031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Anglia Franta 8 zile Avion

Garantia calitatii!
700 euro de la 693 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

03.07.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-51243
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la expirarea pragului de Early Booking, adica 31.03.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
03.07.2021 700 euro250 euro

Itinerariu

Londra, Oxford, Brighton*,Portsmouth , Southampton , Bournemouth, Guernsey , Jersey, St Malo, St Michel, Arromanches-les-Bains , Rouen, Paris

Servicii incluse

- Transport avion București – Londra/Paris – București
- Taxe aeroport
- 1 bagaj de cală și bagaj de mână
- Transport cu autocar modern pe toată perioada circuitului
- Traversare cu ferry boat-ul Portsmouth-Guernsey-Jersey-St Malo
- Cazare 7 nopți cu mic dejun la hoteluri de 3*
- Asistență turistică în limba română

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 199 euro /persoana
- Asigurare medicală și storno
- Intrările la obiectivele turisitice
- Taxe de oraș
- Excursii opționale
- Pachet 3 excursii optionale: 149 euro/persoană - se rezerva doar la inscriere
- Supliment demipensiune (7 cine): 169 euro/persoana - se rezerva doar la inscriere

Program

Circuit Anglia Franta 8 zile Avion

Ziua 1. București – Londra
Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Londra. Tur panoramic de oraș in Londra pe parcursul caruia se pot observa Palatul Buckingham, Turnul Big Ben Westminster Abbey și Tower Bridge. Transfer și cazare la hotel in zona Londra.

Ziua 2. Londra – Oxford – Brighton*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, excursie opționala la Oxford, anticul oraș universitar și orașul Brighton, cea mai mare și mai cunoscuta stațiune de pe litoralul englez. Tur de oraș in Brighton pentru a vizita cele mai importante atracții turistice: Pavilionul Regal, Palatul Pier, Biserica Sfantului Nicolae, portul și zonele Lanes și North Laine, o zona pietonala cu restaurante, magazine și buticuri. Cazare la hotel in zona Londra

Ziua 3. Portsmouth – Southampton – Bournemouth
Mic dejun. Plecare spre orașul medieval Chicester din orașul port Portsmouth, locul de naștere al celebrului scriitor englez Charles Dickens și cel mai important port de razboi din Anglia. Plecare mai departe spre orașul universitar Southampton. Dupa-amiaza, timp liber la dispoziție sau excursie optionala la Stonehenge *, una dintre cele mai impresionante marturii ale omenirii timpurii. Cazare la hotel in zona Bournemouth.

Ziua 4. Bournemouth – Guernsey – Jersey
Mic dejun. Plecare spre portul Portsmouth pentru traversarea cu ferry boat-ul pe Insula Guernsey. Debarcare in capitala St Peter. Tur de oraș pentru a vizita cele mai importante atracții turistice: portul, Biserica Notre Dame Du Rosaire, Turnul Victoria, Casa Hauteville – casa de exil a lui Victor Hugo, centrul vechi, Castelul Cornet. Dupa-amiaza, traversare cu ferry boat-ul in St Hillier, capitala insulei Jersey. Cazarea la hotel pe Insula Jersey.

Ziua 5. Jersey – St Malo
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru a descoperi orașul St Hilier. Dupa-amiza, traversare cu ferry boat-ul in St Malo, oraș pitoresc situat pe coasta Marii Manecii. Cazare in zona Normandia.

Ziua 6. St Michel – Arromanches-les-Bains – Rouen
Mic dejun. Plecare spre Rouen. Pe drum oprire la Mont St Michel, cetate medievala fortificata, reprezentativa pentru nordul Franței. Oprire in Arromanches-les-Bains, un port artificial important in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Plecare mai departe prin regiunea Calvados și oprire in vechiul port al fermecatorul oraș de coasta Honfleur. Cazare la hotel in zona Rouen.

Ziua 7. Rouen – Paris*
Mic dejun. Tur de oraș in Rouen, capitala regiunii Normandia pentru vizitarea principalelor atracții: Catedrala din Rouen, ceasul, Piața Veche, Biserica Saint-Maclou, Abația Saint-Ouen. Plecare mai departe spre Paris. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur de oraș cu ghidul, pe parcursul caruia o sa descoperiți principalele monumente ale „Orașului Iubirii”: Catedrala Notre-Dame, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor și Bulevardul Champs-Elysees. Seara, cazare la hotel in zona Paris.

Ziua 8. Paris – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport și check-in pentru imbarcare pe cursa cu destinația București-Otopeni.

Final Circuit Anglia Franta 8 zile Avion

*Servicii opționale neincluse in preț:
• Excursie opționala la Stonehenge: 49 euro/persoana
• Tur de oraș in Paris: 49 euro/persoana
• Tur de oraș in Oxford și Brighton – 59 Euro/ persoana
• Supliment demipensiune (7 cine): 169 euro/persoana – se rezerva doar la inscriere
• Pachet 3 excursii optionale: 149 euro/persoana – se rezerva doar la inscriere

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 de persoane.

Pentru calatorie este necesara cartea de identitate sau pasaportul, valabile minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Anglia Franta 8 zile Avion

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa