031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit China 10 zile

Garantia calitatii!
de la 1240 €( + taxe 420 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

24.03.2019, 19.04.2019 , 26.05.2019 , 17.09.2019 , 21.10.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 33-44423
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera dubla Supliment de single
24.03; 19.04.2019 1240 euro 285 euro
26.05; 17.09: 21.10.2019 1340 euro 285 euro

Itinerariu

Beijing, Xi’an, Shanghai, Suzhou

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti –Beijing si Shanghai – Bucureşti , zboruri cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
- Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
- 7 nopţi de cazare + mic dejun în hoteluri de 4*;
- 5 prânzuri + 6 cine (fără băuturi), cu specific local;
- Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
- Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
- Bilet pentru trenul trenul de mare viteza Beijing – Xi’an;
- Bilet de avion Xi’an – Shanghai;
- Vizite: magazin cu produse din jad, magazin de ceaiuri, magazin de perle, Centru de Medicina Chinezească;
- Croazieră Râul Huangpu;
- Asigurare medicală de călătorie şi storno;
- Ghizi locali;
- Conducător de grup român.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei.

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport (se achita obligatoriu la inscriere): 300 €
- Taxa de viză + procesare 120 € (poate suferi modificări până la depunerea actelor), se achită la înscriere;
- Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, aprox 35 USD/ pers. (se achită la faţa locului);
- Excursiile opţionale pentru grup minim de 20 persoane;
- Alte servicii decât cele menţionate în program;
- Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Program

Circuit China 10 zile

Ziua 1. București –Beijing

Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul cu escala, spre Beijing.

Ziua 2. Beijing – Templul Cerului

Dupa amiaza sosire in Beijing si suntem intampinati de ghidul local. Capitala Chinei ni se dezvaluie cu șarmantul sau melanj intre cladirile din perioada imperiala și zgarie-norii impunatori. Incepem sa descoperim orașul in care se spune ca nu te plictisești niciodata si ne oprim sa vizitam Templul Cerului, cel mai mare complex de temple din China, datand din timpul dinastiei Ming. Deplasare la hotel. Cazare si cina la hotel 4*. Mese incluse : cina

Ziua 3. Beijing – Piata Tiananmen – Orasul Interzis – Palatul de Vara

Mic dejun. Astazi Beijingul ne rasfata cu magnificele sale monumente: Piata Tiananmen, devenita simbol al orasului, cea mai mare piata publica din lume si Orasul Interzis, impresionant complex de palate intins pe o suprafata de 32 ha, resedinta a imparatilor chinezi din dinastiile Ming si Qing timp de peste 500 de ani. In Piata Tiananmen admiram Poarta Pacii Celeste, loc pentru urmarirea paradelor militare, cu uriasul portret al lui Mao si Mausoleul Presedintelui Mao, construit dupa moartea acestuia, in 1976. Urmeaza apoi Zijin Cheng (Orasul Interzis), construit de imparatul Yongle cand a mutat capitala la Beijing in anul 1421. Complexul cuprinde o serie de cladiri si sali separate de trecatori, exact ca un mic oras, spunandu-se ca este alcatuit din 9.000 de incaperi si 800 de cladiri. Vizitam apoi Palatul de Vara, vechi refugiu imperial cu o insiruire fara sfarsit de sali si temple asezate in cea mai mare gradina imperiala din China, in jurul vastului lac Kunming.

Timp liber la dispozitia turistilor. Optional, plimbare cu ricsa pentru a descoperi unica lume a hutongurilor din Beijing, o plasa de stradute inguste ce isi croiesc drum prin tot orasul. In cadrul programului de astazi vizitam un Centru de Medicina Chinezeasca si apoi ne oprim la un magazin cu produse din jad. Numit in China si “esenta cerului si a pamantului”, jadul face parte din cultura chineza straveche. Un proverb spune: “Aurul are valoare, jadul este inestimabil.” El reprezinta frumusetea, puritatea, gratia, nobletea, perfectiunea, puterea si nemurirea. A purta jad inseamna, pentru chinezi, a fi protejat de spiritul raului, de ghinioane si primejdii. Seara ne intoarcem la hotel. Cazare la acelasi hotel din Beijing.

Mese incluse: mic dejun, pranz, cina.

Ziua 4. Beijing – Marele Zid Chinezesc– Drumul Sacru

Mic dejun. In aceasta zi vizitam Wanli Changcheng (Marele Zid Chinezesc), conceput pentru a apara China in fata invaziilor mongole, si care se intinde peste China de Nord pe mai mult de 5000 km, urmand contururile dealurilor si muntilor. Sectiuni din zid au fost restaurate in apropierea Beijingului, inspirand si astazi admiratia vizitatorilor. Dupa amiaza strabatem Drumul Sacru catre Mormintele dinastiei Ming, strajuit de statui impunatoare. La intoarcere in Beijing ne vom opri la un magazin de perle si la unul de ceaiuri. Ceaiul tradițional este facut din frunzele uscate ale plantei de ceai, inițial crescute și cultivate in China. Astazi exista peste 3000 de tipuri diferite de ceai, fiecare fiind denumit dupa zona in care a fost cultivat sau cules. Seara vom servi o cina la un restaurant traditional care are in meniu Rata Pekineza (cina nu include bauturi). Cazare in Beijing la acelasi hotel. Mese incluse: mic dejun,pranz, Rata Pekineza.

Ziua 5. Beijing – Xi’an

Mic dejun. In drumul nostru spre gara din Beijing facem un scurt tur panoramic cu autocarul pentru a admira Parcul Olimpic. Vedem Stadionul Național din Beijing, devenit un adevarat simbol al Chinei dupa Jocurile Olimpice din 2008 și un obiectiv turistic popular grație arhitecturii deosebite, unice in lume. Continuam spre Water Cube, o cladire futurista, centrul acvatic de performanța pentru sportivii chinezi, construit special pentru Jocurile Olimpice din 2008. Construcția seamana cu un cub de apa care sfideaza legile fizicii, ramanand suspendat in lumina soarelui.

Ajungem la gara si ne imbarcam in trenul de mare viteza spre Xi’an, odinioara punctul final al Drumului Matasii. Parcurgem cei peste 1000 km in doar 4 – 5 ore. Pranzul de tip pachet se va servi in tren. Ajungem in Xi’an si ne incepem vizita in cartierul musulman si ne oprim sa admiram Da Qinghzhensi – Marea Moschee, impresionanta prin dimensiunile sale, fiind proiectata in stilul unui templu chinezesc. Continuam cu vechile Ziduri ale Orasului, lungi de 14 km si inalte de 12 metri, excelent conservate pana in prezent si care dateaza din timpul dinastiei Ming. Cazare in Xian la hotel 4*.

Mese incluse: mic dejun, pranz la pachet, cina.

Ziua 6. Xi’an – Shanghai

Dimineata dupa micul dejun vizitam unul dintre cele mai importante situri arheologice descoperite in secolul al XX-lea: Armata Razboinicilor de Teracota, ale carui origini se intind in negura vremurilor de acum 2000 de ani. Au fost realizate peste 8000 de statui de lut (fiecare in parte fiind unicat) reprezentand razboinici si cai in marime naturala, cu scopul de a il proteja in viata de dupa moarte pe Qinshi Huangdi, primul imparat al Chinei. Ne intoarcem in oras si admiram Pagoda Marii Gaste Salbatice. Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru zborul spre Shanghai, cel mai mare oraș din China și unul dintre cele mai puternice centre comerciale ale Asiei, care ne așteapta cu peste 1000 de zgarie-nori impunatori. Sosire in Shanghai si transfer la hotel. Mese incluse: mic dejun, pranz,cina.

Ziua 7. Shanghai

Dupa micul dejun ne pregatim sa descoperim orasul. Un melanj foarte sofisticat de influențe culturale, Shanghai ni se dezvaluie ca un furnicar colorat, cu bulevarde pe care pedaleaza localnici grabiți, alaturi de roiuri de motorete și mașini. Metropola chineza in sine se prezinta ca un spectacol captivant. Incepem turul orasului cu Templul lui Buddha de Jad, cel mai renumit templu budist din Shanghai, unde sunt expuse doua statui din Jad ale lui Buddha. Urmeaza Orasul vechi cu Gradinile Yuyuan, cele mai faimoase din zona si Bazarul Yuyuan, un loc unde veti observa stilul de viata traditional chinezesc. Dupa amiaza, descoperim o noua fata a orasului, poposind in Pudong, centrul financiar si simbolul Chinei moderne. Aici privirile noastre sunt atrase de tripodul din beton al Turnului Televiziunii, Perla Orientului. Seara nu se poate incheia altfel decat cu un popas in Bund, pe cheiul raului Huangpu, care cu eleganta sa desfasurare de arhitectura europeana si hotelurile de marca, evoca perfect vechiul Shanghai. Programul zilei se termina cu o croaziera pe Raul Huangpu. Ne intoarcem la hotel. Cazare.

Mese incluse: mic dejun, pranz, cina.

Ziua 8. Shanghai – Suzhou

Mic dejun. Program liber in Shanghai sau excursie optionala in Suzhou, supranumit Venetia Orientului, pentru ca peste 40% din suprafata sa este acoperita de apa, fiind amplasat in Delta Fluviului Yangtze. Orasul, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO inca din 1981, se remarca prin podurile din piatra construite peste reteaua de canale si prin gradinile si pagodele construite de dinastiile Ming si Qin. Vizitam Templul Hanshan, Gradina Wangshiyuan (Maestrul Navodar), unde aranjarea pavilioanelor, a dumbravilor cu bambusi si a locurilor de odihna de langa apa este un exercitiu de armonie cu natura. Incheiem cu shopping pe strada Guan Qian, una dintre cele mai cunoscute strazi pietonale din China. Aici se afla magazine vechi de secole, pline de porțelanuri fine și obiecte artizanale deosebite. Cazare la acelasi hotel in Shanghai. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 9. Shanghai – Bucuresti

Mic dejun.Timp liber la dispozitie pentru a explora orsul. Va vindem un pont: Shanghai este vizitat anual de oameni din intreaga lume care vin sa savureze mancarea chinezeasca autentica in miile de gherete cu street-food local. Gustați Cong You Bing, clatite tradiționale cu țipar și ceapa verde, Gui Hua Lian’ou, delicioase flori de lotus insiropate, și beți Jiuniang, un vin local din orez foarte aromat.

Seara transfer la aeroport pentru zborul, cu escala, spre Bucuresti.

Ziua 10. Bucuresti

Incarcati cu multe amintiri aterizam in Bucuresti pe aeroportul Otopeni, dornici sa le impartasim celor dragi din experientele noastre traite pe meleagurile Chinei!

Final Circuit China 10 zile

Bine de Stiut

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligatsa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte lafrontiera).
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
 • Obiectivele menționate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor.
 • Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
 • Asezarea in autocarele / microbuzele folosite in program se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua ;
 • Se accepta partaj in camera dubla la inscriere, iar daca nu se inchide se va plati suplimentul de single.

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (intre 15 si 19 persoane) se percepe un supliment 65 euro/ persoana.

Optional – se achita la fata locului

 • Excursie Suzhou 120 EUR/ pers.

Trebuie sa vezi:

Marele Zid Chinezesc

Construcția uriașa are 6300 km lungime și peste 2.200 de ani vechime. Șerpuind pe crestele munților și ale dealurilor, dar și prin vaile adanci, zidul, prevazut din loc in loc cu forturi cu aspect paralelipipedic și turnuri inalte de aparare, are o inalțime de 12 metri și o lațime de 6,5 metri.

Armata de Teracota- Xi’an

Povestea Armatei de Teracota incepe cu imparatul Qin Shi Huang, care a cerut ridicarea a mii de soldați, in marime naturala, care sa-l pazeasca și sa-l serveasca și in viața de apoi, cat și pentru a aminti lumii de triumful sau. Pe langa cei 8000 de paznici ai imparatului, descoperirile de pana acum includ și cai și care de razboi, muzicieni, acrobați și diferite pasari.

Gradina Yuyuan – Shanghai

Una dintre cele mai frumoase gradini ale lumii, Yuyuan a fost amenajata in timpul dinastiei Ming și numele sau se traduce prin „mulțumire”, exact ce traiesc vizitatorii superbului colț de natura. Gradina se remarca prin flori multicolore și copaci incantatori, dar și pavilioane, iazuri și stanci stravechi.

Acte necesare pentru obtinerea vizei :

 • 2 fotografii (color, recente, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal de culoare deschisa).
 • Pasaportul in original valabil cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, care sa contina cel putin 2 coli albe;
 • Adeverinta de salariat de la firma angajatoare cu precizarea functiei sau cupon de pensie ;
 • Adeverinta de elev si certificatul de nastere sau in cazul studentilor este necesara adeverinta de student;
 • Copie dupa cartea de identitate;
 • Telefon de contact (indicat telefonul mobil).
 • Programare si intalnire de grup la Noul Centru de Vize pentru China pentru amprentare (procedura noua prin care, solicitantii de viza trebuie sa mearga personal pentru amprentare. In urmatorii 5 ani, daca aplicantii care folosesc acelasi pasaport mai aplica pentru viza la Centrul de Viza pentru China in Bucuresti, nu este nevoie sa lase amprente din nou.

Note :

 • Oferta este calculata pe baza paritatii EUR/USD de 1/1,2; in situatia modificarii cu mai mult de 5% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful.
 • In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente serviciilor comandate la momentul aplicarii pentru viza.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de Ambasada Chinei; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.

Circuit China 10 zile – Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

Rezervare online pentru Circuit China 10 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa