0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Antalya 8 zile Avion

Garantia calitatii!
de la 225 €( + taxe 95 €)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 33-44659
Print Friendly, PDF & Email
Plecari Loc in camera dubla Supliment de single Reducere copil 6-12 ani pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti
03.11.2018, 17.11.2018, 01.12.2018, 15.12.2018 225 euro 120 euro 20 euro
02.03.2019, 09.03.2019, 16.03.2019, 23.03.2019, 30.03.2019, 06.04.2019, 13.04.2019, 20.04.2019 225 euro 120 euro 20 euro
29.09.2018, 06.10.2018, 20.10.2018, 255 euro 120 euro 20 euro
04.05.2019, 11.05.2019, 18.05.2019, 25.05.2019 255 euro 120 euro 20 euro

Itinerariu

Antalya, Pamukkale, Fire of Anatolia, Hamam, cascada Karpuzkaldiran

Servicii incluse

7 nopti de cazare la hotel de 5*
7 demipensiune;
Transport avion Bucuresti-Antalya-Bucuresti;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
Transport autocar pe durata programului;
Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Servicii neincluse

+ 95 euro /taxa aeroport
Excursiile opționale si intrari la obiectivele turistice, pentru grup minim de 30 de persoane;
Asigurari medicale si storno.

Program

Ziua 1. București – Antalya

Călătoria noastră incepe din Aeroportul Otopeni de unde ne imbarcăm pentru zborul spre Antalya. După aterizare, transfer la hotelul nostru şi cazare hotel 5*.

Ziua 2. Relaxare pe malul Marii Mediterane

In cursul zilei avem intalnire cu reprezentantul local. “Şedinţă tehnică” … discutăm programul pentru zilele următoare. Program liber la dispoziţie pentru plajă, soare şi valuri! Cazare la acelaşi hotel 5*

Ziua 3. Propunere excursie Pamukkale

Program liber sau excursie opţională la Pamukkale, cu ale sale terase de travertin albe, semicirculare, desprinse parcă de pe o planetă indepărtată, din apele cărora aburul se ridică spre incantarea turiștilor ce caută momente de relaxare, precum și a celor ce apreciază proprietățile incredibile ale apelor termale. Inspiraţi de muntele de un alb sclipitor, cu formațiunile sale calcaroase, semicirculare, turcii au dat locului numele Pamukkale care inseamnă “Castelul de bumbac”. Odată ajunși la poalele muntelui, urcăm la pas, desculți, bucurandu-ne de priveliștea uimitoare și de blandețea netedă a teraselor de travertin. In apropierese află ruinele orașului balnear, Hierapolis, un loc adorat de romani pentru izvoarele sale cu apă termală ce conțin minereuri de calcit alb. Acestea sunt și sursa teraselor de travertin, azi deschise publicului larg pentru a testa din plin binefacerile apelor termale. Revigorați după baia fierbinte, coboram spre ruinele orașului Hierapolis, printre cele mai bine păstrate orașe antice. Aici descoperim Poarta Frontinus , Strada Coloanelor, principala arteră a vechiului polis, Biserica Bizantină, ruinele Tempului lui Apollo, apoi urcăm spre spectaculosul Teatru Antic, construit din porunca impăratului Severus in anul 206 d. Hr. Cazare la acelaşi hotel 5*

Moment de ragaz :

Termele Romane din vechiul Hierapolis invită doamnele tentate să se scalde in Baia Cleopatrei, un locșor cu apă limpede, in care se presupune că s-ar fi imbăiat insăși frumoasa regină egipteană. Apa are temperatura constantă de 36 ° C, indiferent de anotimp, și se crede că ar avea proprietăţi de reintinerire a tenului. Experienţa este unică, piscina cu apa limpede lasă să se vadă părţi din coloanele de marmură vechi de peste 2000 de ani. (Accesul la piscină se plăteşte separat).

Ziua 4. Propunere excursie Vizita Alanya

Pentru azi am planificat o excursie in fermecatoarea regiune Alanya, așa ca, dupa ce luam micul dejun, urcam la bordul autocarului și pornim la drum. Alanya este o stațiune de pe coasta de sud a Turciei, in care vizitam mai intai Cetatea Alanyei, construita in secolul al XIII-lea. Legenda spune ca aceasta cetate a fost darul de nunta al lui Antoniu pentru regina Cleopatra. Una dintre cele mai frumoase plaje din Alanya poarta numele capricioasei regine. Urmatoarea prire va fi la Turnul Roșu, un turn cu insemnatate istorica, considerat simbol al orașului, aparand pe drapelul orașului. Construcția are o inalțime de 33 m și un diametru de 12.5 m, fiind un exemplu excelent de arhitectura militara medievala. Mergem mai departe la Peștera Damlatas ( denumita și Peștera Cleopatrei), aflata in apropiere de Plaja Cleopatrei. Peștera este faimoasa pentru puterile sale tamaduitoare, pentru tratarea astmului, datorita umiditații ridicare, a nivelului ridicat de dioxid de carbon și a ionizarii naturale.

Ziua 5. Propunere excursie Fire of Anatolia

Program liber. Bucura-te din plin de soarele bland și plajele fabuloase ale Antalyei. Dupa-amiaza iți propunem un program opţional cu totul special, te invitam să participi la spectacolul fascinant de sunete si culoare susţinut de cunoscuta trupă de dansatori “ Fire of Anatolia”. De la costumele pline de fantezie, lucrate cu atenție și decorul fantastic, pană la coregrafie, această trupă de dans te va inspira și iți va trezi curiozitatea, pentru a ințelege mai bine particularitățile culturii turcești. Dansatorii execută mişcari frumos armonizate cu ritmurile orientale ale muzicii tradiţionale. Trupa deţine doua recorduri Guiness, unul pentru cea mai rapidă performare (241 de paşi pe minut) şi celălalt pentru spectacolul susţinut in faţa celui mai numeros public (400.000 de spectatori in Ereğli). Cazare la acelaşi hotel..

Ziua 6. Propunere excursie Hamam – relaxare in stil turcesc

Mic dejun. Program liber la dispoziţie pentru plajă şi activităţi de relaxare. Şi pentru că tot sunteţI in vacanţă, cel puţin o dată in timpul sejurului in Turcia trebuie să mergeţi la baia turceasca Hamam. O experiență inedită ce nu poate fi descrisă in cuvinte. Mai mult decat un moment de relaxare, această baie tradițională turcească vă va traspune in trecut, asemeni unei mașini a timpului sculptată intr-o incăpere de marmură cu tavanul boltit. Un minunat masaj vă va relaxa corpul şi vă va inviora, pentru că orice vacanță trebuie să includă măcar un moment de odihnă și deplină relaxare. Hamamul vă va duce cu gandul la faimoasele băi romane, ambientul fiind insă caracteristic Imperiului Otoman și Lumii Islamice. Acest gen de baie relaxantă a devenit faimos in Europa in timpul Epocii Victoriene. (preţul excursiei include transportul dus-intors). Cazare la acelaşi hotel.

Ziua 7. Propunere excursie Antalya – Excursie la cascada Karpuzkaldiran și shopping de voie

Dupa micul dejun, se anunța o zi fabuloasa. Plecam in excusie la spectaculoasa cascada Karpuzkaldiran. Merita osteneala pentru ca, priveliștea oferita de caderea de apa este un spectacol de o frumusețe rara. Avem ocazia sa surprindem cadre fabuloase de trimis acasa prietenilor și celor dragi. De aici ne intoarcem in Antalya. Avem toata ziua la dispozitie sa ne oprim la principalele atracții locale, sa batem la pas strazile pitorești și sa imortalizam locurile și momentele frumoase ale zilei. De incalzire, facem o scurta incursiune prin pitorescul cartier Kaleici. De aici ajungem la emblemele orașului, superbul Minaret Yivly, apoi la Turnul cu Ceas de la Kalekapisi. Merita sa facem o oprire și la cel mai notabil vestigiu roman din oraș – Poarta lui Hadrian. De aici, popasul urmator le este dedicat pasionaților de shopping, vom explora zona Portului Vechi, cu magazine atractive, aroma de cafea și mireasma de condimente plutind in aer, cu terase și cafenele cochete și o atmosfera vibranta, cosmopolita. Iar spre finalul turului, ne putem delecta cu arta autentica in galeriile de arta sau daca te fascineaza ambarcatiunile, poti admira zeci de veliere și yachturi moderne. Dupa amiaza, spre amurg, mai ramane timp de o plimbare de ramas bun și poze pe masura peisajului pe una din plajele imbaiate de razele blande ale soarelui. Cazare in Antalya.

Ziua 8. Sfarsitul unui vis…

Lasăm in urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și plecăm spre Romania. Parcurgem drumul pana la aeroportul din Antalya cu amintiri de neprețuit in minte și gata pentru a gusta din istoria unui alt ținut fascinant

Bine de Stiut Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara

Grup minim 35 pers.

EXCURSII OPȚIONALE

  • Excursie Pamukkale – 60EUR/pers
  • Excursie Alanya – 30EUR/pers
  • Excursie Fire of Anatolia – 50EUR/pers;
  • Excursie Hammam – 45EUR/pers;
  • Excursie Antalya si casacada Karpuzkaldiran – 45EUR/pers

Tarifele sunt informative in functie de numarul de persoane.

TEMPERATURI MEDII IN TIMPUL ZILEI

Octombrie – 27° C
Noiembrie – 23° C
Decembrie – 18° C

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, achita suplimentul Single!
CONDITII DE PLATA:
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
CONDITII DE ANULARE:
– 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
– 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
– Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
– Compania aeriana isi rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
– Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
– Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligatsa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
– Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte lafrontiera).
– Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
– Unele obiectivele din tururile panoramice din program se viziteaza doar pe exterior.
– Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
– Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
– Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
– Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
– Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
– In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Antalya 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa