Blog Bavaria Tour

Postari recente

Agentia de turism Bavaria Tour bagaj de cabina Bavaria tour pareri Calatorii Circuite avion Craciun Giza Glacier National Park impresii bali impresii turisti impresii turisti Agentia de turism Bavaria Tour Marea Moarta Moonlight Rainbow Pareri Austria Pareri Canada Pareri Cehia pareri china Pareri Coreea de Sud Pareri Dubai Pareri Egipt Pareri Franta Pareri Germania Pareri Grecia Pareri India Pareri Italia Pareri Japonia Pareri Maldive Pareri programe Exotice Pareri Turcia plaja Revelion Romania San Marino Seul shopping Sibiu Spania SUA Taj Mahal turisti Ungaria vacanta Vacante Valencia Venetia

Categorii

Arhiva

Despre noi

Agentia de turism Bavaria Tour va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, Africa, Asia si Orientul Mijlociu, sejururi exotice, cazari, litoral Bugaria, cel mai important fiind pachetul turistic adaptat cerintelor dumneavoastra.

Agentia Bavaria Tour a pornit acum aproape 10 ani ca o afacere de familie, fiica este cea care se ocupa in principal de agentie si provine dintr-o familie de sasi din Brasov.

Este o agentie de turism din Bucuresti care activeaza de 10 ani pe piata, dar anul acesta proprietarii au hotarat sa isi redenumeasca agentia Bavaria Tour.
In urma unui studiu de piata, anul acesta agentia si-a schimbat denumirea in Bavaria Tour.

Este formata dintr-o echipa tanara si dinamica,cu multa disponibilitate, inclinata spre nevoile turistului.

Atuul nostru este promptitudinea, dar mai ales seriozitatea si amabilitatea fata de clientii nostri care revin an de an.
La baza activitatii noastre stau parteneriate incheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si din strainatate.

Misiunea noastra este sa intelegem dorintele turistilor nostri si sa venim in intampinarea lor cu oferte personalizate care sa reflecte cerintele fiecarui turist.

Motto-ul nostru este: niciun turist dezamagit.

Avem foarte multi clienti fideli, pe care ne bazam si cu care dorim sa organizam cat mai multe vacante frumoase.

Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte.

Noi va vom consilia intotdeauna in alegerea vacantei potrivite.

Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!

Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 Click aici

Brevet Turism – nr.10797 din 20.01.2006, titular Badiu Camelia

Polita de asigurare Seria BN nr 000000672, perioada de asigurare 15.03.2018 -14.03.2019 Click aici

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *