031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit China 13 zile

Garantia calitatii!
de la 1490 €( + taxe 619 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

24.03.2019 , 19.04.2019, 26.05.2019 , 17.09.2019 , 21.10.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 33-44427
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla Supliment de single Supliment mic dejun internaţional
25.10.2018 1490 euro 430 euro 195 euro
24.03; 19.04; 26.05; 21.10.2019 1490 euro 430 euro 195 euro
17.09.2019 1540 euro 430 euro 195 euro

Itinerariu

Beijing, Xi’an, Guilin, Croazieră Fluviul Li, Shanghai, Hong Kong, Macao

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti –Beijing si Hong Kong – Bucureşti , zboruri cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
- Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
- 10 nopţi de cazare + mic dejun în hoteluri de 4*;
- 8 prânzuri + 7 cine (fără băuturi), cu specific local;
- Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
- Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
- Bilet pentru trenul de mare viteza Beijing – Xi’an;
- Bilet de avion Xi’an – Guilin;
- Bilet de avion Guilin – Shanghai;
- Bilet de avion Shanghai-Hong Kong
- Vizite: fabrică de cloazaneuri, magazin cu produse din jad, magazin de perle;
- Croazieră pe Fluviul Li de la Guilin la Yangshuo;
- Croazieră Râul Huangpu;
- Asigurare medicală de călătorie şi storno;
- Ghizi locali;
- Conducător de grup român.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport 499 euro;
- Taxa de viză + procesare 120 €/pers (poate suferi modificări până la depunerea actelor), se achită la înscriere;
- Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, aprox 50€ / pers. (se achită la faţa locului);
- Excursiile opţionale, pentru grup minim de 20 persoane;
- Alte servicii decât cele menţionate în program;
- Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Program

Circuit China 13 zile

Ziua 1. București – Beijing

Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul cu escala, spre Beijing.

Ziua 2. Beijing – Templul Cerului

Dupa -amiaza, sosire in Beijing si suntem intampinati de ghidul local. Capitala Chinei ni se dezvaluie cu șarmantul sau melanj intre cladirile din perioada imperiala și zgarie-norii impunatori. Incepem sa descoperim orașul in care se spune ca nu te plictisești niciodata si ne oprim sa vizitam Templul Cerului, cel mai mare complex de temple din China, datand din timpul dinastiei Ming. Deplasare la hotel. Cazare si cina la hotel 4*. Mese incluse: cina.

Ziua 3. Beijing – Marele Zid Chinezesc– Drumul Sacru

Mic dejun. In aceasta zi vizitam Wanli Changcheng (Marele Zid Chinezesc), conceput pentru a apara China in fata invaziilor mongole si care se intinde peste China de Nord pe mai mult de 5000 km, urmand contururile dealurilor si muntilor. Sectiuni din zid au fost restaurate in apropierea Beijingului, inspirand si astazi admiratia vizitatorilor. Dupa amiaza strabatem Drumul Sacru catre Mormintele dinastiei Ming, strajuit de statui impunatoare. Vom face o vizita la o fabrica de cloazeneuri. Intoarcere in Beijing. Seara, vom servi o cina la un restaurant traditional care are in meniu Rata Pekineza (cina nu include bauturi). Cazare in Beijing la acelasi hotel. Mese incluse: mic dejun, pranz, Rata Pekineza.

Ziua 4. Beijing – Piata Tiananmen – Orasul Interzis – Xi’an

Mic dejun. Astazi Beijingul ne rasfata cu magnificele sale monumente: Piata Tiananmen, devenita simbol al orasului, cea mai mare piata publica din lume si Orasul Interzis, impresionant complex de palate intins pe o suprafata de 32 ha, resedinta a imparatilor chinezi din dinastiile Ming si Qing timp de peste 500 de ani. In Piata Tiananmen admiram Poarta Pacii Celeste, loc pentru urmarirea paradelor militare, cu uriasul portret al lui Mao si Mausoleul Presedintelui Mao, construit dupa moartea acestuia, in 1976. Urmeaza apoi, Zijin Cheng (Orasul Interzis), construit de imparatul Yongle, cand a mutat capitala la Beijing, in anul 1421. Complexul cuprinde o serie de cladiri si sali separate de trecatori, exact ca un mic oras, spunandu-se ca este alcatuit din 9.000 de incaperi si 800 de cladiri. Vizitam apoi Palatul de Vara, vechi refugiu imperial cu o insiruire fara sfarsit de sali si temple asezate in cea mai mare gradina imperiala din China, in jurul vastului lac Kunming. Seara, avem transfer la gara si ne imbarcam in trenul de mare viteza spre Xi’an, odinioara punctul final al Drumului Matasii. Parcurgem cei peste 1000 km in doar 4 – 5 ore. Ajungem in Xi’an si avem transfer la hotel. Cazare in Xi’an la hotel 4*. Mese incluse: mic dejun, pranz, cina.

Ziua 5. Xi’an – Armata Razboinicilor de Teracota

Dimineata dupa micul dejun vizitam unul dintre cele mai importante situri arheologice descoperite in secolul al XX-lea: Armata Razboinicilor de Teracota, ale carui origini se intind in negura vremurilor de acum 2000 de ani. Au fost realizate peste 8000 de statui de lut (fiecare in parte fiind unicat) reprezentand razboinici si cai in marime naturala, cu scopul de a-l proteja in viata de dupa moarte pe Qinshi Huangdi, primul imparat al Chinei. In incinta vom vizita si Muzeul Trasurii de Bronz, dedicat vietii si mestesugurilor din acele vremuri. Servim pranzul si ne continuam programul vizitand Pagoda Marii Gaste Salbatice, apoi ne oprim la un magazin de produse din jad. Numit in China si “esenta cerului si a pamantului”, jadul face parte din cultura chineza straveche. Un proverb spune: “Aurul are valoare, jadul este inestimabil.” El reprezinta frumusetea, puritatea, gratia, nobletea, perfectiunea, puterea si nemurirea. A purta jad inseamna, pentru chinezi, a fi protejat de spiritul raului, de ghinioane si primejdii. Intoarcere la hotel pentru cazare. Seara, optional, spectacol inspirat din cultura dinastiei Tang cu dansuri traditionale. Mese incluse: mic dejun, pranz, cina.

Ziua 6. Xi’an – Guilin

Dimineata dupa micul dejun continuam vizita in Xi’an cu vechile Ziduri ale Orasului, lungi de 14 km si inalte de 12 metri, excelent conservate pana in prezent si care dateaza din timpul dinastiei Ming. In vizita noastra ajungem si la Marea Moschee, impresionanta prin dimensiunile sale, fiind proiectata in stilul unui templu chinezesc. Ne oprim apoi la Muzeul de Istorie Shaanxi, considerat o adevarata “perla a dinastiilor antice din China”. A fost amenajat cu scopul de a conserva dar si pentru a face cunoscuta valoarea culturala si istorica a provinciei Shaanxi. Salile de expozitie au dimensiuni impresionante si adapostesc peste un milion de piese ce dateaza din epoca antica pana la dinastia Tang. Transfer la aeroport pentru zbor spre Guilin, oras care isi trage denumirea de la padurea de copaci Cassia, copaci a caror mireasma adie toamna. Zona este renumita pentru frumusetea deosebita a dislocarilor geologice de acum mai bine de 300 milioane de ani, cand formatiuni din calcar au strapuns vechiul fund de mare, acestea fiind modelate apoi de vant si ploaie in forme variate si lasand in urma pesteri labirintice cu grote mari si fantastice in interior. Unele cu varfuri ascutite, altele chiar foarte ascutite, cu stanci de multe ori perpendiculare si copaci ale caror radacini tasnesc din crapaturi si se indoaie in sus, aceste formatiuni creeaza un peisaj suprarealist, denumit carst. Sosire in Guilin si transfer pentru cazare la hotel de 4*. Mese incluse: mic dejun, pranz, cina.

Ziua 7. Guilin – Croaziera Fluviul Li – Shanghai

Dupa mic-dejun, avem transfer in port de unde ne vom imbarca intr-o croaziera pe Fluviul Li, cu destinația Yangshuo. Pranzul se va servi la bordul navei. Sute de ani, poeții și pictorii au considerat Guilin și Yangshou un etalon al frumuseții naturale. Croaziera ne poarta printre palcuri de bambuși, sate liniștite și peisaje carstice. Versanți stancoși apar și dispar in ceața laptoasa, iar pescarii și crescatorii de orez iși fac meseria la fel ca acum sute de ani. Daca inca nu v-ați indragsostit de China, acest periplu cu vaporul va va cuceri definitiv. Debarcam in Yangshuo, facem o scurta plimbare prin pitoresca așezare, apoi ne intoarcem la Guilin, printre culturile de orez cu geometrie perfecta. Avem transfer la aeroportul din Guilin de unde luam avionul spre cel mai mare oraș al Chinei, Shanghai, apoi ne retragem la hotel pentru cina și odihna. Mese incluse: mic dejun, pranz , cina.

Ziua 8. Shanghai

Dupa micul dejun, ne pregatim sa descoperim orasul. Un melanj foarte sofisticat de influențe culturale, Shanghai ni se dezvaluie ca un furnicar colorat, cu bulevarde pe care pedaleaza localnici grabiți, alaturi de roiuri de motorete și mașini. Metropola chineza in sine se prezinta ca un spectacol captivant. Incepem turul orasului cu Templul lui Buddha de Jad, cel mai renumit templu budist din Shanghai, unde sunt expuse doua statui din Jad ale lui Buddha. Urmeaza Orasul vechi cu Gradinile Yuyuan, cele mai faimoase din zona si Bazarul Yuyuan, un loc unde veti observa stilul de viata traditional chinezesc. Dupa amiaza, descoperim o noua fata a orasului, poposind in Pudong, centrul financiar si simbolul Chinei moderne. Aici, privirile noastre sunt atrase de tripodul din beton al Turnului Televiziunii, Perla Orientului. Seara nu se poate incheia altfel decat cu un popas in Bund, pe cheiul raului Huangpu, care cu eleganta sa desfasurare de arhitectura europeana si hotelurile de marca, evoca perfect vechiul Shanghai. Facem o scurta incursiune pe strada Nanjing, unde vom putea asista la Ceremonialul Ceaiului intr-una din ceinairiile de aici. Programul zilei se termina cu o croaziera pe Raul Huangpu.

Ne intoarcem la hotel. Cazare in Shanghai. Mese incluse: mic dejun, pranz, cina.

Ziua 9. Shanghai – Hong Kong

Dupa micul dejun, mergem la Muzeul de Arta din Shanghai, unul dintre cele mai mari din lume, renumit grație colecției de obiecte de bronz ale dinastiilor Shang și Zhou. Aici se afla și picturi antice, obiecte de ceramica și numeroase artefacte foarte valoroase. Facem apoi o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor. In China se cresc și se recolteaza perle de peste 2.000 de ani, fiind țara cu cea mai veche tradiție in acest domeniu. Aflam mai multe despre transformarea lor in bijuterii minunate, apoi mergem catre aeroport, de unde ne imbarcam la zborul spre Hong Kong, unul dintre cele mai cosmopolite orașe de pe glob. Sosire in Hong Kong si transfer la hotel. Cazare Hong Kong hotel 4*. Mese incluse: mic dejun, pranz.

Ziua 10. Hong Kong – Insula Lantau

Mic dejun. Avem intreaga zi la dispoziție pentru a explora Hong Kong dupa bunul plac.

Putem face cumparaturi pe Nathan Road, principala artera comerciala din oraș, și ne putem opri pentru un ragaz culinar. In Hong Kong bucatariile Orientului și Occidentului se intalnesc intr-o nebunie de arome și gusturi. Savurați wontons, o friptura cantoneza de gasca sau o paine delicioasa cu ananas și potoliți-va setea cu un ceai cu lapte sau o bere locala.

Opțional: Excursie in Insula Lantau, cea mai mare dintre insulele Hong Kong-ului și care ascunde vai luxuriante, munți inalți, cat și sate tradiționale pescarești. Vedem cea mai mare statuie din bronz in aer liber din lume, reprezentandu-l pe Buddha Sakzamuni, inalta de 26 de metri. Avem timp liber pentru a ne relaxa in voie pe plajele salbatice, ascultand valurile. Turul insulei se incheie cu o plimbare cu funicularul, care ofera o panorama superba asupra Marii Chinei de Sud și Parcului Natural Lantau.

Ne intoarcem in Hong Kong. Cazare la acelasi hotel. Mese incluse: mic dejun.

Dupa apusul soarelui, puține lucruri sunt mai placute in Hong Kong decat o croaziera in Portul Victoria (program optional ce include si cina de tip bufet). Admiram luminile fabuloase ale orașului și savuram o cina speciala, in timp ce vaporul ne leagana agale.

Ziua 11. Hong Kong – Macao

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale in Hong Kong. Astazi putem sa mai gustam din savoarea Hong Kong-ului și sa ii descoperim energia și tradițiile, explorand orașul dupa bunul plac. Daca vreți sa le duceți celor dragi un suvenir deosebit, mergeți dupa lasarea serii la Temple Street Night Market, de unde puteți sa achiziționați o pasta de creveți facuta de familiile din satele pescarești din apropiere. Creveții se usuca la soare, apoi se gatesc cu condimente tradiționale, pana se transforma intr-o pasta delicioasa. In plus, magazinele cu preparate locale au și un ceai chinezesc cu aroma intensa și prețuri pentru toate buzunarele. Sau va propunem sa traversam Marea Chinei de Sud intr-o excursie optionala de o zi, cu pranz inclus, in Macao. Cea mai veche colonie europeana din Orientul Indepartat, Macao a fost restituita Chinei de catre portughezi in 1999. De-a lungul vremii a asimilat elemente culturale portugheze, pastrandu-și totodata vii tradițiile milenare. Arhitectura deosebita, tipic portugheza a multor clădiri i-a adus orașului locul in patrimoniul UNESCO.

Incepem turul si vizitam: Ruinas de Sao Paulo – ruinele fostei catedrale Sf. Pavel, una dintre cele mai rafinate monumente ale crestinismului din intreaga Asie. Construita de portughezi la inceputul secolului al XVII-lea de catre membrii Ordinului Iezuit, este un exemplu splendid de arhitectura ecleziastica. Ne oprim apoi la Templul Kun Iam, inchinant zeitei compansiunii si Templul A-Ma, inchinat Zeitei Marii, cel mai vechi templu anterior colonizarii portugheze. Turul nostru mai cuprinde dealul Penha, Piaţa Senatului, Poarta Barierei, Monumentul Lotus Flower in Full Bloom.

Dupa un pranz cu preparate specifice, precum supa Caldo Verde sau carnea Bakkwa, vizitam un cazino renumit din Macao, replica a cazinoului Veneția din Las Vegas. Intoarcere pentru cazare in Hong Kong. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 12. Hong Kong – Bucuresti

Mic dejun. Inainte de a ne desparti de acest oras trebuie sa-i facem onoarea si sa-l vizitam. De aceea, avem la dispozitie o jumatate de zi pentru a face acest lucru. Turul incepe cu o urcare pana in Varful Victoria, zona rezidentiala exclusivista unde vom avea o vedere panoramica asupra orasului. Continuam apoi cu Repulse Bay, cea mai populara plaja, locul de distractie al elitei de odinioara a orasului. Urmatoarea oprire este in satul pescaressc Aberdeen, unde populatia locala Tanka practica pescuitul de mii de ani si care traiește „pe apa”. Luam pranzul pe un restaurant plutitor din port, o experiența pe care merita sa o traim cel puțin o data in viața.

De asemenea, vizitam Piata Stanley, unul din cele mai mari centre comerciale in aer liber din Hong Kong, unde veti avea timp liber pentru cumparaturi. Seara transfer la aeroport pentru zborul, cu escala, spre Bucuresti.

Ziua 13. Bucuresti

Incarcati cu multe amintiri aterizam in Bucuresti pe aeroportul Otopeni, dornici sa le impartasim celor dragi din experientele noastre traite pe meleagurile Chinei!

Final Circuit China 13 zile

Acte necesare pentru obtinerea vizei:

 • 2 fotografii (color, recente, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal de culoare deschisa).
 • Pasaportul in original valabil cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, care sa contina cel putin 2 coli albe;
 • Adeverinta de salariat de la firma angajatoare cu precizarea functiei sau cupon de pensie;
 • Adeverinta de elev si certificatul de nastere, sau in cazul studentilor este necesara adeverinta de student;
 • Copie dupa cartea de identitate;
 • Telefon de contact (indicat telefonul mobil).
 • Programare si intalnire de grup la Noul Centru de Vize pentru China pentru amprentare (procedura noua prin care, solicitantii de viza trebuie sa mearga personal pentru amprentare. In urmatorii 5 ani, daca aplicantii care folosesc acelasi pasaport mai aplica pentru viza la Centrul de Viza pentru China in Bucuresti, nu este nevoie sa lase amprente din nou.

Optional – se achita la fata locului:

 • Spectacol de dansuri traditionale in Xi’ an 70 EUR/ pers.
 • Croaziera cu cina inclusa in Hong Kong 98 EUR /pers.
 • Excursie la Lantau 110 EUR / pers.
 • Excursie la Macao cu pranz inclus 148 EUR / pers.

Bine de Stiut

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligatsa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte lafrontiera).
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
 • Obiectivele menționate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor.
 • Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
 • Asezarea in autocarele / microbuzele folosite in program se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua ;
 • Se accepta partaj in camera dubla la inscriere, iar daca nu se inchide, se va plati suplimentul de single.
 • Oferta este calculata pe baza paritatii EUR/USD de 1/1,2; in situatia modificarii cu mai mult de 5% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful.
 • In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente serviciilor comandate la momentul aplicarii pentru viza.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de Ambasada Chinei; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.

TREBUIE Sa VEZI:

Marele Zid Chinezesc

Construcția uriașa are 6300 km lungime și peste 2.500 de ani vechime. Șerpuind pe crestele munților și ale dealurilor, dar și prin vaile adanci, zidul, prevazut din loc in loc cu forturi cu aspect paralelipipedic și turnuri inalte de aparare, are o inalțime de 12 metri și o lațime de 6,5 metri.

Armata de Teracota- Xi’an

Povestea Armatei de Teracota incepe cu imparatul Qin Shi Huang, care a cerut ridicarea a mii de soldați in marime naturala, care sa-l pazeasca și sa-l serveasca și in viața de apoi, cat și pentru a aminti lumii de triumful sau. Pe langa cei 8000 de paznici ai imparatului, descoperirile de pana acum includ cai și care de razboi, muzicieni, acrobați și diferite pasari.

Gradina Yuyuan – Shanghai

Una dintre cele mai frumoase gradini ale lumii, Yuyuan a fost amenajata in timpul dinastiei Ming și numele sau se traduce prin „mulțumire”, exact ce traiesc vizitatorii superbului colț de natura. Gradina se remarca prin flori multicolore și copaci incantatori, dar și pavilioane, iazuri și stanci stravechi.

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (intre 15 si 19 persoane) se percepe un supliment de 95 EUR/ pers.

Rezervare online pentru Circuit China 13 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa