031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Canada 14 zile

Garantia calitatii!
1999 euro de la 1959 euro
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-51362
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Itinerariu

Calgary , Parcul National Banff, Lacul Louise , lcfield Columbia, Jasper , Muntele Robson, Kamloops , Vancouver, Victoria, Vancouver , Toronto , Cascada Niagara ,Gananoque , Montreal,Quebec, Ottawa, Toronto

Servicii incluse

Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 12 nopti la hoteluri verificate
Bilet de avion de noapte între Vancouver şi Toronto
Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
1 cină în Quebec (Cabana a Sucre)
Excursii conform program

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 990 €/pers
- Tips: 3 usd/zi/pers pentru sofer si 2 usd/zi/pers pentru ghid.
- Excursii opționale: 239 €/pers. (opțional) - se rezerva doar la inscriere
- Zbor peste Niagara: 149 €/pers- se rezerva doar la inscriere
- Turul Insulei Vancouver: 139 €/pers- se rezerva doar la inscriere
- Croaziera pentru observarea balenelor: 99 €/pers- se rezerva doar la inscriere
- Asigurare storno si medicala
- Viza eTA (se obtine individual)

Program

ZIUA 1 Sosire in Calgary

In functie de orarul de zbor veti ajunge in Calgary și veti fi preluati de la aeroport pentru a ajunge la hotelul la care veti fi cazati.

ZIUA 2 Calgary – Parcul National Banff

Mic dejun. Descoperirea petrolului a transformat orașul de fermieri Calgary intr-un oraș sofisticat. Este, de asemenea, gazda anuala a concursului de rodeo și a festivalului renumit Calgary Stampede. Veti face un tur al orașului pentru a vedea atractiile principale printre care Canada Olympic Park și stadionul Saddledome. Veti continua excursia catre Parcul National Banff, care este poarta de acces catre Canadian Rockies. Veti avea ocazia sa admirati frumusetea uimitoare a naturii. Cazare in Canmore.

ZIUA 3 Parcul National Banff – Lacul Louise – lcfield Columbia – Jasper

Mic dejun. Astazi va veti bucura de o zi pitoreasca. Prima oprire va fi la lacul Louise, a carui apa tucoaz creeaza o oglinda naturala ce refecta imprejurimile. Urmatoarea oprire va fi la Icefield Columbia unde veti putea admira ghetarul Columbia. Optional puteti experimenta Ice Explorer, un vehicul masiv de teren conceput special pentru deplasarea pe gheata. Veti continua excursia catre Parcul National Jasper pentru a va bucura de peisaje incredibile formate din chei grandioase și lacuri in nuante de albastru și verde. Optional va puteti plimba cu barca pe raul Athabasca. La finalul zilei veti face un tur de orientare al orașului Jasper.

ZIUA 4 Parcul National Jasper – Muntele Robson – Kamloops

Mic dejun. Veti pleca din Jasper și veti urmari cursul Raului Fraser pentru a ajunge la baza Muntelui Robson, muntele cu cel mai inalt varf din Canadian Rockies. Veti continua pe autostrada Yellowhead de-a lungul raului Thompson pentru a admira priveliști spectaculoase ale Muntilor Monashee. Cazare in Kamloops.

ZIUA 5 Kamloops – Vancouver

Mic dejun. Pe masura ce veti calatori din Coasta British Columbia catre zona de coasta a Pacificului veti putea observa ca vegetatia se schimba de la deșert la paduri luxuriante. Veti ajunge in Vancouver și veti face un tur panoramic al orașului ce include Parcul Stanley, Gas Town, China Town și alte obiective importante. Seara veti avea timp liber la dispozitie pentru a va plimba pe Strada Robson și pentru a face cumparaturi .

ZIUA 6 Vancouver – Victoria – Vancouver –Zbor de noapte Toronto

Mic dejun. Astazi veti avea timp liber la dispozitie sau puteti participa la excursia optionala Turul Insulei Vancouver. Va veti imbarca pe ferryboat pentru a traversa insula Vancouver. Veti ajunge in Victoria unde veti putea admira Gradinile Butchart – faimoase in intreaga lume, Portul, Bastion Square și Parcul Thunderbird. Veti lua ferryboat-ul pentru a va intoarce in Vancouver și veti fi transferati la aeroport petru a lua avionul de noapte catre Toronto.

ZIUA 7 Sosire in Toronto – Cascada Niagara

Mic dejun. Dimineata veti ajunge in Toronto și veti face un tur al orașului cu autocarul (4 ore). Optional puteti merge la CN Tower. Apoi veti pleca catre Cascada Niagara formata din apa topita a Glaciarului Wiscosin. Impresionanta cascada curge maiestuos la intersectia dintre Statele Unite și Ontario, Canada. Cazare in zona Cascadei Niagara. Optional puteti participa la cina in Turnul Skylone.

ZIUA 8 Cascada Niagara – Gananoque

Mic dejun. Dimineata veti vizita cascada. Optional puteti participa la o croaziera la bordul „Hornblower” sau la un zbor deasupra Cascadei. Excursia va continua catre Gananoque. Veti face o vizita panoramica a capitalei coloniale a Canadei – Kingston. Cazare in Gananoque.

ZIUA 9 Gananoque – Montreal

Mic dejun. Dimineata veti avea timp liber la Lacul St. Lawrace. Optional puteti participa la croaziera 1000 insule pentru a descoperi privelisti uimitoare (1 ora). Apoi veti pleca catre Montreal. Cazare Montreal.

ZIUA 10 Montreal – Quebec

Mic dejun. Dimineata veti face un tur al orașului Montreal, care este situat pe o insula la confluenta a trei rauri: St. Lawrence, Riviere des Prairies și Ottawa. Locatia sa ii da o atmosfera „Joie de vivre” care este contagioasa. Pe perioada verii este incantator sa beti un cappuccino la o cafenea de pe unul dintre bulevarde, iar pe perioada iernii toate activitatile se invart in jurul patinoarului in aer liber. Veti vizita Bulevardul Saint Laurent, principala artera din oraș, unde veti gasi o varietate de restaurante și magazine. Nicio vizita la Montreal nu este completa fara o vizita la metrou, unde veti gasi numeroase restaurante, magazine, chiar și apartamente rezidentiale. Dupa-amiaza veti pleca spre Quebec. Acest oraș este cel mai bine de vizitat pe jos pentru a putea admira strazile sale pietruite și magazinele ofertante. Cele mai multe obiective turistice, restaurante și hoteluri se afla in zona veche a orașului Quebec, care masoara doar 11 km patrati. Zona nu este plata, astfel incat mersul pe jos o sa va supuna la un pic de efort, mai ales daca va decide_i sa mergeti din partea de sus a orașului catre partea de jos a orașului, dar cu siguranta merita efortul. Seara veti savura o cina traditionala „Cabane a sucre” in Quebec.

ZIUA 11Quebec

Mic dejun. Astazi veti avea timp liber la dispozitie sau puteti participa la o excursie optionala Whale Watching Cruise. Daca doriti sa va bucurati de timp liber va recomandam sa luati o pauza de la vizitat și sa procedati precum localnicii: luati un scaun și savurati un cafe late sau o clatita delicioasa. Nu ar trebui sa ratati Muzeul Civilizatiei din partea de jos a orașului sau Cetatea din partea de sus a orașului. Cazare in zona Quebec.

ZIUA 12 Quebec – Ottawa

Mic dejun. Veti pleca dimineata din Quebec și veti ajunge in Ottawa, descris ca unul dintre cele mai frumoase orașe din lume de catre multe reviste de calatorii. In cadrul orașului se gasesc 12 muzee nationale, Royal Canadian Mint, piata Byward și un centru aglomerat cu restaurante, magazine și pub-uri. In zona se pot face numeroase activitati de exterior: pescuit, golf, drumetii, schiat și multe altele.Tot aici au loc spectacole muzicale de clasa mondiala, dar este și o viata de noapte palpitanta astfel incat orice vizitator va fi incantat de la persoane singure, cupluri pana la familii cu copii. Cazare in Ottawa.

ZIUA 13 Ottawa – Toronto

Mic dejun. Veti pleca catre Toronto. Dupa-amiaza veti avea timp liber la dispozitie in centrul orașului pentru a face cumparaturi.

ZIUA 14 Zbor de intoarcere catre București

Mic dejun. In functie de orarul de zbor veti fi transferati la aeroport pentru intoarcerea in București.

Servicii optionale:

Excursii opționale: 239 EUR/pers. (opțional): – * se rezerva doar la inscriere
Ice Explorer
Cina Skylon Tower
CN Tower
Croaziera HornBlower la Niagara
Croaziera 1000 Insule

Zbor peste Niagara: 149 EUR/pers* se rezerva doar la inscriere
Turul Insulei Vancouver: 139 EUR/pers* se rezerva doar la inscriere
Croaziera pentru observarea balenelor: 99 EUR/pers – * se rezerva doar la inscriere

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):
Calgary – Hotel Days Inn Calgary South sau similar
Banff-Canmore- Hotel Wind Tower Lodge and Suites sau similar
Jasper – Hotel Whistler`s Inn sau similar

Kamloops – Hotel Howard Johnson Downtown Kamloops sau similar
Vancouver – Hotel Comfort Inn and Suites North Vancouver sau similar
Niagara Falls – Hotel Travelodge Fallsview sau similar
Gananoque – Hotel Howard Johnson Gananoque sau similar
Montreal – Hotel Quality Inn East Anjou sau similar
Quebec – Hotel Quality Suites sau similar
Ottawa – Hotel Travelodge sau similar
Toronto – Hotel Holiday Inn Airport sau similar

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii si obtinerea in prealabil a Autorizatiei Electronice de Calatorie (Electronic Travel Authorization – eTA).
Informatii vize:
eTA Canada – documente necesare si pasi de urmat:
Informatii generale despre obtinerea eTA puteti gasi aici:
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-
canada/eta/apply-ro.html
Completarea formularului online in lima engleza sau franceza
Taxa de 7 usd CAD se va plati online, cu cardul
Veti primi pe mail confirmarea obtinerii eTA pentru Canada.
*Turistii se vor ocupa pe cont propriu de obtinerea eTA.

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Supliment pentru camera single: 599 EUR/pers.

Nu sunt prevazute modifcari in program și hoteluri, dar organizatorul iși rezerva o asemenea posibilitate

Conditii oferta

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

 
• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Canada 14 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.