1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Circuite în China

Circuit China Hong Kong Macao 11 zile

Print Friendly
Circuit China Hong Kong Macao 11 zile
de la 1364 euro( + taxe 435 euro)
persoana in camera dubla
Rezerva acum!

Plecari 2018

25.04.2019

Cod oferta: 011-44948

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Tarif

Perioada Loc in camera dubla Camera Single
25.04.2019 1364 euro 1764 euro

Itinerariu

Hong Kong, Macau, Shangha, Xi'an, Beijing

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
- Transport cu trenul de mare viteza CRH350 pe ruta Beijing - Xi'an - Shanghai
- Autocar modern la dispozitie pe tot parcursul circuitului
- Cazare 9 nopti, in hoteluri de 4 stele cu mic dejun
- Asistenta turistica in limba romana
- Intrari la obiectivele turistice

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport (se achita obligatoriu la inscriere): 435 €;
- Taxa de viza si procesarea actelor pentru China - 75 euro/ persoana (optional) - se poate modifica pana la inscriere
- Pachet 3 excursii optionale - se rezerva doar la inscriere

Program

Ziua 1. București – Beijing

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinatia Beijing, China.

Ziua 2. Beijing

Sosire in Beijing dimineata devreme si transfer la hotel pentru check in si cazare. Dupa-amaiza, plimbare pietonala in zona Hutong si oprire pentru poze la Bird’s Nest si Water Cube. Seara, cazare la hotel in Beijing.

Ziua 3. Beijing

Mic dejun. Tur de oraș care include vizitarea Pietei Tiananmen, a Orasului Interzis si a Templului Paradisului, una dintre cele mai fotografiate cladiri din lume datorita unicitatii arhitecturii sale. Oprire pentru cumparaturi la un magazin de perle foarte popular si la Centrul Chinezesc de Medicina Traditionala, renumit pentru masajul la picioare. Seara, cazare la hotel in Beijing.

Ziua 4. Beijing – Marele Zid Chinezesc*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Marele Zid Chinezesc, una dintre cele mai impresionante constructii din lume, inclusa in topul celor 7 minuni noi ale lumii*. Seara, cazare la hotel in Beijing.

Ziua 5. Beijing – Xian

Mic dejun. Dimineata, transfer la gara. Plecare cu trenul de mare viteza spre Xian, cel mai vechi oras din China, situat pe Drumul Matasii. Plimbare pietonala in Piata Turnul cu tobe. Seara, cazare la hotel in Xian.

Ziua 6. Xian – Armata de Teracota*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, vizita la Armata de Teracota, una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea*. Seara, cazare la hotel in Xian.

Ziua 7. Xian – Shanghai

Mic dejun. Dimineata, transfer la gara si plecare cu trenul de mare viteza spre Shanghai, cel mai mare oras din China si un important centru comercial, renumit pentru cladirile de tip zgirie-nori. Plimbare pietonala in Concesiunea Franceza, un cartier rezidential cu cladiri impunatoare inspirate din arhitectura franceza, in Bund, cartierul international si pe Bulevardul Nanjing, prima strada comerciala din China. Seara, cazare la hotel in Shanghai.

Ziua 8. Shanghai

Mic dejun. Dimineata se viziteaza Gradina Yu si Orasul Vechi, unde se poate degusta un ceai traditional chinezesc intr-o ceainarie locala. Vizita la orasul pe apa, Zhujiajiao, una dintre cele mai populare atractii turistice din Shanghai. Oprire pentru cumparaturi la un magazin traditional cu produse din matase naturala. Seara, cazare la hotel in Shanghai.

Ziua 9. Shanghai – Hong Kong

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in prima parte a zilei. Dupa-amiaza, transfer la aeroport si imbarcare pe zborul intern cu destinatia Hong Kong. Seara, cazare la hotel in Hong Kong.

Ziua 10. Hong Kong – Macao*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Macao*, fost teritoriu portughez, denumit simbolic „Las Vegas al Orientului”, impresionant prin opulenta arhitecturii cladirilor si a cazinourilor care atrag anual milioane de turisti. Seara, cazare la hotel in Hong Kong.

Ziua 11. Hong Kong – Bucuresti

Mic dejun. Check aut hotel la ora 12:00. Plecare spre „Varful Victoria”, cel mai inalt punct la insulei, 552 m, care ofera o panorama impresionanta asupra Hong Kong-ului si a Peninsulei Kowloon. Vizita la satul de pescari Aberdeen, renumit pentru comunitatea de pescari care isi petrec toata viata pe barca, venind foarte rar la mal. Se continua calatoria de-a lungul coastei de sud a insulei, o regiune cu peisaje care amintesc de Riviera Franceza. Oprire la Repulse Bay, plaja populara atat datorita nisipului alb si fin, cat si a petrecerilor organizate de elita orasului. Seara, transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

CONDITII GENERALE DE REZERVARE

 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
 • CONDITII DE PLATA:
  • La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;
  • Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.
  • Pentru pachetele cu reducere Early Booking, rezervarea se achita integral pana la data expirarii promotiei.
 • CONDITII DE ANULARE:
  • 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.
  • 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show.
  • 100% penalizare indiferent de data la care se solicita renuntarea pentru pachetele de servicii turistice din cadrul unei oferte speciale (de ex., Early Booking, Targul de Turism, Last Minute, etc.)

Rezervare online pentru Circuit China Hong Kong Macao 11 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Vreau sa primesc cele mai bune oferte de vacanta!

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa