031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Thailanda Cambodgia 13 zile

Garantia calitatii!
de la 1640 €( + taxe 434 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

18.04.2019, 20.05.2019, 15.10.2019, 15.11.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 33-44447
Print Friendly, PDF & Email
Plecari Loc in Camera Dubla Supliment Camera Single
20.05; 15.10; 15.11.2019 1640 euro 325 euro
18.04.2019 1670 euro 325 euro

Itinerariu

Bangkok, Piaţa Plutitoare, Phnom Pehn, Sieam Reap, Phuket, Phang Nga Bay, Phi Phi Island

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucureşti – Bangkok si Phuket – Bucureşti, zboruri cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
- Bilet de avion Bankgok – Phnom Penh;
- Bilet de avion Phnom Penh – Siem Reap;
- Bilet de avion Siem Reap- Phuket;
- Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
- 11 nopţi de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*;
- Croazieră pe râul Chao Praya în Bangkok cu cină tradiţională inclusă ;
- Show folcloric tradiţional Apsara, specific culturii khmere, organizat într-un restaurant local din Siem Reap (cină inclusă);
- Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
- Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
- Asigurare medicală de călătorie şi storno;
- Ghizi locali;
- Conducător de grup român.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport / 399 euro
- Taxă de viză pentru Thailanda: aprox. 55 €/pers. (care se va achita la sosirea pe aeroportul din Bangkok);
- Taxă de viză pentru Cambodgia 35 €/pers. ( se achită la inscriere);
- Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
- Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane;
- Alte servicii decât cele menţionate în program;
- Taxa de ieşire din ţară, dacă se aplică;
- Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Program

Circuit Thailanda Cambodgia 13 zile

Ziua 1. București – Bangkok

Punct de intalnire – Aeroportul Internațional Henri Coanda București. Zbor spre Bangkok cu escala.

Ziua 2. Bangkok

Transfel la hotel in Bangkok. Seara, croaziera pe raul Chao Phraya la bordului vasului Grand Pearl pentru a admira luminile capitalei thailandeze. Cina inclusa.

Ziua 3. Bangkok

Tur de oraș in Bangkok: Palatul Regal, Buddha de Smarald – protectorul Thailandei, care iși are casa in sanctuarul Wat Phra Kaeo, templul cel mai important din Palatul Regal. Urmeaza Wat Pho, denumit și Templul lui Buddha Culcat – cel mai mare și mai vechi templu din Bangkok și apoi Wat Trimit, templu ce adapostește cea mai mare statuie de aur a lui Buddha din lume (de unde și denumirea colocviala de Templul lui Buddha de aur). Mai tarziu ne bucuram de o croaziera cu o ambarcațiune tradiționala pe fluviul Chao Phraya și ne oprim la Wat Arun, un templu care adapostește pagoda centrala, de 79 de metri, reprezentand Muntele Meru.

Ziua 4. Bangkok

Zi libera. Recomandari: oportunitați de shopping sau unul dintre tururile opționale.

Ziua 5. Bangkok, Thailanda – Phnom Penh, Cambodgia

Transfer de la hotel la aeroportul din Bangkok, cu zbor Bangkok – Phnom Penh. La sosirea in Phnom Penh intalnire cu ghidul local și transfer la hotel.

Ziua 6. Phnom Penh

Astazi vizitam Palatul Regal din Phnom Penh, unde putem admira Pagoda de Argint – cel mai important templu budist al capitalei și templul oficial al Regelui și Wat Prakeo (Templul lui Buddha de Smarald). Urmeaza o oprire la Muzeul Național, care este oglinda stilului tradițional khmer și unde putem admira cea mai faimoasa colecție de artefacte artistice, arheologice și religioase aparținand culturii khmere, datand din secolele IV-XIII. Mai tarziu ne aventuram in templul hindus Wat Phnom, care este construit pe un deal artificial și este cea mai veche construcție a orașului și facem o oprire și la Muzeul Genocidului, gazduit intr-o fosta școala care a fost ocupata de khmerii roșii și folosita drept centru de detenție și tortura. Apoi, la 17 km sud-vest de Phnom Penh, vizitam Campurile Morții, locul unde khmerii roșii au omorat și ingropat peste 17.000 de oameni in timpul celor 4 ani de guvernare. Astazi, pe locul gropilor comune, este ridicat un monument in memoria victimelor.

Ziua 7. Phnom Penh – Siem Reap

Transfer la aeroportul din Phnom Penh, cu zbor intern Phnom Penh – Siem Reap. Dupa transferul la hotel, vizita la Angkor Wat, construit in perioada domniei regelui Suryavarman II in secolul al XII-lea. Seara, cina intr-o ambianța locala, urmata de un show folcloric tradițional Apsara, specific culturii khmere.

Ziua 8. Siem Reap

Vizita la Templul Ta Prohm, construit la mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vlllea, in onoarea mamei sale, urmata de Banteay Kdei, un complex monahal buddhist, construit la sfarșitul secolului al XII- lea in stilul arhitecturii Templului Bayon. Vizitam Srah Srang, o piscina sacra, Angkor Thom fosta capitala a marelui Imperiu Khmer, cu cele mai renumite monumente din Angkor, Templul Bayon, Terasa Elefanților și Terasa Regelui Leproșilor.

Ziua 9. Siem Reap, Cambodgia – Phuket, Thailanda

Azi zburam din Siem Reap, intorcandu-ne din nou in Thailanda, pe insula Phuket.

Ziua 10. Phuket

Incepem ziua cu o vizita la Templul Suwannakuha, apoi urcam intr-o barca tradiționala spre Phang Nga Bay unde vom avea ocazia sa intram la Peștera Lord și sa ajungem la stancile de la Khao Ma Ju, Khao Nom Sao și Khao Chang. De aici navigam spre o alta insula, Ping- Kan, cunoscuta și sub denumirea Insula James Bond, deoarece a servit drept decor natural pentru una din seriile filmelor James Bond, “The man with the golden gun”. Degustam, apoi, un pranz tradițional thailandez, iar spre seara ne intoarcem la hotel in Phuket.

Ziua 11 – 12. Phuket

Zile relaxante pe plajele din Phuket, cu o multitudine de opțiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv excursii opționale.

Ziua 13. Plecare din Phuket

Transfer de la hotel la aeroportul din Phuket. Sosire Bucuresti.

Final Circuit Thailanda Cambodgia 13 zile

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 15 persoane, pretul se va recalcula.

Circuit Thailanda Cambodgia 13 zile

Acte necesare pentru obtinerea vizei:

 • pașaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei, nu se accepta pasaport temporar;
 • 2 fotografii de tip pasaport care vor fi luate personal in calatorie, pentru vizele care se primesc la intrarea in fiecare tara;

Note:

 • Oferta este calculata pe baza paritatii EUR/USD de 1/1,2; in situatia modificarii cu mai mult de 5% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful.
 • In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente serviciilor comandate la momentul aplicarii pentru viza.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de Ambasadele din tarile tranzitate; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.

Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

Bine de Stiut

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligatsa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte lafrontiera).
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
 • Obiectivele menționate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor.
 • Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
 • Asezarea in autocarele / microbuzele folosite in program se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua;
 • Se accepta partaj in camera dubla la inscriere, iar daca nu se inchide, se va plati suplimentul de single.

Rezervare online pentru Circuit Thailanda Cambodgia 13 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa