031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Cappadocia Antalya 8 zile Avion

Garantia calitatii!
299 euro de la 293 euro( + taxe 95 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-51848
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
18.06.2020, 25.06.2020 299 euro
02.07.2020, 03.09.2020 359 euro
09.07.2020, 16.07.2020, 23.07.2020, 30.07.2020, 06.08.2020, 13.08.2020, 20.08.2020, 27.08.2020 399 euro

Itinerariu

Cappadocia , Goreme, Uchisar, Konya, Antalya

Servicii incluse

- Zbor dus București-Istanbul-Cappadocia si retur Antalya-București cu bagaj de cală și de mână
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba română
- Cazare 7 nopți la hoteluri de 4* și 5*:
- 4 nopți în regiunea Cappadocia;
- 1 noapte în Konya;
- 2 nopți în regiunea Antalya.
- Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet
- Transportul la obiectivele turistice menționate în program

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 95 €/pers
- Pachet cină 7 seri+bilete intrare obiective turistice menționate în program: 129 €/pers. - se rezerva doar la inscriere
- Asigurare storno si medicala
- Posibilitate de prelungire a vacanței pentru 7 nopți la hotel 5* cu all inclusive.
- Suprataxă pentru camera single circuit 8 zile: 109 €/pers.

Program

Circuit Cappadocia Antalya 8 zile Avion

Ziua 1. Zbor catre Cappadocia.

Ghidul va intampina la aeroport și va insotește catre hotelul din regiunea Cappadocia.

Ziua 2. Carierele de tuf calcaros din Cappadocia

Mic-dejun. Regiunea Cappadocia egaleaza peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros in interiorul carora sunt incastrate locuințe și biserici. Creatorul acestui peisaj, este un vulcan care a impraștiat in zona cantitași imense de cenușa de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. Prin intermediul inuențelor
climatice straturile au fost despicate și prin eroziune s-au format canioane adanci. Primii locuitori ai acestor meleaguri s-au refugiat in secolul 7. Mai tarziu au urmat calugarii care au ctitorit aici biserici, capele, manastiri și
schituri, sculptand roca vulcanica. Veti vizita aceste minunate locuri intr-o excursie de o jumatate de zi, apoi puteti participa la una dintre excursiile optionale propuse de ghid la fata locului (in functie de localizarea hotelului si de conditiile meteo): Ortahisar si orasul subteran sau Valea Ihlara si orasul subteran. Cazare in regiunea Cappadocia.

Ziua 3. Goreme – Uchisar

Mic-dejun. In Goreme veți vizita frescele superbe ale bisericilor din Parcul Național Goreme, ce fac parte din Patrimoniul cultural UNESCO. Acest peisaj impresionant este compus din pereți abrupți, piramide sculptate in tuful calcaros. Apoi vom vizita Valea Sfantul Simon, care este cunoscuta si ca “Valea Calugarilor” sau “Valea Coșurilor de
fum” In cele din urma veți vizita din exterior varful celui mai inalt con din tuf calcaros din Uchisar. Veti uimiti de perfectiunea conurilor de 10 m inaltime. Dupa-amiaza vom vizita un atelier de țesut covoare unde veți cunoaște
intregul proces incepand cu pregatirea materialelor: bumbac, matase și lana, pana la țeserea produsului nit. In cele din urma vom face o plimbare in frumoasa Avanos, renumita pentru arta ceramicii. Veți innopta in regiunea Cappadocia.

Ziua 4. Timp liber sau excursie optionala

Mic-dejun. Veti avea la dispozitie o zi de relaxare sau oportunitateade a participa la excursii opționale fascinante. Cazare in regiunea Cappadocia.

Ziua 5. Konya- Manastirea Mevlana

Mic-dejun. Excursie la Konya. Konya a fost capitala imperiului Selgiuc in Evul Mediu timpuriu și este și in zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religiosi. Aici se aa mormantul lui Mevlana. Veți vizita faimoasa manastire Mevlana, locul in care a luat naștere ordinul religios al dervișilor mevleviți, cunoscuți și sub numele de derviși rotitori. Manastirea, transformata astazi intr-un muzeu al artelor islamice, gazduiește adevarate comori ale artei și meșteșugurilor turcești. Veți innopta in Konya.

Ziua 6. Sultanhani – Antalya

Mic-dejun. Vom pleca din Cappadoccia și vom merge in Sultanhani pentru a vizita faimosul caravanserai Sultan Han din timpul imperi- ului Selgiuc. Apoi, prin munții Taurus, vom merge catre Antalya, unde petreceți ultimele 2 nopți. Cazare peste noapte in regiunea Antalya.

Ziua 7 . Antalya – Cascada Karpuzkaldiran

Mic-dejun.Veti vizita unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera turceasca. Protejat de peisajul montan magnic al munților Taurus aici prospera o vegetație bogata. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minaret, iar pe Kalekapisi, „poarta cetaii” veti admira turnul cu ceas pe un turn vechi al forticației. In timpul plimbarii in jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumparaturi, in special bijuterii și articole din piele. Sfarșitul excursiei este incununat de vizita noastra la cascada KarpuzkaldIran. Cazare peste noapte in regiunea Antalya.

Ziua 8. Zborul de intoarcere spre Bucuresti

Mic dejun. In funcție de opțiunea dumneavoastra, veți fi transferați la aeroport pentru zborul de intoarcere sau veți ficonduși la hotel pentru sejurul de relaxare de 7 nopți.

Final Circuit Cappadocia Antalya 8 zile Avion

Note:

Pentru aceasta calatorie aveți nevoie de un pașaport valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere. Rezervari in functie de disponibilitatea fiecarei date.

Nu sunt prevazute modicari in program sau hotel, dar organizatorul iși rezerva dreptul de a face acest lucru.

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):
Antalya – Hotel Belek Beach 5* sau similar
Konya – Hotel Rixos 5* sau similar
Cappadocia – Hotel Altinoz Nevsehir 4* sau similar
Antalya (extensie plaja) – Hotel Karmir Resort&SPA 5*, Hotel Port River 5*, Hotel
Grand Ring Hotel 4* sau similar

VA RECOMANDAM:
Pachet special cu cina 7 seri + bilete de intrare, cu ghid, la excursiile din broșura: 129 EUR/pers.- se rezerva doar la inscriere
Posibilitate de prelungire a vacanței pentru un sejur de 7 nopți la hotel 5*, all inclusive!
Tariful difera in funcție de perioada aleasa și de numarul de nopți pentru care ați optat.

Excursii opționale informative (pot fi achiziționate doar de la fața locului):
Valea Ihlara și orașul subteran (pranz inclus) – 55 euro/pers sau Ortahisar (Valea
Indragostiților) cu orașul subteran (pranz inclus) – 55 euro/pers
Excursie cu barca Manavgat și moscheea Manavgat (pranz inclus) – 45 euro/pers Sau
Tur Canionul Verde (pranz inclus) – 55 euro/pers Sau Tur Alanya (pranz inclus) – 55
euro/pers
Sema (dansul dervișilor rotitori) – 20 euro/pers
Zbor cu balonul – 225 euro/pers
Seara turceasca – 45 euro/pers
Baia turceasca – 35 euro/pers

Conditii oferta

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

 
• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Cappadocia Antalya 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.