031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Anglia 8 zile Avion

Garantia calitatii!
691 euro de la 684 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

03.06.2020, 20.07.2020, 16.08.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-47388
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment de single Reducere copil 6-12 ani pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti
03.06.2020; 20.07.2020; 16.08.2020 691 euro 265 euro 25 euro

Itinerariu

Anglia - Regatul Wessex: Legenda Regelui Arthur , Londra, Windsor, Bath, Bristol, Longleat, Lacock, Lynmouth, Tintagel, Plymouth, Dartmoor, Stonehenge, Salisburry

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti - Londra si retur;
- transport cu autocar climatizat;
- 7 cazari la hoteluri de 2-3*;
- 7 mic dejun;
- Transfer aeroport-hotel-aeroport;
- ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei.

Servicii neincluse

- 199 euro / taxe aeroport
- Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Transportul local in Londra
- Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane;

Program

Circuit Anglia 8 zile Avion

Ziua 1. București – Londra

Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Londra. Dupa aterizare, intalnire cu ghidul și imbarcare in microbuzul de transfer in centrul orașului. Astazi vom descoperi farmecul londonez din plin. Ai program de voie și te poți aventura pe strazile unei metropole naucitoare. Ia metroul londonez și obligatoriu un minighid “London from A to Z” și… “Here we go” la Big Ben, turnul cu ceas construit in 1859, Palatul Westminster, care gazduiește Parlamentul britanic, Westminster Abbey, cea mai cunoscuta biserica londoneza, unde sunt incoronați regii și reginele Marii Britanii și Palatul Buckingham, reședința principala a Casei regale britanice. Admiram impresionanta arhitectura a Catedralei St. Paul – o biserica anglicana situata pe colina Ludgate Hill, trecem prin faimoasa piața Piccadilly Circus – un loc preferat deopotriva de londonezi și de turiști pentru cumparaturi.

Moment de ragaz (timp liber):

Va invitam sa faceți cunoștința cu atmosfera vie și cosmopolita a acestei metropole cu aproape noua milioane de locuitori. Va recomandam o plimbare pe Oxford Street, cea mai populara strada din Londra și cel mai bun loc pentru a lua pulsul orașului.

Continuam explorarea metropolei engleze cu o vizita la Turnul Londrei, unul dintre monumentele emblematice ale Londrei, un complex de cladiri și fortificații de pe malul Tamisei, a caror construcție a fost inceputa de catre William Cuceritorul in secolul XI. De-a lungul istoriei sale zbuciumate, Turnul Londrei a servit drept reședința regala, inchisoare, loc de execuție sau visterie. In prezent este renumit deoarece gazduiește bijuteriile Coroanei, pazite de unii dintre cei mai faimoși gardieni din lume:” Yeoman Warders” sau ”Beefeaters”. Deplasare catre hotelul din Londra pentru cazare.

Ziua 2. Londra – Windsor – Bath – Bristol

Lasam in urma agitata Londra și strabatem campiile intinse și liniștite spre Vest. Facem o scurta oprire in Windsor, o așezare istorica din apropierea Londrei, unde vizitam superbul Castel Windsor, construit de William Cuceritorul in sec. XI. Considerat cel mai mare și mai vechi castel locuit din lume, locul unde Regina Elisabeta a II-a iși petrece frecvent weekend-urile. Vizitatorii pot admira aici o parte din apartamentele regale, decorate cu obiecte de arta de o valoare inestimabila, Capela Saint George, o bijuterie arhitectonica din secolul XVI, unde se afla și mormintele a 10 monarhi britanici și celebra casa de papuși a Reginei Maria, o creație unica in lume, admirata pentru detaliile sale de o finețe incredibila, printre care ascunde și o copie a coroanei regale, de doar un centimetru, cu diamante și pietre prețioase veritabile. De aici pornim spre Bath, din regiunea Somerset, un minunat orașel de era georgiana care ne intampina cu un cadru deosebit de elegant, compus dintr-un pod de sec. XV cu numele de Pulteney Bridge, o Abație Gotica și Bai Romane. Admiram toate aceste splendori si avem timp liber pentru a servi un pranz in stil britanic, apoi mai parcurgem un drum foarte scurt, pana in Bristol. Ajungem chiar la timp pentru a face un tur orientativ al orașului, in care vedem marețul Suspension Bridge și SS Great Britain, prima nava de croaziera luxoasa capabila sa traverseze oceanul. Seara cazare in Bristol.

Ziua 3. Bristol – Longleat – Lacock

Petrecem ziua de azi mai aproape de natura, intr-o excursie la Longleat, un complex rezidențial nobiliar, primul din regat care și-a deschis porțile catre public. Vizitam vila de epoca, deosebit de luxoasa, cu mobila clasica și tavane decorate, cu tablouri psihedelice și cu o biblioteca ce numara peste 40.000 de volume. Vastul domeniu Longleat a fost transformat in 1966 in primul safari britanic, care și astazi reprezinta una dintre cele mai vizitate gradini zoo din Marea Britanie. De aici plecam spre pitorescul sat Lacock, cu casuțe colorate din piatra și cu hanuri de secol XV, decor care s-a dovedit excelent pentru filme precum Harry Potter și Mandrie si prejudecata. Petrecem o dupa-amiaza distractiva in acest cadru autentic medieval, apoi revenim in Bristol. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4. Bristol- Dunster – Exmoor National Park – Lynmouth- Bideford

Vom petrece dimineața tot intr-un cadru medieval, in fermecatorul sat Dunster. Aici descoperim casuțe elegante din piatra, o piața de textile ce a ramas neschimbata din secolul XVII și o moara cu apa despre care se crede ca ar exista inca din 1086. Plecam apoi spre Parcul Național Exmoor, o zona cu dealuri vechi brazdate de roci sedimentare, care cu sute de ani in urma adapostea o padure vasta cu titlul de domeniu regal de vanatoare. Ne oprim in Lynmouth, un mic orașel de la malul marii, așezat intr-un cadru care ar fascina orice pictor și amator de peisaje. Orașul e situat chiar la confluența raurilor East Lyn și West Lyn, care la doar 1km distanța se varsa in Canalul Bristol din Marea Celtica. Lynmouth este legat de fratele sau, Lynton, printr-o linie de funicular, experiența ce nu trebuie omisa. De aici vom pleca pe seara spre orașul-port Bideford, un alt important centru comercial medieval, unde putem vedea un impresionant pod construit in secolul XV. Cazar la hotel in zona Biderford.

Ziua 5. Bideford – Tintagel – Exeter

Ne așteapta o zi plina de povești cu cavaleri și eroi medievali, ce ni se destainuie odata ce pașim in ruinele Castelului Tintagel, locul unde se crede ca s-ar fi nascut Regele Arthur. Castelul din care mai putem recunoaște doar cateva ziduri și turnuri lasa loc liber imaginației, puternic stimulata și de peisajul absolut minunat al zonei. Pare ca o forța divina a ales acest pisc izolat pentru a-i servi drept adapost lui Arthur și pentru a-l pregati de misiunea divina de a conduce intregul popor al insulei. Ne aprovizionam cu suveniruri și plecam mai departe, spre Exeter. Orasul iși implinește menirea de secole ca centru spiritual și administrativ al regiunii Devon. Catedrala gotica a orașului vegheaza asupra strazilor pietruite, iar cladirile medievale și fragmentele din vechea așezare romana care se intindea odinioara aici se impletesc armonios cu aerul studențesc din prezent.

Moment de ragaz (timp liber): Ceaiul de la ora 5!

In Anglia ceaiul se bea cu seriozitate ceremonioasa, iar decorul și scenografia trebuie sa fie la inalțimea momentului. Ei bine, aceasta tradiție britanica trebuie luata 100% in serios, pentru ca este unul dintre cele mai frumoase momente ale zilei. Toata lumea se oprește din agitația zilei și se delecteaza cu un ceai fierbinte, fie el cu lapte sau fara, insoțit de cateva gustari: tartine, biscuiți, brioșe sau scones (un soi de painici de origine scoțiana).

Cazare la hotel in zona Exeter.

Ziua 6. Buckfast Abbey – Plymouth – Palperro – Dartmoor

Program liber sau excursie opționala – Parcul National Dartmoor. De dimineața, plecam la drum, iar prima noastra oprire va fi la Abația Buckfast. Impresionanta construcție care imbina stilul romanic și gotic a fost ridicata pe ruinele unei manastiri fondate in 1018. Ne continuam calatoria și drumul ne duce catre Plymouth. Portul este unul dintre cele mai mari din lume, fiind astazi și una dintre cele mai mari baze navale din Europa. Vizitam treptele Mayflower, de unde se spune ca a plecat vasul cu același nume catre Lumea Noua in 1620, și savuram o budinca de Yorkshire, apoi mergem spre Palperro, un pitoresc sat pescari care inconjoara un port romantic.

De acolo ne indreptam catre Parcul Național Dartmoor, care pare desprins din „Stapanul Inelelor”. Peisajul cinematic va va captiva intru totul, cu turmele de oi și poneii care pasc liniștite, dar și cu raurile repezi și bolovanii imbacați in verdele crud al mușchilor și lichenilor. In cursul serii ne intoarcem Exeter și ne odihnim ca sa prindem puteri pentru alte destinații britanice legendare.

7 Exeter – Stonehenge – Salisbury – Londra

Astazi descoperim cel mai mistic și mai misterios loc din Marea Britanie, celebrul templu Stonehenge, care deși exista de peste 5.000 de ani și a fost studiat intens, inca nu ofera informații prea clare despre cine l-a ridicat și cu ce scop exact. De aici plecam in explorarea campiilor Salisbury și apoi a orașului cu același nume, incununat cu o catedrala impunatoare, vile victoriene, conace georgiene și case tudore. Plecam apoi spre Londra, unde petrecem ultima noapte de vacanța in stil autentic britanic. Program liber in Londra.

Moment de ragaz (timp liber) : Fish and chips

Te-ai intrebat cum e bucataria din Albion fara influențe din colonii sau de pe continent? Cea mai cunoscuta și mai populara mancare printre britanici este celebrul “Fish & chips”. De fapt, este vorba de o porție mare de file de cod prajit pane, cu cei mai banali cartofi prajiți, totul infașurat intr-un cornet mare de hartie. Englezii, pe langa sare, adauga la cartofii prajiți cațiva stropi de oțet. Chiar daca nu-ți vine sa crezi, o sa-ți placa atat de mult incat vei mai dori o porție.

Seara cazare la hotel in Londra.

Ziua 8. Londra – București

Spunem ”Farewell, London!” și pornim inapoi spre casa, incarcați cu suveniruri, amintiri și povești cu regi și eroi, dar și cu idei care au schimbat lumea.

Final Circuit Anglia 8 zile Avion

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim 35 pers.

Circuit Anglia 8 zile Avion

Optionale: *se achita la fata locului
Excursie Plymouth si Parcul National Dartmoor – 40 EUR/pers.

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Anglia 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.