031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit China Croaziera Yangtze 13 zile

Garantia calitatii!
de la 940 €( + taxe 450 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

14.03.2019, 13.06.2019, 13.08.2019, 10.10.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-47135
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla Supliment Camera Single
14.03.2019 940 euro 399 euro
13.06.2019 990 euro 399 euro
13.08.2019 1040 euro 399 euro
10.10.2019 1090 euro 399 euro

Itinerariu

Shanghai, Trenul de Mare viteza, Croaziera Yangtze, Beijing

Servicii incluse

- Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba romana
- Cazare la hoteluri de 4*
- Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet la hotel
- Croazieră pe râul Yangtze 4 nopți cu mic dejun, prânz și cină
- Excursii conform program
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport și servicii: 450 €/pers
- Excursii optionale
- Asigurare storno si medicala
- Taxa de viza (se obtine individual)
- Bacșiș obligatoriu echipaj croazieră: 150 RMB/persoana (se achită la fața locului)

Pachet excursii opționale: 199 €/pers. - se rezerva doar la inscriere

Pachet cină x 5 la hotel (zilele 2-4, 11 și 13)+ rață pekineză: 139 €/pers. - se rezerva doar la inscriere

Program

Circuit China Croaziera Yangtze 13 zile

Probabil cuvantul care denește China cel mai bine este fascinația, deoarece avem de-a face cu una dintre cele mai vechi culturi ale lumii. Cel mai mare numar al populației de pe Glob il rega- sim tot aici, iar suprafața mare a statului ofera avanta- jul unor peisaje fabuloase și a unei faune pe masura.

Ziua 1: Zbor cate Shanghai

Zbor catre China din Aeroportul Otopeni cu o companie aeriana de renume.

Ziua 2: Sosire in Shanghai

Sosire in Shaghai și intalnire cu ghidul local la aeroport, transfer la hotel. Veți innopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 3: Shanghai

Toata ziua libera sau posibilitatea unei excursii optionale (fara pranz): Transfer la Templul Statuilor de jad ale lui Buddha. Vizitarea Templului Statuilor de jad ale lui Buddha. Este un cunoscut altar budist in nord-vestul orașului Shanghai, renumit pentru statuia din jad de un alb extraordinar a lui Buddha, inalta de 1,95 m si statuia lui Budha din jad verde, in pozitie culcata cu o vechime de mai bine de un secol. Vizitarea Gradinii Yu, situata in centrul vechi al orașului, un excelent exemplu al design-ului clasic. Dupa amiaza puteti vizita Concesiunea Franceza din Shanghai. Veti innopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 4: Shanghai

Toata ziua libera sau posibilitatea unei excursii optionale (fara pranz): Vizita la orașul pe apa. Situat intr-o suburbie a orașului Shanghai, Zhujiajiao este un antic oraș pe apa binecunoscut in intreaga tara. Avand și un al doilea nume – Venetia din Shanghai, acest mic oraș este conectat prin punti delicate, de diferite forme și stiluri. Podurile vechi unice de-a lungul raurilor, micile rauri umbrite de salcii și curtile caselor specifice atrag toti turiștii catre o lume cu totul noua, plina de antichitate agrement și liniște. Intoarcere la Shanghai. Veti innopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 5: Shanghai – Yichang

Transfer catre gara si imbarcare intr-un tren de mare viteza spre Yichang. (aprox. 8 h, Trenul este echipat cu un car ce ofera mancare, bauturi si gustari pe timpul calatoriei). Sosire in Yichang si intalnire cu ghidul local la gara. Transfer catre dig si imbarcare la bordul unui vas de croaziera dupa amiaza. 4 nopti la bordul unui vas de 4*.

Ziua 6: Croaziera pe raul Yangtze

Mic dejun la bord. Croaziera scenica – Canionul Xiling, pranzul la bord, excursie la mal la Barajul Celor trei defileuri, trecere pe langa ecluza barajului. Veți lua cina la bord.

Ziua 7: Croaziera pe raul Yangtze

Mic dejun la bord, veți trece pe langa canionul Wu, iar apoi veti participa la o excursie de neuitat pe malul raului Shennong. Va veți intoarce la bord pentru a lua pranzul. Aveți ocazia sa vedeți canionul Qutang. Cina la bord.

Ziua 8: Croaziera pe raul Yangtze

Mic dejun la bord. Excursie la mal catre Shi Baozhai. Pranzul și cina la bord.

Ziua 9: Yangtze – Xi’an

Sosire in Chongqing și intalnire cu ghidul local la dig. Transfer catre gara și imbarcare in tren catre Xi’an cu cușeta. Sosire in Xi’an și intalnire cu ghidul local. Transfer la hotel. Veți innopta in hotelul Tianyi Commercial Xi’an 4* sau similar.

Ziua 10: Xi’an

Toata ziua libera sau posibilitatea unei excursii optionale (fara pranz). Dupa micul dejun transfer catre Armata de Teracota care contine mai mult de 6000 de sculpturi in marime naturala de teracota ale soldatilor și cailor intr-o ipostaza de lupta și arata minunata arta a sculpturii din acea vreme. Oprire pentru fotografii la Zidul Orașului. Transfer catre gara și apoi calatorie cu trenul de noapte catre Xi’an in cabine cu 4 paturi la clasa I.

Ziua 11: Sosire in Beijing

Sosire in Beijing și intalnire cu ghidul local la gara. Transfer la hotel pentru mic dejun. Vizita la palatul de vara. Palatul de vara este cea mai bine conservata și cea mai mare gradina din China. Cele doua elemente principale ale gradinii sunt Coridorul Lung și Lacul Kunmig. Veți fi cazați la Hotelul Grand Gongda Jianguo de 4* sau similar.

Ziua 12: Beijing

Toata ziua libera cu posbilitatea unei excursii optionale la Marele Zid Juyongguan și Parcul Olympia (fara pranz). Transfer catre Marele Zid (sectiunea Juyongguan), ce a fost construit intre anii 770 – 475 i. Hr.. urcand pe o lungime de 2484 de mile, Marele Zid este cu adevarat uimitor. Acesta urca de-a lungul unui peisaj muntos superb la 75 km NV de Beijing. Parapeturile și turnurile de veghe sunt inalte și abrupte, in anumite locuri, și ofera o priveliște superba peste dealuri. Intoarcere in centrul orașului și transfer catre Parcul Olympia și oprire pentru fotografii la Stadionul National din Beijing. (Cuibul de pasare). Program optional de seara: Cina cu rata la cuptor. Noaptea la Hotelul Grand Gongda Jianguo de 4* sau similar.

Ziua 13: Beijing

Toata ziua libera sau posibilitatea unei excursii optionale (fara pranz) Transfer la Orașul Interzis. Vizita la Orașul Interzis. Acesta este fostul Palat Imperial, de unde 24 de imparati ai dinastiei Ming și Qing au condus China timp de 500 de ani. Vizita la Templul Raiului. Sala de Rugaciune pentru Recolte Bune este considerata un punct de reper al orașului Beijing. Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere catre casa.

Important: Pentru aceasta calatorie este absolut necesar pasaportul, care trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere si obtinerea vizei in prealabil.

Final Circuit China Croaziera Yangtze 13 zile

Pachet excursii opționale: 199 EUR/pers. – se rezerva doar la inscriere
Gradina Yu și Templul Jade Buddha (Shanghai)
Orașul de apa Zhujiajiao (Shanghai)
Terracotta Army, oprire pentru poze la
zidul Orașului (Xi’an)
Marele zid Juyongguan, poze la Parcul Olympia (Peking)
Orașul Interzis, Templul Raiului (Peking)

Pachet cina x 5 la hotel (zilele 2-4, 11 și 13)+ rața pekineza: 139 EUR/pers. – se rezerva doar la inscriere

Va recomanda sa achizitionati programele opționale la momentul rezervarii, prețul poate sa difere la fața locului.

NE REZERVAM DREPTUL DE A FACE SCHIMBARI

Hotelurile de mai sus sunt cu caracter de prezentare. Daca exista o nevoie de schimbare din cauza circumstanțelor externe, oferim cazare in condiții de confort similare sau superioare.
Rezervari conform disponibilitatilor per termen. Varsta minima: 18 ani.

ACTELE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI SE DEPUN DE CATRE TURIST CU MINIMUM 20 DE ZILE INAINTE DE PLECARE:
– pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere pentru aplicarea vizei si o copie xerox dupa pagina informatiilor personale a pasaportului
– 2 fotografii recente, tip pasaport, pozele sa fie color (pe fundal alb), din fata, fara palarie (dintre care o poza se lipeste pe formular)
– biletul de avion
– rezervarea hotelurilor
– formularul de viza tiparit (Conectati-va la site-ul Centrului de Viza pentru China)
– aplicatia pentru viza se face online de catre turist , urmand ca fiecare turist sa se prezinte personal la Centrul de viza China pentru inregistrarea datelor biometrice (amprenta digitala); prezenta este obligatorie la data si ora stabilite
*Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 5 zile lucratoare daca nu se considera necesare acte suplimentare.

Conditii oferta

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

 
• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit China Croaziera Yangtze 13 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa