031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |
Garantia calitatii!
1700 euro de la 1683 euro( + taxe 299 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

08.03.2021, 11.04.2021, 04.05.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-43734
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la expirarea pragului de Early Booking, adica 31.03.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
08.03.2021, 11.04.2021 1750 euro 350 euro
04.05.20211700 euro 35o euro

Itinerariu

Buenos Aires, Pampa de Buenos Aires, Tigre, Puerto Iguazu, Iguazu, Rio de Janeiro

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Buenos Aires - Iguazu - Rio de Janeiro - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Cazare 9 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu Mic Dejun
- Asistenta turistica in limba romana
- Excursie in Pampasul Argentinian cu pranz inclus
- Croaziera in Delta Parana
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- 299 euro Taxe de aeroport, transferuri
- Excursie optionala in jungla Gran Aventura
- Taxe de intrare in Parcul National Iguazu - Argentina si Brazilia
- Taxe de intrare la Corcovado si Sugar Loaf in Rio de Janeiro
- Asigurare medicala si storno

Program

Circuit America de Sud 11 zile

Ziua 1. București – Buenos Aires

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Buenos Aires.

Ziua 2. Buenos Aires

Sosire și transfer la hotel. Timp liber pentru odihna sau plimbari individuale. Seara, cazare in Buenos Aires, la hotel Waldorf 3* sau similar.

Ziua 3. Buenos Aires

Mic dejun. Tur de oraș in impresionanta capitala a Argentinei, denumit simbolic și orașul tangoului. Turul include: Plaza de Mayo, Primaria – Cabildo, Palatul Prezidențial – Casa Rosada, Centrul Vechi și cele mai importante artere comerciale: 9 de Julio Avenue, una dintre cele mai late din lume, Avenida Mayo, Avenida Corrientes și Florida Street. Dupa-amiaza, se viziteaza un cartier rezidențial faimos, La Recoleta. Oprire la mormantul faimoasei cantarețe Evita Peron. Seara, cazare in Buenos Aires la hotel Waldorf 3* sau similar.

Ziua 4. Buenos Aires – Pampa de Buenos Aires

Mic dejun. In ziua a 4-a se viziteaza o ferma tradiționala situata in Pampas, zona de stepa specifica Americii de Sud, unde se poate observa stilul de viața al legendarilor Gauchos, denumiți simbolic și cowboy argentinieni. Un pranz tipic argentinian este inclus și consta intr-un „asado”, o friptura locala foarte populara. Dupa-amiaza, spectacol folcloric cu muzica și dansuri tradiționale. Seara, cazare in Buenos Aires la hotel Waldorf 3* sau similar.

Ziua 5. Buenos Aires – Tigre

Mic dejun. Tur panoramic in partea de nord a orașului, unde se poate admira Rio de Plata, cel mai lat rau din lume, Universitatea din Buenos Aires și stadionul River Plate World (exterior). Plecare pe renumita autostrada Panamerica spre Tigre, oraș situat in delta Parana, renumit pentru aerul boem. Croaziera in Delta Parana. Seara, cazare in Buenos Aires la hotel Waldorf 3* sau similar.

Ziua 6. Buenos Aires – Puerto Iguazu

Mic dejun. Transfer la aeroport și imbarcare pe zborul cu destinația Iguazu. Dupa aterizare, se viziteaza Cascada Iguazu, una dintre cele mai spectaculoase cascade din lume, intinsa pe o suprafața de 2700 m, situata la granița dintre Argentina și Brazilia. Seara, cazare in Puerto Iguazu la hotel Raices Esturion 4* sau similar.

Ziua 7. Iguazu

Mic dejun. Dimineața se viziteaza Cascada Iguazu din Argentina. Denumita simbolic și „Gatlejul Diavoluluil”, aceasta a fost inclusa in patrimoniul UNESCO. Opțional, excursie „Gran Aventura”, care include safari in jungla și navigare pe raul Iguazu*. Seara, cazare in Puerto Iguazu la hotel Raices Esturion 4* sau similar.

Ziua 8: Iguazu– Rio de Janeiro

Mic dejun. Transfer la aeroport și imbarcare pe zborul cu destinația Rio de Janeiro, o metropola vibranta, renumita pentru școlile de samba, plaja Copacabana și Carnavalul de la Rio. Seara, cazare in Rio de Janeiro la hotel Merlin Copacabana 4* sau similar.

Ziua 9. Rio de Janeiro

Mic dejun. Tur de oraș. Se viziteaza impunatorul monument Christos Mantuitorul, amplasat la sud de oraș pe muntele Corcovado și inclus in cele 7 minuni ale lumii moderne. Dupa-amiaza, timp liber la dispoziție. Seara, cazare in Rio de Janeiro la hotel Merlin Copacabana 4* sau similar.

Ziua 10. Rio de Janeiro

Mic dejun. Tur de oraș „Rio Colonial“, care include vizitarea straduțelor inguste din centrul vechi al orașului, Candelaria, Parca XV, „Travessa do Mercado“, Catedrala Metropolitana și strada Sambodromo. Oprire la stadionul Mario Filho – Maracana, cel mai mare stadion din lume (vizita la exterior). Dupa-amiaza, urcare cu telefericul pe Muntele Sugar Loaf, care ofera o panorama impresionanta asupra golfului Guanabana. Seara, cazare in Rio de Janeiro la hotel Merlin Copacabana 4* sau similar.

Ziua 11: Rio de Janeiro – București

Mic dejun. Transfer la aeroport și imbarcare pe cursa cu destinația București.

Final Circuit America de Sud 11 zile

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Servicii opționale neincluse in preț:

• Excursie opționala in jungla „Gran Aventura”– aprox 65 USD – se vinde doar la fata locului

Servicii neincluse in pret:

• Taxe de intrare in parcul național Iguazu – Argentina & Brazilia – aprox. 40 USD/ pers.

• Taxe de intrare la Corcovado și Sugar Loaf in Rio de Janeiro – aprox. 66 USD/pers.

Circuit America de Sud 11 zile

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit America de Sud 11 zile

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa