0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Canada SUA Coasta de Est 14 zile

Garantia calitatii!
2809 euro de la 2781 euro( + taxe 690 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

19.06.2024, 25.09.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-44250
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
19.06.2024 2809 euro
25.09.2024 2909 euro

Itinerariu

New York, Boston, Montreal, Quebec, Washington

Servicii incluse

Zbor dus-intors cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 13 nopti la hoteluri verificate (echivalent 3*-4* Europa de Vest)
Mic dejun
Cina in Quebec (Cabana a Sucre)
Cina cu specific in Amish Country
Excursii conform program
Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

-Taxa de aeroport și servicii: 690 €/pers.
- Excursii opționale: 299 €/pers. - SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
-Zborul cu elicopterul la Cascada Niagara: 199 €/pers. - optional
- Taxa de viza (se obtine individual)
- Asigurare storno si medicala

Program

Circuit SUA Coasta de Est Canada 14 zile

Ziua 1: Sosire in New York

Veți ateriza pe aeroportul JFK din New York.Ghidul dumneavoastra va va intampina la sosire și va va conduce la hotel, pentru intalnirea de “Bun venit”. Se innopteaza in zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 2: New York City. Excursie optionala + Ascensiune in observatorul Empire State Building

Dupa micul dejun veți participa la un tur al orașului New York din centru pana in suburbii (va veți opri pentru fotografii la Battery Park de unde se vede Statuia Libertații, veți vedea și Memorialul Ground Zero, Wall Street, China Town, Little Italy, Midtown, Times Square). Dupa amiaza va puteți bucura de timpul liber pentru a descoperi Manhattan-ul și veți putea merge la Macy’s, 5th Avenue Shopping, Central Park etc. Opțional va invitam sa urcați pana la etajul 86 al cladirii Empire State, pentru o vedere spectaculoasa asupra Manhattan-ului. Seara tarziu autocarul va va prelua din zona Bryant Park pentru transfer la hotel. Cazare in in zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 3: New York-Newport-Boston.

Mic-dejun. Vom strabate statele regiunii New England, indreptandu-ne catre Boston, oraș cunoscut pentru bogata sa istorie legata de Revolutia Americana. Spre pranz va veți opri in orașul Newport din Rhode Island, un frumos oraș cu deschidere la mare, cunoscut ca “locul de joaca“ al celor bogați și locul de naștere al Cupei Americii. Veți merge in continuare catre Cambridge cu oprire la Universitatea Harvard si veți trece pe langa unele puncte de atracție ale orașului Boston, iar seara veti avea timp liber in oras pentru cina. Se innopteaza in zona Boston-ului.

Ziua 4: Montreal

Mic-dejun. Apoi va veți indrepta spre Montreal, calatorind prin statele New Hampshire și Vermont catre granița cu Canada. Pe drum se vor face opriri pentru fotografii. Se innopteaza in zona Montreal.

Ziua 5: Montreal-Quebec-Cabana sucre

Mic-dejun. Astazi veți vizita unul dintre cele mai frumoase orașe din Canada și veți face un tur al orașului Montreal. Dupa amiaza se merge catre Quebec, iar cina o veți lua la “Cabane a sucre”. Cazare in zona orașului Quebec.

Ziua 6: Timp liber. Opțional: Quebec Whale Whatching Cruise

Mic-dejun. Zi libera sau opțional veți putea participa la o croaziera unde veți avea ocazia sa priviți de aproape balenele, aceste creaturi magnifice. Se innopteaza in zona Quebec.

Ziua 7: Quebec-Ottawa-Gananoque

Mic-dejun.Tur de oraș Ottawa, cu opriri pentru fotografii la Parlament, Canal, Piața, Curtea Suprema. Veți merge apoi catre Gananoque -1000 de insule, unde se va și innopta.

Ziua 8: 1000 de insule-Toronto Opțional: Croaziera la 1.000 de insule

Mic-dejun. Timp liber la raul St Loren sau opțional excursie cu barca pe raul St Loren pentru a admira minunatul peisaj al regiunii 1000 de insule.Veți merge in continuare cu autocarul catre Toronto și veți face cunoștința cu orașul printr-un tur panoramic de 4 ore cu autocarul. Opțional puteți participa la excursia CN Tower.Cazare in zona Toronto.

Ziua 9: Toronto-Niagara on the Lake-Niagara Falls. Optional croaziera+cina cascada Niagara

Mic-dejun. Se viziteaza orașul Niagara on the Lake, urmand apoi transferul catre superba Cascada Niagara. Dupa pranz veți participa, opțional, la o croaziera de neuitat cu vaporașul turistic pe Niagara. Apoi va veți caza și va veți pregati pentru o cina in Turnul Skylon, de unde veți putea admira intreaga cascada. Se innopteaza in zona cascadei Niagara.

Ziua 10: Niagara Falls-Amish Country-Lancaster

Dupa micul dejun va invitam sa treceți granița cu SUA și sa vizitați statul New York . Ne vom opri apoi in zona Lancaster, din zona Pennsylvania, locuita de comunitatea de Amish.Vizitați Muzeul și Casa Amish și veți servi cina intr-un restaurant al comunitații amish. Se innopteaza in zona Lancanster.

Ziua 11: Amish Country -Washington, DC

Mic-dejun. Astazi va veți deplasa catre Gettysburg cu vizitarea acestuia. Dupa aceea, va veți indrepta catre Washington DC. Veți vizita Georgetown, apoi veți avea timp liber. Se innopteaza in zona Washington DC

Ziua 12: Washington DC

Mic-dejun. Dimineața veți merge intr-un tur de 4 ore al orașului cu opriri la Casa Alba, Capitol Hill, Cimitirul Arlington. Dupa aceea veți avea timp liber sa vizitați pe cont propriu renumitele Muzee Smithsonian, cum ar fi și Muzeul Air & Space. Se innopteaza in zona Washington DC.

Ziua 13: Washington, DC – Philadelphia – New York City.

Mic-dejun. Astazi veți face o vizita in centrul orașului Philadelphia, cu o scurta plimbare la punctele de atracție turistica. In continuare veți pleca spre New York si veti avea timp liber la dispozitie pentru restul zilei. Se innopteaza in zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 14: Plecarea spre casa

Mic-dejun. In funcție de ora zborului autocarul va va duce la aeroport și veți porni in drumul spre casa.

Final Circuit SUA Coasta de Est Canada 14 zile

Va recomandam :

Pachet Excursii opționale: 299 EUR/pers. – SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE

  • Croaziera Horn Blower la Niagara
  • Cina la Skylon Tower
  • Bilet intrare Empire State building
  • Croaziera Whale Watching din Quebec
  • Croaziera 1000 de Insule
  • CN Tower

Zborul cu elicopterul la Cascada Niagara: 199 EUR/pers.

 

NE REZERVAM DREPTUL DE A FACE SCHIMBARI
Hotelurile de mai sus sunt cu caracter de prezentare. Daca exista o nevoie de schimbare din cauza circumstanțelor externe, oferim cazare in condiții de confort similare sau superioare.
Rezervari conform disponibilitatilor per termen. Varsta minima: 18 ani.

* Programul circuitului poate suferi modificari in funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii si obtinerea vizei SUA in prealabil

Informatii vize:
SUA – documente necesare si pasi de urmat:
Informatii generale despre obținerea vizei (Nonimigrant visa) puteti gasi aici: https://ro.usembassy.gov/
Completarea formularului online in limba engleza (DS-160) pe site-ul https://ceac.state.gov/genniv/
Fotografie in format electronic realizata in ultimele șase luni, color, pe fundal alb, format JPEG, cu rezoluția intre 600 și 1200 pixeli si de 240KB
Plata taxei de viza in valoare de 160$ (echivalentul in lei) se poate achita la orice sucursala a Bancii Transilvania. Plata se face in baza unui formular pe care il veți descarca de pe adresa http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-
paymentinfo.asp (valabil 3 zile de la data descarcarii)
Programarea interviului la ambasada
Turiștii vor aplica pentru viza pe cont propriu

Circuit SUA Coasta de Est Canada 14 zile

INFORMAȚII IMPORTANTE Pentru a calatori este necesar un pașaport valabil timp de 6 luni de la data intoarcerii și VIZA pentru a intra in SUA. Va recomandam sa cumparați programele opționale la momentul rezervarii, prețul poate sa difere la fața locului. Agenția nu este raspunzatoare in cazul in care clientul nu reușeste sa obțina viza.

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de renuntare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru renuntarea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru renuntarea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Canada SUA Coasta de Est 14 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2023 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa