031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit China Croaziera Yangtze 13 zile

Garantia calitatii!
999 euro de la 989 euro( + taxe 450 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

25.08.2021, 11.11.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-47135
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19
VOUCHER CADOU in valoare de 100 Lei! 
*la fiecare rezervare de minim 900 Euro

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla Supliment Camera Single
25.08.20211099 euro399 euro
11.11.2021999 euro399 euro

Itinerariu

Shanghai, Trenul de Mare viteza, Croaziera Yangtze, Beijing

Servicii incluse

Zbor dus-întors cu bagaj de cală şi de mână
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba română
6 nopţi cazare la hoteluri de 4* cu mic dejun bufet sau a la carte:
-3 nopți în Shanghai;
-4 nopţi cazare vapor de croazieră cu mic dejun, prânz şi cină
-1 noapte în Xi`an;
-1 noapte cazare tren cabină cu 4 paturi;
-2 nopți în Beijing.
Bilete de tren de mare viteză la clasa a doua din Shanghai către Yichang şi din Chongqing către Xi`an
Excursii conform program

Servicii neincluse

Taxe de aeroport: 450 €/pers
Pachet excursii opționale: 199 €/pers. (opțional):
-Grădina Yu și Templul Jade Buddha (Shanghai)
-Orașul de apa Zhujiajiao (Shanghai)
-Terracotta Army, oprire pentru poze la zidul Orașului (Xi’an)
-Marele zid Juyongguan, poze la Parcul Olympia (Peking)
-Orașul Interzis, Templul Raiului (Peking)
Pachet cină x 5 la hotel + rață pekin (cine tip bufet sau a la carte): 149 €/pers.
Cina rata peking: 45 euro/pers
Bacșiș obligatoriu echipaj croazieră: 150 RMB/persoana (se achită la fața locului)
Suprataxă pentru camera single: 399 €/pers.

Program

Circuit China Croaziera Yangtze 13 zile

Ziua 1: Zbor cate Shanghai

Zbor catre China din Aeroportul Otopeni cu o companie aeriana de renume.

Ziua 2: Sosire in Shanghai

Mic-dejun. Sosire in Shaghai și intalnire cu ghidul local la aeroport. In funcție de ora de sosire veți vizita Bund și Strada Nanjing in ziua 2 sau in ziua 5. Bund este o locație de pe malul raului și este un simbol onorabil din Shanghai. Aici veți gasi urme din trecutul imperial neoclasic european al orașului. Nanjing este un bulevard comercial plin de energie, lumini stralucitoare și spectacole. Apoi veți fi transferați la hotel. Veți innopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 3: Shanghai. Timp liber sau posibilitatea de a participa la o excursie opționala.

Mic-dejun. Toata ziua libera sau posibilitatea de a participa la o excursie optionala (fara pranz): Transfer la Templul Statuilor de jad ale lui Buddha. Vizitarea Templului Statuilor de jad ale lui Buddha. Este un cunoscut altar budist in nord-vestul orașului Shanghai, renumit pentru statuia din jad de un alb extraordinar a lui Buddha, inalta de 1,95 m si statuia lui Budha din jad verde, in pozitie culcata cu o vechime de mai bine de un secol. Urmeaza vizitarea Gradinii Yu, situata in centrul vechi al orașului, un excelent exemplu al design-ului clasic. Dupa amiaza puteti vizita Concesiunea Franceza din Shanghai. Veti innopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 4: Shanghai. Timp liber sau posibilitatea de a participa la o excursie opționala.

Mic-dejun. Toata ziua libera sau posibilitatea de a participa la o excursie optionala (fara pranz): Vizita la orașul pe apa. Situat intr-o suburbie a orașului Shanghai, Zhujiajiao este un antic oraș pe apa binecunoscut in intreaga tara. Avand și un al doilea nume – Venetia din Shanghai, acest mic oraș este conectat prin punti delicate, de diferite forme și stiluri. Podurile vechi unice de-a lungul raurilor, micile rauri umbrite de salcii și curtile caselor specifice atrag toti turiștii catre o lume cu totul noua, plina de antichitate, agrement și liniște. Intoarcere la Shanghai. Veti innopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 5: Shanghai – Yichang

Mic-dejun. Transfer catre gara si imbarcare intr-un tren de mare viteza spre Yichang. (aprox. 8 h, Trenul este echipat cu un car ce ofera mancare, bauturi si gustari pe timpul calatoriei). Sosire in Yichang si intalnire cu ghidul local la gara. Transfer catre dig si imbarcare la bordul unui vas de croaziera dupa amiaza. Cazare 4 nopti la bordul unui vas de 4*.

Ziua 6: Croaziera pe raul Yangtze

Mic-dejun la bord. Croaziera scenica – Canionul Xiling, pranzul se va lua la bord si se va organiza o excursie la mal la Barajul Celor trei defileuri, incluzand trecerea pe langa ecluza barajului. Veți lua cina la bord.

Ziua 7: Croaziera pe raul Yangtze

Mic-dejun la bord, veți trece pe langa canionul Wu, iar apoi veti participa la o excursie de neuitat pe malul raului Shennong. Va veți intoarce la bord pentru a lua pranzul. Veti avea ocazia sa vedeți canionul Qutang. Cina la bord.

Ziua 8: Croaziera pe raul Yangtze

Mic-dejun la bord. Urmeaza particparea la una dintre excursiile opționale propuse de vasul de croaziera: regiunea muntelui Shuanggui sau Parcul Antic de cultura Folkk și muntele Shuanggui sau Pagoga Shibaozhai. Pranzul și cina se vor lua la bord.

Ziua 9: Yangtze – Xi’an

Mic-dejun. Sosire in Chongqing și intalnire cu ghidul local la dig. Transfer catre gara și imbarcare in tren catre Xi’an la cușeta. Sosire in Xi’an și intalnire cu ghidul local. Transfer la hotel. Veți innopta in hotelul Tianyi Commercial Xi’an 4* sau similar.

Ziua 10: Xi’an. Timp liber sau posibilitatea de a participa la o excursie opționala.

Mic-dejun. Veti avea toata ziua libera sau posibilitatea de a participa la excursii optionale (fara pranz). Dupa micul dejun, va avea loc transferul catre Armata de Teracota. Acolo veti admira mai mult de 6000 de sculpturi de teracota, in marime naturala ale soldatilor și ale cailor in ipostaza de lupta. Oprire pentru fotografii la Zidul Orașului. Transfer catre gara și apoi calatorie cu trenul de noapte catre Xi’an in cabine cu 4 paturi la clasa I.

Ziua 11: Sosire in Beijing

Mic-dejun. Sosire in Beijing și intalnire cu ghidul local la gara. Transfer la hotel pentru mic dejun. Vizita la Palatul de vara. Palatul de vara este cea mai bine conservata și cea mai mare gradina din China. Cele doua elemente principale ale gradinii sunt Coridorul Lung și Lacul Kunmig. Veți fi cazați la Hotelul Grand Gongda Jianguo de 4* sau similar.

Ziua 12: Beijing. Timp liber sau posibilitatea de a participa la o excursie opționala.

Mic-dejun. Toata ziua libera cu posbilitatea de a participa la o excursie optionala la Marele Zid Juyongguan și Parcul Olympia (fara pranz). Transfer catre Marele Zid (sectiunea Juyongguan), ce a fost construit intre anii 770 – 475 i. Hr.. urcand pe o lungime de 2484 de mile, Marele Zid este cu adevarat uimitor. Acesta urca de-a lungul unui peisaj muntos superb la 75 km NV de Beijing. Parapeturile și turnurile de veghe sunt inalte și abrupt in anumite locuri și ofera o priveliște superb. Intoarcere in centrul orașului și transfer catre Parcul Olympia cu oprire pentru fotografii la Stadionul National din Beijing. (Cuibul de pasare). Program optional de seara: Cina cu rata la cuptor. Noaptea la Hotelul Grand Gongda Jianguo de 4* sau similar.

Ziua 13: Beijing. Timp liber sau posibilitatea de a participa la o excursie opționala.

Mic-dejun. Toata ziua libera sau posibilitatea de a participa la o excursie optionala (fara pranz) Transfer și vizita la Orașul Interzis. Acesta este fostul Palat Imperial, de unde 24 de imparati ai dinastiei Ming și Qing au condus China timp de 500 de ani. Urmeaza vizita la Templul Raiului si Sala de Rugaciune pentru Recolte Bune (considerata un punct de reper al orașului Beijing). Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere catre casa.

Final Circuit China Croaziera Yangtze 13 zile

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):

Shanghai – Hotel Baolong 4* sau similar

Xi`an – Hotel Titan Jincheng Art 4* sau similar

Beijing – Hotel Beijing Riverside 4* sau similar

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii si obtinerea vizei in prealabil.

ACTELE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI SE DEPUN DE CATRE TURIST CU MINIMUM 20 DE ZILE INAINTE DE PLECARE:

Accesand urmatorul link gasiti toate informatiile necesare cu privire la obtinerea vizei pentru China:

http://www.chinaembassy.org.ro/rom/lsfw/qz/t1166337.htm

Mai jos puteti gasi lista cu documentele, de care aveti nevoie pentru obtinerea vizei de China (tip L):

Documente de baza:

 1. Pasaport (inclusiv pasaport temporar): Valabil mai mult de 6 luni de zile, cu pagini libere pentru lipirea vizei si o copie xerox dupa pagina informatiilor personale din pasaport.
 2. Formularul de viza si 2 fotografii tip pasaport, recente pe fond alb (cerinta pozei).
 3. Rezervarea biletului de avion si rezervarea la hotel pentru intreaga durata a sederii, precum si itinerariul cu programul pe zile al excursiei. (documente pe care le veti primi de la agentie la momentul emiterii lor)
 4. Daca este vorba despre un cetatean strain, dovada sederii legale in Romania ca permis de ședere valabil sau certificat de inregistrare. Este necesar originalul si copia actului care atesta sederea, rezidenta, studiul sau serviciul in Romania.
 5. Daca este vorba despre un cetatean strain care a avut inainte nationalitate chineza, este necesara si o copie a pasaportului chinez sau a vizei anterioare; Daca ati obtinut in trecut o viza pe un pasaport vechi si doriti o alta viza intr-un pasaport nou, este necesara copia xerox a vechiului pasaport si a vizei vechi (Daca noul pasaport este cu un alt nume, atunci este nevoie si de o copie a documentului care atesta schimbarea numelui).

*Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 5 zile lucratoare daca nu se considera necesare acte suplimentare.

Turiștii vor aplica pentru viza pe cont propriu

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit China Croaziera Yangtze 13 zile

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa