0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Antalya Hierapolis Pamukkale 8 zile avion

Garantia calitatii!
199 euro de la 197 euro( + taxe 95 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-53062
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
30.04.2021, 07.05.2021, 14.05.2021, 21.05.2021, 12.11.2021, 12.11.2021259 euro
28.05.2021, 04.06.2021, 11.06.2021, 18.06.2021, 15.10.2021, 22.10.2021, 29.10.2021309 euro
05.11.2021289 euro
26.11.2021199 euro

Itinerariu

Antalya, Pamukkale, Hierapolis

Servicii incluse

Zbor dus-întors București-Antalya cu bagaj de cală și bagaj de mână
Cazare 7 nopți la hoteluri de 4* și 5*:
-6 nopți Antalya – hotel Port River 5* sau similar
-1 noapte Pamukkale – hotel Adempira 4* sau similar
Mic dejun tip bufet sau a la carte
Pachet cină tip bufet sau a la carte
Asistența ghidului turistic vorbitor de limba română
Excursie Pamukkale
Excursie Hierapolis
Excursie Antalya

Servicii neincluse

Taxe de aeroport și servicii: 95 euro/persoană
Suprataxă pentru cameră single: 109 €/pers.
Excursii opționale
Asigurare medicală și storno

Program

Circuit Antalya Hierapolis Pamukkale 8 zile avion

Ziua 1: Sosire in Antalya

Zbor spre Antalya. Veți intampinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă vă conduce apoi la hotel. Veți innopta in regiunea Antalya pentru urmatoarele doua nopti.

Ziua 2: Timp liber sau excursie opționala

Mic-dejun. Veti avea timp liber la dispoziție sau puteti participa la o excursie optionala propusa de ghid la fața locului.

Ziua 3: Pamukkale

Mic-dejun. Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zapada vizibile in departare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, inca din Antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termala la hotelul dumneavoastra. Veți innopta in Pamukkale.

Ziua 4: Hierapolis

Mic-dejun. Astazi veți vizita orașul Hierapolis, fondat in secolul al II-lea i. Hr. de catre Eumenes II, regele din Pergamum. Ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a inflorit in perioada Imperiului Roman, se intind deasupra teraselor de travertin. In apropiere se afla impunatorul și somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți calatori de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus inapoi in Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște intregul proces de producție al covoarelor (de la producția materiei prime: matase, bumbac și lana pana la produsul innodat finit). Veți innopta in regiunea Antalya pentru urmatoarele patru nopti.

Ziua 5: Excursie Antalya

Dupa micul dejun veti face un tur al orasului Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe din Riviera Turceasca. Veți vedea unul dintre simbolurile orașului, Yivili Minaret. Pe Kalekapisi, ”poarta cetații” se afla turnul cu ceas pe turnul vechi al fortificației.Veți avea timp liber la dispozitie pentru a face cumparaturi. Pe perioada vizitei veti avea ocazia sa mergeti la o fabrica de bijuterii si la o fabrica de produse din piele. Frumoasa excursie se va termina cu vizita la cascada Karpuzkaldiran.

Ziua 6: Timp liber sau excursie optionala

Dupa micul dejun va puteti bucura de soare, mare si facilitațile oferite de hotel sau puteti participa la una dintre excursiile optionale propuse de ghid.

Ziua 7: Timp liber sau excursie optionala

Dupa micul dejun va puteti bucura de soare, mare si facilitațile oferite de hotel sau puteti participa la una dintre excursiile optionale propuse de ghid.

Ziua 8: Zborul de intoarcere catre Bucuresti

Autocarul va va conduce la aeroport, in funcție de orarul de zbor.

Final Circuit Antalya Hierapolis Pamukkale 8 zile avion

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Suprataxa pentru camera single: 109 EUR/pers.

 

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Antalya Hierapolis Pamukkale 8 zile avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa