0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit 2014 Israel 6 zile

Circuit 2014 Israel 6 zile
Garantia calitatii!
de la 699 €
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Print Friendly, PDF & Email

“Israel este locul in care trecutul si prezentul se imbina intr-un mod impresionant, un loc plin de intelesuri, o tara ale carei legende sunt balsam pentru suflet, un vis pentru civilizatia din vest. In ciuda intinderii sale destul de restranse, Israelul este de o varietate si un dramatism surprinzatoare. Israelul este imbinarea perfecta intre latura veche si spirituala cu luxul si eleganta noului, o combinatie de exotism, situri arheologice, malluri si kibbutzuri. Chemarea vechiului Israel si a trecutului sau sfant poate parea mai mult decat suficient pentru noii veniti, insa acestia vor fi surprinsi sa descopere ca vizita lor in Tara Sfanta inseamna mai mult decat o lectie de istorie. Cand te regasesti in linistea specifica acestor locuri unice, admirand peisajul desertic nesfarsit ce se intinde inaintea ta, chiar langa Marea Moarta, sau privind inaltimile abrupte ale Muntilor Iudeii in pesterile carora s-au pastrat nedescoperite timp de 2000 de ani Manuscrisele de la Marea Moarta, iti va fi greu sa crezi ca aceste tinuturi sunt reale.”

Perioada Loc in camera dubla Loc in camera tripla
19.05.2014 (6 zile5 nopti) 699 euro 689 euro

Servicii incluse

transport avion Bucureşti - Tel Aviv - Bucureşti cu Compania EL AL
asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire si la plecare
5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina - bufet suedez), la hoteluri 4*conform program:
1 noapte Netania,1 noapte Haifa, 1 noapte Tiberias, 1noapte Marea Moarta, 1 noapte Ierusalim
transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului in Israel
intrari la obiectivele turistice din Israel
ghizii locali vorbitori de limba romana, la principalele obiective in Bethleem si Ierusalim
insotitor roman de grup / Tour Leader

Servicii neincluse

taxele de aeroport: 165 euro/persoana (se achita la agentie), pot suferi modificari
tichet trenulet Kibutz: 5 euro/persoana (se achita la agentie)
“tips” (bacsisurile) se obisnuieste in Orientul Apropiat, inclusiv in Israel: 25 euro/persoana (pentru ghizii locali, soferi, hoteluri si restaurante, care se vor achita Tour Leaderului la sosirea in Israel)
bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program
asigurare medicala si asigurare storno

Program

ZIUA 1: BUCURESTI – TEL AVIV-NETANIA
Intalnire la Aeroportul International Otopeni „Henri Coanda”, ora 08:00, cu reprezentantul agentiei organizatoare. Dupa formalitatiile vamale, imbarcare pe cursa Companiei EL AL (LY 574) cu destinatia Tel Aviv, decolare la ora 10:45. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 13:20. Tur al orasului Tel Aviv cu oprire in centru si vizitarea Pietei Rabin, locul unde a fost impuscat Prim ministrul israelian, Itzak Rabin. Pranz pe malul Marii Mediterane (optional, BENI HA DAIAG – renumit restaurant cu peste si fructe de mare). Cina si cazare la hotel 4* in Netania.

ZIUA 2: NETANIA – HAIFA
Mic dejun. Deplasare pe tarmul Marii Mediterane, spre Cesarea. Optional, dejun la Cesarea. Continuam drumul pe coasta Mediteranei spre Haifa, splendid oras-port, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris (Steaua Marii), cu altarul deasupra grotei Proorocului Ilie Tezviteanul. Vom admira Templul Cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate (patrimoniu UNESCO). Cina si cazare la hotel 4* in Haifa.

ZIUA 3: HAIFA – TIBERIAS
Mic dejun. Plecare spre Caana. Vizitarea Bisericii asezate pe locul casei lui Simion Cananitul, unde a avut loc prima minune din Galilea, transformarea apei in vin. Sosire la Nazaret. Vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat si a Bisericii Ortodoxe a Bunei Vestiri cu Izvorul Mariei. Deplasare spre Inaltimile Golan. Vizita la Kibutz ORTAL, cu explicatii privind infiintarea acestor sisteme socialiste de munca in comun. Pe langa vizitarea chibutzului sunt cuprinse si explicatii privind producerea vinului. Degustare de vinuri si branzeturi specifice. Vizita la Capris – fabrica de aur si diamante. Optional: dejun la un restaurant pe malul Marii Galileei (Piter Fish) si Croaziera cu o copie (marita!) a ”barcii lui Isus”, pe apele Marii Galileei. Vizita la Yardenit, locul amenajat al botezului lui Isus. Tur al Kibutzului EN GHEV cu trenuletul. Cina si cazare la hotel 4* in Tiberias.
ZIUA 4: MAREA MOARTA
Mic dejun. Vizita la Capernaum, oras denumit si „Cetatea Domnului” (vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, Casa Sfantului Petru). Continuam cu Tabgha, locul unde Isus a savarsit minunea inmultirii painilor si pestilor. Ne continuam drumul catre Marea Moarta (-400m). Vizita Masada. Dupa incheierea primului razboi dintre romani si evrei, un grup de evrei zeloti (sicari) s-au inchis in fortareata numita “Masada” iar asediul roman asupra fortaretei a fost unul de mare amploare, ducand in cele din urma la sinuciderea in masa a tuturor celor din fortareata. Continuam drumul spre QUMRAN. Dejun (optional) la restaurantul cu autoservire. Scurta oprire la magazinul fabricii de produse cosmetice AHAVA. Continuam drumul pe faleza Marii Moarte, pana la Ein Bokek, frumoasa statiune cu ape tamaduitoare in multe afectiuni, mult cautata de turistii din intreaga lume. Cina si cazare la hotel 4* la Marea Moarta.

ZIUA 5: MAREA MOARTA – BETHLEEM – IERUSALIM
Mic dejun. Timp liber pentru baie in Marea Moarta. Eliberarea camerelor. Deplasare spre Bethleeem si intrarea in oras, pentru vizitarea Bisericii Ortodoxe si a criptei unde S-a Nascut Domnul Isus, a Bisericii romano-catolice Sfanta Ecaterina (de unde se transmite MESSA in seara noptii de Craciun, in intreaga lume). Deplasare spre IERUSALIM. Vizita la Muzeul „Holocaustului YAD VASHEM. Cina si cazare la hotel 4* in Ierusalim.
Optional, seara Spectacol de sunet si lumini in DAVID TOWER (orasul vechi).

ZIUA 6: IERUSALIM – TEL AVIV – BUCURESTI
Mic dejun. Ierusalim. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii pina la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, inchinare la Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Se continua cu vizita la Zidul Plangerii. Tur orasul nou. Vizita Knesset, (Parlamentul Israelian) & Menora. Transfer la Aeroportul International Ben Gourion pentru formalitatile de plecare spre tara. Zbor cu cursa El Al – LY 571 cu decolare din Tel Aviv la ora 21:30 cu destinatia Bucuresti (aterizare la 00:20).

008

Supliment camera single: 250 EURO
GRUP MINIM: 35 persoane
Supliment grup 30-34 persoane: 20 euro/persoana.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 15 zile inainte de data plecarii.

ATENTIE!
Persoanele care au pasaport temporar cu valabilitate 1 an de zile NU AU ACCES IN Israel.
Pasapoartele acceptate pentru zona respectiva sunt numai acelea cu valabilitate de minim 5 ani!
CONDITII RETRAGERE / ANULARE:
20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice inainte de data plecarii;
50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice inainte de data plecarii;
80% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 9-4 zile inainte de data plecarii;
100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic sau egal cu 3 zile inaintea plecarii.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
15 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
30 EURO /adult/ dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI
65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

OBSERVATII:
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii (pentru acces Israel, numai copie xerox).
Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort, conform standardelor proprii.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar / frigider, seif, etc).
in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Nume: Statul Israel
Capitala: Ierusalim
Asezare: situata in Asia de Vest pe coasta estica a Marii Mediterane
Suprafata: 22.072 km2
Orase principale: Rishon LeZion, Haifa, Nazareth, Ashdod, Beersheba, Tel Aviv
Populatie: 7.956.000 locuitori
Limba oficiala: ebraica si araba
Grupari etnice: evrei – 75,4 %; arabi – 20,6 %; alte – 4 %
Forma de guvernamant: Democratie Parlamentara
Moneda: shekel – ILS
Fus orar: UTC+2 / UTC+3
Prefix tara: +972
Extensie internet: .il

CURIOZITATI
Numele Israel i-a fost dat patriarhului Iacob.
Israelul este lider mondial din punct de vedere al numarului de oameni de stiinta si tehnicieni. Israelul numara 1.28% din totalul articolelor stiintifice publicate in toata lumea.
Are cea mai ridicata rata a absolventilor de studii superioare.
In Israel se vorbesc 72 de limbi moderne diferite.
Numarul evreilor originari din Romania reprezinta un procent de peste 10% din populatia evreiasca a Israelului.
Israel si-a trimis frecvent trupele de interventie in tarile in care s-au produs dezastre naturale, precum Turcia, Indonezia, Kenya.
In Israel exista cel mai mare numar de arbori din lume/Km2.
Marea Moarta este cea mai sarata din lume, avand intre 288g si 325g de sare/litru de apa (prin comparatie, apa de mare contine in medie 35g).
Marea Moarta este singurul loc din lume in care nu se gasesc vietuitoare, datorita salinitatii sale ridicate.

CAESAREA a fost capitala Iudeii, in vremea ocupatiei romane. In ciuda eforturilor repetate ale cuceritorilor sai de a mentine Caesarea in viata, timpul si razboaiele si-au spus cuvantul, astfel ca in secolul al XIV-lea orasul a disparut inghitit de capricioasele dune de nisip de aici. Datorita exploatarilor arheologice din ultimii 15 ani si intenselor renovari, Caesarea a devenit unul dintre cele mai importante obiective turistice din Israel. Impresionantele renovari includ un muzeu, cafenele si restaurante, unde te poti relaxa dupa o lunga plimbare prin situl arheologic. Aici poti vizita Parcul National, Portul Caesarea, apeductul si amfiteatrul, precum si fortareata Crussader.
Capitala din varf de munte a regelui David, este un loc sfant pentru cele trei religii monoteiste ale lumii, drept pentru care este cunoscut si ca Orasul Sfant. Fascinant prin contrastul dintre ultra-modern si incantatoarele traditii mostenite din timpuri stravechi, IERUSALIM este un oras cu o personalitate unica. Acest oras aduce vizitatorii fata in fata cu personalitatile si locurile mentionate in Biblie, fiind singurul loc din lume unde singurul ghid necesar este insasi Biblia.
NAZARETH denumit si orasul Bunei Vestiri, orasul copilariei lui Isus, orasul sperantei, al marilor taine ale mantuirii noastre. Este cel mai mare oras din districtul de nord al Israelului si constituie o atractie permanenta pentru turisti datorita obiectivelor turistice: Biserica Bunei Vestiri, Biserica Sf. Iosif, Satul vechi al Nazaretului, Muzeul de Etimologie, vechile case otomane, Beth Shearim – necopola iudeica.

KIBUTZ (in traducere „a aduna, a strange, a colecta”), este un tip de comunitate rurala cooperatista colectiva caracteristica Israelului si sionismului social-democrat si socialist. Membrul unui kibutz este numit in ebraica moderna kibutznik, termen format sub influenta slava, dupa tipicul limbii idis. In perioada celei de-a Doua Aliya se folosea denumirea „kvutza”, termen insemnand in ebraica „grup, grupa”. Din anii 1920 s-a incetatenit cu totul denumirea inrudita de kibutz.
Kibutzurile au servit drept instrument principal pentru transpunerea in realitate a sionismului, mai ales in varianta socialista si social-democrata a acestuia, reasezarea evreilor in Palestina-Eretz Israel, desenarea granitelor viitorului stat evreiesc, utilizarea in sfera productiva a fortei de lucru evreiesti, crearea unei societati de tip nou, bazata pe o viata cumpatata, cu cinstirea valorilor și nu a averii personale. Ele au creat pentru multa vreme o elita sociala a Ishuvului (colectivitatii evreiesti din Palestina), iar apoi a statului Israel de la inceputuri.

Rezervare online pentru Circuit 2014 Israel 6 zile

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa