Circuit Portugalia Spania 8 zile avion

Print Friendly
Circuit Portugalia Spania 8 zile avion
469 euro 465 euro
loc in camera dubla

Plecari 2017

30.03.2017, 13.04.2017, 31.08.2017, 28.09.2017, 28.10.2017

Cod oferta: 011-38660

Tarif

Perioada Loc in camera dubla
30.03 469 euro
28.09 474 euro
28.10 499 euro
29.04, 01.08 559 euro

Itinerariu

Lisabona-Obidos-Fatima-Nazare-Alcobaca-Aveiro-Coimbra-Braga-Porto-Santiago de Compostela-Viana do Coastelo-Ponte Lima-Guimaraes-Viseu

Servicii incluse

-Transport cu microbuz modern pe parcursul circuitului
-Vizite conform programului
-Bagaj de mana (10kg) si bagaj de cala (32kg)
-Bilet de avion Bucuresti - Lisabona - Bucuresti (Blue Air)
-Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3 stele
-Insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse

-Taxele de aeroport 125 euro/persoana
- Intrarile la obiectivele turistice vizitate
-Taxele de oras (se achita la receptia hotelului, unde este cazul)
- Asigurare medicală
- Asigurare storno

Program

Program circuit Portugalia Spania 8 zile avion

Ziua 1. București – Lisabona

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Lisabona. Transfer și cazare la hotel in zona Lisabona.

Ziua 2. Fatima – Alcobaca – Nazare – Obidos

Mic dejun. Plecare spre Fatima pentru vizitarea celor mai importante atracții din acest faimos loc de pelerinaj. Plecare spre Alcobaca și Nazare. Se viziteaza fortareața medievala Obidos. Intoarcere la hotel.

Ziua 3. Aveiro – Porto – Braga

Mic dejun. Plecare spre Aveiro, oraș strabatut de numeroase canale, denumit și „Veneția Portugaliei”. Urmeaza tur al orașului Porto. Plecare spre Braga și cazare la hotel.

Ziua 4. Santiago de Compostela

Mic dejun. Plecare catre granița cu Spania pentru excursie la Santiago de Compostela, al treilea loc de pelerinaj din lumea creștina, dupa Ierusalim și Roma. Timp liber in Santiago de Compostela pentru reculegere și rugaciune sau vizite individuale. Seara, intoarcere la hotel.

Ziua 5. Braga – Viana do Castelo – Ponte de Lima

Mic dejun. Scurta vizita in Braga. Deplasare catre Viana do Castelo și Ponte de Lima. Seara, intoarcere la hotel.

Ziua 6. Guimaraes – Douro – Viseu

Mic dejun. Plecare spre Guimaraes, oraș celebru pentru strazile inguste și palatul Ducilor de Braganca. Deplasare prin valea raului Douro catre Viseu, unde se viziteaza zona istorica, pietonala. Cazare la hotel in zona Viseu – Nelas.

Ziua 7. Coimbra – Tomar

Mic dejun. Plecare spre Coimbra și tur de oraș. Deplasare spre Tomar. Cazare la hotel in zona Lisabona

Ziua 8. Sintra – Cabo da Roca – Lisabona – București

Mic dejun. Plecare spre Sintra (Patrimoniu UNESCO) și spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Deplasare spre Lisabona. Tur de oraș in care se viziteaza cartierul și turnul Belem, Castelul Sf. George, catedrala și cartierul Alfama. Seara, transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

Final program Circuit Portugalia Spania 8 zile avion

Supliment single: 120 euro

Supliment demipensiune: 109 euro/persoana

Grup minim de 20 pers

CONDITII DE INSCRIERE:
In cazul neconfirmarii hotelului solicitat, se va confirma un alt hotel din oferta, cu acelasi standard si grad de confort similar;
Neconfirmarea hotelului solicitat initial nu poate constitui motiv de anulare a rezervarii.

DOCUMENTE DE CALATORIE

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
Locurile in avion vor fi alocate de catre ghiseul de check-in din aeroport in ordinea sosirii pasagerilor.
Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat.
Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

CONDITII DE REZERVARE
CONDITII DE PLATA:
La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului
Diferenta se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

Rezervare online pentru Circuit Portugalia Spania 8 zile avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

SC Bavaria Holiday Group SRL | J40/3367/2014 | RO 32947801 | Licenţa de turism nr. 7126/15.01.2016 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria I nr 48981 din 09.05.2017 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro 

Adresa: Bucuresti, B-dul Mihail Kogalniceanu nr 18, Sector 5 | Telefon: 021 / 310.75.11 | Fax: 021 / 311.55.46 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

mondial anat visa raiffeisen
anat iso