031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Bangkok Phuket 10 zile

Garantia calitatii!
de la 990 €( + taxe 399 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

20.03.2019, 23.04.2019, 20.11.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 33-44440
Print Friendly, PDF & Email
Plecari Loc in Camera Dubla Supliment Camera Single
02.11; 27.11.2018 990 euro 365 euro
15.01; 29.01; 20.02; 20.03; 20.10, 20.11.2019 990 euro 365 euro
23.04.2019 1020 euro 365 euro

Itinerariu

Bangkok, Piaţa Plutitoare, Templul Tigrilor, Podul peste Râul Kwai, Ayutthaya, Phuket, Phang Nga Bay, Phi Phi Island

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucureşti – Bangkok si Phuket – Bucureşti, zboruri cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
- Bilet de avion Bankgok – Phuket;
- Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
- 8 nopţi de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*: 3 nopţi în Bangkok şi 5 nopţi în Phuket;
- Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
- Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
- Asigurare medicală de călătorie şi storno;
- Ghizi locali;
- Conducător de grup român.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- 399 euro / taxe aeroport
- Taxă de viză pentru Thailanda: aprox. 55 euro/pers. (care se va achita la sosirea pe aeroportul din Bangkok);
- Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
- Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane;
- Alte servicii decât cele menţionate în program;
- Taxa de ieşire din ţară, dacă se aplică;
- Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Program

Circuit Bangkok Phuket 10 zile

Ziua 1. Plecare din București

Calatoria noastra incepe de pe Aeroportul Internațional Otopeni București, de unde ne imbarcam pentru zborul spre Bangkok.

Ziua 2. Sosire in Bangkok

Aterizam pe Aeroportul Internațional din Bangkok, de unde avem transfer la hotelul unde ne vom caza pentru urmatoarele zile.

Ziua 3. Bangkok

Ne propunem sa fim matinali și sa nu pierdem nicio secunda din aceasta vacanța, așa ca, dupa micul dejun pornim spre centrul orașului Bangkok, pentru a vizita Palatul Regal, unul dintre cele mai vizitate puncte de atracție din oraș, un complex de temple, palate și cladiri oficiale, folosite in prezent de familia regala pentru evenimentele oficiale. Urmatorul pe lista de nestemate ale capitalei Bangkok este sanctuarul Wat Phra Kaeo, cel mai important templu din Complexul Palatului Regal, unde sta adapostit Buddha de Smarald, comoara naționala, considerat protectorul Thailandei. In timpul vizitei la Templul Wat Trimit, vom avea ocazia sa admiram cea mai mare statuie de aur din lume, reprezentandu-l de Buddha, de aici și numele alternativ al templului: Templul Buddha de Aur. Vom vizita in continuare Templul Wat Pho, denumit și Templul lui Buddha Culcat, cel mai mare și mai vechi templu din Bangkok, unde vom regasi una dintre cele mai mari statui ale lui Buddha.

Ziua 4. Bangkok

Avem o zi libera in Bangkok, in care ne putem plimba pe indelete dupa pofta inimii. Ai putea merge la shopping pentru a gasi cele mai alese suveniruri pentru cei dragi, Bangkok fiind una dintre primele zece destinații din lume preferate pentru aceasta activitate distractiva și relaxanta deopotriva. Poți opri in centru pentru o experiența culinara, sau, alternativ, poți alege unul dintre tururile opționale pe care ți le-am pregatit.

Ziua 5. Bangkok – Phuket

Dupa micul dejun, avem transfer la Aeroportul din Bangkok, de unde ne vom imbarca pentru un zbor intern spre Insula Phuket, denumita și „Giuvaierul Muntelui și Marii”, o salba de golfuri și stațiuni turistice, cu peste o duzina de insulițe verzi adiacente și priveliști de basm. Transfer și cazare la un hotel aflat in cea mai frumoasa stațiune a insulei: Patong. Timp liber pentru relaxare. Seara mergem in zona de divertisment, in apropierea strazii Bangla.

Ziua 6 – 9. Phuket

Vom petrece patru zile de vacanta pe insula, in Stațiunea Phuket, unde ne vom relaxa la plaja. Avem posibilitatea de a practica sporturi nautice, precum zborul cu parașuta de-a lungul Golfului stațiunii. Se vor organiza deplasari in excursii opționale de jumatate de zi sau o zi, in insulele Phi-Phi sau James Bond, ce au fost folosite ca platouri de filmare pentru filme ca Golden Gun sau The Beach. Vom vizita (opțional) capitala insulei pentru a admira casele coloniale portugheze inscrise in Patrimoniul Mondial UNESCO, Marele templu Hanuman, piețele unde au loc diferite festivaluri, cum ar fi festivalul Florilor sau Festivalul Vegetarienilor. Pentru a cunoaște mai bine cultura locala, vom asista opțional la spectacolul Fantasia, un gen de spectacol cu foarte mulți actori și figuranți. Nu rata oportunitatea de a te juca și a te apropia de tigrii la Tiger Kingdom, unde aceste animale imblanzite au fost nascute și crescute in captivitate. O fotografie in care stai nonșalant langa un tigru viu in carne și oase va fi cu siguranța ceva demn de aratat prietenilor.

Spre seara, ne vom deplasa in cel mai sudic punct al Insulei Promthep – Capul lui Brahma – pentru a asista, intr-un decor feeric, la “Sarutul Soarelui

cu Apele Oceanelor”, pe linia mediana virtuala intretaierii apelor Oceanului Indian cu cele ale Oceanului Pacific, pornind din fața Marelui Far al Amiralului Chumphon. Se pot rosti aici și dorințe, care, potrvit legendei, se vor implini. Dupa asfințit, plajele si strazile se transforma in adevarate destinații de distracție, similare cu Ibiza sau Mallorca. Vei fi surprins de faptul ca acesta insula liniștita ce pare in timpul zilei un paradis al relaxarii, are o viața de noapte atat de intensa.

Ziua 10. Plecare din Phuket

Transfer la aeroport pentru a ne imbarca pentru zborul spre București.

Final Circuit Bangkok Phuket 10 zile

Bine de Stiut

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligatsa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte lafrontiera).
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Thailanda.
 • Obiectivele menționate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor.
 • Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
 • Asezarea in autocarele / microbuzele folosite in program se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua;
 • Se accepta partaj in camera dubla la inscriere, iar daca nu se inchide, se va plati suplimentul de single.

Acte necesare pentru obtinerea vizei:

 • pașaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei;
 • 1 fotografie tip pașaport;

Note:

 • Oferta este calculata pe baza paritatii EUR/USD de 1/1,2; in situatia modificarii cu mai mult de 5% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful.
 • In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente serviciilor comandate la momentul aplicarii pentru viza.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de Ambasada Thailandei; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.

Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane, pretul se va recalcula.

Rezervare online pentru Circuit Bangkok Phuket 10 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa