0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Alpi 11 zile Autocar

Garantia calitatii!
de la 930 euro
persoana in camera dubla

Plecari

10.07.2024, 24.07.2024, 07.08.2024, 22.08.2024, 05.09.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-44309
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla
20.06; 10.07; 24.07, 07.08; 22.08; 05.09 930euro

Itinerariu

Alpii și parfumul Mediteranei, Viena – Innsbruck – Linderhof – Neuschwanstein – Liechtenstein –Sankt Gallen Schaffhausen – Zurich - Lucerna –Interlaken – Berna – Montreux – Laussane – Geneva - Chamonix – Aosta – Torino – Genova – Portofino – Monaco – Nice – San Remo – Milano Padova – Ljubljana – Zagreb – Belgrad

Servicii incluse

• transport cu autocar/minibus clasificat, excepţie ziua 7 cu transport public;
• 10 nopți de cazare la hotel de 2-3*
• 10 mic dejun;
• însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
• Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oras* plătibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Excursiile opționale pentru grup minim 30 de persoane;
• Asigurare de calatorie (storno + medicala).

Program

 • Ziua 1. București – Budapesta

Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania – Autogara Centrala – București, la ora 6.30 dimineața. Verifica lista cu orasele prin care tranzitam tara. Ajungem in cursul serii la Budapesta. (Cazare in Budapesta).

 • Ziua 2. Budapesta – Viena – Innsbruck

Plecam catre Viena, capitala Austriei, un important centru cultural al Europei vizitat anual de milioane de turiști din toate continentele. Admirand palatele (nici o alta capitala a lumii nu are atatea), monumentele, vizitand cele mai importante muzee, colindand straduțele romantice din centrul orașului, ascultand muzica ce se revarsa pretutindeni, vei reuși sa uiți de stress-ul cotidian, sa te intorci in timp și mai ales, sa te identifici cu ceea ce a avut mai frumos lumea de altadata: acea atmosfera idilica, specific vieneza, care inca s-a mai pastrat.

Continuam incursiunea admirand cladirile și monumentele istorice imbaiate in lumini ambientale intr-un scurt tur panoramic din autocar amintind: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Burgtheater, Primaria, Universitatea.

Drumul continua spre Innsbruck. Precum vechii nobili, ne retragem la Insbruck, capitala Tirolului austriac, un minunat oraș de la poalele Alpilor. Ne cazam la un hotel din zona Innsbruck.

 • Ziua 3. Innsbruck – Linderhof – Neuschwanstein

Plecam spre Germania, oprind mai intai la mica distanța de granița, la Palatul Linderhof din Ettal. Așezat langa Alpii Bavarezi, acesta este cel mai mic dar și cel mai somptuos palat al lui Ludovic II, singurul pe care a apucat sa-l vada terminat. Inspirat din Versailles, palatul are camere decorate cu pietre prețioase, iar dormitorul regal are un candelabru de 500kg, ținand nu mai puțin de 108 lumanari. Continuam drumul pe granița și ajungem la Neuschwanstein, unul dintre cele mai frumoase castele din Europa. Un simbol al stilului romantic, palatul ne amintește de basmele copilariei, fiind o sursa de inspirație pentru castelul Frumoasei din Padurea Adormita de la Disneyland. Cazare la hotel in zona Dornbirn.

 • Ziua 4. Vaduz – Sankt Gallen – Cascada Rinului- Zurich – Lucerna-Interlaken

Primul punct al vizitei noastre de azi este Liechtenstein, printre cele mai mici state din Europa, dar și printre cele mai bogate. Capitala Vaduz troneaza in munți cu al sau castel singuratic, care deși nu poate fi vizitat merita vazut macar din exterior.

De aici Elveția, ne asteapta! Urmam malul lacului Konstanz si ajungem in orașul Sankt Gallen, capitala a cantoanelor de est. Este un loc incarcat cu istorie și cultura locala, unde principala atracție este renumita Abația Benedectina, un sit protejat trecut in patrimoniul UNESCO, cu superba sa biblioteca in stil rococo. De aici, autocarul ne va duce spre granița cu Germania, unde vom admira Cascada Rinului, cea mai mare și printre cele mai frumoase cascade din Europa. Ne continuam traseul nostru si ajungem in Zurich, cel mai mare oraș al Elveției și unul dintre cele mai vii din Europa. Avand o scena culturala foarte activa, Zurich este una dintre destinațiile europene preferate de tineri și de cei care cauta distracție, dar și un centru recunoscut de arta contemporana. Putem vizita

Kunsthaus, printre cele mai mari galerii de arta din Europa, biserica Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall), Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), sau Muzeul Ceasurilor Beyer.

Moment de ragaz (timp liber):

Muzeul Ceasurilor Beyer nu este chiar unul obișnuit, caci elvețienii impun pretenții mari cand e vorba despre ceasuri. Gasim aici una dintre cele mai mari colecții de ceasuri din lume, atat contemporane, cat și foarte vechi, cu exponate din 1400 i.Hr. și pana astazi, de la ceasuri cu pendul, pana la ceasuri automate de mana, de la modele clasice, pana la prototipuri.

Urmatoarea oprire este Lucerna, un oraș situat pe malul Lacului celor 4 Cantoane. Cu un centru vechi medieval bine conservat, cu alei de piatra inundate de sunetul muzicii, cu casuțe colorate, poduri de piatra și promenade pe malul raului, orașul este de un romantism fantastic, accentuandu-se odata cu lasarea serii. Vizitam orasul pornind la pas si admirand Kapellplatz, Primaria, St Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm.

Ne indreptam spre Interlaken, orașul dintre lacuri, dupa cum numele sau o spune. Situat intre lacurile Thun și Brienz, dar și intre munți, mai exact varfurile Eiger, Monch și Jungfrau, orașul reprezinta poarta spre fabuloasa regiune Jungfrau, cea mai ravnita destinație elvețiana pentru cautatorii de aventuri in aer liber și sporturi extreme. Seara cazare la hotel in zona Interlaken.

 • Ziua 5. Interlaken – Berna – Montreux – Lausanne – Geneva- Annemasse

Ne continuam aventura noastra elvetiana si ajungem in Berna, capitala Elveției, orașul strabatut de raul Aare, a carui apa are culoarea azurului. Gasim aici aceeași frumoasa arhitectura medievala cu care Elveția ne-a obișnuit, alaturi de muzee și galerii de arta, dar și de case memoriale unde au trait locuitori faimoși, unul dintre ei fiind Einstein. Incepem turul de oras si admiram Primaria, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala Sf Vicentiu.

Deplasare spre Montreux, un orașel șic din munți unde numeroși artiști s-au oprit de-a lungul timpului pentru a-și improspata inspirația. Castelul Chillon de pe malul Lacului Geneva, promite și el sa ofere inspirație oricui ii trece pragul. Orașul vecin Lausanne, considerat varianta mai distractiva a Genevei, ofera același tablou de basm, contrastand insa prin energia și vitalitatea specifica unui veritabil centru universitar. Aici gasim și sediul Comitetului Olimpic Internațional și Muzeul Olimpic.

Programul zilei de azi se incheie cu vizita in Geneva, al doilea oraș ca marime al Elveției. Este orașul cu cele mai multe sedii de instituții internaționale, intre care amintim Organizația Mondiala a Comerțului, Organizația Mondiala a Sanatații, Comitetul Internațional al Crucii Roșii, dar și faimosul centru de cercetare CERN și acceleratorul sau de particule. Conservatorul din Geneva deține poate cea mai frumoasa gradina, nu alta decat Gradina Botanica a orașului, care, pe langa cele 12.000 de specii de plante, include și un parc al animalelor. Incepem turul nostru in Geneva admirand: Catedrala St Pierre, Place Neuve, Maison Tavel, Primaria, sediul ONU. seara cazare la hotel in zona Annemasse.

 • Ziua 6. Annemasse – Chamonix – Aosta – Torino – Genova

Dupa micul dejun ne asternem la drum. Pentru cei energici și fara rau de inalțimi am pregatit si o oprire in Chamonix, taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume , Aguille du Midi 3777 m.

Continuam aventura admirand superbele peisaje și fara a simți timpul ce se scurge ajungem in Aosta, capitala și principalul oraș al regiunii al carui nume il poarta, o regiune in care privelistile naturale incredibile se intalnesc cu monumentele romane si medievale bine pastrate, cu bisericile, castelele si traditiile locale, precum si cu o gastronomie delicioasa. Fondat de romani ca oraș fortificat (Augusta Praetoria Salassorum) pentru a se opune avansului barbarilor spre campia Padului, Aosta și-a pastrat importanța și in timpul Evului Mediu. Admiram vechea parohie Santa Maria, cu baptisteriul sau antic și catedrala orasului. De asemenea, impresionant este și Teatrul Roman (Teatro Romano), inalțat in sec. I i.Chr., la cateva decenii dupa fondarea orașului, cu a sa fațada, inalta de 22 metri. Pornim din nou la drum cu destinația Torino.

Facem cunoștința cu Torino și cu istoria sa fascinanta, care ni se dezvaluie la fiecare pas pe care il facem pe bulevardele largi sau sub arcadele somptuoase ale acestui oraș elegant. Prima capitala a Italiei moderne și fosta reședința a Casei de Savoia, Torino este cunoscut astazi pentru numeroasele sale galerii de arta, parcuri și gradini, teatre, librarii, muzee, biserici, piațete, cafenele restaurante. Aici ne vom delecta cu Palatul Regal, amplasat in uriașa Piazza Castello, care, alaturi de alte 13 reședințe ale Casei de Savoia, face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Admiram Domul San Giovanni cu celebrul Giulgiu din Torino, Palazzo Madama si simbolul orasului Mole Antonelliana, candva cea mai inalta cladire din lume.

Din Torino, ne continuam traseul spre Genova, capitala Liguriei, unde ne oprim pentru o vizita scurta, insa suficienta pentru a face cunoștința cu magia acestui port istoric, punct de plecare al miilor de expediții pe mare de-a lungul secolelor. Remarcam Vechiul Port, Centrul istoric cu labirintul sau de stradute inguste, Catedrala San Lorenzo, Palatul Ducal si casa lui Cristofor Columb. Seara cazare la hotel in zona Genova – Savona.

 • Ziua 7. Coasta de Azur – Monaco, Nice, San Remo

Program liber sau excursie optional ape Coasta de Azur. Deplasare spre Monaco unde, dupa ce admiram Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 intre Port si faimosul Cazino. Urmeaza Nice pentru o plimbare pe Promenade des Anglais, iar la intoarcere, oprire in San Remo, replica statiunilor exclusiviste in “varianta” italiana. Cazare in zona Genova – Savona.

 • Ziua 8. Genova – Portofino – Milano – Padova

Mic dejun. Porgram liber in Genova sau va propunem o incursiune intr-un paradis al simțurilor: vom vizita Portofino, faimoasa stațiune așezata la poalele Apeninilor Ligurici și pe malul insorit al Mediteranei (excursie optionala). Dupa cateva ore petrecute in acest minunat orașel vom ințelege de ce Portofino a dat numele mai multor parfumuri celebre (din care amintim ”Escale a Portofino” al casei Dior sau ”Neroli Portofino” semnat de Tom Ford) și de ce una dintre melodiile nemuritoare cantate de Dalida s-a numit chiar ”I Found my love in Portofino”. Greu se poate pune in cuvintele incantarea pe care o simți atunci cand privești valurile albastre ale Mediteranei, cand te plimbi prin gradinile luxuriante și atat de romantice ale manastirii medievale San Girolamo, cand savurezi o cafea in Piazzetta din centrul orașelului, privind casele zugravite in culori pastelate și colinele inverzite care apara golful Portofino. Farmecul acestor locuri, este completat de bucataria rafinata a regiunii Liguriei și nenumaratele itinerarii culturale și naturale, care fac din acest colț al Golfului Tigullio o destinație ideala in orice moment al anului.

Moment de ragaz (timp liber):

Plimbati-va pe strazile din Portofino, vizitand totodata și atelierele artizanale unde femeile din oraș lucreaza sofisticat cu modele elegante de dantela de bobina.

Trebuie sa degustați neaparat o rețeta tipica loclui – “Lasagna di Portofino”. Dar, inainte de asta, puteți gusta la aperitiv o foccaccia genoveza și savura un pahar de Giancu de Purtufin, un vin care combina mai multe soiuri de struguri ale regiunii și este produsa numai local.

In cursul dupa-amiezii ne indreptam spre Milano pentru o vizita in inima capitalei financiare, comerciale și industriale a Italiei. Autocarul ne lasa in apropierea zidurilor Castelulul Sforza, o fortareata din caramida rosie cu turnuri inalte si ziduri de aparare. Astazi aici isi au sediul patru muzee: galeria de arta si muzeul de arte frumoase considerate principalele atractii, celelalte doua muzee fiind mai modeste, cuprinzand instrumente muzicale si exponate arheologice.

Ne indreptam la pas spre Piazza del Duomo, unde admiram Domul din Milano. A fost și ramane una dintre cele mai spectaculoase catedrale gotice din Europa. O adevarata parada a modei și a frumuseții mediteraneene ni se dezvaluie. Italienii sunt frumoși, indiferent de varsta. Ii admiram cum circula pe scutere, pe biciclete in timp ce ne rasfațam cu un pic de shopping in Galeriile Vittorio Emmanuele.

Ne continuam traseul nostru pietonal pana la Piazza della Scala, de unde avem ocazia sa admiram frumoasa cladire a Operei. Inaugurata in 1778, cladirea si-a luat numele de la biserica aflata pe acel loc, desi mare parte din aspectul actual dateaza din 1946, cand a fost redeschisa, dupa ce suferise distrugeri mari in timpul razboiului.

Moment de ragaz (timp liber):

Arunca o privire in lojele teatrului si admira interiorul somptuos si candelabrele uriase. Ar trebui sa vizitezi Museo Teatrale alla Scalla, care este un colt al teatrului, ce contine amintiri din lumea operei, costume, portrete si jobenul lui Verdi.

Dupa ce ne-am incarcat cu multe amintiri frumoase din capitala Lombardiei pornim spre Padova unde pasii ne sunt purtati spre centrul orasului. Aici admiram Basilica di Sant’Antonio, locul unde este inmormantat Sf. Anton de Padova, unul dintre cei mai venerati sfinti ai Italiei. Tot aici vedem o capodopera a lui Titian care prezinta in fresce viata Sfantului Anton. Seara cazare hotel in zona Padova,

 • Ziua 9. Padova – Ljublijana – Zagreb

Dupa un mic dejun sațios ne luam la revedere de la Padova și de la Italia și ne indreptam spre Ljubliana. Pornim impreuna sa vedem cu ochii noștri cum se integreaza istoria intr-un prezent vibrant și viu. Caci te uimește verdeața orașului, iar tihna acestei capitale europene te va cuprinde ca o poveste frumoasa. Destinația noastra este Castelul Ljubljana, care se inalța pe dealul din mijlocul capitalei slovene. Acesta dateaza din secolul al XV-lea și aspectul sau impunator ii tradeaza rolul istoric de fortareața, cazarma și reședința regala. Verifica bateriile aparatului de fotografiat sau bazeaza-te pe camera telefonului, la alegere. Podul Triplu este unul dintre cele mai frumoase și cunoscute poduri din Ljubljana. Arhitectura sa speciala reuneșete, de fapt, un grup de trei poduri care leaga orașul modern de centrul medieval. Zona este animata de baruri și restaurante, iar turiștii reușesc aici sa faca fotografii demne de pus in rama!

Moment de ragaz (timp liber) :

Preparatele tradiționale sunt parte din mandria locului, caci in Ljubljana vei manca un strudel uimitor, vei gusta branzeturi rafinate și iți vei stinge setea cu bere locala. Slovenii se lauda cu apicultura și au nenumarate soiuri de miere. Așa ca daca te gandești sa aduci un suvenir pentru cei dragi, acum este momentul sa te aprovizionezi cu miere parfumata.

Pornim apoi spre Zagreb. Situat in nordul Croatiei, acesta a rezistat eroic atacurilor turcesti (intre secolele XIV și XVIII) dar și cutremurului devastator din 1880. Incercarile traite de-a lungul timpului se vad, azi, in Zagreb, in doua moduri. Bisericile luxuriante și manastirile arata credința puternica in Dumnezeu. Pe de alta parte, palatele, parcurile și aria comerciala arata ca in Zagreb oamenii știu sa se bucure de viața! In vizita noastra, vedem ambele pespective: cea spirituala, la Catedrala Adormirea Maicii Domnului, care domina Piata Kaptol cu turnurile sale ce vegheaza orașul inca din secolul al XIII-lea, dar și partea moderna, vibranta pe care o simți in Piata Centrala Zrinjevac – numita oficial Trg Nikole Šubića Zrinskog. Ne indreptam catre hotelul nostru din Zagreb pentru cazare. Ne odihnim si ne pregatim de o noua aventura pentru urmatoarea zi.

 • Ziua 10. Zagreb – Belgrad

Azi ajungem in Belgrad, un oraș care s-a ridicat pe vechea Cetate Singidunum, fondat de un trib celtic și transformat de romani intr-un centru de aparare la granița imperiului. Cetatea se afla in Parcul Kalemegdan, un spațiu ce se intinde pana la malurile Dunarii și ale Raului Sava. In Parcul cetații zarim: Poarta Zindan, Poarta lui Despot, Fantana Romana, Biserica Ruzica, Monumentul Recunoștinței Franceze și Turnul cu Ceas. Ieșim din Kalemegdan si ne indreptam spre Catedrala Ortodoxa Arhanghelul Mihail, construita la ordinele domnitorului Milos Obrenovic, in 1837. In apropiere se afla Palatul Printesei Ljubica. Mergem pe artera pietonala Kneaz Mihajlov, faimoasa pentru cafenelele și magazinele en vogue. Aici gasim un oraș vibrant, plin de viața și istorie, cu edificii civile in stil neoclasic sau baroc ce poarta amprenta Habsburgica de sec. XIX. In Piața Republicii admiram Muzeul Național si Teatrul National, apoi intram in Skadarlija, cartierul boem al Belgradului, corespondent al celebrului Montmartre din Paris. Aici, odinioara iși faceau veacul scriitori, artiști și actori. Cateva dintre localuri mai primesc și astazi oaspeți, Dva Jelena, Zlatni Bokal și Tri Sesira. In carciumi, notele muzicale readuc atmosfera de inceput de secol XX, cu chansonette sau folk, jazz și clinchet de pahare, acompaniate de o animație vesela și voci petrecarețe.

Moment de ragaz (timp liber):

Așa cum grecii au tavernele, francezii bistrourile, sarbii se mandresc cu ale lor “kafana”, locul ideal pentru o experiența gastronomica autentica sarbeasca. Meniul e variat, insa trebuie sa gustati o plejskavica, un fel de burger de vita condimentata și prajita la gratar, stropita cu sosul delicios de kaimak, servita cu chifle proaspete, verdeața, ceapa și legume dupa plac. Alternativa poate fi cevapi (un soi de mititei sarbești) la gratar care iți lasa gura apa. Așa ca, sa aveți pofta! Prețurile sunt modeste iar mancarea delicioasa și porționata cu generozitate.

Vizitam cea mai impunatoare catedrala ortodoxa din Balcani, Catedrala Sf. Sava, incendiata de catre turci in 1595 și reconstruita in secolul XIX. Cazare in Belgrad.

 • Ziua 11. Belgrad – București

Dupa micul dejun, lasam apoi in urma frumoasele locuri pe care le-am vizitat și plecam spre Romania. Parcurgem drumul cu amintiri de neprețuit in minte și gata pentru a gusta din istoria altui taram misterios și captivant.

SERVICII OPTIONALE:

· Locuri preferentiale in autocar 25EUR/pers. (se rezerva cronologic, primele locuri in autocar incepand cu bancheta a doua); Atentie! Locuri limitate.

· 1. Excursie Portofino – 30 EUR /pers

· 2. Excursie Coasta de Azur -40 EUR/ pers.

· 3. Cina traditionala in Belgrad – 35EUR /pers.

· NOU! 10 % Discount la achitarea din tara a excursiior optionale SUPLIMENTE &REDUCERI

SUPLIMENTE &REDUCERI

· Supliment de single 295 EUR

· Reducere copil 6-12 ani – 25 EUR, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulți

Gradul de realizarea a grupurilor este 95%.

Tarifele sunt calculate pentru un Grup minim 35 pers.

Pentru grupuri mai mici se aplica urmatoarele suplimente :

-16-24 pers – supliment 95 EUR/pers

-25-34 pers- supliment 50 EUR/ pers

PUNCTELE DE IMBARCARE GRATUITA: (autocar sau microbus) – se rezerva doar la inscriere

BUCURESTI Autogara Centrala – București 06.30

PITESTI Petrom iesire Pitesti Est 07.30

RM.VALCEA Petrom iesire Pasarela Nord 09.00

SIBIU Petrom Obor Calea Surii Mari 12.00

SEBES Rompetrol iesire Lancram 12.30

DEVA McDonald’s GARA 14.30

TIMISOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 16.30

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

PUNCTELE DE IMBARCARE/DEBARCARE SI TRANSFER CONTRA COST: (autocar sau microbus) – se rezerva doar la inscriere

BRASOV * 15 EUR / sens /pers. Benzinaria Socar -Str Harmanului nr. 52

PREDEAL* 15 EUR / sens/pers. Gara CFR Predeal

SINAIA* 15 EUR / sens /pers. Gara CFR Sinaia

PLOIESTI* 10 EUR /sens / pers. Benzinaria Petrom (METRO) DN 1

FOCSANI* 12 EUR /sens / pers. Benzinaria Petrom – Strada Cuza Voda nr. 58A

IASI* 25 EUR /sens / pers. Parcare Centrul comerical Carrefou – str Arcu 29

BUZAU* 10 EUR / sens / pers. Benzinaria Petrom Vama

GALATI* 10 EUR / sens / pers. Parcare Mc Donald’s

BRAILA* 10 EUR / sens /pers. Catedrala la Covrigaria Panda

PIATRA NEAMT* 20 EUR / sens /pers. Parcare Mc Donald’s

BACAU* 15 EUR / sens /pers. Parcare Stadion Municipal

* Transferurile marcate cu „ * „ se fac la Bucuresti

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2- 3 zile inainte de plecare).

Pentru mai putin de 4 pers. /sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie sumele achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. /sens.

Transferurile marcate cu „ * „ se fac la / de la Bucuresti.

Pentru transferurile din tara turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intilnire cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata.

Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).

INFORMATII PARTE DIN CONTRACT:

Derulare program:

· Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

· Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2023:

u Budapesta – Hotel Ibis Styles Budapest Citywest 3*

u Zona Innsbruck – Hotel Olympia 3*

u Zona Dornbirn – Hotel Silvretta 3*

u Zona Bellegarde- Kyriad Bellegarde 3*

u Genova- Hotel Tower Genova Airport 3*

u Zona Padova – Hotel Villa Alighieri 3*

u Zagreb – Hotel Europa 3*

u Belgrad – Hotel Elegance 3 *

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

· Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turistdirect la receptie, asistat de insotitorul de grup.

· Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotelsolicitati receptionerului sa va informeze cu

· Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate inprogram sunt informative.

Modificari si anulari:

· Pretul este calculat pentru un grup minim de 35 de persoane.

· Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.

· Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate ȋn functie de numarul final de participanti.

· Pentru neȋntrunirea numarului minim de participanti, agentia ofera celor ȋnscrisi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o alta data de plecare a aceluiasi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul sau, cu o data de plecare apropiata. Aceasta informare referitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupulu, va fi comunica cu cel putin 21 de zile inainte de data calatoriei efective.

· Ȋn cazul reprogramarii pe un alt program sau alta data de plecare, agentia garanteaza rezervarile pe noua varianta pentru un interval de 72 de ore. Dupa acest termen, locurile vor fi eliberate automat de catre sistem. Recomandam confirmarea ȋn scris pentru aceasta modificare, ȋn termenul mentionat.

· Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn functie de disponibilitatea pe noul program / data de plecare.

GHIZI SI PROGRAME OPTIONALE:

· Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

· Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

· Agentia recomanda achitarea excursiilor optionale din tara pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilitatii, unele excursii optionale se pot achita si ȋn timpul derularii programului, ghidul fiind obligat sa elibereze chitanta.

· Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

DOCUMENTE DE CALATORIE:

· Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

· Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

· Pentru calatorie sunt necesare pasaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

* Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii

BINE DE STIUT

· Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

· Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

· Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

· Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

· Obiectivele menționate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

· Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

· Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

· Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

· In functie de capacitatea grupului se poate folosi: autocar; miniautocar;minibus;

· Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Circuit Alpi 12 zile Autocar

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Alpi 11 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa