031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Alaska Canada 16 zile

Garantia calitatii!
de la 1980 USD + 2190 €
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 02-43767
Print Friendly, PDF & Email

Suplimentul de single se calculează la cerere în funcţie de disponibilitatea cabinelor de pe vasul de croazieră

Perioada loc în cameră dublă şi cabină cu fereastră
04.07.2018 2190 EURO + 1980 USD

Itinerariu

Vancouver, Victoria, Sun Peaks, Jasper, Lake Louise, Banff, Kelowna, Pasajul Interior, Juneau, Skagway, Ghetarul Bay, Ketchikan

Servicii incluse

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Paris – Vancouver şi Vancouver – Amsterdam – Bucureşti cu companiile Air France / KLM
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 7 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 3* şi lodge în Canada de Vest
- 7 nopţi cazare cu pensiune completă pe vasul de croazieră Ms Volendam
- tur panoramic cu ghid local în oraşul Victoria
- tur panoramic cu ghid local în oraşul Vancouver
- tur ghidat în Parcul Național Banff
- vizitarea Insulei Granville din Vancouver cu ghid local
- activităţi de recreere pe vas: gym, fitness, saună
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare în Parcurile Naţionale din Canada
- conducător roman de grup
- ghid vorbitor de limbă engleză
- asigurare în caz de insolvabilitate /faliment al agenţiei de turism
- NOU: transferurile la şi de la Aeroportul Henri Coandă – Otopeni din localităţile menționate în capitolul Observații

Servicii neincluse

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intecontinentale: aprox. 495 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- taxe şi servicii portuare: 208 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia
- taxa de viză pentru SUA (161 usd/pers. pentru SUA– taxe care pot fi modificate de către Consulat)
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacşişul - obligatoriu în Canada: 10 usd/pers./zi pentru ghizi şi şoferi – mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- taxe pentru servicii la bord: 13 usd/zi/pers. (vor fi achitate direct de către turişti la sfârşitul crozierei odată cu celelate cheltuieli opţionale de pe vas)
- asigurarea medicală
- asigurarea storno (agenţia recomandă încheierea unei asigurări storno)

NOTĂ:
- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii
- taxele de port se pot modifica de către autoritatea portuară
- pentru mai multe informaţii legate de flota Holand America, descrierea cabinelor, facilitaţilor, etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei

Program

Circuit Alaska Canada 16 zile

Ziua 1 / 04.07.2018: Bucuresti – Paris – Vancouver – Victoria
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 04:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France / KLM). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1089 (06:50 / 09:00) de unde se va pleca spre Vancouver cu zborul AF 374 (10:25 / 11:20).

Dupa sosirea in al treilea cel mai mare oras al Canadei, poarta acesteia spre Pacific, transfer in portul de unde ne vom imbarca pe ferry-boat-ul cu care timp de o ora si jumatate vom strabate Stramtoarea Georgia printre minunatele insule Gulf, spre orasul Victoria.

Pe parcurs vom admira nu doar un peisaj deosebit ci, cu putin noroc si cateva exemplare ale faunei locale, precum vulturi plesuvi, foci si chiar balene. Sosire in cursul dupa-amiezii in elegantul oras Victoria, cel mai “britanic” oras canadian, renumit pentru atmosfera de moda veche data de abundenta ghivecelor de flori suspendate si a jardinierelor ce decoreaza felinarele, balcoanele sau vitrinele.

Transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 2 / 05.07.2018: Victoria – Vancouver – Sun Peaks
Mic dejun. Dimineta vom face un tur panoramic in Victoria, orasul gradina, capitala provinciei British Columbia, care va include Parcul Beacon Hill, Piata Bastion, Cladirea Parlamentului, Government Street, Chinatown, Beach Drive, Portul Inner si Hotelul Fairmont Empress Victoria, un simbol al orasului din sec. al XIX-lea, precum si vizitarea paradisului botanic alcatuit din cele patru minunate gradini Butchart, renumite la nivel mondial pentru remarcabila colectie de plante rare pe care le vom gasi in Gradina Scufundata, Gradina de Trandafiri, Gradina Japoneza si in cea Italiana.

Dupa-amiaza transfer cu ferry-boatul la Vancouver dupa care vom pleca prin fertila vale Fraser, o importanta regiune agricola si prin regiunea Okanagan, desertica “tara a Thompson-ilor”. Peisajul prin care vom calatori ilustreaza un contrast intre regiunea muntoasa din Vancouver si regiunea joasa. Vom calatori in continuare spre Sun Peaks, cunoscuta statiune a sporturilor albe. Cazare in Sun Peaks.

Ziua 3 / 06.07.2018: Sun Peaks – Jasper
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre nord, trecand prin Clearwater, cea mai mare localitate din North Thompson Valley. Principala sa atractie este minunatul Parc Wells Gray, unde exista cinci lacuri importante: Azure, Clearwater, McDougall, Murtle si Kostal, doua rauri mari: Clearwater River si Blue River, precum si numeroase cascade spectaculoase.

Vom face o oprire la Cascada Spahat, sau Helmcken unde deseori apar animale salbatice, precum catari sau ursi negri si multe specii de pasari. Traseul zilei va continua spre unul dintre cele mai frumoase parcuri nationale din Canada, Jasper, trecand prin Defileul Yellowhead si pe langa cel mai inalt varf din British Columbia, Muntele Robson care are 3954 m. Cazare in Jasper.

Ziua 4 / 07.07.2018: Jasper – Lake Louise – Banff
Mic dejun. Itinerarul zilei ne va purta de-a lungul drumului “Icefields Parkway”, ce ne va conduce spre lacuri glaciare, paduri virgine, cascade si rauri tumultuoase, pe scurt autostrada cu cele mai frumoase peisaje din lume, care trece pe langa unii dintre cei mai inalti munti din Canada si pe langa cei mai interesanti ghetari.

Vom face un stop la cascadele Sunwapta si Athabasca, care ating 23 m inaltime, devenite cunoscute datorita fortei cu care apa se loveste de peretii defileului. Vom ajunge la Ghetarul Athabasca unde, optional, veti putea face un tur pe cel mai mare camp de gheata din Stancosii Canadieni, Icefield Columbia.

Veti fi imbarcati in vehicule special numite Ice Explorer (Snocoach), din care veti putea explora suprafata ghetarului Athabasca si veti admira aceste minuni inghetate, relicve impunatoare din perioada glaciara. In continuarea zilei ne vom indrepta spre Banff trecand pe langa pitorestile lacuri Bow si Peyto. Vom calatori spre Lacul Louise cu incredibile ape turcoaz, inconjurat de ghetari si munti semeti, o imagine desprinsa parca dintr-o carte postala.

Vom descoperi Valea celor Zece Varfuri – Valley of Ten Peaks si Lacul Moraine, renumit pentru culoarea de smarald a apei in care se oglindesc varfurile acoperite de zapada ale Muntilor Stancosi. Cazare in Banff.

Ziua 5 / 08.07.2018: Parcul National Banff
Mic dejun. Dimineata este dedicata explorarii bijuteriei Stancosilor, Parcul National Banff, cu izvoare termale, canioane adanci, ghetari spectaculosi si 6641 km2 de padure, regiune declarata Patrimoniu Mondial Natural UNESCO inca din 1985.

Vom face un tur al parcului, prilej cu care vom vedea orasul Banff, locul de nastere a sistemului de parcuri si rezervatii naturale din Canada, The Hoodos, formatiunile stancoase sub forma de ace, Surprise Corner, punctul de belvedere spre celebrul Hotel Fairmont Banff Springs, Lacurile Vermillon, Cascadele Bow River, Tunnel Mountain Drive si Lacul Minewanka.

Optional, va veti putea bucura de o calatorie cu gondola in Muntii Sulphur, de unde veti avea posibilitatea de a admira o panorama spectaculoasa. Dupa-amiaza timp liber, prilej de a colinda numeroasele magazine cu suveniruri din statiune. Cazare in Banff.

Ziua 6 / 09.07.2018: Banff – Kelowna
Mic dejun. Plecare spre Parcul National Yoho, situat in Muntii Stancosi Canadieni – Canadian Rocky Mountains, parc care a fost inclus in Patrimoniul Mondial Natural UNESCO datorita superbelor peisaje montane, cu varfuri impunatoare de munti, ghetari, lacuri, cascade si pesteri de o frumusete naucitoare. Ne vom opri la podul natural din pietre situat peste Raul Kicking Horse, la Cascada Takakkaw precum si la Lacul Emerald.

Ne vom indrepta apoi spre Valea Okanagan, trecand prin Defileul Rogers si Revelstoke. Aceasta regiune este o zona importanta a tarii, fiind locul in care se produc vinurile din Columbia Britanica, faimoasa fiind de asemenea, pentru productia de fructe. Sosire in Kelowna, oras situat langa Lacul Okanagan, in Valea Okanagan, al carui nume provine din dialectul Okanagan si inseamna “urs grizzly”. Cazare in Kelowna.

Ziua 7 / 10.07.2018: Kelowna – Vancouver
Mic dejun. Plecare spre Vancouver strabatand Coquihalla Highway, cea mai mare autostrada dintre cele 4 care leaga Vancouver-ul de interiorul tarii. Chiar daca este un oras tanar, cu o istorie cu putin peste 100 de ani, Vancouverul ofera un caleidoscop de atractii. Arhitectura art deco a cladirii Marinei din Canada Place, cladirile futuriste ale zgarie norilor care strajuiesc bulevardele largi, arterele comerciale animate si plajele din zona rezidentiala Kitsilano creeaza un tablou urban captivant.

Dupa sosirea in Vancouver ne vom indrepta spre Insula Granville, o oaza urbana renumita pentru piata de alimente proaspete, zonele de shopping, numeroasele galerii de arta si restaurante. Transfer la hotel, unde dupa cazare, veti putea explora zona centrala sau veti putea face cumparaturi. Cazare in Vancouver.

Ziua 8 / 11.07.2018: Vancouver – Imbarcare pe MSVolendam pentru Croaziera in Alaska
Mic dejun. Dimineata vom porni in turul panoramic al orasului Vancouver, unul dintre cele mai spectaculoase orase ale lumii, care va include Universitatea British Columbia, cu o traditie de peste un secol, Robson Street, renumita pentru multitudinea de organizatii non-profit care isi au sediul pe aceasta strada, fiind a 22-a cea mai scumpa strada din lume, Gastown-ul, inima vechiului oras, un mix perfect de boutique-uri, cafenele, galerii si cladiri din sec. al XIX-lea, Gas Street unde vom putea face o scurta plimbare, Podul Lions, unul dintre cele mai frumoase poduri din zona, care face legatura cu Parcul Stanley si Prospect Point, locul de panorama din Parcul Stanley.

Vom face o oprire la cele 8 Totem Pole, din Parcul Stanley, minunate exemple ale artei aborigene, transmisa din generatii in generatii, ca o modalitate de conservare a patrimoniului nativ si de a onora ritualurile tribale. Dupa turul parcului vom reveni in oras, pentru a parcurge China Town, vibrantul cartier chinezesc, cu cladirile sale din sec. al XIX-lea, dupa care vom fi transferati in port pentru imbarcarea pe vasul de croaziera al companiei Holand America, MSVolendam, care va pleca din port la ora 16:30.

Vom porni intr-o fascinanta croaziera in care, timp de o saptamana, vom avea ocazia sa admiram frumusetile peisajelor din Alaska, ne vom lasa captivati de privelistea deosebita oferita de ghetari si ne vom lasa rasfatati la bordul vasului, bucurandu-ne de toate facilitatile oferite. Seara ne vor astepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Dejun, cina si cazare la bord.

Ziua 9 / 12.07.2018: Pasajul Interior (Navigare)
Mic dejun. Prima zi a croazierei o vom petrece pe ocean, navigand printre mii de insule si insulite, spre tinuturile boreale ale Alaskai, prilej de a admira in voie spectacolul liniei de coasta prin zona numita Pasajul Interior, o retea de canale maritime intre fasia din sud-estul Alaskai, Columbia Britanica si insulele din vecinatate. Vom avea prilejul de a admira peisajele care au facut ca tara sa devina o destinatie atat de indragita si captivanta: insule de ghetari, paduri vechi de sute de ani invaluite in ceata si fiorduri de un albastru ireal.

Apele oceanului sunt pline de vietuitoare precum balene cu cocoasa, lei de mare, orci si vidre de mare. Oriunde vom privi, spectacolul naturii ne va incanta in drumul nostru spre Alaska, cel mai mare stat al Statelor Unite din punct de vedere al suprafetei geografice, de doua ori cat Texas-ul, o exclava despartita de 800 km de teritoriul canadian fata de cel mai nordic stat American, care a fost cumparata de la Imperiul Rus, in anul 1867, pe o suma derizorie care in prezent este echivalenta cu aprox. 70 centi pe hectar.

Timp liber pentru relaxare la bordul vaporului de lux, prilej de a ne familiariza cu posibilitatile de petrecere a timpului liber: piscine, jacuzzi, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, sauna si tratamente, cazino, restaurante, baruri si artere comerciale. Seara ne vor astepta diverse spectacole de teatru, animatie, muzica live si bineinteles, discoteca. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 10 / 13.07.2018: Juneau (Alaska)
Mic dejun. Vom ajunge la ora 13:00 in capitala Alaskai, Juneau, oras fondat in timpul “goanei dupa aur” in anul 1880, care in mod paradoxal nu poate fi accesat cu masina, ci doar pe apa sau cu avionul. In acelasi timp, este considerat a fi si cel mai frumos oras din Alaska, care se mandreste cu un centru compact si accesibil pietonal, cu stradute inguste si cochete, aici gasindu-se diverse magazine cu suveniruri locale, cu un port care este gazda vaselor de croaziera si cu barci de pescuit autentice.

Vom putea face o plimbare prin aceasta capitala neobisnuita, izolata de restul lumii, dar punct de atractie pentru sute de mii de turisti care ajung in fiecare an aici pentru a se bucura atat de cadrul natural incantator cat si de aerul istoric al orasului. Vom putea face o plimbare prin aceasta capitala atipica, care se bucura de o o clima oceanica subarctica si de o asezare de exceptie, langa muntii impaduriti care se inalta abrupti la inaltimi de mii de metri. Daca sunteti interesati, veti avea timp sa vizitati si Alaska State Museum, ce gazduieste un tezaur care contine 32.000 de obiecte, artefacte indigene si exponate de istorie naturala. Marea atractie insa, o constituie Ghetarul Mendenhall, falnic si grandios si Campul de Gheata care il alimenteaza, la care se poate ajunge, optional, cu autocarul sau elicopterul.

O alta excursie optionala fascinanta poate fi o plimbare cu vaporasul prin stramtoarea Padurii Tongass pana la minele originare de aur de altadata, locuri istorice care au determinat in trecut o frenezie teribila in goana continua dupa metalul galben. Vasul va ridica ancora la ora 22:00. Seara ne vor astepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 11 / 14.07.2018: Skagway
Mic dejun. Sosire la ora 07:00 in Skagway, oras situat intr-o regiune montana fermecatoare, cu piscuri inalte, caderi de apa care strapung crevasele ghetarilor si relicve din vremea cautatorilor de aur, un loc extrem de popular pentru vasele de croaziera, industria turismului fiind principala ramura a economiei orasului. Skagway este deosebit de pitoresc fiind asezat in estuarul Taiya Inlet, un rai pentru iubitorii de natura care se vor bucura de frumusetea peisajului care imbina intr-un mod unic, muntele cu marea. Cei care au citit cartea lui Jack London “Chemarea strabunilor”, vor putea intra in atmosfera romanului a carui actiune se desfasoara partial aici. In acelasi decor s-a filmat si pelicula “North to Alaska” cu John Wayne.

Vom putea explora acest orasel printr-o plimbare care va fi ca o intoarcere in timp, intrucat in Skagway exista un numar impresionant de cladiri construite in perioada goanei dupa aur de la sfarsitul sec. al XIX-lea si inceputul sec. al XX-lea. Vom avea posibilitatea de a participa la excursiile optionale organizate de vasul de croaziera printre care se numara o expeditie la spectaculosul Ghetar Davidson, drumetii pe Traseul Chilkoot din Klondike Gold Rush National Historical Park, vizitarea Rezervatiei de vulturi plesuvi, plimbari cu barca sau cu caiacul in Glacier Bay, o plimbare antrenanta cu un trenulet pe cel mai ingust ecartament din lume, altadata servind industria minelor de aur din regiunea Yukon, care va va purta printr-o zona de o frumusete rara, strabatand peisajele magnifice din White Pass, dincolo de frontiera cu Canada. Vasul va ridica ancora la ora 21:00. Seara ne vor astepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 12 / 15.07.2018: Navigare Scenica in Glacier Bay
Mic dejun. In aceasta dimineata vasul va ajunge la Ghetarul Bay, situat intre Golful Alaska si Canada, unul dintre cei mai activi ghetari de acest fel din Alaska si singurul care se varsa direct in Oceanul Pacific. Monumental, maiestos si coplesitor, ghetarul imparte in doua cel mai inalt varf din Parcul National Glacier Bay, Mount Fairweather, care are 4.700 m.

Parcul National Glacier Bay poate fi considerat o adevarata lectie de geografie, unde vom vedea ca, ghetarii care s-au retras au lasat in urma un peisaj de roci multicolore si paduri vechi de sute de ani. Glacier Bay este faimos pentru ca ofera o imagine sugestiva a dezvoltarii dupa era glaciara. De oriunde de pe puntea vasului, vom putea admira frumusetea magnifica a acestei minuni naturale de gheata albastra, translucida. UNESCO a inscris acest ghetar in Patrimoniul sau natural in anul 1979, iar din anul 1986, zona a fost declarata Rezerva a Biosferei.

Vom avea ocazia de a experimenta un strigat la unison, al carui zgomot care va reverbera aerul, va putea determina desprinderea de bucati mari de gheata din formatiunile glaciare, care se vor prabusi in ocean. Putine lucruri se pot compara cu un bloc de gheata de marimea unei case prabusindu-se in apa, sau cu o balena uriasa care pare sa sfideze gravitatia in timp ce strapunge suprafata apei. Dupa-amiaza, incepand cu ora 16:00, vasul isi va continua traseul spre Ketchikan. Seara ne vor astepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 13 / 16.07.2018: Ketchikan (Alaska)
Mic dejun. Astazi vasul va naviga in regiunile arctice, printre ghetari maiestuosi, fiorduri inguste si peisaje cuceritoare, spre pitorescul Ketchikan, un orasel rustic din sudul Alaskai, cunoscut si ca primul oras din Alaska, inconjurat de munti cu piscuri inzapezite, considerat a fi capitala mondiala a somonului. Vom descoperi frumusetea acestui loc unic alegand una dintre numeroasele excursii optionale organizate la bordul vasului sau, pe cont propriu. Sosire la ora 10:00, cand vasul va ancora in portul de langa Waterfront Promenade de pe Front Street, artera pietonala ce inconjoara Portul Thomas. Orasul, ofera vizitatorilor sai numeroase atractii naturale si urbane, iar Creek Street, principala strada din centrul orasului, cea mai populara zona turistica, se afla la cateva minute de mers pe jos de locul unde va fi ancorat vasul, fiind zona perfecta de unde veti putea incepe explorarea Ketchikanului.

Printre cele mai importante obiective turistice ale orasului se numara cladirea istorica Star Building ce gazduieste doua galerii unde sunt expuse obiecte de arta locala, Tongass Historical Museum, unde veti avea prilejul de a afla istoria orasului incepand de la momentul infiintarii sale pana in prezent, Totem Heritage Center, muzeu infiintat in anul 1976, in care este expusa cea mai mare colectie de totemuri autentice din lume, precum si un tezaur cu artefacte vechi ale diferitelor culturi native din Alaska si Southeast Alaska Discovery Center, care expune o frumoasa colectie de arta indigena.

Datorita faptului ca orasul este recunoscut pentru activitatile de pescuit mostenite de la etnicii tlingit, va recomandam sa incercati celebrul somon, halibutul, pastravul sau codul de Alaska intr-unul din numeroasele restaurante locale. Optional, veti putea porni intr-o calatorie prin impresionantele fiorduri, o zona naturala protejata care se intinde pe aproape un milion de hectare. Vasul va ridica ancora la ora 18:00. Seara ne vor astepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 14 / 17.07.2018: Pasajul Interior (Navigare)
Mic dejun. Ziua de astazi o vom petrece pe ocean, traversand din nou Pasajul Interior pentru a ne intoarce in Canada. Peisajul este insa atat de mirific, incat ne va face placere sa-l revedem, iar tentatia de a surprinde fotografic vietuitoarele apelor ne va acapara atentia.

De oriunde am privi, panorama este impresionanta, cu munti stancosi, paduri umede luxuriante, vulturi plesuvi care planeaza in inaltul cerului, balene cu cocoasa care apar neasteptat deasupra apei, capre de munte care urca pe versantii abrupti si ursi bruni care merg agale pe mal. Timp liber pentru relaxare la bordul vaporului de lux, prilej de a beneficia de facilităţile acestuia: piscină, saloane de coafura, saună şi tratamente, bibliotecă, magazine, restaurante şi numeroase baruri. Seara ne vor astepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 15 / 18.07.2018: Vancouver – Amsterdam
Mic dejun. Sosire in Vancouver, debarcare de pe vasul de croaziera si transfer in oras unde vom avea timp
liber pentru plimbare si ultimele cumparaturi pana la plecarea spre aeroport pentru zborul spre Amsterdam KL 682 (17:45 / 12:10).

Ziua 16 / 19.07.2018: Amsterdam – Bucuresti
Sosire la Amsterdam la ora 12:10, de unde vom pleaca spre Bucuresti cu zborul KL 1375 (13:35 / 17:20).

Final Circuit Alaska Canada 16 zile

ACTE ȘI CONDIȚII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
SUA: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minimum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)
Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu in acest program in functie de actele prezentate. Termen limita pentru transmiterea documentelor: 10 saptamani inaintea plecarii

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI taxele de viza si programare la viza (achitate direct de turist la banca) nu sunt rambursabile.
CONDITIE SPECIALA IN CAZUL RETRAGERII DUPA OBTINEREA VIZEI: penalizare integrala

IMPORTANT !!!
Documente necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei (nu se accepta pasaport temporar)
O persoana sub 21 de ani nu poate sa rezerve o cabina in croaziera sau sa ocupe singura o cabina, cu exceptia cazului in care este insotita de un parinte, tutore sau o persoana care a implinit deja varsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu calatoreste in compania parintilor sai, trebuie sa prezinte, in momentul imbarcarii, o scrisoare notariala (in limba engleza) prin care parintii isi dau acordul cu privire la calatoria minorului si autorizeaza persoana care il insoteste pe minor sa semneze in cazul aplicarii tratamentului de urgenta recomandat de doctorul de la bordul vasului sau in cazul practicarii anumitor activitati sportive la bord; in plus, persoana respectiva trebuie sa aibe si cazier judiciar la iesierea din Romania.
Parintii sau tutorii legali care calatoresc cu un minor cu un nume diferit decat al acestora, sunt obligati sa prezinte un document oficial (certificat de nastere / de divort etc.), pentru a dovedi ca sunt parintii sau tutorii copiilor in cauza.

CONDITII DE INSCRIERE:
– inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
– termen final de plata: 10 Aprilie 2018
– turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte

CONDITII DE ANULARE:
Pentru anulare intre 11 Aprilie – 01 Mai 2018, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea totala
Pentru anulare intre 2 Mai – 23 Mai 2018, se va percepe o penalizare de 75% din valoarea totala
Pentru anulare incepand cu 24 Mai 2018 sau no-show, se va percepe o penalizare de 100%

OBSERVATII:
NOU Transferuri gratuite la si de la Aeroportul Henri Coanda – Otopeni, din urmatoarele localitati:
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
– transferurile gratuite se vor rezerva la inscriere, rezervarile ulterioare fiind posibile doar in limita locurilor disponibile si cu minim 21 zile inainte de plecare
– daca turistul renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat; acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport
– prezentarea la transfer se va face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata
– turistii care beneficiaza de acest serviciu, sunt obligati sa furnizeze un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati in eventualitatea modificarii orei de imbarcare
– agentia tour-operatoare nu-si asuma raspunderea pentru neprezentari, intarzierile la transfer ale turistilor sau aparitia unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, conditii meteo nefavorabile, accidente rutiere etc.) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului; in aceasta situatie, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre turist
– transferurile sunt asigurate de agentia tour-operatoare cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme pentru 1-4 pasageri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri
– daca agentia tour-operatoare trebuie sa asigure transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe circuite cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer pentru toti pasagerii din circuitele respective, cazuri in care pot aparea timpi de asteptare mai mari, de pana la 3 ore; in astfel de situatii, turistii vor fi anuntati si vor trebui sa confirme daca doresc sa beneficieze de transfer in conditiile date, sau nu
– turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului si sa tina cont ca in mijlocul de transport nu sunt permise fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare
– transferurile se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor, acestia facand pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii transportului in conditii de siguranta
– conducatorul de grup poate modifica programul acțiunii in anumite condiții obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
– agenția nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
– agenția nu raspunde in cazul refuzului autoritaților de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
– prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agenția nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turiștilor ca urmare a intarzierii acestora
– conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfașoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistența in situații de urgența, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informații referitoare la excursiile opționale și la itinerar cu observația ca nu are calificarea și atestarea legala de ghid turistic
– cazarea turiștilor, precum și eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei țari
– clasificarea pe stele a unitaților de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din țarile vizitate și ca atare respecta standardele locale
– distribuția camerelor la hoteluri se face de catre recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la recepție, asistat de conducatorul de grup
– daca hotelul este schimbat din motive care nu țin de agenție, va fi inlocuit cu un altul de aceeași categorie, așa cum este precizat in program
– agenția iși rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
– agenția poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunțurilor promoțiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anunțate, agenția va opri promoția fara un anunț prealabil
– in derularea excursiei pot aparea situații de forța majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din rațiuni politice, greve, condiții meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agenția se obliga sa depuna eforturi pentru depașirea situațiilor ivite. Totodata, agenția nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
– așezarea turiștilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
– agenția nu-și asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
– conform legilor internaționale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicații turiștilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajați contra cost doar cu acordul turiștilor interesați de ghidajul acestora
– excursiile opționale se efectueaza la fața locului cu agenții locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele și pentru agenția. Tarifele excursiilor opționale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care ii va duce și ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor opționale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
– agenția nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
– in cazul in care turistul intarzie sau renunța la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea eventualelor despagubiri
– agenția nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada și evenimente politice neprevazute, greve etc.
– copiii minori pot calatori doar: a) insoțiți de ambii parinți; b) insoțiți de unul dintre parinți care sa dețina acordul notarial al parintelui care nu calatorește (sau incredințare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar in original și acordul notarial al ambilor parinți
– copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pașaport individual
– va rugam sa va asigurați ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAȘAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranța și sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
– c/v excursiei poate fi achitata și in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plați
– prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »

Circuit Alaska Canada 16 zile

Rezervare online pentru Circuit Alaska Canada 16 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa