Circuit Seniori Italia 8 zile avion

Print Friendly
Circuit Seniori Italia 8 zile avion
500 euro 420 euro
loc in camera dubla

Plecari 2017

05.10.2017, 26.10.2017, 16.11.2017

Cod oferta: 014-40125

Tarif

Perioada Loc in camera dubla
05.10.2017 499 euro
26.10.2017 449 euro
16.11.2017 420 euro

Itinerariu

Rimini, Veneția, San Marino, Ravenna, Garda, Verona

Servicii incluse

Zbor dus-întors
Întalnire de bun venit
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare la hoteluri de 4 stele
mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
Excursii conform progam in autocar modern cu aer conditionat
Transfer aeroport-hotel-aeroport
3 excursii GRATUIT!
• Sirmione / Garda călătorie inclusă!
• Vizită Rimini inclus!
• Tur Milano inclus!

Servicii neincluse

Taxe de aeroport 100 euro/persoana
Excursii optionale
Asigurare storno si medicala

Program

Circuit Seniori Italia 8 zile avion

Ziua 1: Sosire in Milano.

Zbor spre Milano cu o companie aeriana de renume.

Preluare de la aeroport de catre ghidul dumneavoastra și transfer la hotel in zona Lacului Garda, unde veți fi cazați timp de 3 nopți.

Ziua 2: Sirmione – Lacul Garda.

Dupa ce serviți micul dejun, va invitam la o excursie panoramica catre Lacul Garda, dupa care continuam vizita stațiunii Sirmione, cunoscuta ca și „perla insulelor și peninsulelor”.

Inconjurat de albastrul apei și verdele maslinilor, orașul este situat pe malul sudic al lacului. Aici veți vizita cetatea Scaligera și Grotte di Catullo (taxa de intrare inclusa in pachetul de excursii opționale).

Apoi va invitam la o degustare de vinuri in Bardolino inainte de intoarcerea la hotel.

Ziua 3: Verona.

Dupa micul dejun aveți posibilitatea sa vizitați orașul Verona (inclus in pachetul de excursii opționale). Incepem turul cu o vizita panoramica prin oraș.

Printre altele veți vedea Piazza Bra, in centrul careia se afla Fantana Madonnei, unul dintre reperele orașului. Deplasare la Arena, un amfiteatru roman din secolul 1, urmata de Castelvecchio, Porta Borasari, Piazza della Erbe și Piazza dei Signori.

Turul nostru se incheie cu vizita la Scaglieri Arch și mormintele asociate in curtea bisericii Santa Maria Antica.

Ziua 4: Sosire in Rimini- tur de oraș.

Dupa micul dejun ne vom deplasa spre Marea Adriatica. Dupa ce ajungem la Rimini va invitam la o excursie de jumatate de zi in acest oraș.

Rimini este o stațiune celebra pe coasta Adriaticii, cu un centru istoric. Vizitați obiective turistice cunoscute: Podul Tiberius, Arcul lui Augustus, Templul lui Malatesta.

Dupa masa de pranz aveți timp liber pentru plimbare prin orașul vechi, inainte de a va intoarce la hotel pentru relaxare.

Ziua 5: Veneția.

Mic dejun. Astazi aveți posibilitatea sa participați la o excursie intr-unul dintre cele mai frumoase orașe din lume (inclus in pachetul de excursii opționale).

Autocarul va va conduce dimineața spre Sottomarina. De aici veți lua feribotul spre Veneția, orașul lui Marco Polo.

La sosirea in Veneția vom continua excursia cu barca „vaporetto” de la Tronchetto la Piazza San Marco. Admirați palatele magnifice de-a lungul Canalului Grande, care spun multe despre trecutul minunat al acestei republici magnifice.

Ghidul dumneavoastra va va vorbi despre cele mai importante monumente. Veți vizita Catedrala san Marco, Palatul Dogilor, turnul Campanile, precum și celebrul Ponte di Rialto.

”Perla lagunei” merita vizitata fara indoiala.Dupa amiaza tarziu veți lua feribotul inapoi catre Sottomarian, unde va așteapta autobuzul. Intoarcerea la hotel.

Ziua 6: San Marino și Ravenna.

Dupa micul dejun aveți posibilitatea sa participați la o excursie in San Marino și Ravenna (inclus in pachetul de excursii opționale). Prima data vizitați San Marino, cea mai mica și in același timp, cea mai veche republica a lumii. Statul avand capitala cu același nume, este dominat de cele trei varfuri din Monte Titano.

De aici, va puteți bucura de o panorama incredibila asupra Coastei Adriatice. De un interes deosebit in satul pitoresc este Catedrala din secolul al 12-lea. Dupa pranz veți calatori spre Ravenna. Orașul a fost cunoscut in mod special in timpul erei bizantine.

Biserica San Vitale este una dintre cele mai vechi cladiri creștine din Italia. In continuare mergeți catre Galla Placidia. Mausoleul a fost construit cu un secol inaintea bisericii, intre anii 388-450. Biserica Sant’Apollinare ste cea mai mare dintre numeroasele biserici din Ravenna. In cele din urma vom vizita mausoleul lui Teodoric și mormantul lui Dante.

A fost construit in anul 1780 ca un mic templu neoclasic. Dupa intoarcerea la hotel va invitam la o seara italiana. Intr-un cadru rustic va puteți bucura de mancarea specifica din regiunea din jurul Rimini.

In timpul degustarii vinului veți fi intreținuți de muzica unei trupe care canta live și puteți experimenta un show folcloric.

Ziua 7: Rimini-Milano.

Dupa micul dejun se va calatori spre Milano, unde va invitam la un tur al orașului. Vizitați cele mai importante atracții turistice ale orașului, cum ar fi: Castelul Sforzesco, Teatrul Scala, cu piața sa, galeria comerciala Vittorio Emanuele și domul din Milano. Seara.

Ziua 8: Calatoria de intoarcere.

Final program Circuit Seniori Italia 8 zile avion.

In funcție de ora zborului, autocarul va va conduce la aeroport. Cu impresii și amintiri frumoase veți incepe calatoria de intoarcere.

Sirmione / Garda GRATIS!

Sirmione este asezat in Brestea, regiunea Lombardia, pe o mica peninsula, la poalele Muntilor Alpi, in partea cea mai joasa a Lacul Garda. Este un peisaj splendid, lacul fiind inconjurat pur si simplu de Muntii Dolomiti, deoarece aceasta peninsula este foarte ingusta, pe harta aratand doar ca un deget de pamant, inconjurat de ape.

Tur Milano GRATIS!

Milano este recunoscut ca una din capitalele modei si design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasa prin casele de moda si cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerata a fi cel mai vechi shopping mall al lumii).

Vizita la Rimini GRATIS!

Cunoscut sub numele de „La Marina”, malul marii este de departe primul motiv pentru cei ce vin la Rimini. Este una dintre statiunile de pe litoral cele mai renumite din Europa (uneori numit „Miami al Europei”), datorita celor 15 km de plaja de nisip, peste 1.000 de hoteluri si mii de baruri, restaurante si discoteci.

Final Circuit Italia 8 zile avion

Suplimente

Taxa suplimentara pentru camera single: 179 euro / pers.
Pachet excursii opționale: 159 euro / pers.
Tur Veneția (Ziua 5)
Tur San Marino și Ravenna (Ziua 6)
Cetatea Scaligera și Grotte di Catullo (Ziua 2)
Excursie Verona (Ziua 3)
Cina 6x la hotel + seara italiana cu
Dans si vin in ziua 6: 99 euro / pers.

Pentru aceasta calatorie aveți nevoie de Carte de Identitate sau Pasaport.

Nota: Nu sunt prevazute modificari in program și hotel dar organizatorul iși rezerva aceasta posibilitate! Numarul minim de participanti pentru fiecare data este de 25 de persoane.

Nota: Achiziționarea de bunuri și servicii locale in timpul excursiei este responsabilitatea dumneavoastra.

Circuit Italia 8 zile avion

Rezervare online pentru Circuit Seniori Italia 8 zile avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

SC Bavaria Holiday Group SRL | J40/3367/2014 | RO 32947801 | Licenţa de turism nr. 7126/15.01.2016 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria I nr 48981 din 09.05.2017 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro 

Adresa: Bucuresti, B-dul Mihail Kogalniceanu nr 18, Sector 5 | Telefon: 021 / 310.75.11 | Fax: 021 / 311.55.46 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

mondial anat visa raiffeisen
anat iso