0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Benelux 6 zile Avion

Garantia calitatii!
de la 1070 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

25.07.2024, 27.08.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-51346
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla
23.05; 20.06; 25.07; 27.08 1070 euro

Itinerariu

Amsterdam – Haga – Delft – Rotterdam – Gouda – Anvers Bruges – Gent – Bruxelles

Servicii incluse

· Bilet de avion București - Amsterdam și Bruxelles – București in functie de orarul de zbor al companiilor aeriene, zborul poate fi si cu escala);
· transport cu autocar/minibus clasificat, excepție zilele 2, 3 și 4 (contra cost cu transportul public);
· 6 cazări la hotel de 2-3*
· 6 mic dejun;
· Excursie Haga, Delft, Rotterdam;
· Însoţitor din partea agenţiei dupa întâlnirea cu acesta în Amsterdam până în seara zilei a 5-a; în rest asistență turistică.

Servicii neincluse

· taxe aeroport : 195 euro/persoana
· Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel alte taxe şi cheltuieli personale.
· Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;
· Asigurare de calatorie (storno + medicala).

Program

Circuit Benelux 6 zile Avion

 • Ziua 1. București – Amsterdam

Calatoria noastra incepe pe Aeroportul Henri Coanda, unde, dupa formalitațile vamale zburam catre Amsterdam. Dupa aterizare, ne imbarcam in autocarul de transfer si ne indreptam spre hotelul nostru din Amsterdam pentru cazare. Program liber. In cursul serii, intalnire cu ghidul si grupul sosit din tara cu autocarul. “Sedinta Tehnica”! … discutam programul pentru urmatoarele zile.

 • Ziua 2. Volendam – Zaanse Schans – Haarlem

Timp liber in Amsterdam, sau excursie optionala la Volendam, batranul sat de pescari, care, cu arhitectura sa tipica și barcile pescarilor din port pare un decor de film. Urmatoarea oprire o facem la Zaanse Schans, un satuc olandez de poveste și un muzeu viu, in care putem vedea cum se face branza tradiționala și unde locuitorii inca se incalța cu saboți de lemn, iar morile de vant funcționeaza nestingherite. Calatoria noastra continua spre Haarlem, un oras istoric unde principalele atracții turistice sunt Muzeul Teylers, cel mai vechi muzeu din Olanda, și Casa Corrie ten Boom. Povestea acestei case este fascinanta: Corrie ten Boom a fost o ceasornicareasa creștina care, cu sprijinul familiei sale, a ajutat un numar impresionant de evrei sa scape de Holocaust. Mai tarziu ea a povestit totul intr-o carte, intitulata ”Refugiul”. Seara ne indreptam spre Amsterdam, unde ramanem peste noapte.

 • Ziua 3. Amsterdam – Haga – Delft – Rotterdam

Program liber sau excursie Haga – Delft – Rotterdam. De la Amsterdam ne indreptam spre Haga, capitala administrativa a Olandei și sediul Curții Internaționale de Justitie. Haga este un oraș viu, cu arhitectura tipic olandeza, cu monumente vechi de sute de ani și din cale afara de șarmant datorita lacului Hofvijver, aflat chiar in centrul orașului. In centrul istoric al orasului se afla Parlamentul. Urmatorul popas il facem in celebrul Delft, unde in Catedrala – Nieuwe Kerk se afla mormintele celor din Casa de Orania, Regi ai Tarilor de Jos. Orasul este recunoscut ca fiind locul de origine al porțelanului alb-albastru pictat de mana, emblematic pentru Olanda.

Mergem mai departe și ne oprim la Rotterdam, cel mai mare și mai important port din Europa. Incepem turul pietonal in centrul vechi admirand Catedrala – Grote Sint Laurenskerk si apoi privirile ne sunt atrase de casele cub, proiecte rezidentiale indraznete. Pentru a avea insa o panorama excelenta asupra orașului și a portului se recomanda o vizita la Turnul Euromast, inalt de 100 de metri. Seara ne indreptam spre Amsterdam, unde ramanem peste noapte.

 • Ziua 4. Amsterdam

Incepem ziua cu un tur al Amsterdamului. Obiectivele turistice sunt numeroase: Piața Dam, din centrul orașului, Rijksmuseum cu celebrul tablou, ”Rondul de noapte” a lui Rembdrandt, MunttorenTurnul banilor, Muzeul Van Gogh

Nu este o exagerare sa spui ca in capitala Olandei dai peste o capodopera la fiecare pas! Dar dincolo de muzee și obiective turistice, Amsterdamul ascunde magazine originale, unde designerii locali iși vand creațiile – fie ele haine, bijuterii sau obiecte de design interior, restaurante cu mancare de pe toate continentele, parcuri verzi unde localnicii ies la picnic in prima zi fara ploaie.

Timp liber la dispozitie in Amsterdam. Optional, va propunem o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Bucura-te la maximum de toate acestea, Amsterdamul este unic! Seara cazare la acelasi hotel din Amsterdam.

 • Ziua 5. Gouda – Anvers – Bruges – Gent – Bruxelles

Ne incepem periplul de astazi cu o vizita (optionala) in Gouda, o localitate medievala celebra datorita sortimentului de branza care ii poarta numele. Interesant este ca branza Gouda nu se numește așa pentru ca ar fi produsa neaparat in aceasta regiune, ci pentru ca, timp de secole, a fost comercializata in piața de branza din centrul orașului Gouda. Ne continuam calatoria noastra spre Belgia. Urmatorul popas il facem la Anvers, al doilea oraș al Belgiei, cunoscut drept orașul modei și al diamantelor. Cu o multitudine de obiective turistice, cum ar fi Casa memoriala Rubens, Catedrala Maicii Domnului, Muzeul de Arta Moderna sau Cartierul diamantelor, Anvers pastreaza neștirbit farmecul orașelor flamande, cu o istorie indelungata. De la Anvers ne indreptam spre Bruges, un oraș-bijuterie, de care te vei indragosti iremediabil. Considerat unul dintre cele mai bine pastrate orașe medievale din Europa, Bruges te intampina cu casuțele sale din caramida, ale caror ferestre dau inspre canalele sale splendide, populate de rațe și lebede, cu un centru in care la fiecare pas vezi un monument gotic, cu straduțele pline de ciocolaterii care iți fac cu ochiul și cu magazine de unde poți cumpara dantela tradiționala. Dupa ce ne desparțim de Bruges ne indreptam spre Gent, cel mai bine pastrat secret al Belgiei, un orașel flamand cunoscut pentru trei monumente emblematice: Biserica Sfantul Nicolae, Turnul cu Ceas Belfort și Catedrala Sfantul Bavo. De la Gent ne indreptam spre Bruxelles, capitala Belgiei, unde ramanem peste noapte.

Moment de ragaz (timp liber):

Sa te plimbi prin magazinele de dantela din Bruges este o adevarata placere! Poți alege suveniruri splendide pentru cei de acasa, ieșite din mainile dantelareselor care stapanesc la perfecție acest meșteșug care dateaza din secolul XVI. De la broșe, fețe de masa sau gulere pana la rochii de mireasa și perdele. Nu este de ocolit nici Muzeul Ciocolatei. Daca nu sunteti hotarati ce sortiment va place, incercati mostrele care va sunt oferite spre degustare in multe din ciocolateriile aflate peste tot in oras. Delicios!

Seara cazare in Bruxelles.

 • Ziua 6. Bruxelles

Celebru de cand a devenit sediul unora dintre cele mai importante instituții europene, Bruxelles-ul este un oraș cosmopolit, cu cartiere liniștite și verzi, dar cu un centru viu, populat deopotriva de localnici și turiști. Farmecul strazilor vechi din centrul istoric este completat de magazine șic, de restaurante și ciocolaterii fine, dar și de librarii cu rafturi pline de benzi desenate – o mandrie locala. Descopera Atomiumul, Bursa, Grand Place, Catedrala Saint Michel, Palatul Regal și bineințeles, celebra statuie a lui Manneken Pis, inconjurata la orice ora de grupuri de turiști care o admira și o fotografiaza. Poți strabate centrul orașului pe jos, pentru ca Bruxelles-ul presupune opriri dese, fie ele in fața superbelor cladiri art-nouveau, ale veselelor , picturi murale din centru sau pur și simplu pentru a gusta din tradiționalii cartofi prajiți care se vand in orice zona populara a orașului. Și pentru ca nicio calatorie nu este completa fara shopping, fa o escala și in Galeriile Saint Hubert, stilate și fermecatoare.

Moment de ragaz (timp liber):

Nu parasi Bruxelles-ul fara sa guști una dintre celebrele beri trapiste, produse in Belgia in manastiri sau abații vechi de secole. Așaza-te la unul dintre zecile de bistrouri sau restaurante de langa Grand Place și delecteaza-te cu cea mai buna bere din lume!

Dupa amiaza transfer la aeroportul din Bruxelles pentru zborul spre tara.

TREBUIE SA VEZI:

Casele cubice Rotterdam

Kubuswoningen sunt un set de case inovative din orasul-port al Olandei, Rotterdam. Au fost construite in anul 1974, dupa o idee a arhitectului Piet Blom. Sunt 38 de cuburi mici si doua “super cuburi, toate lipite unele de altele.

Rijksmuseum din Amsterdam

In traducere „Muzeul Regal”, este dedicat artelor, tehnicii si istoriei. Adaposteste o mare colectie de picturi din secolul de aur olandez dar si o bogata colectie de arta asiatica. Muzeul a fost fondat in 1800, la Haga, pentru a expune colectiile conducatorilor locali fiind inspirat dupa un model francez. La aceea vreme era cunoscut sub denumirea „ Galeria Nationala de Arta”. In 1808 muzeul a fost mutat la Amsterdam din ordinul refgelui Louis Napoleon, fratele lui Napoleon Bonaparte. Picturile aflate in proprietatea orasului, cum ar fi „ Rondul de noapte” de Rembrandt, au deventi parte a colectiei muzeului. In 1885 muzeul s-a mutat in actuala locatie, construita de arhitectul olandez Pierre Cuypers, imbinand elemente de stil gotic si renascentist. Colectia de picturi include lucrari de artisti precum: Jacob van Ruysdael, Frans Hals, Jan Vermeer van Delft, Rembrandt van Rjin si ale copiilor lui Rembrandt.

Final Circuit Benelux 6 zile Avion

SERVICII OPTIONALE:

· Locuri preferentiale – 25EUR/pers. (se rezerva cronologic, locuri in autocar pe banchetele a doua si a treia); Atentie! Locuri limitate.

· 1. Volendam, Zaanse Schans, Haarlem 30 EUR/pers.

· 2. Excursie Gouda – 20 EUR/pers

· 3. Croaziera Amsterdam – 25 EUR/pers

· NOU! 10 % Discount la achitarea din tara a excursiior optionale

SUPLIMENTE & REDUCERI

· Supliment de single – 265 EUR

· Reducere copil 6-12 ani – 25 EUR, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulți.

Gradul de realizarea a grupurilor este 95%.

Tarifele sunt calculate pentru un Grup minim 35 pers.

Pentru grupuri mai mici se aplica urmatoarele suplimente : -16-24 pers – supliment 110 EUR/pers -25-34 pers- supliment 50 EUR/ pers

InformaTii parTe din contracT:

Derulare program:

 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
 • Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

Hoteluri contractate in sezonul 2023:

 • Amsterdam– Hotel Ibis Schipol Amsterdam Airport 3*
 • BRUXELLES – Hotel Best Western Brussels South 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turistdirect la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosiriila hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate inprogram sunt informative.

Modificari si anulari:

 • Pretul este calculat pentru un grup minim de 35 de persoane.
 • Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.
 • Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate ȋn functie de numarul final de participanti.
 • Pentru neȋntrunirea numarului minim de participanti, agentia ofera celor ȋnscrisi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o alta data de plecare a aceluiasi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul sau, cu o data de plecare apropiata. Aceasta informare referitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupului, va fi comunicata cu cel putin 21 de zile inainte de data calatoriei efective.
 • Ȋn cazul reprogramarii pe un alt program sau alta data de plecare, agentia garanteaza rezervarile pe noua varianta pentru un interval de 72 de ore. Dupa acest termen, locurile vor fi eliberate automat de catre sistem. Recomandam confirmarea ȋn scris pentru aceasta modificare, ȋn termenul mentionat.
 • Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn functie de disponibilitatea pe noul program / data de plecare.

Ghizi si programe optionale:

 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
 • Agentia recomanda achitarea excursiilor optionale din tara pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilitatii, unele excursii optionale se pot achita si ȋn timpul derularii programului, ghidul fiind obligat sa elibereze chitanta.
 • Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

Documente de calatorie:

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

Pentru calatorie sunt necesare pasaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara

* Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Benelux 6 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa