0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Benelux 14 zile Autocar

Garantia calitatii!
de la 1480 euro( + taxe 75 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

09.07.2024, 30.07.2024, 20.08.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-44232
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla
18,06; 09,07; 30.07; 20.08 1480 euro

Itinerariu

Albionul şi Nestematele Beneluxului, Viena – Salzburg - München – Luxembourg – Haga – Amsterdam– Rotterdam Londra – Greenwich – Windsor – Oxford – Stratford – Bruges Bruxelles – Köln – Valea Rinului – Frankfurt - Praga

Servicii incluse

- Transport cu autocar/minibus clasificat, exceptie ziua 7 (contra cost cu transportul public);
- 13 cazari la hoteluri de 2-3*
- 13 mic dejun;
- Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

· Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
· Excursiile opționale pentru grup minim de 30 de persoane;
· Vaporașul în Amsterdam, Bruges și Londra;
· Transportul local în Londra și Amsterdam
· Taxele de traversare a Canalului Mânecii – 75 € / pers (se achită la inscriere)
· Asigurare de calatorie (medicala + storno ).

Program

Circuit Benelux 14 zile Autocar

 • Ziua 1. București – Budapesta

Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania – Autogara Centrala – București, la ora 6.30 dimineața. Verifica lista cu orasele prin care tranzitam tara. Ajungem in cursul serii la Budapesta. Cazare in Budapesta.

 • Ziua 2. Budapesta – Viena – Salzburg

Plecam spre Viena, un important centru cultural al Europei, ce deține adevarate comori arhitectonice, moștenite de la Imperiul Habsburgic, a carui reședința a fost aici vreme de șase secole. Complexul Palatului Hofburg adapostește capela imperiala Burgkapel și celebra Școala Spaniola de Echitație, unde armasarii Lipizzaner executa miscari elegante, ca de balet. Metropola austriaca este o destinație fascinanta care poate rivaliza cu Parisul, Londra, Praga sau Roma, fiind vizitata anual de milioane de turiști. Iar calatorii cu experieța știu ca in preajma atracțiilor, palatelor și monumnetelor din Viena se aliniaza restaurante sofisticate și cafenelele a caror finețe o intalnim rar in alte locuri.

Moment de ragaz (timp liber):

Viena este faimoasa pentru restaurantele și cafenelele a caror finețe o intalnim rar in alte locuri. Prima cafenea s-a deschis aici inca din 1685, la inceput ca loc de degustare a faimoasei bauturi turcești, care se comanda dupa culoare. Chelnerul prezenta o tablie vopsita in 20 de dungi numerotate, fiecare corespunzand unui anume tip de cafea.

Nu ezitati sa treceti pragul renumitei cafenele Schwarzenberg situata pe Karntner Ring si sa incercati specialitati precum: “Kapuziner”- Cafea Mocca cu putin lapte; “Maria Theresia”- Cafea Mocca cu lichior de portocale sau “Wiener Eiskaffe”- ingheșata de vanilie cu cafea Mocca și multa frișca.

Parcurgem un scurt tur panoramic din autocar admirand pe rand: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piața Maria Tereza, Parlamentul, Burgtheater, Primaria, Universitatea.

Lasam in urma Viena și ne indreptam spre Salzburg, orașul lui Mozart. Seara cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

 • Ziua 3. Salzburg – Munchen – Mannheim

Gluma care spune „daca o cladire este baroca, lasați-o așa” rezuma perfect orașul Salzburg, unde gasim numeroase turnuri grațioase, o fortareața pe o culme amețitoare și munți de jur imprejur. Aici se afla Palatul Mirabell, care este inconjurat de o gradina minunata, plina de trandafiri. Va vindem un pont: strazile Salzburgului sunt pline de restaurante și rulote care servesc schnitzel și wurst delicioși! Dupa ce ne-am delectat cu bunatațurile locale ajungem in turul nostru pietonal in DomplatzPiața Catedralei care se gasește chiar in fața Domului din Salzburg și este ingradita de Palatul Residenz și de Manastirea Sf. Petru. Chiar deasupra ferestrei principale de la Sf. Petru se poate vedea desenata o fața care are o grimasa orientata spre Residenz – Palatul Prințului Arhiepiscop. Aceasta a fost facuta pentru a arata oamenilor ca marele stareț de la Manastirea Sf. Petru iși poate permite sa se lege de Prințul Arhiepiscop al Salzburgului. Primul Dom a fost construit sub supravegherea Sf. Virgil, iar prima atestare vine inca din anul 774. In aceasta biserica a fost botezat Mozart.

Ne continuam drumul spre Munchen, de unde ni se vor alatura alți turiști sosiși cu avionul. Ne plimbam prin inima „capitalei secrete” a Germaniei, vizitand fermecatoarea Piața Marienplatz, unde se afla atat sediul vechi, cat și cel nou al Primariei.

In Munchen se afla celebra galerie Neue Pinakothek, ce a fost inaugurata in secolul al XIX-lea, fiind considerata prima galerie de arta contemporana din Europa, Muzeul Național Bavarez, gazduit de un palat neoclasic superb, precum și Schatzkammer der Residenz, un muzeu uluitor al bijuteriilor și obiectelor miniaturale, care nu ne indoim ca va va cuceri de la primele exponate. Plecare spre Mannheim. Cazare in zona Mannheim.

 • Ziua 4. Mannheim – Luxembourg – Haga

Plecare spre Luxembourg, unde vom admira Palatul Ducal – reședința oficiala a Marelui Duce de Luxembourg, Piata Guillaume al II-lea, Catedrala Notre – Dame – o catedrala romano-catolica ce a servit in trecut ca biserica iezuita. Centrul vechi al orașului Luxembourg reușește sa ne cucereasca in timp ce ne plimbam pe straduțele pavate cu piatra cubica, printre zidurile cladirilor vechi in stil medieval. Plecam mai departe spre Haga, orasul regal, unde admiram Palatul Pacii și Parlamentul. Seara cazare la hotel in zona Haga.

 • Ziua 5. Amsterdam – Rotterdam – Haga

Urmatorul oraș de pe lista este Amsterdamul, supranumit si “Veneția Nordului” un oraș pictoresc, cu cladiri colorate ce se intind ordonate pe marginile canalelor traversate de poduri de piatra. Incepem turul de oraș cu Rijkmusesm sau Muzeul Van Gogh si Centrul de prelucrare al diamantelor Coster Diamonds. Ajungem și in Piața Dam – cel mai popular punct de intalnire al locuitorilor orașului. Timp liber la dispoziție sau opțional minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orașului.

Rotterdam ne așteapta, asa ca inainte de a ne intoarce la hotel, mai facem o oprire și in acest oraș splendid, considerat cel mai mare port din Europa. Incepem turul pietonal in centrul vechi admirand Catedrala – Grote Sint Laurenskerk și apoi privirile ne sunt atrase de casele cub, proeicte rezidențiale indraznețe. Seara sosire și cazare in zona Haga.

 • Ziua 6. Haga – Londra

In aceasta dimineața parasim Haga pentru a pleca spre Calais de unde ne imbarcam pe feribot și traversam Canalul Manecii. Dupa o zi lunga și obositoare, ne indreptam spre hotelul nostru din Londra pentru a ne recapata puterile.

 • Ziua 7. Londra – capitala de pe Tamisa

Azi dedicam o intreaga zi explorarii orașului utilizand transportul public: St James Park, National Gallery, Tower Bridge, Turnul Londrei, Muzeul figurilor de ceara – Madame Tussaud’s, British Museum și nu in ultimul rand Palatul Buckingham.

Moment de ragaz (timp liber):

Nu ocolii momentul schimbarii garzii de la Palatul Buckingham! Garzile regale, cu celebrele lor caciuli din blana de urs, au un program bine stabilit, atragand grupuri impresionante de turiști din lumea intreaga. Vei ințelege la fața locului de ce este aceasta ceremonie atat de fascinanta!

Timp liber la dispoziție in zona comerciala Trafalgar Square, Picadilly Circus, Covent Garden. Seara, intoarcere pentru cazare la același hotel din Londra.

 • Ziua 8. Londra – Greenwhich

Astazi vom face un tur al orașului pentru a descoperi o serie de monumente care au facut Londra faimoasa. Astazi vom face un tur al orașului pentru a descoperi o serie de monumente care au facut Londra faimoasa: Palatul Buckingham, reședința principala a Casei regale britanice, Palatul Westminster, care gazduiește Parlamentul britanic, Westminster Abbey, cea mai cunoscuta biserica londoneza, unde sunt incoronați regii și reginele Marii Britanii, Big Ben, ceasornicul construit in 1859 și amplasat in Turnul Sf Ștefan, Tower Bridge, Turnul Londrei, Catedrala St. Paul, Trafalgar Square.

Moment de ragaz (timp liber):

Londra trebuie vazuta seara de la inalțime și admirata ca o nestemata sclipitoare in toata mareția ei, așa ca trebuie sa completam turul Londrei urcand la 135 m inalțime pe faimoasa roata London Eye, a doua ca inalțime din lume, care se numara printre cele mai importante atracții ale Londrei și servește ca simbol al ei. Incepand cu septembrie 2015, London Eye a fost sponsorizat de catre Coca Cola și decorat cu luminițe roșii. Aventureaza-te spre cer și privește peisajul panoramic al unei Londre așa cum nu ai mai vazut-o pana acum.

Program liber in Londra sau excursie opționala: vizita la Greenwhich, inscris pe listaPatrimoniului Mondial UNESCO in anul 1997 și croaziera pe Tamisa. Meridianul Zero sau Meridianul Greenwich este meridianul care traverseaza observatorul Greenwich. El a fost determinat in anul 1884 la o conferința geografica internaționala, meridianul intersecteaza ecuatorul legand cei doi poli, desparțind emisferele de est și vest. Acum aveti ocazia sa fiti in acelasi timp cu un picior in emisfera estica si cu un picior in emisfera vestica! Tot aici se afla si Observatorul Astronomic Regal, fondat in anul 1675, care expune o colecție impresionanta de telescoape și alte instrumente interesante folosite in astronomie. In Greenwhich mai puteși vizita Muzeul Marinei, unde la loc de cinste se afla uniforma purtata de Nelson in timpul bataliei de la Trafalgar, precum si nava acestuia, dar si barja printului Frederick construita in 1732 pentru cel mai mare fiu al regelui George al II-lea si folosita pentru calatoriile regale maritime pana in anul 1919.

Ne intoarcem in Londra la bordul unui vas de croaziera pentru a descoperi de pe Tamisa si cealalta fața a orașului. Seara intoarcere pentru cazare la același hotel din Londra.

 • Ziua 9. Londra – Windsor – Stratford – Oxford

Timp liber in Londra sau excursie opționala la Windsor. Castelul Windsor este cel mai mare și mai vechi castel locuit din lume, locul unde Regina Elisabeta a II-a iși petrece frecvent weekendurile. Vizitatorii pot admira aici o parte din apartamentele regale, decorate cu obiecte de arta de o valoare inestimabila, Capela Saint George, o bijuterie arhitectonica din secolul XVI, unde se afla și mormintele a 10 monarhi britanici, și celebra casa de papuși a Reginei Maria, o creație unica in lume, admirata pentru detaliile sale de o finețe incredibila, printre care ascunde și o copie a coroanei regale, de doar un centimetru, cu diamante și pietre prețioase veritabile. Dupa vizita la Castelul Windsor ne indreptam spre Stratford –upon –Avon, locul nasterii al inegalabilul Shakespeare.

Moment de ragaz (timp liber):

”Cand ești la Roma, poarta-te ca romanii!” se traduce in calatoria noastra un pic diferit: ”Cand ești la Londra, nu sari peste ceaiul de la ora 5!” Ei bine, aceasta tradiție britanica trebuie luata 100% in serios pentru ca este unul dintre cele mai frumoase momente ale zilei. Toata lumea se oprește din agitația zilei și se delecteaza cu un ceai fierbinte, fie el cu lapte sau fara, insoțit de cateva gustari: tartine, biscuiți, brioșe sau scones (un soi de painici de origine scoțiana).

Ne vom incheia excursia cu o vizita in minunatul Oxford, unul dintre cele mai celebre orașe studențești din lume, care imbina de minune romantismul arhitecturii medievale cu forfota din centrul ințesat de pub-uri. Vom descoperi straduțele și parcurile unde multe dintre mințile stralucite ale istoriei și-au trait tinerețea și au nascocit lucrari ce au schimbat lumea, printre aceștia se numara poetul T.S. Eliot, comandant al trupelor britanice in Primul Razboi Mondial Thomas E. Laurence și fizicianul Stephen Hawking.

Spre seara ne intoarcem la hotelul din Londra.

 • Ziua 10. Londra – Bruges – Bruxelles

Dupa micul dejun plecam spre Bruges. Idilicul oraș a fost capitala a Culturii Europene in 2002 și este, intr-adevar un loc special pentru iubitorii de arta și cultura. Centrul istoric al orașului a fost inclus in patrimoniul UNESCO, fiind unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale din Europa. S-au pastrat nu doar modelul stradal medieval ci și rețeaua de canale și arhitectura gotica specifica nordului Europei și a Țarilor de Jos. Descoperim aici Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizata de Michelangelo–“Madonna cu Pruncul” care a i-a fost donata, in 1514, de catre un negustor bogat, Piața Markt cu clopotnița, Piața Primariei.

Moment de ragaz (timp liber):

Pregatește aparatele foto și surprinde peisaje fabuloase de la bordul vasului de croaziera care strabate canalele orașului. Nu este de ocolit nici Muzeul Ciocolatei. Daca nu sunteți hotarați ce sortiment va place incercați mostrele care va sunt oferite spre degustare in multe din ciocolateriile aflate peste tot in oraș, aveți de unde alege de la ciocolata alba la cea cu lapte, sau neagra, la praline, cu fructe trase in ciocolata pana la ciocolata cu busuioc, cu sare, cu piper sau curry. Delicios!

Ne indreptam spre Bruxelles, capitala administrativa a Uniunii Europene. Cazare la hotel in Bruxelles.

 • Ziua 11. Bruxelles – Koln – Koblenz

Descoperim farmecul inegalabil al capitalei belgiene inca de dimineața. Fațadele art-nouveau se invecineaza cu cladiri de beton din anii 1960 și palatele regale din secolul al XIX-lea contrasteaza interesant cu sticla care domina construcțiile noi. Ne plimbam prin Grand Place, inclusa de UNESCO in lista patrimoniului mondial si, una dintre cele mai frumoase piețe ale Europei, inconjurata de cladiri vechi de sute de ani, și mergem la cumparaturi in faimoasele galerii St. Houbert. Vedem Catedrala St. Michel, o perla arhitectonica gotica, Piața Spaniei și nu plecam fara sa ii facem o vizita simbolului orașului –Manneken Pis, o statuie amuzanta din bronz, care a devenit faimoasa in intreaga lume. Atomium este un alt simbol al orașului și este inclus in lista de obiective turistice din Bruxelles. Construcția, ce are forma unui atom, iși are locul intre arta sculpturii și cea a arhitecturii, dand impresia de edificiu futurist, bizar. Atomul de fier de 103 metri inalțime a fost construit pentru Expoziția Internaționala din 1958. Sferele sunt interconectate prin tuburile in care se afla scari și lifturi iar inauntrul lor se afla un muzeu.

Parasim Belgia și ne indreptam spre Germania. Ajungem in Koln, cea mai veche dintre localitațile mari ale Germaniei. Orașul are surprize pentru toata lumea, de la pasionații de sport la cei care apreciaza ciocolata. Admiram mareția impresionanta a Catedralei, cu ale sale creneluri sculptate minuțios, care face parte din patrimoniul universal. Superlativele sunt darnice cu acest lacaș: este cea mai mare biserica din Germania, este considerata a fi și cea mai mare din Europa de Nord, și una dintre cele mai mari din lume dar și cea mai vizitata cladire din intreaga Germanie.

Moment de ragaz (timp liber):

Koln se mandrește cu peste 30 de muzee de anvergura, printre care se numara un “delicios” Muzeu al Ciocolatei, dar și Muzeul Parfumurilor, fondat de Johann Maria Farina, cel care a inventat apa de colonie. Totuși, cel mai interesant este Muzeul Ludwig, aflat intr-o cladire modernista, chiar in spatele Domului. Galeria a fost numita dupa faimosul ciocolatier Peter Ludwig, care a donat instituției 350 de opere de arta moderna.In cursul serii sosire și cazare in zona Koblenz.

 • Ziua 12. Valea Rinului – Frankfurt – Praga

Traseul pana la Frankfurt urmeaza minunata Vale a Rinului cu legendara Stanca Lorelei, situata pe malul estic al fluviului avand inalțime de 132 m. Lorelei este cantata in balade, ea fiind o zana, care ademenea cu cantecul ei pe navigatori. Pe langa glasul ademenitor și frumusețea ei, zana mai avea un par lung blond stralucitor pe care-l pieptana cu un pieptene de aur, aceste lucruri vrajeau marinarii, care uitau pericolul de pe Rin. Ajungem in Frankfurt, un oraș modern, dar care a reușit sa integreze perfect elementele arhitecturale moștenite de-a lungul secolelor in peisajul urban modern și futurist. Un simbol al orașului sunt zgarie-norii care brazdeaza cerul și dau locului un aer fermecator. Vizitam Catedrala Sf. Bartolomeu, cu turnul sau gotic de 95m, și Piața Romerberg, cea mai frumoasa din oraș, care ne dezvaluie o frantura din aspectul cetații din Evul Mediu, datorita caselor colorate cu poduri din lemn. In Frankfurt se afla și casa unde a locuit renumitul poet german Goethe pana in 1795, transformata in prezent in muzeu. Lasam in urma orașul lui Goethe și mergem in Praga, unde ne așteapta confortul relaxant de la hotel.

 • Ziua 13. Praga – Budapesta

Orașul turlelor, Praga egaleaza Parisul in frumusețe și eleganța, iar berea sa este considerata de catre milioane de oameni ca fiind cea mai buna din lume. Mergem la Catedrala Sf. Vitus, un simbol al orașului a carei construcție a durat 600 de ani, apoi continuam in Castelul Praga, care pare desprins din carțile cu povești. Potrivit Guinness World Records, este cel mai mare castel medieval din lume, avand 570 de metri lungime, aproximativ 128 lațime și o suprafața totala mai mare decat șapte terenuri de fotbal. Ne plimbam pe langa numeroasele statui de pe Podul Carol, probabil cel mai romantic loc din Capitala ceha, punct de intalnire pentru indragostiți și promenada favorita a localnicilor.

Facem un popas in Piața Orașului Vechi pentru a admira cladirea Primariei si faimosul Turn cu Ceas, situat pe zidul sudic al primariei. Monumentul exercita o puternica atracție asupra turiștilor, acest lucru datorandu-se faptului ca de fiecare data cand sunt anunțate orele are loc un adevarat spectacol animat care atrage ca un magnet privirile tuturor celor care se afla in apropiere, aceștia neincetand niciun moment sa filmeze sau sa fotografieze spectacolul oferit zilnic de batranul orologiu. Ne indreptam spre destinația finala a programului nostru – Budapesta. Cazare la hotel in Budapesta.

Experiența: ritm și gusturi tradiționale

Daca te intrebai cu ce ai mai putea umple timpul inainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum suna pentru tine “Seara de croaziera? (optional).

Te invitam sa pasesti la bordul unui vas de croaziera, care in acordurile celebrului vals al lui Johann Strasuss „Dunarea Albastra” te poarta in lumea fascinanta a Imperiului Austro-Ungar. Savuram preparate traditionale si ascultam cu interes prezentarea ghidului local care aduce detalii interesante despre cladirile si monumentele aflate de o parte si de alta a fluviului. Destula vorba! Hai sa ciocnim cupele, sa schimbam numere de telefon și sa celebram prietenii noi. In definitiv, suntem camarazi de calatorie și nu-i exclus sa mai fim și altadata!

Ne intoarcem la hotelul nostru din Budapesta. Cazare.

 • Ziua 14. Budapesta – Bucuresti

Dupa micul dejun vom pleca spre țara, amintindu-ne cu drag despre toate locurile minunate pe care le-am vazut.

Trebuie sa vezi :

 • Castelul Windsor
 • Castelul Windsor este cel mai mare și mai vechi castel locuit din lume, locul unde Regina Elisabeta a II-a iși petrece frecvent weekendurile. Vizitatorii pot admira aici o parte din apartamentele regale, decorate cu obiecte de arta de o valoare inestimabila, Capela Saint George, o bijuterie arhitectonica din secolul XVI, unde se afla și mormintele a 10 monarhi britanici, și celebra casa de papuși a Reginei Maria, o creație unica in lume, admirata pentru detaliile sale de o finețe incredibila, printre care ascunde și o copie a coroanei regale, de doar un centimetru, cu diamante și pietre prețioase veritabile
 • Londra trebuie vazuta seara de la inalțime și admirata ca o nestemata sclipitoare in toata mareția ei, așa ca trebuie sa completam turul Londrei urcand la 135 m inalțime pe faimoasa roata London Eye, al doilea cel mai inalt roller coaster din lume, care se numara printre cele mai importante atracții ale Londrei și servește ca simbol al ei. Aventureaza-te spre cer și privește peisajul panoramic al unei Londre așa cum nu ai mai vazut-o pana acum.
 • Bruges
 • Supranumit si „Veneția Nordului”, orasul Bruges a fost capitala a Culturii Europene in 2002 și este, intr-adevar un loc special pentru iubitorii de arta și cultura. Centrul istoric al orasului a fost inclus in patrimoniul UNESCO, fiind unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale din Europa. S-au pastrat nu doar modelul stradal medieval ci și rețeaua de canale și arhitectura gotica specifica nordului Europei și a Tarilor de Jos. Descoperim aici Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizata de Michelangelo–“Madonna cu Pruncul” care a i-a fost donata, in 1514, de catre un negustor bogat.

SERVICII OPTIONALE:

· Locuri preferentiale – 25EUR/pers. (se rezerva cronologic, locuri in autocar pe banchetele a doua si a treia); Atentie! Locuri limitate.

· 1. Croaziera Amsterdam – 25 EUR /pers

· 2. Oxford, Windsor, Stratford – 60 EUR /pers

· 3. Croaziera Greenwhich – 40 EUR /pers

· 4. Croaziera Dunare – 50 EUR /pers

· NOU! 10 % Discount la achitarea din tara a excursiior optionale

suplimente & reduceri:

 • Supliment de single – 595 EUR
 • Reducere copil 6-12 ani – 40 EUR, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulți.

Gradul de realizarea a grupurilor este 95%.

Tarifele sunt calculate pentru un Grup minim 35 pers.

Pentru grupuri mai mici se aplica urmatoarele suplimente :

-16-24 pers – supliment 110 EUR/pers

-25-34 pers- supliment 50 EUR/ pers

Incepand cu data de 1 octombrie 2021, cetațenii romani nerezidenți in Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord vor putea intra numai cu pașaportul. (www.mae.ro)

Punctele de Imbarcare gratuita:

(autocar sau microbus):

BUCURESTI Autogara Centrala – București 06.30

PITESTI BenzinariaPetrom iesire Pitesti Est 07.30

RM.VALCEA Benzinaria Petrom iesire Pasarela Nord 09.00

SIBIU Benzinaria MOL – Calea Surii Mari 12.00

SEBES Benzinaria Rompetrol iesire Lancram 12.30

DEVA McDonald’s GARA 14.30

TIMISOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 16.30

ARAD Benzinaria OMV Calea Timisorii (DN 69, Arad 310363) 17.30

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

transferuri CONTRA COST – se rezerva doar la inscriere

(autocar sau microbus):

BRASOV * 15 EUR / sens /pers. Benzinaria Socar -Str Harmanului nr. 52

PREDEAL* 15 EUR / sens/pers. Gara CFR Predeal

SINAIA* 15 EUR / sens /pers. Gara CFR Sinaia

PLOIESTI* 10 EUR /sens / pers. Benzinaria Petrom (METRO) DN 1

FOCSANI* 12 EUR /sens / pers. Benzinaria Petrom – Strada Cuza Voda nr. 58A

IASI* 25 EUR /sens / pers. Parcare Centrul comerical Carrefou – str Arcu 29

BUZAU* 10 EUR / sens / pers. Benzinaria Petrom Vama

GALATI* 10 EUR / sens / pers. Parcare Mc Donald’s

BRAILA* 10 EUR / sens /pers. Catedrala la Covrigaria Panda

PIATRA NEAMT* 20 EUR / sens /pers. Parcare Mc Donald’s

BACAU* 15 EUR / sens /pers. Parcare Stadion Municipal

* Transferurile marcate cu „ * „ se fac la Bucuresti

DETALII TRANSFERURI

 • Pentru transferurile din tara turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intilnire cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata
 • Transferurile CONTRA COST sunt reconfirmate cu 2 – 3 zile inainte de plecare si pot fi LIMITATE in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Sunt garantate pentru minim 4 persoane.

InformaTii parTe din contracT:

Derulare program:

 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
 • Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2023:

 • Budapesta – Hotel Ibis Styles Budapest Citywest 3*
 • SALZBURG -Hotel Hubertushof 3*
 • Zona Mannheim – Hotel Best Western Mannheim Sud 3*
 • Zona Haga – Hotel Campanile Goouda 3*
 • Londra – Hotel Ibis London Barking 2*
 • BRUXELLES – Hotel ibis Brussels Airport 3*
 • Koblenz – Hotel Wynhdham Garden Lahnstein Koblenz 3*
 • Praga – Hotel Krystal 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turistdirect la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotelsolicitati receptionerului sa va informeze cu
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate inprogram sunt informative.

Modificari si anulari:

 • Pretul este calculat pentru un grup minim de 35 de persoane.
 • Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.
 • Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate ȋn functie de numarul final de participanti.

Pentru neȋntrunirea numarului minim de participanti, agentia ofera celor ȋnscrisi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o alta

 • data de plecare a aceluiasi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul sau, cu o data de plecare apropiata. Aceasta informare referitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupului, va fi comunicata cu cel putin 21 de zile inainte de data calatoriei efective.
 • Ȋn cazul reprogramarii pe un alt program sau alta data de plecare, agentia garanteaza rezervarile pe noua varianta pentru un interval de 72 de ore. Dupa acest termen, locurile vor fi eliberate automat de catre sistem. Recomandam confirmarea ȋn scris pentru aceasta modificare, ȋn termenul mentionat.
 • Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn functie de disponibilitatea pe noul program / data de plecare.

Ghizi si programe optionale:

 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
 • Agentia recomanda achitarea excursiilor optionale din tara pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilitatii, unele excursii optionale se pot achita si ȋn timpul derularii programului, ghidul fiind obligat sa elibereze chitanta.
 • Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

Documente de calatorie:

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
 • Pentru calatorie sunt necesare pasaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

* Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Benelux 14 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa