031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit China Hong Kong Macao 11 zile

Garantia calitatii!
de la 1099 €( + taxe 435 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

25.04.2019 , 11.09.2019, 27.12.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-44948
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Perioada Loc in camera dubla Camera Single
25.04.2019, 11.09.2019 1099 euro 1464 euro
27.12.2019 1359 euro 1789 euro

Itinerariu

Hong Kong, Macau, Shangha, Xi'an, Beijing

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
- Transport cu trenul de mare viteza CRH350 pe ruta Beijing - Xi'an - Shanghai
- Autocar modern la dispozitie pe tot parcursul circuitului
- Cazare 9 nopti, in hoteluri de 4 stele cu mic dejun
- Asistenta turistica in limba romana
- Intrari la obiectivele turistice

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport (se achita obligatoriu la inscriere): 435 €;
- Taxa de viza si procesarea actelor pentru China - 75 euro/ persoana (optional) - se poate modifica pana la inscriere
- Pachet 3 excursii optionale - se rezerva doar la inscriere
- Bacșișuri pentru șoferi și ghizi locali

Program

Ziua 1. București – Beijing

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinatia Beijing, China.

Ziua 2. Beijing

Sosire in Beijing dimineata devreme si transfer la hotel pentru check in si cazare. Dupa-amaiza, plimbare pietonala in zona Hutong si oprire pentru poze la Bird’s Nest si Water Cube. Seara, cazare la hotel in Beijing.

Ziua 3. Beijing

Mic dejun. Tur de oraș care include vizitarea Pietei Tiananmen, a Orasului Interzis si a Templului Paradisului, una dintre cele mai fotografiate cladiri din lume datorita unicitatii arhitecturii sale. Oprire pentru cumparaturi la un magazin de perle foarte popular si la Centrul Chinezesc de Medicina Traditionala, renumit pentru masajul la picioare. Seara, cazare la hotel in Beijing.

Ziua 4. Beijing – Marele Zid Chinezesc*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Marele Zid Chinezesc, una dintre cele mai impresionante constructii din lume, inclusa in topul celor 7 minuni noi ale lumii*. Seara, cazare la hotel in Beijing.

Ziua 5. Beijing – Xian

Mic dejun. Dimineata, transfer la gara. Plecare cu trenul de mare viteza spre Xian, cel mai vechi oras din China, situat pe Drumul Matasii. Plimbare pietonala in Piata Turnul cu tobe. Seara, cazare la hotel in Xian.

Ziua 6. Xian – Armata de Teracota*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, vizita la Armata de Teracota, una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea*. Seara, cazare la hotel in Xian.

Ziua 7. Xian – Shanghai

Mic dejun. Dimineata, transfer la gara si plecare cu trenul de mare viteza spre Shanghai, cel mai mare oras din China si un important centru comercial, renumit pentru cladirile de tip zgirie-nori. Plimbare pietonala in Concesiunea Franceza, un cartier rezidential cu cladiri impunatoare inspirate din arhitectura franceza, in Bund, cartierul international si pe Bulevardul Nanjing, prima strada comerciala din China. Seara, cazare la hotel in Shanghai.

Ziua 8. Shanghai

Mic dejun. Dimineata se viziteaza Gradina Yu si Orasul Vechi, unde se poate degusta un ceai traditional chinezesc intr-o ceainarie locala. Vizita la orasul pe apa, Zhujiajiao, una dintre cele mai populare atractii turistice din Shanghai. Oprire pentru cumparaturi la un magazin traditional cu produse din matase naturala. Seara, cazare la hotel in Shanghai.

Ziua 9. Shanghai – Hong Kong

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in prima parte a zilei. Dupa-amiaza, transfer la aeroport si imbarcare pe zborul intern cu destinatia Hong Kong. Seara, cazare la hotel in Hong Kong.

Ziua 10. Hong Kong – Macao*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Macao*, fost teritoriu portughez, denumit simbolic „Las Vegas al Orientului”, impresionant prin opulenta arhitecturii cladirilor si a cazinourilor care atrag anual milioane de turisti. Seara, cazare la hotel in Hong Kong.

Ziua 11. Hong Kong – Bucuresti

Mic dejun. Check out si plecare spre „Varful Victoria”, cel mai inalt punct la insulei, 552 m, care ofera o panorama impresionanta asupra Hong Kong-ului si a Peninsulei Kowloon. Vizita la satul de pescari Aberdeen, renumit pentru comunitatea de pescari care isi petrec toata viata pe barca, venind foarte rar la mal. Se continua calatoria de-a lungul coastei de sud a insulei, o regiune cu peisaje care amintesc de Riviera Franceza. Oprire la Repulse Bay, plaja populara atat datorita nisipului alb si fin, cat si a petrecerilor organizate de elita orasului. Seara, transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Excursie la Marele Zid Chinezesc, cu pranz inclus: 109 Euro/ persoana
• Excursie la Armata de Teracota in Xian, cu pranz inclus: 109 Euro/ persoana
• Excursie de o zi la Macao, cu pranz inclus: 169 Euro/ persoana
• Pachet 3 excursii opționale: 359 Euro/ persoana (se rezerva doar la inscriere)

Acte necesare pentru obtinerea vizei:

– Intregul pasaport scanat. Pasaportul se scanaeaza color, toate paginile lizibile, inclusiv coperta interior si exterior. Am nevoie de pasaportul scanat intr-un singur fisier PDF.

– Poza facuta la un studio foto in format digital, 48mm – 33mm in format JPG.

Termen limita de transmitere a actelor pentru viza China: circa 4 saptamani inainte de data plecarii

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit China Hong Kong Macao 11 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa