, taxe de statiune): 99 Euro/ pers- se rezerva doar la inscriere
- Excursie opțională la Paphos. 79 EUR/pers
- Excursie opțională la Salamis – Barnabas. 59 EUR/pers
- Asigurare de calatorie medicala si storno

Program

Circuit Cipru de Nord 8 zile

Ziua 1. Bucuresti – Cipru

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București cu destinația Cipru, via Antalya. Intalnire cu ghidul insoțitor de grup și transfer la hotel. Cazare la hotel  de 4* din zona Kyrenia / Lapta.

Ziua 2. Salamis – Barnabas*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la istoricul oraș – port Famagusta*. Se viziteaza: Muzeul Sf. Barnabas, capela și ruinele din Salamis. Cazare la hotel  de 4* din zona Kyrenia / Lapta.

Ziua 3. Peninsula Karpaz * 

Mic dejun. Timp liber sau opțional, excursie in Peninsula Karpaz, considerata cea mai frumoasa regiune din Cipru de Nord*. Se viziteaza  satul de pescari Buyukkonukkoy, satul toleranței, unde se  savureaza o cafea turceasca sau ceai negru  și Manastirea Sf. Andrei.  Timp la dispozitie  pentru cumparaturi  de suveniruri, ulei de masline și bautura  locala  Zivania. Seara, cazare la hotel de 4* in zona Kyrenia.

Ziua 4. Famagusta – Kyrenia

Mic dejun. Se viziteaza orașul Famagusta, cu faimoasa Catedrala Sf. Nicolae, numita acum Moscheea Lala Pașa, apoi oprire la un atelier tradițional de confecționare covoare orientale. Dupa pranz, plecare spre Kyrenia / Lapta și oprire la un magazine de produse din piele cu prezentare de moda. Cazare la hotel de 4* in zona Kyrenia.

Ziua 5. Nicosia

Mic dejun. Se viziteaza capital insulei – orasul Nicosia, singura capitala imparțita intre doua popoare., cu partea veche și biserica gotica astazi transformata in moschee. Se poate traversa  pe partea greceasca a orasului pentru plimbare in zona veche pietonala.  Oprire la un atelier de bijuteri din aur și argint cu posibilitatea de cumparaturi. Cazare la hotel de 4* in zona Kyrenia.

Ziua 6. Paphos*

Mic dejun. Timp liber sau opțional, excursie in Paphos pe urmele civilizației elene*.  Oprire panoramica pentru a admira Stanca Afroditei. Seara, cazare la hotel de 4* in zona Kyrenia.

Ziua 7. Kyrenia

Mic dejun. Timp liber pentru  relaxare  și rasfaț la centrul spa din hotel. Cazare la hotel de 4* in zona Kyrenia/Lapta.

Ziua 8 . Ercan – Bucuresti

Mic deju. Transfer la aeroportul Ercan pentru imbarcare zbor cu destianția București.

Nota : Zborul OTP-ECN-OTP va avea stop tehnic pe aeroportul din Antalya (pasagerii nu coboara din aeronava).

Pentru aceasta calatorie este absolut necesar pasaportul, care trebuie sa e valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere.

Final Circuit Cipru de Nord 8 zile 

Servicii optionale:
– Excursie opționala in Peninsula Karpaz: 59 Euro/ persoana 
– Excursie opționala la Paphos. 79 EUR
– Excursie opționala la Salamis – Barnabas. 59 EUR
– Pachet PREMIUM (intrari la toate obiectivele turistice din program, excursie in peninsula Karpaz, taxe de statiune): 99 Euro/ persoana  – se rezerva doar la inscriere 
– Supliment demipensiune (7 cine) – 109 Euro / pers – se rezerva doar la inscriere  

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Cipru de Nord 8 zile

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa